Logitech'den Türkçe tuş takımı nasıl istenir?
2018 yılınd N11'den Logitech G710+ klavye almıştım. Rusça klavye olarak geldi. Yanında da Türkçe karakter stickerları vardı. Uzun süredir öyle kullandım. Ama sorun olmaya başlayınca çözüm aradım ve LOGITECH DESTEK KONUSU başlığında çözümü buldum. Ama orada anlatılan yöntemde değişiklikler olduğu için bu başlığı oluşturdum. Yöntem ve süreç aşağıdaki gibi...
Önce Logitech'in +90 212 900 33 70 numaralı telefonunu aradım. Türkçe destek yok, İngilizce konuşuyorlar.
Müşteri hizmetleri bir kaç kelime söyledikten sonra doğrudan konuya girebilirsiniz. Konuşmanız aşağıdaki gibi olabilir. Benim model G710+ siz kendi model numaranızı söyleyin.
Hello.
I bought a Logitech G710+ (G seven one zero plus) keyboard from internet.
But it came as an English keypad.
I request a Turkish keypad from you.
Müşteri hizmetleri sizden bir doğrulama maili isteyecek. Mail adresinizi harf harf kodlamanız gerekli. Bu nedenle önceden hangi harf İngilizcede nasıl olunuyor bakarsanız iyi olur. Saçma sapan mail adresi olanlara Allah kolaylık versin. Mail adresinizi söyledikten sonra hemen mail geliyor. Mailinizi açık tutmakta fayda var. Spam'a düşmedi bu arada. O sırada sizin mail geldi demenizi bekliyor. Geldiyse aşağıdaki cümleyi söyleyebilirsiniz.
the mail arrived correctly.
Thank you for your support.
diyebilirsiniz. Bu noktada görüşmeniz bitiyor. Gelen mail:
Kristina L. (Logi)
15 Şub 2023 ÖÖ 4:08 GMT-8
Hello,
Thank you for your call.
please reply to this email with the following information:
- Copy of proof of purchase (scan or photograph receipt or invoice, if available) (kanıtlayıcı belge)
- First name: (adınız)
- Last names : (soyadınız)
- Company: (çalıştığınız işletme adı - boş bırakabilirsiniz)
- Street address (tam adresinizi yazın il hariç)
- Postal code: (posta kodu)
- City: (Şehir adı)
- Province : (Şehir adı)
- Country : (Türkiye)
- Telephone number (including international prefix): (+90telefonnumaranız)
TC ID Number: (Kimlik Numaranız)
Regards,
Kristina
Logitech Support
Kanıtlayıcı belge kısmı önemli. Mailde mümkünse diyor ama süreci hızlandırıyor. Gönderdiğiniz ekran görüntüsü sizin adınıza düzenlenmiş bir e-fatura veya mail adresinize gelen ödeme onayı maili olabilir. Ekran görüntüsü alıp yapıştırın. Kritik husus, gönderdiğiniz resimde sizin adınıza düzenlenmiş olması.
Bu bilgileri kopyalayın ve gelen maile yanıt olarak gönderin. Orijinal mailde kimlik numaranızı istemiyorlar. Ancak siz yine de yazın. Sonra tekrar mail geliyor ve gümrük işlemleri için vergi numarası istiyorlar.
15 Şubat çarşamba günü bu işlemi gerçekleştirdim ve bugün tüm tuş takımı geldi.
LG 29UM68-P Monitör Aldım Kullanılmış Çıktı...
|
|
Windows Gezgini Sorunu
|
|
|
|
Eski bir sistem için güç kaynağı (Ama Ati 9800XT'li)
|
400 YTL'ye 220CW8FB nasıl?
|
5E7CC2649ADB48F2A1AA732E4746F370.jpg |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 618
İkinci El Bölümü Mesajları: 33
Konularının görüntülenme sayısı: 18.843 (Bu ay: 139)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware