Sorry! The application SystemPanel Lite (process bextapp.systempanel) has stopped unexpectedly.Please try again
Bu hatayı alıyorum programları çalıştırdıktan sonra.Önceden sorunsuz şekilde kullanabiliyordum bikaç kere kapatıp açmama rağmen aynı hatayı alıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: fatguncom
romların hangilerinin garantiyi bozduğunu, hangilerinin bozmadığını da belirtirseniz iyi olur arkadaşlar
Samsungu aradım. Yüklemesini kendimiz yaptığımız tüm romlar, ne olursa olsun garantiyi bozuyor. Sürüm yükseltipte garantiyi bozmak istemeyenler en yakın samsung teknik servisine gidicekler. Ben Uşaktayım, adam bana size en yakın yer denizli dedi. 3 saat uzaklıkta. Birde 2.1 yükleticem diye denizliye gideyim
quote:
Orijinalden alıntı: mrsomeone
Arkadaşlar merhaba.
Öncelikle telefon çok hoşuma gitti. Daha önceki telefonum windows mobile 6.5 yüklü Asus P535 idi. WM yüklü 2. telefon denemem sonrasında bi daha windows mobile yüklü telefon alırsam ne olayım :)
Geriye kalıyor IPhone veya Android li telefon. Açıkçası 500 TL ye böyle bir telefon gerçekten müthiş. Android 1.5 yüklü halini pek seven yokmuş ama windows mobile dan sonra 1.5 sürümü bile oldukça tatmin etti beni. Telefonun ekran kalitesi baya güzel.
Firmware update olaylarına baktım biraz. Yabancı forumlardan hem de burdan okuduklarım var. 2.1 update'i resmi olarak çıkan ülkelerde New PC Studio ile update yapılabiliyor yani ODIN ile vs uğraşmaya gerek yok. Ancak içinde Tr ninde bulunduğu örneğin Romanya vs grubunda daha resmi update çıkmamış.
Firmware versionuna baktığım zaman bizim telefonlar middle east kategorinde.
Yani mecburen ODIN ile avrupa firmware lerinden birini alıp update etcez. Bu aradahttp://www.samsung-firmwares.com/ adresi resmi site değil. Resmi olarak firmware update i sadece New PC Studio ile yapılıyor. Tr update'i olmadığı için biz yapamıyoruz tabi :)) odin ile sadece resmi firmware kursak bile garanti'den çıkabilir.
Soruma gelecek olursak. Elimizdeki firmware in backup'ını nasıl alacağımızı bilen var mı? Grantiyle alakalı bir problem olursa eski firmware elimde olsun her ihtimale karşı. Samdroid backup filan gördüm sağda solda ama nasıl kurulacağı konusunda pek bilgi veren yok.
Telefonu beğenmenize sevindim. Şu backup olayı geçte kalsam benimde kafamı kurcalıyor. Herseferinde orjinal 1.5 rom bulunduran varmı diye sorayım diyorum, hep aklımdan cıkıyor. Evet bunu bende merak ediyorum. Backup olayı için artık çok geç. Ama en azından 1.5 versiyonu bulunmaktamı? Çünkü yabancı forumlardada hiç karşılaşmadım
Ben 1.5 romuna denk gelmiştim... aklımda olsun denk gelirsem linki yollarım ya da indirip upload ederim...
telefonun şarjı bitti, tüm uygulamalar hafıza kartında kuruluydu. şarja taktım açtım ama direkman adw.launcher kapatılacak diye uyarı alıyorum ve kart takılı olduğu müddetçe telefon açılmıyor, o kadar uygulamayı baştan kurmakta hiçyemiyor doğrusu. ne olacak şimdi?
quote:
Orijinalden alıntı: BoltAction
telefonun şarjı bitti, tüm uygulamalar hafıza kartında kuruluydu. şarja taktım açtım ama direkman adw.launcher kapatılacak diye uyarı alıyorum ve kart takılı olduğu müddetçe telefon açılmıyor, o kadar uygulamayı baştan kurmakta hiçyemiyor doğrusu. ne olacak şimdi?
hafıza kartını çıkar telefonu aç fabrika ayarlarına dön de tekrar açılınca hafıza kartını tak tekrar kapa aç uygulamalar gelir.
hafıza kartını çıkar telefonu aç fabrika ayarlarına dön de tekrar açılınca hafıza kartını tak tekrar kapa aç uygulamalar gelir.
yada cihazı recovery modda aç. Wipe bölümünden cacheleri boşalt. Açılması biraz uzun sürebilir fakat fabrika ayarlarına dönmüs olarak acılacak. Böyle durumlar için kullandığınız masaüstü programından backup alın..
Bu arada birşey soracaktım arkadaslar. Telefonu siyah olan arkadasların, arka kapakları metal mi?
Kartı da formatladım, telefonuda fabrika ayarlarına aldım, şimdi herşeyi tekrar yüklüyorum :( bu yedek alma olayını adw launcher da yapıyormu ki? veya hangi program yapıyor mesele?
quote:
Orijinalden alıntı: BoltAction
Kartı da formatladım, telefonuda fabrika ayarlarına aldım, şimdi herşeyi tekrar yüklüyorum :( bu yedek alma olayını adw launcher da yapıyormu ki? veya hangi program yapıyor mesele?
ADW den bahsediyordum zaten. ADW ayarlarına gir. Orda backup and restore var. Oradan alabiliyosun.
sms uzun olunca mms ye dönüşüyor,mms de gönderilmiyor, nette birkaç ayar buldum ama işe yaramadı, mms ayarları nasıl olmalı ?
Arkadaşlar kullandığınız güzel programları paylaşırsanız bizde deneriz biraz uygulama eklemek istiyorum telefona
Bu arada birşey soracaktım arkadaslar. Telefonu siyah olan arkadasların, arka kapakları metal mi?
pahalılanmadı arkadaşlar indirim süresi sona erdi 2gün önce.o yüzden eski fiyatına döndü
Tekrar düşürmüşler. Sabah son 33 ürün yazıyordu şimdi 28. Sonuc olarak pahalandi işte Benim telefonu aldığımda İndirim bitiş tarihi 5 ağustos yazıyordu. Sonra 10 oldu. Sonra 15 Bakalım ne zaman biticek.
Birde şu soruma cevap bulamadım. Telefonu siyah olan arkadaşların arkakapakları metal mi? Benim telefon hiç nettekilere benzemiyor. Samsung logosu üstte, telefonda herhangi bir android logosu bulunmuyor. Fakat nettekilerde hem önde hem arkada android logosu var. Arka kapak plastik. Üzerine çizilmeyi engellemk için kücük kücük kabarcıklar koymuslar. Tırtırlı yani :D Samsung yazısı hoparlörün üzerinde yatay olarak değil, nokiadakiler gibi kapağın sağ kısmında yukarı doğru dikey filan. Birde arkadaslar üzerinde sticker filan var demislerdi. Benim cihazın ekranında bile sticker yoktu
arkadaslar merhaba ben tema konusunda zorluk cekıyorum telefonda temalar nerden degıstırılıyor 1 kere degıstırdım home tusuna basılı tutnca gelıoydu sımdı basılı tutunca 4 adet ekran gelıoo karsıma yardımcı olabılrmısız ?
quote:
Orijinalden alıntı: RealKiss
quote:
Orijinalden alıntı: fatguncom
romların hangilerinin garantiyi bozduğunu, hangilerinin bozmadığını da belirtirseniz iyi olur arkadaşlar
Samsungu aradım. Yüklemesini kendimiz yaptığımız tüm romlar, ne olursa olsun garantiyi bozuyor. Sürüm yükseltipte garantiyi bozmak istemeyenler en yakın samsung teknik servisine gidicekler. Ben Uşaktayım, adam bana size en yakın yer denizli dedi. 3 saat uzaklıkta. Birde 2.1 yükleticem diye denizliye gideyim
dostum sen samsung servisine gidicem diyorsun ama acaba onların elinde 2.1 yazılımı mevcut mu?ben en son telpa ve samsung ile görüştüğümde 2.1 den haberleri bile yoktu....sadece bana gönderin cihanızı ama 2.1 olur mu bişi diyemem diye cevap verdiler...
pahalılanmadı arkadaşlar indirim süresi sona erdi 2gün önce.o yüzden eski fiyatına döndü
Tekrar düşürmüşler. Sabah son 33 ürün yazıyordu şimdi 28. Sonuc olarak pahalandi işte Benim telefonu aldığımda İndirim bitiş tarihi 5 ağustos yazıyordu. Sonra 10 oldu. Sonra 15 Bakalım ne zaman biticek.
Birde şu soruma cevap bulamadım. Telefonu siyah olan arkadaşların arkakapakları metal mi? Benim telefon hiç nettekilere benzemiyor. Samsung logosu üstte, telefonda herhangi bir android logosu bulunmuyor. Fakat nettekilerde hem önde hem arkada android logosu var. Arka kapak plastik. Üzerine çizilmeyi engellemk için kücük kücük kabarcıklar koymuslar. Tırtırlı yani :D Samsung yazısı hoparlörün üzerinde yatay olarak değil, nokiadakiler gibi kapağın sağ kısmında yukarı doğru dikey filan. Birde arkadaslar üzerinde sticker filan var demislerdi. Benim cihazın ekranında bile sticker yoktu
realkiss birincisi ben aldığımda 22ağustostu indirim bitiş tarihi .sürekli erteliyorlar yani indirim bitişini benimki siyah değil ama dediğin şeyler bendede yok. android logosu ,stickerlar vs.
arkadaşlar bu İGO navigasonu yüklemiştim gayet ii çalışıyordu. Bugün telefon sapıtınca recoveryden fatory reset yaptım. İGOyu tekrar kurdum. Program content dosyalarının bulunduğu sd kartı takın diye uyarı verior ve açılmıyor. Sd kart hala aynı kart. Defalarca sildim kurdum ama nafile. Var mı bir çözüm bilen. 2ncai olarak ben telefonu bluetoot'dan aracıma tanıtamadım. Arac telefonu bulamıyor. Var mı bir çözüm bilen.
quote:
Orijinalden alıntı: neondark20
arkadaslar merhaba ben tema konusunda zorluk cekıyorum telefonda temalar nerden degıstırılıyor 1 kere degıstırdım home tusuna basılı tutnca gelıoydu sımdı basılı tutunca 4 adet ekran gelıoo karsıma yardımcı olabılrmısız ?
Temaları ek bir program kullanarak değiştirebilirsin.. Mesela ADW launcherden değiştireceksin. Ana ekranda menü tuşuna bas. Oradan Prefrences e girip Themes bölümünden yeni tema indirip değiştirebilirsin.