Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar düzgün bir 2.2 çıksada yüklesek ya. Elimde HTC Magic var şimdi. Yurtdışından gelme. TR yapıver diye verdi adam. Bikaç gün bende cihaz. Cihazda 1.5 vardı, froyo kurdum şimdi. Çok harika sistem ya :) Bir an i5700'ü unuttum
  • arksım senın gıbı setup cnnectıonda kldım ondn snra ne yptın pc stud bnde yuklemedım senı bgn yoruom ama k.bkma artık...
  • farklı birşey yapmadım, dediğim gibi sadece en son pc suiti indirip kurdum sonra telefonu gördü pc suit. Uninstall edip 64bit usb driver kurdum o zaman gördü.
  • 2.1 ı yukledım kardesım ama su root olma işleminin linkleri olmus galıba varsa atabılırmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neondark20

arksım senın gıbı setup cnnectıonda kldım ondn snra ne yptın pc stud bnde yuklemedım senı bgn yoruom ama k.bkma artık...

dostum klavyende sorun mu var?
  • evet ekran klavyesını kullanıorum gcn kola dokuldude link in biri acıldı sagolasın yrdımların için...
  • arkadaşlar tel e canlı resim kuramıyorum. youtube da Nexus Revamped Live Wallpaper ı i5700 e biri kurmuş gösteriyordu. tel canlı resim gösteerme özelliği var sanırım falak ben beceremedim. bu konuyu bilen varmı arkadaşlar.. şimdikten teşekkürler...
  • arkadaşlar karşıdan gelen mesajlarda ı ve ç gibi türkçe karakterler gözükmüyor 1.5yüklü iken gözüküyordu ne yapabilirim ?teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer1000

arkadaşlar karşıdan gelen mesajlarda ı ve ç gibi türkçe karakterler gözükmüyor 1.5yüklü iken gözüküyordu ne yapabilirim ?teşekkürler

aynı problem bende de var
  • arkadaşlar ben de spica almayı düşünüyorum... Bu gün yarın alıcam hatta. içinizde bir kaç rom denemiş olanlarınız varsa. hangi romu tavsiye edersiniz. hangisinde daha az sorunla karşılaştınız? Sanırım en son ağustos sürümü var... Ama en çok temmuz romu kullanılıyor herhalde forumu takip ettiğim kadarıyla.
  • arkadaşlar uygulamalar hafıza kartına yüklü haldeyken hafıza kartını çıkarttıp taktım.çoğu uygulamayı açınca açılamadı kapanmaya zorla falan diyor .ne yapmam gerekir bir çözümü var mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

quote:

quote:

arkadaşlar birşey sorabilir miyim ? firmware yüklemeyip geldiği gibi kullandığımızda market yüklemek ve kullanmak mümkünmüdür? ayrıca rom yüklemeden root olup sdkarttan hafıza ayırabilirmiyiz ?

arkadaşlar yardımcı olabilecek olan var mı ?

Bildiğim kadarıyla hayır dostum. Sözünü ettiğin işlemler için rom şart.

boltaction aslında bende rom yükleyeceğim ama makinanın çökmesinden korkuyorum.hadi diyelim çöktü bu sefer ne yapacağım onu bilmiorum

Bilgisayarınıza AppBrain uygulamasını yükleyin veya başka market uygulaması ile girebilirsiniz. İlla rom yüklemeye gerek yok.

Bu arada root olmak için gerekli olan uygulamayı (hotfile) yeniden yüklüyorum. Linki yenileyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: misskinn

arkadaşlar tel e canlı resim kuramıyorum. youtube da Nexus Revamped Live Wallpaper ı i5700 e biri kurmuş gösteriyordu. tel canlı resim gösteerme özelliği var sanırım falak ben beceremedim. bu konuyu bilen varmı arkadaşlar.. şimdikten teşekkürler...

Onu bende ayarlayamadım. Live Wallpaper Picker diye bir uygulama ile yapılıyor sanırım. Temmuz romlarının birinde denemiştim. Kapamaya zorla hatası veriyordu. Ama bir araştırırım yabancı forumlarda.
  • quote:

arkadaşlar uygulamalar hafıza kartına yüklü haldeyken hafıza kartını çıkarttıp taktım.çoğu uygulamayı açınca açılamadı kapanmaya zorla falan diyor .ne yapmam gerekir bir çözümü var mı ?

Bazen yapıyor onu. Yani bende daha cok formattan sonra yapıyor. Diğer türlü 1 kez karşılastım. Ama bende hep oyunlarda yapıyor. Böyle büyük oyunlarda. Onun çözümüde komple kaldırıp tekrar kuracaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

quote:

arkadaşlar uygulamalar hafıza kartına yüklü haldeyken hafıza kartını çıkarttıp taktım.çoğu uygulamayı açınca açılamadı kapanmaya zorla falan diyor .ne yapmam gerekir bir çözümü var mı ?

Bazen yapıyor onu. Yani bende daha cok formattan sonra yapıyor. Diğer türlü 1 kez karşılastım. Ama bende hep oyunlarda yapıyor. Böyle büyük oyunlarda. Onun çözümüde komple kaldırıp tekrar kuracaksın.

oyunları ve uygulamları kaldırıp hafıza kartını biçimlendirsem işe yararmı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

quote:

oyunları ve uygulamları kaldırıp hafıza kartını biçimlendirsem işe yararmı ?

Denemek lazım..

Arkadaşlar güzel bir haberim var. Açıkcası böyle birşey beklemiyordum. Birkac gün önce açılan bir konu. Eylülde resmi 2.2 froyo güncellemesi geliyor sanırım

Birisi türkçelestirirse tamamen anlayabiliriz

Spica: Android 2.2 Offical!

Howdy,

Im new to the site but have been reading many topics on it for awhile.
    Just thought I would let everyone know (if you dont know) but the Spica is going to Offically get Android 2.2 Froyo this September (no date). This was confirmed by my Carrier, 3 Ireland (and UK as it was a UK number).

They confirmed that the Spica will get an offical update to 2.2 along with Samsungs new high end phone, the Galaxy S.

I made sure they werent confused about the Spica and Galaxy S.

SO after months of waiting (Since may for me). The Spica is going to see Froyo!. make sure you have the Samsung PC Suite installed as it wont be over the air (Spica cant do that).

Will this be the last update for Spica? More than likely but we said this about 2.1 aswell

If anyone can gather more info then post below. Im not 110% sure if we are getting it all at the same time and date, USA, UK Aussies.

I would give Samsung an email

• arkadaşlar 2.1'i sorunsuz yükledim. Ancak bluetooth ile dosya aktaramıyorum nasıl yapıcaz. ayrıca android için güzel ugulamaların olduğu bir site önerebilirmisiniz!
  • ÇEVİRİ
    galaxy s ile i5700 ün resmi 2.2 froyo güncellemesinde faydalanacağının teyidini almış 3 tane irlandalı eleman tarafından ve abartmış acaba daha ileriki sürümlere de destek verir mi acaba samsung diye sormuş, ne de olsa 2.2 yi de beklemiyoduk diye de destekleyerek.
    Ben şimdi bu adama verilecek cevapları merak ediyorum
    Edit: Buldum konuyu resmi bir açıklama olmadığı, internette böyle bir şeye rastlanmadığını belirtmiş kullanıcılar, bir de i7500cülerin feryadı var o başlıkta :D balon gibi yani arkadaş uydurmuş gibi geldi bana.
    Edit 2: Şöyle bir şey daha buldum bu uydurmuş dediğim arkadaşın yorumlarını şu site haber yapmış
    LINK
    2.2 froyo, galaxy s ve i5700e aynı anda çıkacak dedikodusu resmen var bu okuduklarımızdan diyebiliriz
    Edit 3: Yaw arkadaşlar size kırgınım
    o kadar şey paylaştık 4-5 sayfa geride kimse denemedi mi bu 3d driver sıkıntısı için
    quote:

en stabil driver buymuş
    LINK
    Edit bu da geri dönmek isterseniz default varsayılan driver
    LINK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatgunco -- 22 Ağustos 2010; 2:03:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom

ÇEVİRİ
    galaxy s ile i5700 ün resmi 2.2 froyo güncellemesinde faydalanacağının teyidini almış 3 tane irlandalı eleman tarafından ve abartmış acaba daha ileriki sürümlere de destek verir mi acaba samsung diye sormuş, ne de olsa 2.2 yi de beklemiyoduk diye de destekleyerek.
    Ben şimdi bu adama verilecek cevapları merak ediyorum
    Edit: Buldum konuyu resmi bir açıklama olmadığı, internette böyle bir şeye rastlanmadığını belirtmiş kullanıcılar, bir de i7500cülerin feryadı var o başlıkta :D balon gibi yani arkadaş uydurmuş gibi geldi bana.
    Edit 2: Şöyle bir şey daha buldum bu uydurmuş dediğim arkadaşın yorumlarını şu site haber yapmış
    LINK
    2.2 froyo, galaxy s ve i5700e aynı anda çıkacak dedikodusu resmen var bu okuduklarımızdan diyebiliriz
    Edit 3: Yaw arkadaşlar size kırgınım
    o kadar şey paylaştık 4-5 sayfa geride kimse denemedi mi bu 3d driver sıkıntısı için
    quote:

en stabil driver buymuş
    LINK
    Edit bu da geri dönmek isterseniz default varsayılan driver
    LINK

ben şahsen dün akşam indirdim ama nasıl kurlulacağını bilemedğiğim için kuaramadım. Ben bunu apk dosyası sanıyordum. Klasö içinden dosyalar falan çıktı nasıl yüklenecek bu telefona

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.