Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zipdroid

Arkadaşlar bir sorum olacak. Az önce launcherpro "force close" hatası vermeye başladı ve default bu uygulamayı seçtiğim için şu an ana ekranımı göremiyorum. App'i kaldırayım değiştireyim desem e menü yok piyasada erişebildiğim. Menüye veya settings e gitmek için kısayol var mıdır. Yoksa 3. kez silbaştan mı? Teşekkürler :D

kaldırmak için uninstaller uygulamasını indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

Orijinalden alıntı: zipdroid

Arkadaşlar bir sorum olacak. Az önce launcherpro "force close" hatası vermeye başladı ve default bu uygulamayı seçtiğim için şu an ana ekranımı göremiyorum. App'i kaldırayım değiştireyim desem e menü yok piyasada erişebildiğim. Menüye veya settings e gitmek için kısayol var mıdır. Yoksa 3. kez silbaştan mı? Teşekkürler :D

kaldırmak için uninstaller uygulamasını indir

feelulive teşekkürler. Az önce sim ve sdcard ı çıkarınca pantheon ile açıldı menü. Şimdi de diğer bazı uygulamalarda (taskiller gibi) benzer hatayı verince hepsini kaldırdım tektek, cache ve dataları temizledim app'ten. Yine olmazsa silbaştan yapacağız :s

• quote:

Orijinalden alıntı: losendery

ben telefonuma kurdugum dosyalari soluyum sirayla
    battle.net

dostum bu battle.net i indirdim kodtan falan bahsediyor,
    ne işe yarıyor bu program.
  • Arkadaşlar konu ile alakalı değil ama aklıma birşey takıldı bu telefon ile 5800 ı karşılaştırsak birbirlerine göre + ve - leri nelerdir?
  • Nokia 5800 ile kıyaslama PDA (Cep Bilgisayarı) olan i5700 için uygun olmaz diye düşünüyorum. Abartırsak kıyaslamak i5700'e haksızlık olur.

i5700 +
    İşletim sistemi (ki bu başlı başına bir sebep ve diğerlerine bakılmayabilir bile)
    işlemci hızı
    dokunmatik ekranı
    ekran çözünütlülüğü
    Telefonu işlevselleştiren uygulamaların bol ve ücretsiz olması.
    Kişiselleştirebilme imkanı (Aldığım telefon ve şu andaki haki kesinlikle kıyaslanamaz. (Telefonda arkadaştan hızlı çakmak çakınca dumur olması gibi) İleride ne olur bilmiyorum)
    G sensörü
    Boyutları (i5700 daha kibasr ve estetik duruyor)
    Sahiplik durumu (5800 EX herkeste (biz hariç) var olan bir telefon, ama i5700'ü görenin çok hoşuna gidiyor)
    Kalem ile kullanma ihtiyacı yok

i5700-
    Kamera flaşı
    müzik (karşılaştırma imkanım olmadı ama 5800 EX müzik telefonu diye ekliyorum.)
    Radyo

Bu arada; RealKiss ve feelulive sizlerede konuyu canlı tuttuğunuz için saolun.

• quote:

arkadaşlar bu IGO nasıl kullanılıyor bizi belirli bir adrese yönlendirmesi için,şu kadının sesini duyamadım bir türlü,
    istanbulda bir yer çıkıp duruyor.

Kardeşim GPS'i aktif et ve boş bir alana çık. Sonra igo yu çalıştır. Ana ekrandan "Hedef" diyeceksin. Oradan adres bul diyeceksin. Üst taraf "Türkiye" kalsın. Alt tarafta Fatih yazar. Oraya gitmek istediğin yeri yazıcaksın. İstanbuldasın mesela ve uşağa gelmek istiyorsun. Oraya uşak yaz. Sonra "Şehir seç" diyerek devam et. Seni bikaç saniye bekleticek. Karşına gelen haritanın sağ altındaki "Git!" butonuna tıkla. Ve biraz bekle yaklaşık 3-5 dakikada GPS yerini tespit edicektir. Sonra senin olduğun yerden girmet istediğin yere doğru götürecek işte

Edit:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: losendery

ben telefonuma kurdugum dosyalari soluyum sirayla
    battle.net

dostum bu battle.net i indirdim kodtan falan bahsediyor,
    ne işe yarıyor bu program.

Bunu bende soracaktım Ne işe yarıyor? Anlamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 18 Ağustos 2010; 11:32:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zonemaster

Nokia 5800 ile kıyaslama PDA (Cep Bilgisayarı) olan i5700 için uygun olmaz diye düşünüyorum. Abartırsak kıyaslamak i5700'e haksızlık olur.

i5700 +
    İşletim sistemi (ki bu başlı başına bir sebep ve diğerlerine bakılmayabilir bile)
    işlemci hızı
    dokunmatik ekranı
    ekran çözünütlülüğü
    Telefonu işlevselleştiren uygulamaların bol ve ücretsiz olması.
    Kişiselleştirebilme imkanı (Aldığım telefon ve şu andaki haki kesinlikle kıyaslanamaz. (Telefonda arkadaştan hızlı çakmak çakınca dumur olması gibi) İleride ne olur bilmiyorum)
    G sensörü
    Boyutları (i5700 daha kibasr ve estetik duruyor)
    Sahiplik durumu (5800 EX herkeste (biz hariç) var olan bir telefon, ama i5700'ü görenin çok hoşuna gidiyor)
    Kalem ile kullanma ihtiyacı yok

i5700-
    Kamera flaşı
    müzik (karşılaştırma imkanım olmadı ama 5800 EX müzik telefonu diye ekliyorum.)
    Radyo

Bu arada; RealKiss ve feelulive sizlerede konuyu canlı tuttuğunuz için saolun.

Çok iyi anlatmışsın dostum :)

quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

Arkadaşlar konu ile alakalı değil ama aklıma birşey takıldı bu telefon ile 5800 ı karşılaştırsak birbirlerine göre + ve - leri nelerdir?

Dostum sen şimdi geldin i5700'e resmen küfür ettin ya. Olurmu öyle şey. i5700 ile 5800 kıyaslanacak telefon mu? Baksana adamlar burada iphone ile kıyaslıyorlar. Gerci o daha hızlı ama:http://vimeo.com/10652069

5800 dokunmatik telefon olarak adlandırılıyor. Capacitive bir ekrana sahip, fakat telefon dokunmatik değil, bildiğin bastırmatik o telefon ya. Gelip simgenin üzerine bastıracaksın. Dokunmayla olmuyor. Yada ona dokunmatik diyebilen bir adam demekki hiç dokunmatik telefon kullanmamış.HTC Magic kullandım. Ama i5700'ün dokunmatik hassasiyeti HTC Magic'in 2 katıdır. Magicte köşeleriz zor olduğunu hatırlıyorum. Hem 5800 symbian işletim sistemi barındıran sıradan bir telefon. i5700 bir PDA. zonemaster'da açıklamış. Sen bir cep telefonuyla cep bilgisayarını karşılaştırıyorsun. Ne bileyim bu bir gameboy ile laptop arasındaki farkları sormak gibi bişi.

Özet geç diyecek olursan, i5700 kamerası hariç hertürlü 5800'ı ayağının altına alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 18 Ağustos 2010; 11:40:17 >

• arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyordum bu yorumları okuyunca ve program bolluğunu duyunca almaya karar verdim.hemen hbden sipariş ettim.inş memnun kalırım ve pişman olmam. telefon için artı veya eksi yorum yapan herkese teşekkürler bizleri bu telefon için bilgilendirdiğiniz için
  • koskoca markette işe yarar güzel bir oyun yok sayılır aynı şey diğer uygulamalar içinde geçerli. gerçi bedavaya bu kadar olur. :)
  • Arkadaşlar telefonu 2.1 ağustos sürümüne yükselttim ama root olma işlemini yapmadım sadece esert.tar dosyasını yükledim çünkü eser.tar dosyası tek pakette toplanmış root olmak için yuklenen dosyayanın içeriğine baktığımızda eser.tar dosyasının içindeki dosyaları barındırıyor.

Soruma gelince şu anda sim karttan adres defterini telefona kopyalarken geçersiz bir işlem yürüttü diyor ve kalıyor kopyalama işlemi olmuyor sizce root olma işlemini yapmadığım için mi sim karttan kopyalama yapamıyorum yoksa ağustos sürümünde bir hata mı var.

marketten uygulama yükleyebiliyorsam herhalde root olmuşumdur değilmi? ağustos sürümünü yükledikten sonra root olmak için gösterilen adımı yapmama gerek var mı? sorun nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poltergeist666

Arkadaşlar telefonu 2.1 ağustos sürümüne yükselttim ama root olma işlemini yapmadım sadece esert.tar dosyasını yükledim çünkü eser.tar dosyası tek pakette toplanmış root olmak için yuklenen dosyayanın içeriğine baktığımızda eser.tar dosyasının içindeki dosyaları barındırıyor.

Soruma gelince şu anda sim karttan adres defterini telefona kopyalarken geçersiz bir işlem yürüttü diyor ve kalıyor kopyalama işlemi olmuyor sizce root olma işlemini yapmadığım için mi sim karttan kopyalama yapamıyorum yoksa ağustos sürümünde bir hata mı var.

marketten uygulama yükleyebiliyorsam herhalde root olmuşumdur değilmi? ağustos sürümünü yükledikten sonra root olmak için gösterilen adımı yapmama gerek var mı? sorun nedir acaba?

eser.tarda hepsi bir araya toplanmış ama eksikler var. Root yapmazsan recovery mod gibi yerlere ulasamazsın. Ayrıca root olmak ile marketten uygulama indirebilmenin alakası yoktur..

• quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

koskoca markette işe yarar güzel bir oyun yok sayılır aynı şey diğer uygulamalar içinde geçerli. gerçi bedavaya bu kadar olur. :)

O sıkıntı bendede var. 30-40 oyun yükleyeceğime 6-7 tane yükleyeyim kaliteli olsun istiyorum ama bulamıyorum. Aradığım daha çok 3D oyunlar, yada sacma sapan olmayan oyunlar. Sensör ile oynayabileceğim oyunlar arıyorum. NFS Shift indirdim. Setubu 30 kusur mb. Ama kurulum için yer yok diyor
  • ağustos sürümünde farklı neler var? Market konusuna gelince, ücretli olmak istemiyorum, iphone varken bayağı bi parçalamıştı beni, bu da kesin öyle olur :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

quote:

Orijinalden alıntı: poltergeist666

Arkadaşlar telefonu 2.1 ağustos sürümüne yükselttim ama root olma işlemini yapmadım sadece esert.tar dosyasını yükledim çünkü eser.tar dosyası tek pakette toplanmış root olmak için yuklenen dosyayanın içeriğine baktığımızda eser.tar dosyasının içindeki dosyaları barındırıyor.

eser.tarda hepsi bir araya toplanmış ama eksikler var. Root yapmazsan recovery mod gibi yerlere ulasamazsın. Ayrıca root olmak ile marketten uygulama indirebilmenin alakası yoktur..

peki sim kart kopyalam hatası bu root işlemini yapmadığım için olabilir mi

• http://turkdroid.wordpress.com/rehberdroid/ bu sayfada 7500 için recovery ve root işlemi farklı anlatılmış .
    eğer 5700 içinde recovery imaj yuklenebiliyorsa bu şekilde super user erişimi almak daha mantıklı değil mi
  • bana solitaire ve find it family guy yetiyor
  • igo 2-3 kez denedikten sonra açlıyor ,sizde nasıl?
  • quote:

igo 2-3 kez denedikten sonra açlıyor ,sizde nasıl?

Tek tık
  • Hepsiburada i7500 fiyatını i5700'den de ucuzlatmış. 479 TL. Amoled ekran, 5 mp kamera ve kamera flashı önemli olanlar bu telefona bakabilir.
    Fakat işlemci hızı, RAM ve ROM büyüklüğü ile resmi Android 2.1 desteği sadece i5700 için var. i7500 Android 2.1 sürümleri custom rom. Yani kullanıcı üretimi.
    Sanırım hercih meselesi...
  • 2.2 froyo çıkar mı dersiniz,

igoda tıklıyorum,açılır gibi oluyor,home ekran geliyor,böyle 2-3 kere yaptıktan sonra açılıyor
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.