Arkadaşta bu tabletten vardı mebin dağıttıklarındanmış tablette bazı şeyler değişmiş ayarlar sekmesinde normal tüm ayarlar bulunurken artık sadece wifileri gösteriyor ancak bağlanmıyor birde parlaklık ayarı var zaten başkada işe yarar bişey yok tableti düzeltmemi rica etti benden hocaya göstermiş hoca virüs bulaşmış tarzında şeyler söylemiş formatlarsan düzelir demiş neyse tabletrecovery modda açılmıyor power + ses açma tuşuna basınca tabletin modeli gereği 2 seçenek çıkıyor biri download mod biri recovery mod ama bu kombinasyonları yapınca tablet o seçenekleri direk es geçip download moda giriyor yani bana seçim hakkı sunmuyor. Tableti bilgisayara bağlayıp stock rom atmayı denedim odin cihazı görüyor işlemi başarıyla yapıyor ama tablet işlemden sonra resetlenip açılınca hirbir değişiklik yok. Aklımda şöyle birşey var işe yararmı bilmiyorum tabletin tüm sistem dosylarını sıfırlayıp sıfırdan stock rom kurmak konu hakkında hiç bir fikrim yok tabletin orjinal yazılımını da kurdum sonuç gene aynı nasıl yapabilirim bunu ?
meb samsung tablet mi dağıttı ya çare stock rom, ayrıca ne yapmışta bu hale gelmiş tablet
stock romu attarken başarılı diyor zaten attım stock rom ancak tablet aynı hamam aynı tas bişey değişmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: omerfaruk151000
stock romu attarken başarılı diyor zaten attım stock rom ancak tablet aynı hamam aynı tas bişey değişmiyor
ilk yazdığınız sorun yazılımsal gibiydi ayarların eksik görünmesi filan ama stock romu doğru şekilde flaşlayınca sıkıntı olmaması lazım anakartta bi sorun yoktur umarım,servise bi danışın ama önce stock romu tekrar deneyin ya da herhangi bi custom romu da deneyebilirsiniz