Şimdi Ara

__Samsung Galaxy sIV aksesuar__ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
4.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

telefonu siyahmı alim beyazmı. kılıflar hep siyahlara güzel gidiyo nedense.

ben siyah düşünüyorum kılıflar daha güzel gidiyo siyah renge
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

Gamepad 50 liraya çakması alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Arkadaş ben de S3 var resimlerine baktıkça sırf şu kılıf için S4 alasım geldi. Bana göre en yakışan renk sarı. :)

__Samsung Galaxy sIV aksesuar__

şu haliyle htc one dan daha güzel göründü gözüme. hatta sırf bu kılıf için siyah bile alabilirim telefonu. tabi bu kılıflar tr deki mağazalara gelirse alabilirim. veya biri gittigidiyordan alıp memnun kalırsa gg den alırım.

Hocam beyaz telefonda da gayet hoş durur bu kılıflar bence..

• Kılıflarla premim hissi yakalanıyor da hem de koruyorda.

Bana göre S4 beyaz rengi kalitesiz görüntüsü vermekte . Bazıları beyazda parmak izi bırakmıyor diyor ama internete videolara baktım parmak izi beyazlarda da belli olmakta.
  • Up layayım konu canlansın harektlensin bi
  • Spigenin kılıfları, cam ekran koruyucular fln hepsiburadaya gelmeye başlamış. Hemde daha uygun valla

Link

• quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

Spigenin kılıfları, cam ekran koruyucular fln hepsiburadaya gelmeye başlamış. Hemde daha uygun valla

Link

teslimat süreleri hakkında bir bilgi göremedim ama siz gördünüz mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Narki

quote:

Spigenin kılıfları, cam ekran koruyucular fln hepsiburadaya gelmeye başlamış. Hemde daha uygun valla

Link

teslimat süreleri hakkında bir bilgi göremedim ama siz gördünüz mü?

Herhangi bir ürünün içine girince kdv dahil fiyatın yazdığı yerin altında ortalama teslimat süresi ile ilgi var

• Bu konuya biraz guncel tutalim
  • Arkadaşlar spigen neo hybrid amazonda 20 $ a denk geliyor

http://www.amazon.com/SPIGEN-SGP-Samsung-Protective-Protection/dp/B00BYJXGP2/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1367163226&sr=8-3&keywords=spigen+s4

Şimdi 29 $ görünüyor ama alma aşamasına geçin ödeme bölümünde indirim oluyor. 40 TL ye sizindir Tek sıkıntı mayıs 15 gibi kargolanacak

• quote:

Arkadaşlar spigen neo hybrid amazonda 20 $ a denk geliyor

http://www.amazon.com/SPIGEN-SGP-Samsung-Protective-Protection/dp/B00BYJXGP2/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1367163226&sr=8-3&keywords=spigen+s4

Şimdi 29 $ görünüyor ama alma aşamasına geçin ödeme bölümünde indirim oluyor. 40 TL ye sizindir Tek sıkıntı mayıs 15 gibi kargolanacak

satın alma aşamasına geçince 5$ daha ekleniyor, 68 TL oluyor fiyat. Normal satın alma dışında yaptığınız ekstra birşey mi var acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: permanentdrk

Arkadaşlar bu iphone lar için olan glass.t lerden s4 lere varmı acaba veya çıkcakmı bilgisi olan varmı ? veya buna benzer kalitede bi ekran koruyucu varmı s4 için ?

Glass.t dediğin ekranın üzerine konan koruyucu cam şeklindeki shield ise; Suadiye Vodafone'da gördüm pazar günü.. En koruma camı + arka koruma için 120 ya da 129 TL istediler, vazgeçip sticker şeklinde shield aldım..
  • S4 orjinal delikli kılıf 110 tl civarında.. çok yüksek..
    İnternette şuan bir kaç sitede var değişik model ve renklerde.. en güzellerini buradahttp://www.orijinalsepet.com/Galaxy-S4-Kilif gördüm..
    ben şundan aldımhttp://www.orijinalsepet.com/Deri-Kaplama-Galaxy-S4-Kilif-Siyah_3434.html#0
    çok kaliteli derisi var.. Uzun ömürlü gibi görünüyor

burdakiler de idare eder s4kilıf.com

• bu arada Kablosuz Şarj Cihazı bulabilen var mı? link verebilir mi?
  • Telpa garantili S4 Tim'lerde bile yok! Pazarlama taktiğimi yapıyorlar gene acaba...
  • Konu canlansın biraz
  • Pdateknoloji nin

S4 aksesuarlarına
    Buradan

S4 S View Kılıfının Beyazına
    Buradan

S4 Ekran Koruyucu Şeffaf(Görüntü Kısması Olmaz,Parmak İzi Bırakır) , Mat (Görüntü Kısması Olur,Parmak İzi Bırakmaz)
    Buradan

Rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Aynı gün kargolama ve Konya yakınlarına ortalama 1 günde teslimat ile sahip olabilirsiniz.

• pda dakiler her yerde var zatende su neo hybrid pda ya gelse süper olur
  • anlıyorum ama fiyat konusunda da iddalılar kendileri
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.