Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadslar bu sim karttaki numaraları nasıl alıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neondark20

arkadslar bu sim karttaki numaraları nasıl alıyoruz ?

Kişiler / Menü tuşu / İçe Dışa Aktar / Sim karttan içe aktar / Menü tuşu / Tümünü seç

Eğer gmail hesabını actıysan kopyalama bittikten sonra kişileri yine göremiyeceksin. bunun içinde;

kişiler / Menü tuşu / Grubu göster / xxxxxxxx@gmail.com / Diğer tüm kişiler (işaretle)

bu kadar..
  • ya bu Turkish Keyboard yükledim marketten ama nasıl aktif edilcek bu klavyeler mesaj ekranında gene aynı klavye var? Android-Samsung ve türkçe klavye arasında nasıl geçiş yapılcak?
  • g mail hesabı mı acmam lazım sim karttaki no ları almam için
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverdream

ya bu Turkish Keyboard yükledim marketten ama nasıl aktif edilcek bu klavyeler mesaj ekranında gene aynı klavye var? Android-Samsung ve türkçe klavye arasında nasıl geçiş yapılcak?

Önce Ayarlardan "Bölge ve Metin" başlığı altından klavyeyi aktif et. Sonra klavyeyi kullanmak istediğin yerde, mesela mesaj bölümünü aç. Oradaki yazı kutusuna basılı tut. Karşına "Giriş methodu" diye bir başlık gelecek. Oradan ayarla hangi klavyeyi istiyorsan :)

Ayrıca bu Turkish Keyboard cok güzel. Baya zamandır kullanıyorum. HTC orjinal klavye aradım ama bulamadım. Sonra Turkish Keyboard yükleyip klavyeyi ingilizceye aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: neondark20

g mail hesabı mı acmam lazım sim karttaki no ları almam için

Hayır öyle birşey yok. Senkronizasyon için gerekli Gmail. Markete ulaşmak için filan. Gmail olayını anlatma sebenim şu. Gmaille senkronize yapınca telefonda numaralar yerine Gmail deki kişiler görünüyor. Onuda gruplardan ayarlıyorsun işte.
  • arkadaşlar birşey sorabilir miyim ? firmware yüklemeyip geldiği gibi kullandığımızda market yüklemek ve kullanmak mümkünmüdür? ayrıca rom yüklemeden root olup sdkarttan hafıza ayırabilirmiyiz ?
  • HALLETIM TESEKKURLER...
  • arkadaşlar telf 3 bucuk saat civarında şarj oluyor.
  • arkadaslar su win7 64 bit ten 2.1 e yukselten arkadslar bana yardım edebılırler mı? nasıl yapılıyor? pc ye tanıtma olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neondark20 -- 21 Ağustos 2010; 1:15:12 >
  • Arkadaşlar herkese merhaba,
    Bende uzun araştırmalarım sonucu 3-4 gün önce(yani i5700 daha ucuz olmasına rağmen:) bu telefonu aldım. Ancak bu forumu daha uzun süredir takip ettiğim kesin, konuyla ilgili faydalı bilgileriniz herkese teşekkürler. Şu ana kadar telefonla ilgili pek bir sorunum yok aslında, telefondan çok memnunum (tabi her sayfayı 2-3 kez okuyunca..:)
    Ama hala anlamadığım 1 kaç konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
    1.si appsToSd olayı. Bir kere bu bir program mıdır ? Eğer öyleyse, indirmem gerekiyor mu ? Zonemaster anlatırken; bir program indirmem gerekiyormuş gibi görünmedi. Rec. modda sd kartı istediğim boyutta ext2 ile formatlamak yetiyor gibi görünüyor. Bende aynen öyle yaptım ama malum tel. hafızasından hala gidiyor. Bunun olabileceğini söylemişsiniz ama kurduğum programdan nerdeyse daha fazla tel. hafızasından gidiyor. Nasıl anlayacağım prog.ların sd'ye kurulduğunu ?
    2.si gps. Benim gps'in çalıştığını nasıl anlayabilirim. Igo ve google maps'te denedim, ikiside yer bulamadı. Ekstra bir şeyler yapmak gerekiyor mu ? Herhangi bir yerden, location ayarı falan?
    Bir de bonus olarak;) beatiful widget tarzı şeyler indirebileğim, bir link var mı ?
    Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: yardimcio

Arkadaşlar herkese merhaba,
    Bende uzun araştırmalarım sonucu 3-4 gün önce(yani i5700 daha ucuz olmasına rağmen:) bu telefonu aldım. Ancak bu forumu daha uzun süredir takip ettiğim kesin, konuyla ilgili faydalı bilgileriniz herkese teşekkürler. Şu ana kadar telefonla ilgili pek bir sorunum yok aslında, telefondan çok memnunum (tabi her sayfayı 2-3 kez okuyunca..:)
    Ama hala anlamadığım 1 kaç konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
    1.si appsToSd olayı. Bir kere bu bir program mıdır ? Eğer öyleyse, indirmem gerekiyor mu ? Zonemaster anlatırken; bir program indirmem gerekiyormuş gibi görünmedi. Rec. modda sd kartı istediğim boyutta ext2 ile formatlamak yetiyor gibi görünüyor. Bende aynen öyle yaptım ama malum tel. hafızasından hala gidiyor. Bunun olabileceğini söylemişsiniz ama kurduğum programdan nerdeyse daha fazla tel. hafızasından gidiyor. Nasıl anlayacağım prog.ların sd'ye kurulduğunu ?
    2.si gps. Benim gps'in çalıştığını nasıl anlayabilirim. Igo ve google maps'te denedim, ikiside yer bulamadı. Ekstra bir şeyler yapmak gerekiyor mu ? Herhangi bir yerden, location ayarı falan?
    Bir de bonus olarak;) beatiful widget tarzı şeyler indirebileğim, bir link var mı ?
    Teşekkürler..

Merhaba.

Öncelikle ucuz olan i7500 tü

1-Hafıza kartına kurulum olayını, yani ext bölümünü ayırmayı eskiden appstosd adında bir uygulamayla yapıyorduk. Ama şimdi direk recovery moddan ayırıyoruz. Daha kolay ve sağlıklı. Evet telefonun hafızasından yer. Ama okadarda önemli değil. ext ayırmadan önce 40 uygulama kurunca doluyordu hafıza. Şimdi kur kurabildiğin kadar. Nasıl anlayabilirm diyorsan hafıza kartına gir. Kurduğun programlar abuk subuk klasörler açmışsa demekki hafıza kartına yüklüyor.

2- Eğer mekan içerisindeysen GPS yerini tespit edemez. Sinyalleri okadar güçlü değil cep telefonlarında. Malum arabalara takılan 1000 liralık sistemlerle bir olacak değil yani. Dışarıda olman gerek. Açık mekanda olursan daha çabuk tespit eder. Gerisi sorun değil zaten, kolay kolay kopmaz. Location ayarı yapmana gerek yok, sadece gideceğin yerin ayarını yapacaksın.

İgo kullanmaya gelince, daha önceki sayfalarda yazdığım bir mesaj:
    quote:

Kardeşim GPS'i aktif et ve boş bir alana çık. Sonra igo yu çalıştır. Ana ekrandan "Hedef" diyeceksin. Oradan adres bul diyeceksin. Üst taraf "Türkiye" kalsın. Alt tarafta Fatih yazar. Oraya gitmek istediğin yeri yazıcaksın. İstanbuldasın mesela ve uşağa gelmek istiyorsun. Oraya uşak yaz. Sonra "Şehir seç" diyerek devam et. Seni bikaç saniye bekleticek. Karşına gelen haritanın sağ altındaki "Git!" butonuna tıkla. Ve biraz bekle yaklaşık 3-5 dakikada GPS yerini tespit edicektir. Sonra senin olduğun yerden girmet istediğin yere doğru götürecek işte

• quote:

Orijinalden alıntı: misskinn

arkadaşlar telf 3 bucuk saat civarında şarj oluyor.

Değişiyor o galiba. Benimkisi daha uzun sürüyor tam olarak dolması. Ama daha önce çok yarım şarjdan çıkardım. Belki ondan kaynaklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer1000

arkadaşlar birşey sorabilir miyim ? firmware yüklemeyip geldiği gibi kullandığımızda market yüklemek ve kullanmak mümkünmüdür? ayrıca rom yüklemeden root olup sdkarttan hafıza ayırabilirmiyiz ?

arkadaşlar yardımcı olabilecek olan var mı ?
  • quote:

quote:

arkadaşlar birşey sorabilir miyim ? firmware yüklemeyip geldiği gibi kullandığımızda market yüklemek ve kullanmak mümkünmüdür? ayrıca rom yüklemeden root olup sdkarttan hafıza ayırabilirmiyiz ?

Bildiğim kadarıyla hayır dostum. Sözünü ettiğin işlemler için rom şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

quote:

quote:

Bildiğim kadarıyla hayır dostum. Sözünü ettiğin işlemler için rom şart.

boltaction aslında bende rom yükleyeceğim ama makinanın çökmesinden korkuyorum.hadi diyelim çöktü bu sefer ne yapacağım onu bilmiorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sencer1000 -- 21 Ağustos 2010; 13:56:05 >

• boltaction kardsım su 64 bit e nasıl krdun driveri bı anlatabılcen mi kuruyom 64 bi driver i yıne gormuoo yardımcı olursan sevınırım....
  • Pc suiti kurdum kaldirip 64bit i kurdum tanıdı.

Eray isimli programı yükleyip kaldırdım. Artık facebooktaki ve diğer videoları tıklayınca hangi programla açılsın penceresi çıkıyor. Standart belirliyorum ama her defasında sormaya devam ediyor. Çözemedim tilt oldum arkadaş
  • aygıt yoneticisnde sadece samsung usb device cıktı modem yok sendeki de bole mi oldu kardesım...
  • Modeme hiç dikkat etmedim kardeş... usb gördü hemem bastım romu :)
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.