telefonu siyahmı alim beyazmı. kılıflar hep siyahlara güzel gidiyo nedense.
ben siyah düşünüyorum kılıflar daha güzel gidiyo siyah renge
quote:
Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii
Gamepad 50 liraya çakması alınır
quote:
Orijinalden alıntı: [__Zahid__]
quote:
Orijinalden alıntı: kemalboran
Arkadaş ben de S3 var resimlerine baktıkça sırf şu kılıf için S4 alasım geldi. Bana göre en yakışan renk sarı. :)
şu haliyle htc one dan daha güzel göründü gözüme. hatta sırf bu kılıf için siyah bile alabilirim telefonu. tabi bu kılıflar tr deki mağazalara gelirse alabilirim. veya biri gittigidiyordan alıp memnun kalırsa gg den alırım.
Hocam beyaz telefonda da gayet hoş durur bu kılıflar bence..
Kılıflarla premim hissi yakalanıyor da hem de koruyorda.
Bana göre S4 beyaz rengi kalitesiz görüntüsü vermekte . Bazıları beyazda parmak izi bırakmıyor diyor ama internete videolara baktım parmak izi beyazlarda da belli olmakta.
Up layayım konu canlansın harektlensin bi
Spigenin kılıfları, cam ekran koruyucular fln hepsiburadaya gelmeye başlamış. Hemde daha uygun valla
Şimdi 29 $ görünüyor ama alma aşamasına geçin ödeme bölümünde indirim oluyor. 40 TL ye sizindir Tek sıkıntı mayıs 15 gibi kargolanacak
satın alma aşamasına geçince 5$ daha ekleniyor, 68 TL oluyor fiyat. Normal satın alma dışında yaptığınız ekstra birşey mi var acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: permanentdrk
Arkadaşlar bu iphone lar için olan glass.t lerden s4 lere varmı acaba veya çıkcakmı bilgisi olan varmı ? veya buna benzer kalitede bi ekran koruyucu varmı s4 için ?
Glass.t dediğin ekranın üzerine konan koruyucu cam şeklindeki shield ise; Suadiye Vodafone'da gördüm pazar günü.. En koruma camı + arka koruma için 120 ya da 129 TL istediler, vazgeçip sticker şeklinde shield aldım..