Ağustos sürümden sonra telefon recovery modda hiç açılmıyor.
geçende ben açtım
O problem bendede var. Ben G2 dede açamıyorum şuanda. Recovery moda girdiğimde karşıma bir Telefon resmi ve hemen başucunda bir ünlem levhası çıkıyor..
önce bende de aynıydı ama ağustos yazılımını yükledikten sonra tekrar ilk mesajda anlatılan root işlemini yaparsanız sorun kalkıyor. yine recover mode'a girebiliyruz
şimdi eser.tar dosyasının içinde cache.rfs,data.rfs,factory.rfs,modem.bin,zfimage dosyaları var root olmak yuklediğimiz PDA dosyasında ise cache.rfs ve zImage dosyaları var cache.rfs ve zımage.rfs dosyalarının boyutlarıda farklı yani farklı versiyonlar.anladığım kadarıyla ağustos sürümünde hepsini bir arada toplamışlar yani ağustos sürümünü yükledikten sonra pda dosyasınıda yuklerseniz bazı karışıklıklar olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Deadly StorRm
quote:
Orijinalden alıntı: RealKiss
quote:
Orijinalden alıntı: feelulive
quote:
Orijinalden alıntı: poltergeist666
Ağustos sürümden sonra telefon recovery modda hiç açılmıyor.
geçende ben açtım
O problem bendede var. Ben G2 dede açamıyorum şuanda. Recovery moda girdiğimde karşıma bir Telefon resmi ve hemen başucunda bir ünlem levhası çıkıyor..
önce bende de aynıydı ama ağustos yazılımını yükledikten sonra tekrar ilk mesajda anlatılan root işlemini yaparsanız sorun kalkıyor. yine recover mode'a girebiliyruz
Root olmadım ben. Önceki sayfalardada bu problemi söylemiştim ve root işlemini yapmadığımı belkide bundan kaynaklanabileceğini yazmıştım. Hafıza kartım bugün geliyor. Onu bekliyorum bakalım. Gelirse hemen birtur rom atıcam. Sonra root. Sonra bölücem karttan 1GB alan :)
Acaba bu rom olayının bi sınırı var mı ya 15 den fazla kurdumda, ondan soruyorum Görecez bakalım bişi olacak mı
arkadaşlar telefonda gprs yok sanıyordum ama kurulubiliyor galiba, bunun için hangi uygulamayı indirmemiz lazım,hattım avea,hatla ilgili ayarlar nasıl yapılıyor, geçende işbankasının cep anahtar smssini alamıyordum,gprs ayarları olmadığı için mi gelmiyordu acaba?
Arkadaşlar size üzücü bir haberim var. Biraz önce şu garanti olayını tamamen öğrenebilmek için samsungu aradım. Anlattım işte durumu. "Türkiye için resmi bir güncelleme yayınlanmamış, fakat samsungun bazı yurt dışı sayfalarında var filan diye" Cihazınız güncellendiği taktirdi garanti dışında kalmaz. Fakat bu işlemi Samsung teknik servisinde yaptırmalısınız dedi. Yani kendimiz 2.1 e yükselttiğimizde cihaz garanti dışı kalıyormuş. Fakat bir samsung teknik servisine gidip orada yaptırdığımızda garanti dışı kalma gibi bi durum yokmuş. Ben uşaktayım, en yakın teknik servis Denizlide dedi. 3 saatlik yok
Adam böyle söyledi..
mesajlardayken ayarlara gir, apn kısmına gel ve bir apn ekle isme Turkcel,Avee,Vodafone neyse artık onu yaz apn kısmınaka internet. bu kadar.
quote:
Arkadaşlar size üzücü bir haberim var. Biraz önce şu garanti olayını tamamen öğrenebilmek için samsungu aradım. Anlattım işte durumu. "Türkiye için resmi bir güncelleme yayınlanmamış, fakat samsungun bazı yurt dışı sayfalarında var filan diye" Cihazınız güncellendiği taktirdi garanti dışında kalmaz. Fakat bu işlemi Samsung teknik servisinde yaptırmalısınız dedi. Yani kendimiz 2.1 e yükselttiğimizde cihaz garanti dışı kalıyormuş. Fakat bir samsung teknik servisine gidip orada yaptırdığımızda garanti dışı kalma gibi bi durum yokmuş. Ben uşaktayım, en yakın teknik servis Denizlide dedi. 3 saatlik yok
Adam böyle söyledi..
dostum ben bu cihazı değişim sonucu kabu ettim ve bu arada hem samsung hem telpa ile oldukça uğraştım.....kendim bimeks te çalışıyorum ve bunu belirterek aramama rağmen yardımcı olabilicek hiçbir kimse çıkmadı....cihaz telpadan elime ulaştığında hemen güncellemeyi denedim pc suit üzerinden.baktım olmuyor hem telpa hemde samsung takileri aradım...ama adamların yazılım ile bilgisi yok.....işte normalde pc suit yapmalı diyorum ama olmuyor.oda siz bize gönderin biz varsa bir güncelleme yaparız diyor....hadi dedim göndereyim cihaz 2.1 olacak mı?ses yok karşıdan.....bizim yazılım kodları farklı diyor...2.1 için birşey diyemem dedi......bende en sonunda sinirlendim....dedim o zaman yazılımı kendim yüklücem dedim....oda siz bilirsiniz dedi..... anlıyacağın gibi ne samsung çağrı merkezindekiler nede servistekiler hiçbirşey bilmiyor....boş yere oturmuşlar o telefonların başına yardım servisimiz var olarak gözüksün diye o kadar yani.....
tel ne kadar zaman da sarj ediorsunuz. 1 saat 45 dk sonra şarj göstergesinin üzerisindeki gidip gelme duruyor ve sadece yıldırım şekli kalıyor. şar aletini çıkardığımda pil şarj durumunu gösteren simgenin tam dolu olmadığı + ucunun bulunuduğu kısım cok az boşluk var gibi... siz ne kadar sarjda tutuyorsunuz..
o bahsettiğin yıldırım işareti kaybolana kadar tut şarjda.
Arkadaşlar bende S5233W var.Bunu satıp yerine bu telefonu almak istiyorum ama işlemleri karmaşık gibi duruyor...Ne dersiniz telefon bu parayı vermeye değer mi?TFT ekran olması biraz canımı sıktı açıkçası.Siz bu konuda ne diyorsunuz?
flash player destekliyormu yani netten video izleyebilirmiyiz ?
quote:
Orijinalden alıntı: sencer1000
flash player destekliyormu yani netten video izleyebilirmiyiz ?
youtube vs izleniyor ama flash player yok
.apk dosyalarını markete hiç girmeden pc ile netten indirip usb ile sd karta atıp kurabiliyormuyuz. bunun için ek bir programa ihtiyaç duyuluyormu(eğer duyuluyorsa o programı nasıl kuracaz?). forumlarda biraz araştırdım şöyle bir makale buldumhttp://www.googleandroid.gen.tr/Thread-android-telefonlara-uygulama-yukleme fakat bu işe yaramıyor. "Choos App - Herhangi bir uygulama bu eylemi gerçekleştiremez" diye bir uyarı veriyor, Usb ye attığım .apk ları menüde bulunan dosyalarım ikonu altından çalıştırdığımda. Birde şebeke üzerinden internete bağlanmıyoru cihaz sizdede bu şekildemi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar merhaba uzun uğraşlar sonucu 2.1 kurdum root ta oldum menüye "superuser permission" ve "wirilesstether for rot user " diye program eklendi 1. sini açtığımda bir sayfa açılıyor ve öyle kalıyor 2.cisinde açınca yeşil radar görünümlü birşey çıkıyor bu iki program ne işe yarıyor bilgilendirirseniz sevnirim Birde Zonemaster arkadaşımın dediği gibi siteden birkaç program indirip bilgisayardan kablo aracılığı ile sd karta yükledim (andexplorer.apk,buple,com.androidika.pmws) programları açmak istediğimde "choose app" diye uyarı veriyor altında "herhangi bir uyulama bu eylemi gerçekleştiremez" diyor ben bu programları tel nasıl kurucam lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim....
quote:
Orijinalden alıntı: BoltAction
sağolasın kardeş,, bende gidip gelme işareti bitince çıkarıyordum... şarjı niye bu kadar çabuk bitiyor diyordum. tamamen dolması ne kadar zaman oluyor.bir de telefon şarj olduğunda uyarı sesi veriyormu..
quote:
Orijinalden alıntı: ]l[etallord
.apk dosyalarını markete hiç girmeden pc ile netten indirip usb ile sd karta atıp kurabiliyormuyuz. bunun için ek bir programa ihtiyaç duyuluyormu(eğer duyuluyorsa o programı nasıl kuracaz?). forumlarda biraz araştırdım şöyle bir makale buldumhttp://www.googleandroid.gen.tr/Thread-android-telefonlara-uygulama-yukleme fakat bu işe yaramıyor. "Choos App - Herhangi bir uygulama bu eylemi gerçekleştiremez" diye bir uyarı veriyor, Usb ye attığım .apk ları menüde bulunan dosyalarım ikonu altından çalıştırdığımda. Birde şebeke üzerinden internete bağlanmıyoru cihaz sizdede bu şekildemi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Kurabilirsin. Marketten "Andexplorer" uygulamasını indir. O programı ac ve oradan SD Karta gir. Kartına attığın apk dosyasına bir kez dokunarak kuruluma başla.
quote:
Orijinalden alıntı: LEVENT904
arkadaşlar merhaba uzun uğraşlar sonucu 2.1 kurdum root ta oldum menüye "superuser permission" ve "wirilesstether for rot user " diye program eklendi 1. sini açtığımda bir sayfa açılıyor ve öyle kalıyor 2.cisinde açınca yeşil radar görünümlü birşey çıkıyor bu iki program ne işe yarıyor bilgilendirirseniz sevnirim Birde Zonemaster arkadaşımın dediği gibi siteden birkaç program indirip bilgisayardan kablo aracılığı ile sd karta yükledim (andexplorer.apk,buple,com.androidika.pmws) programları açmak istediğimde "choose app" diye uyarı veriyor altında "herhangi bir uyulama bu eylemi gerçekleştiremez" diyor ben bu programları tel nasıl kurucam lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim....
Andexploreri marketten indir ve yükle. Sonrasında programı acarak SD karta gir ve kurmak istediğin apk dosyasının üzerine dokun..
quote:
Orijinalden alıntı: misskinn
quote:
Orijinalden alıntı: BoltAction
sağolasın kardeş,, bende gidip gelme işareti bitince çıkarıyordum... şarjı niye bu kadar çabuk bitiyor diyordum. tamamen dolması ne kadar zaman oluyor.bir de telefon şarj olduğunda uyarı sesi veriyormu..
Tam olarak emin değilim, fakat benim telefon formatlamadan önce veriyordu. Kullandığım bir programdan mı kaynaklıydı, yoksa androidin özelliğimi bilmiyorum ama bildirim sesi çıkarıyordu. Belkide kullandığım battery programlarından kaynaklıydı. Formattan sonra hiç tam şarj etmediğim için bilmiyorum. Şuanda şarja bıraktım. Öterse söylerim
quote:
quote:
Kurabilirsin. Marketten "Andexplorer" uygulamasını indir. O programı ac ve oradan SD Karta gir. Kartına attığın apk dosyasına bir kez dokunarak kuruluma başla.
Şöyle bi sıkıntı var wirless modemim arızalı ve şuanda ethernetten bağlıyım. Telefonuda internete bağlıyamıyorum. Şebekeden de bağlanmıyor. Andexplorer.apk dosyası şuanda sd kartta var ve üzerine dokunduğum zaman kurmak için Choos App hatası alıyorum. telefon ile internete bağlanmadan olmayacak sanırım gerçi sonuçta programı indirdim yalnız kuramıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Godlessfrog
Arkadaşlar bende S5233W var.Bunu satıp yerine bu telefonu almak istiyorum ama işlemleri karmaşık gibi duruyor...Ne dersiniz telefon bu parayı vermeye değer mi?TFT ekran olması biraz canımı sıktı açıkçası.Siz bu konuda ne diyorsunuz?
Para vermeye değer mi sorusuna gelince.. Vereceğin paradan fazlasını hakeden bir cihaz.. İşlemler karmaşık diyorsun fakat aslında hiçte karmaşık değil, sadece talimatları uygulaman yeterli. Ekranı TFT diye gözünüzde cihazın kalitesi düşmesin. TFT ama cok kaliteli bir ekranı var. 100% parlaklıkta kullanmak imkansız. Renkler okadar canlı ki gözünüzü alıyor (geceleri, benim) Ben hep %40 parlaklıkta kullanıyorum. Güneşsiz ortamlarda gayet yeterli. Hem PDA ayrı bir sistem. Android bilgisayar ortamındaki Linux. Yani bir cep telefonunu satıp yerine bir cep bilgisayarı alıp almama kararı size kalmış
quote:
quote:
quote:
Şöyle bi sıkıntı var wirless modemim arızalı ve şuanda ethernetten bağlıyım. Telefonuda internete bağlıyamıyorum. Şebekeden de bağlanmıyor. Andexplorer.apk dosyası şuanda sd kartta var ve üzerine dokunduğum zaman kurmak için Choos App hatası alıyorum. telefon ile internete bağlanmadan olmayacak sanırım gerçi sonuçta programı indirdim yalnız kuramıyorum.
İşte köprü zaten o program. Telefonun kendi dosya yöneticisiyle kurulum yapamazsın. Andexplorer de bir dosya yöneticisi. Andexplorerin içinden SD karta gidiyorsun, üzerine dokunup kuruyorsun.