Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Serkan2060

Arkadaşlar bir sorum olacak bu telefonu almayı düşünüyorum versiyonda atarım alınca fakat bir korkum var bende 5233 star vardı versiyon atarken gitti bir daha açılmadı allahtan serviste anakartını değiştirdiler bana teslim ettiler
    Sorum ise i5700 versiyon atarken böyle bir şey olursa stardaki gibimi olacak bir daha açılmıyacak yoksa şöyle yaparsın böyle yaparsın şu tuşlara basarsın tekrar eskiye dönersin gibi bir durumu var mı Yani yanlış bir şey sonucunda bir daha hiç açılmama gibi bir durumu söz konusu mu?

Kardeşim bunu biz nereden bilebiliriz. Yanlış yazılım yüklersin donanımsal arıza verir açılmaz. Yazılımsan bir problem olur, tekrar rom atarsın acılır. Yani en başta soru mantıklı değil. Kapanırsa bi tuşa basıp açabilirmiyiz? Ee zaten donanımsal birşey olursa yapay zeka yokki bunun içinde 2 tuşa basınca kendi kendini tamir etsin..

quote:

Orijinalden alıntı: misskinn

quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

Orijinalden alıntı: misskinn

arkadaşım 1500 lik şarj, bi bozulsa 100-150 arası kesin fiyatı.. ayrıcada havalarda zaten sıcak bataryayıda fazla ısıtıp makinaya zarar vermek istemiyorum. bataryayı bütün gece şarja taktığınızda telf şarjı ne kadar gidiyor. birde şarj dolduğunda uyarı sesi veriyormu... diğer arkadaşlar siz nasıl yapıyorsunuz şarj olayını... herkes nasıl yaptığını söylerse tam orta yolunu buluruz...

o kadar pahalı değil
    http://feature.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-batarya-samsung-i5700-galaxy-spica-orjinal-batarya-eb504465vu-ayni-g-29461377/detay?ref=akakce&v=0.95.5

sağolasın kardeş,,, diğer kullanıcılar niye tel ne kadar sarj ettiklerini söylememişler veya ne kadar kalması gerektiğini.. kimse benim gibi bilmiyor sanırım.

Kardeşim sanada söylediğim gibi. Ne kadar şarj olacak diye bişiymi var ya? Şu kadar saat şarj olacak diye birşey olsa adamlar oraya şarj göstergesini koymazlar. Dönüp dönüp aynı şeyi soruyorsun. Herkez dolasıya kadar şarjda tutuyor işte. O şarj simgesi kaybolasıya kadar bırakacaksın şarja.

• realkiss burası forum sayfası arkads sarj konusunda endıselenmıs neden tersler gibi konusuosun cevaplarına dıkkat et brz eger hosuna gıtmedıyse yazılanlar cevap verme gec ... SANKI DONANIM HABER SAYFASI SENINMIUS GIBI KONUSUOSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: neondark20

realkiss burası forum sayfası arkads sarj konusunda endıselenmıs neden tersler gibi konusuosun cevaplarına dıkkat et brz eger hosuna gıtmedıyse yazılanlar cevap verme gec ... SANKI DONANIM HABER SAYFASI SENINMIUS GIBI KONUSUOSUN

Kardesim anlattım olayı, sanki biz yalan söylüyoruz. Buna tepki veriyorsan seninde cevap vermemiş olman beni düşündürür. Zaten farklı bir tekniği olsa millet yazar. Cevap verilmis diye yazmıyor millet. Sürekli sorulmaz ki. Tamam ben özür dilerim arkadasdanda sizlerdende..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 19 Ağustos 2010; 21:39:08 >
  • Evet arkadaslar, hadi biraz kapışalım http://forum.donanimhaber.com/m_42268930/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Androidcileri bekliyoruz
  • quote:

Arkadaşlar bir sorum olacak bu telefonu almayı düşünüyorum versiyonda atarım alınca fakat bir korkum var bende 5233 star vardı versiyon atarken gitti bir daha açılmadı allahtan serviste anakartını değiştirdiler bana teslim ettiler
    Sorum ise i5700 versiyon atarken böyle bir şey olursa stardaki gibimi olacak bir daha açılmıyacak yoksa şöyle yaparsın böyle yaparsın şu tuşlara basarsın tekrar eskiye dönersin gibi bir durumu var mı Yani yanlış bir şey sonucunda bir daha hiç açılmama gibi bir durumu söz konusu mu?

Kardeşim bunu biz nereden bilebiliriz. Yanlış yazılım yüklersin donanımsal arıza verir açılmaz. Yazılımsan bir problem olur, tekrar rom atarsın acılır. Yani en başta soru mantıklı değil. Kapanırsa bi tuşa basıp açabilirmiyiz? Ee zaten donanımsal birşey olursa yapay zeka yokki bunun içinde 2 tuşa basınca kendi kendini tamir etsin..

Peki benim samsung 5233 star versiyon atarken ne olduda bir daha açılmadı ve servise götürdüm ve yapıldığında anakartı değişti bunu demek istiyorum neden yazılımsal bir şeyde anakartı değiştirdiler bunun için aynı versiyon atarken yanlış bir şey yapsak uçar gider mi buda star gibi yoksa dedim versiyonu tekrar atma yani düzelme gibi bir şansımız var mı tekrar versiyon atarak

• yeni kernel güncellemelerini takip edebileceğiniz adres

http://forum.samdroid.net/wiki/showwiki/LK2xx
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

Evet arkadaslar, hadi biraz kapışalım http://forum.donanimhaber.com/m_42268930/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Androidcileri bekliyoruz

geleceğim de programı indirdim ama kendi resmini çektim,
    ana ekran nasıl çeliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

quote:

Peki benim samsung 5233 star versiyon atarken ne olduda bir daha açılmadı ve servise götürdüm ve yapıldığında anakartı değişti bunu demek istiyorum neden yazılımsal bir şeyde anakartı değiştirdiler bunun için aynı versiyon atarken yanlış bir şey yapsak uçar gider mi buda star gibi yoksa dedim versiyonu tekrar atma yani düzelme gibi bir şansımız var mı tekrar versiyon atarak

Şimdi duruma bağlı kardeşim. Mesela attığın yazılım senin makinana uygun değildir, cihaz açılmaz. Uygun yazılım atarsın düzelir. Attığın yazılım cihaza donanımsal bir arıza verir. Misal örnek veriyorum, mesela çipini yakar, ozaman açılmaz. Onun gibi yani. Ama çökertip yazılım atmam 30'un üstündedir. Herhangi bir problem yaşamadım.

• Gps hızlandırma konumunuz daha hızlı belirlensin istiyosanız

http://forum.samdroid.net/wiki/showwiki/GPS+Speedup?langid=2
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

Evet arkadaslar, hadi biraz kapışalım http://forum.donanimhaber.com/m_42268930/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Androidcileri bekliyoruz

geleceğim de programı indirdim ama kendi resmini çektim,
    ana ekran nasıl çeliyor

Dostum ordan kac sn sonra cekiceğini ayarlıyorsun, sonra home tuşuna basıp ana ekrana dönüyorsun :) Orayı çekiyor. Ben öyle cektim.

Bu arada arka kapağı acıp kapattım. Hafıza kartı kayboldu. Nasıl oldu anlamadım ya. Masaların altına bakıyorum yok. Dışarı çıkıp geri gelmiştim. Acaba elbisemde filan kalıp dışarıda düştü mü dedim. Aradım yok dışarıdada :/

Edit: Allah allah.. Kartı buldum, pc ye takmışım ama hiç hatırlamıyorum. Ama bu seferde taktım telefona. Açılmıyor cihaz. ADW vardı başlangıçta. Hep kapamaya zorla diyor. Tuhaf. Cenabette değilim. Anlamadım ha..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 19 Ağustos 2010; 22:55:38 >

• arkadaşlar yeni telefon alan arkadaşlar için
    hızlıca güncellemeler varsa samsungun yayınladığı güncellemelerle ile birlikte
    2.1 e güncelleştirme, root olma ve sd karta program kurmayı anlatabilecek varmı.

forum biraz karışık geldi de.
    güncellemenin güncellemesi felan gibi kafa karışıyo.

hemen hızlıca lütfen teşekkürler.. :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neondark20

realkiss burası forum sayfası arkads sarj konusunda endıselenmıs neden tersler gibi konusuosun cevaplarına dıkkat et brz eger hosuna gıtmedıyse yazılanlar cevap verme gec ... SANKI DONANIM HABER SAYFASI SENINMIUS GIBI KONUSUOSUN

Kardesim anlattım olayı, sanki biz yalan söylüyoruz. Buna tepki veriyorsan seninde cevap vermemiş olman beni düşündürür. Zaten farklı bir tekniği olsa millet yazar. Cevap verilmis diye yazmıyor millet. Sürekli sorulmaz ki. Tamam ben özür dilerim arkadasdanda sizlerdende..

konunun bu duruma gelmesine üzüldüm. sağlıklı bir bilgi almak istemmiştim.. herkese kolay gelsin. iyi akşamlar..

• sen takma mıskınn kardesim olur bole seyler bılgım olsada yardım edebılseydım sana bnde alıyorum bu hafta tlefonu kullandıktan sonra yardım edebılrım belkı sana
  • beyler şu gözümde problem var okuyamıyorum yazıları şu root dosyasını nerden indircem ya? 2. sayfada buldum ama olmadı onlar. Lütfen yardım...
  • quote:

Androidcileri bekliyoruz

Donanım Haber Tema bölümünde bir adet vardı. Onu devam ettirelim. Tema için kullandığın uygulamaları, masa üstü resim linkini ve ikonların adlarını verirsen daha yararlı olur.

• programları sd karttan kurduktan sonra apk dosyalarını sildim sonra uygulamalar beklenmedik bir hata ile karşılaştı diyor ve kapanıyor bu rrot dosyasını yukledikten sonra sapıtıyor makine haberiniz olsun ben 2 gün root dosyasını yuklemeden kullandım hiç problem yoktu
  • ardaşlar bu cihaz pop3 mailerını destekliyor mu? Outlook mail adresımı kurarak şirket maillerımı alabılırmıyım? Malesef ayrıntılı bir bilgi bulamadım bu konu için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kjhg

beyler şu gözümde problem var okuyamıyorum yazıları şu root dosyasını nerden indircem ya? 2. sayfada buldum ama olmadı onlar. Lütfen yardım...

http://www.mega...upload.com/?d=ORVRCQO5
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz123

arkadaşlar yeni telefon alan arkadaşlar için
    hızlıca güncellemeler varsa samsungun yayınladığı güncellemelerle ile birlikte
    2.1 e güncelleştirme, root olma ve sd karta program kurmayı anlatabilecek varmı.

forum biraz karışık geldi de.
    güncellemenin güncellemesi felan gibi kafa karışıyo.

hemen hızlıca lütfen teşekkürler.. :)

Bunun hızlıca anlatılacak birşeyi yokki kardeşim :) Bütün talimatlar ilk mesajda yazılı. Biraz dişini sıkıp tamamını okuyacaksın :)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.