Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zonemaster

Hepsiburada i7500 fiyatını i5700'den de ucuzlatmış. 479 TL. Amoled ekran, 5 mp kamera ve kamera flashı önemli olanlar bu telefona bakabilir.
    Fakat işlemci hızı, RAM ve ROM büyüklüğü ile resmi Android 2.1 desteği sadece i5700 için var. i7500 Android 2.1 sürümleri custom rom. Yani kullanıcı üretimi.
    Sanırım hercih meselesi...

Evet onu birkac sayfa öncesinde var, ilk gördüğümüzde bir ah çekmiştik. Ama hala i5700 aldığımıza memnunuz
  • telefonda Mesajlaşma diye program vardı,
    sonra Handcent kurdum,
    sadece Handcent kalsın istiyorum ama silmek için Uninstaller u açınca Mesajlaşma görünmüyor.
  • o telefonun kendi standartı olduğu için silmek en azından bizler için zor olur.
  • Kaliteli bi 3d driver bulabilen oldumu? Abi şuna bakın ya adamlar ne bicim oynuyor:http://www.youtube.com/watch?v=5W8EZpbJQxo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 18 Ağustos 2010; 22:00:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

o telefonun kendi standartı olduğu için silmek en azından bizler için zor olur.

handcenti sileyim o zaman,çünkü mesaj uyarılarında 2 program da aynı mesajı gösteriyor.
  • Arkadaslar biraz önce tekrardan kurulum yaptm. Acaba herseferinde recovery moddan sd karttan yer ayıracazmı. Yani herseferinde sd kartı formatlıyacak mıyız ?
  • selamlar arakdaşlar bu telefonun bir sürü değişik ismi var. bir türlü çözemedim...
    neye göre ne ismi alıyor bu alet rengine göremi değişiyor ? :)
  • arkadaşlar lütfen cevap bekliyorum. teli kaç saat şarjda tutuyorsunuz. ağustos sürümü kurulu. 2 saat sonra falan şarj simgesi üzerindeki gidip gelme bitiyor, 3 saat beklettim simge üzerindeki elektrik şekli gitmiyor. geçen simge üzerindeki gidip gelme bitince ckardım 2 saat sonra falan yani ve 2 gün gitmedi şarjı.. oyun oynamadım. çok az wifi ile internete girdim o kadar. ekran parlaklığı falan en azda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

Arkadaslar biraz önce tekrardan kurulum yaptm. Acaba herseferinde recovery moddan sd karttan yer ayıracazmı. Yani herseferinde sd kartı formatlıyacak mıyız ?

Hayır herseferinde recovery moddan ayar yapmana gerek yok. Ben şuana kadar defalarca format attım, diğer romları denedim ama ilk ayırdığım Appstgo bölümü ve kurulu programlar aynen duruyorlar.
  • bana uygulama önerin . :D program canavarı oldum bu telefonla :D
    igoya alternatif bir gps programı var mı ? pek beceremiyomda servisdeyken bir türlü başlatamıyorum , bir kere otobüsdeyken çalıştırabilmiştim. nasıl yaptığımıda hatırlamıyorum :D :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubnes -- 19 Ağustos 2010; 8:20:54 >
  • bu recorvy modda sd kartı formatlamak nekadar sürüyor? formatla diyorum ölece bekliyor . bir tuşa basınca formtlama iptal oldu diyor yahu yapamadık şu sd kart işini...
  • clubnes, igo haricinde ndrive ve co-pilto navigasyon uygulamalarıda var. bende igo ve co-pilot problemsiz çalıştı ama ndrive sinyal bulamadı, ndrive ın menüsü biraz daha kolay ama ondada haritadan dokunarak hedef belirleme yok, yada en azından ben bulamadım.

silverdream, karta formata başlamak için home tuşuna basman gerekli basınca 1 dakikaya yakın sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverdream

bu recorvy modda sd kartı formatlamak nekadar sürüyor? formatla diyorum ölece bekliyor . bir tuşa basınca formtlama iptal oldu diyor yahu yapamadık şu sd kart işini...

Onaylamak için "Home" tuşuna basıcaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz123

selamlar arakdaşlar bu telefonun bir sürü değişik ismi var. bir türlü çözemedim...
    neye göre ne ismi alıyor bu alet rengine göremi değişiyor ? :)

Valla onu bizde çözebilmiş değiliz. Ama renginden kaynaklı değil. Fakat resmi ismi Galaxy Spica

quote:

Orijinalden alıntı: misskinn

arkadaşlar lütfen cevap bekliyorum. teli kaç saat şarjda tutuyorsunuz. ağustos sürümü kurulu. 2 saat sonra falan şarj simgesi üzerindeki gidip gelme bitiyor, 3 saat beklettim simge üzerindeki elektrik şekli gitmiyor. geçen simge üzerindeki gidip gelme bitince ckardım 2 saat sonra falan yani ve 2 gün gitmedi şarjı.. oyun oynamadım. çok az wifi ile internete girdim o kadar. ekran parlaklığı falan en azda...

Dostum cihazın tam şarj etmesi için elektrik simgesi gidesiye kadar bekle. Akşam yatarken tak şarja. Sabah kalktığında dolmuş olsun. O şekilde alıştırın kendinizi. Ben cihazı normalde hep akşamları veririm sarja. Bi sıkıntı cıkmaz..

• Arkadaşlar hadi sizde yardım edinde şu 3D Driver işine bi çözüm bulalım. 10 kadar driver denedim sanırım. Önce şu oyunu kurun. Güncelleme yapıcak.

http://uploading.com/files/7c7218fd/GrandPrixLiveRacing-1.apk/

3D bir oyun. Ama bizim telefonlar için fazla büyük. Ama çalıştırabiliyorlar. Bundan daha kaliteli oyunları oynuyorlar i5700 ile. Hepsi Rom ve 3D driver ile bitiyor. Aslında dün birtane driver buldum. Bu oyunu neredeyse kasıntısız oynatıyor. Fakat o driverdede sorun var. Cihaz beklemeye gectikten sonra 2-3 dakika için kilit tuşuna basarsanız ekran geliyor. Fakat aradan 10 dakika geçtimi, telefonu bataryayı cıkarıp takmadığınız sürecek kullanamıyorsun..

Hadi sizde arastirin biraz

• dün gece deneme amaçlı msntalk programını arkaplanda çalışır vaziyette bıraktım, 3g de açık olarak, tam dolu şarjı yarıya indirdi 1 gecede... şaşırdım...
  • ben de telefonla ilgili eksikliklerden bahsedeyim,sizde de aynı mı bilmiyorum,

telefon kapalıyken alarm çalmıyor,
    bir de haftalık alarm ayarladıysanız arada bir üstteki alarm ikonu kayboluyor,bu durumda ikon kaybolduğu için alarm çalmaz mı acaba?tekrar alarma giriyorum ayarlar olduğu gibi duruyor,bitti diyorum,ikon tekrar geliyor.

konuşma esnasında karşı tarafın sesi mat geliyor ve bazen seste çatlama oluyor,yazılımsal mı donanımsal mı bilmiyorum.
    sms zil sesini değiştirmeme rağmen hep aynı default ton çalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

ben de telefonla ilgili eksikliklerden bahsedeyim,sizde de aynı mı bilmiyorum,

telefon kapalıyken alarm çalmıyor,
    bir de haftalık alarm ayarladıysanız arada bir üstteki alarm ikonu kayboluyor,bu durumda ikon kaybolduğu için alarm çalmaz mı acaba?tekrar alarma giriyorum ayarlar olduğu gibi duruyor,bitti diyorum,ikon tekrar geliyor.

konuşma esnasında karşı tarafın sesi mat geliyor ve bazen seste çatlama oluyor,yazılımsal mı donanımsal mı bilmiyorum.
    sms zil sesini değiştirmeme rağmen hep aynı default ton çalıyor

Zil sesi konusuna bişi diyemeceğim. Ama alarm konusunda benimde sıkıntım oldu. Evelsi gün 08.45 e kurmustum. Kalktığımda saat 09.50 idi. Alarm calmamisti. Ekrana baktım kurulu gözüküyodu. Anlamadım bir türlü.

• bende alarmleri duymuyorum diyordum çalmıyormuş ki alarm sıkıntısı bende de var...
  • tmm formatı attım arkadaşlar ama program kurunca telefonun hafızadan gitti gösteriyo ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.