Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.309
Cevap
36
Favori
407.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende almak istiyorum fakat bu apps olayı beni çok tedirgin ediyor sonuçta kendi çapımda ipad2 ve galaxy 10.1 in artı ve eksilerini paylaşmak istiyorum, çünkü hala karar veremedim han gisini alıcam.

Çok detaya girmeden artı ve eksiler.

Kamera kalitesi olarak galaxy
    ipad2 dışardan flash disk takıp bilgi alamıyoruz (bu beni sinir ediyor),
    flash player desteği ipad2 de yok. (buda hoşuma hiç gitmiyor)

applicationlar olarak apple eline su dökemez buda beni ençok tedirgin eden olayların başında geliyor. şimdi alıcam galaxyi sadece explorer ve 3-5 uygulama arasında kalmak istemiyorum, uygulamarın çoğunun türkçeşi yok deniyor.

bu belirsizliklrden dolayı ortada kaldım :(
    siz ne diyorsunuz ne yapmalıyım?
  • Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Alanlara güle güle kullanın diyorum.

Şimdi deneyimli bir arkadaş bize öncülük edip
    Uygulama olsun
    Oyun olsun
    Root işlemleri gibi tabletimizle yapabileceğimiz bir başlık açsa ne güzel olur.

Mesela merak ettiklerim?
    -root nasıl yapılır?
    -en güzel programları nasıl bulabilirim?
    -Kullandığım bir site var, İnternet Explorer 7+ istiyor. Markette bununla ilgili uygulama bulamadım. bunun uygulaması veya linuxta olduğu gibi bir emulatör varmı?

şimdilik aklıma bunlar geliyor.
    Kolay Gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tramneil

Bende almak istiyorum fakat bu apps olayı beni çok tedirgin ediyor sonuçta kendi çapımda ipad2 ve galaxy 10.1 in artı ve eksilerini paylaşmak istiyorum, çünkü hala karar veremedim han gisini alıcam.

Çok detaya girmeden artı ve eksiler.

Kamera kalitesi olarak galaxy
    ipad2 dışardan flash disk takıp bilgi alamıyoruz (bu beni sinir ediyor),
    flash player desteği ipad2 de yok. (buda hoşuma hiç gitmiyor)

applicationlar olarak apple eline su dökemez buda beni ençok tedirgin eden olayların başında geliyor. şimdi alıcam galaxyi sadece explorer ve 3-5 uygulama arasında kalmak istemiyorum, uygulamarın çoğunun türkçeşi yok deniyor.

bu belirsizliklrden dolayı ortada kaldım :(
    siz ne diyorsunuz ne yapmalıyım?

bende aynı sorulardan muzdaripim, bence ipad dostum, önemli olan uygulama, kamera desen zaten cep telefonun vardır, daha iyi istiyorsan fotoğraf makinası taşımak daha mantıklı, sonra flash ve harici usb olayıda, zaten pc in yada notebook un vardır, bu işlemlerdede onu kullanırsın.

bunlar benim bulduğum çözümler bu sorunlara, yanlışmıyım dostlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

quote:

Orijinalden alıntı: tramneil

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy-tr

quote:

Orijinalden alıntı: snowy95

sizce galaxy tab 10.1 için usb connector nereden alabilirim?

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU

HB'da var artık

http://ozan.visibli.com/share/lZ3XE3

şu usp girişi tam olarak klavye bağlamaktan başka ne işlerimize yarıyor açıklayabilirmisiniz?

flash diske film koysam bu aparat sayesinde açabilirmiyim 10.1 de?

Usb host hepsiburada.comdan verdiğim sipariş az önce elime geçti. 1 günde ...

Kutu içinde 2 farklı parca var.. Biri usb host diğeri SDHC host ...

USB bellekleri rahatlıkla okuyor... USB yazıcı desteği de var... Deneme fırsatım olmadı ama arkasında öyle yazıyor...

C5 firmasının ithalidir...

PTP ve UMS desteği var... Dijital kameramdaki fotolarıkolaycana otomatil tablete kopyalanabiliyor...

Soncta usb host micro sd (yaygın sd adaptörü ile) ve birçok farklı kartları okuma fırsatı veriyor... İster usb den ister SD host lusundan...

Ayrıa klavye fare de desteklemekte...

Modifiye firmware lerde NTFS XBOX360 vs.. desteği de var...

XBOX 360 desteği derken?

XBOX360 ve PS3 joystickleri kullanabilme...

Daha ayrıntılı bilgi aşağıdaki adreste vardır :

XDA Developers
    [Kernel] - 3.1.10 - JB - 1.4GHZ - Galaxy Tab 10.1 (11/19/12)
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1138167

3G li veya wifi hatta 10.1v modelleri için indirme linkleri vardır.. İşte linki :

http://droidbasement.com/db-blog/

Bugün güncel olanı yayınlanmış. Akşam fırsatım olursa deneyeceğim... Ne de olsa USB ve SDHC adaptorüm var...

Benim için NTFS desteği önemli malum 4 GB tan büyük dosyalar okunamıyordu artık NTFS desteği ile bu sorun aşıldı...

Ne fark var denilirse son güncellemeler Tegra sürücüsüve Kernel güncellenmiş optimize edilmiş.. Hızaşırmta (overclocking) yapılmış... Pek bilmediğim dosyasistem desteği eklenmiş... Ayrıntılar yukarda verdiğim linktedir...

• quote:

Orijinalden alıntı: khaos

Hepsiburadadan alınma olmasına rağmen turkcell menüsü yüklü geliyor,ikinci nokta türkçe klavye var

Türkçe klavye Samsung a mı ait yoksa Exper EasyPad in kullandığı klavye mi yoksa swype mi? ... Klavye aktif iken ekran görüntüsünü paylaşırmısınız?..

Orjinal ve piyasada olmayan bir klavye uygulaması ise rootlamışsanız apk formatında paylaşabilir misiniz?... Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

quote:

Orijinalden alıntı: khaos

Hepsiburadadan alınma olmasına rağmen turkcell menüsü yüklü geliyor,ikinci nokta türkçe klavye var

Türkçe klavye Samsung a mı ait yoksa Exper EasyPad in kullandığı klavye mi yoksa swype mi? ... Klavye aktif iken ekran görüntüsünü paylaşırmısınız?..

Orjinal ve piyasada olmayan bir klavye uygulaması ise rootlamışsanız apk formatında paylaşabilir misiniz?... Teşekkürler...

Klavye samsung klavyesi swype özelliğide var cihaz standart durumda root yapmadım
    [simage]http://b1108.hizliresim.com/11/8/26/14848.jpg[simage]

• ram inanılmaz hızla doluyor ve touchwiz makinayı resmen sömürüyor gercek anlamda ram temizleyen/uygulama kapatan bir program şart. Bu arada flash 10,3 kurulu olmasina rağmen donanimhaber videolarını ne kendi web browseri nede opera oynatmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 26 Ağustos 2011; 19:37:46 >
  • Dolphin ile videolar izleniyor
    Rom ve root olaylarini yesilcin.com adresinde paylastim ordan bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

3g li modelle 3 gsiz arasındaki fark ne ? sim kartı takılıp takılamamasımı ? eğer öyle ise samsung galaxy s2 yerine 3g li 32 yada 64gb 10.1 tablet almak istiyorum fiyatları nekadar olabilir wifi+3g 32ve 64 gb modellerinin ?

sorumu tekrarlıyorum varmı bilgisi olan ?
  • Alacağınız 3g li tablet cep telefonu ihtiyacınızı karşılamayacaktir ayrıca bildiğim kadarıyla 32 veya 64 gb 3g modelleri henüz piyasada yok
  • Arkadaşlar 2 gün önce 3g li samsung galaxy tab 10.1 aldım.Bende avea jet modem var,bunun sim kartini direkt taksak olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_fx

quote:

Orijinalden alıntı: Algorismus

quote:

Orijinalden alıntı: aydan93

Dün bir Turkcell bayiinden 1450Tl ye kredi kartına 12 taksitle satın aldım.
    KIES'in 24 Ağustos tarihli sürümünü indirdim (İngiltere sitesinden), cihazı gördü. KIES'in firmware information bölgesinde "This version of the device cannot be updated." diye yazıyor, yani firmware yükseltmelerini alamıyacakmışız. Tahminim Turkcell rom'lu olduğu için.
    Bu rom'dan nasıl kurtuluruz, bilen varsa bize anlatsa! Çok makbule geçer.

Arkadaşlar pazarlık yapın, ben 1410 TL ye aldım turkcell bayiden 12 taksit.

Kontrat yapmadan direk 12 taksite mi aldın ? birde internet aboneliği var mı?

Kontrat yapmadan 12 taksit. internet aboneliği yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: stone2003

Arkadaşlar 2 gün önce 3g li samsung galaxy tab 10.1 aldım.Bende avea jet modem var,bunun sim kartini direkt taksak olurmu?

olur tabiki herhangi bir problem olacağını zannetmiyorum! Bu arada cihaz sahibi arkadaşlar samsung apps'i 3g siz wifi ile çalıştırmanın bir yolunu söyleyebilirmi? (samsung tv için smart view programı sadece orda var onun için)
  • Arkadaşlar okuyorumda 1400 küsür liraya alanlar var arkadaşlar boşu boşuna fazladan 50 lira veriyosunuz. türkcellin sitesidne yazan fiyat geçerlidir her zaman yani 1399tl üzerinden 12 taksitle alabilirsiniz cihazları boşu boşuna para vermeyin. ben kendimde 3 gün önce aldım cihazzı ve gayet memnunum çekinmeden sorularınızı sorabilirsiniz.
  • Task manager arayanlara mboyaci nın önerdiği es Task manager i tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhSyChO

Arkadaşlar okuyorumda 1400 küsür liraya alanlar var arkadaşlar boşu boşuna fazladan 50 lira veriyosunuz. türkcellin sitesidne yazan fiyat geçerlidir her zaman yani 1399tl üzerinden 12 taksitle alabilirsiniz cihazları boşu boşuna para vermeyin. ben kendimde 3 gün önce aldım cihazzı ve gayet memnunum çekinmeden sorularınızı sorabilirsiniz.

ben turkcell bayilerine turkcell sitesinde 1399 dedigimde, döviz üzerinden satıldığı için böyle oynamalar oluyor felan dediler. alışveriş merkezlerindekiler özellikle hiç indirim yapmıyor. semtlerdeki bayiler indirim yapıyor.
  • Bende ayni cevapla karsilastim ve turkcell musteri hizmetlerini arayip bu konu hakkinda bana cok iyi destek vericek birini istedim sonucta o kisinin bilgisi genel bir bilgiydi telefonda gorustukden sonra gidip 1399liraya alabilcegimi soylediler ve bayi hakkinda gereken islem yapilicak dendi ben 1399liraya 12 taksitle aldim :-) bana 1475lira falan diye sacmalamislardi...
  • Aleti bugun abd bestbuydan aldim 16gb wifi 499dolara aldim cok memnun kaldim gecekten samsung iyi is cikarmis ipad almama sebebim itouchim olmasiydi hic pisman kalmadim android gecektende guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckara09

quote:

Orijinalden alıntı: mboyaci

khaos niye çalışmıyor peki? Nasıl bir hata veriyor.. Ayrıca samsung appste ben işey yarar 1 tane program görmedim.

Acaba bağlantı gerektirmeyen ,Türkiye haritaları olan ,canlı navigasyon yapabilen bir gps programı varmı?

http://www.multiupload.com/MEXJ82O3H4
    sygnic navigasyon denedim calisiyor ;))

Rom guncellemelerle yakindan ilgileniyorum guncelleme yada yeni rom cikarsa burda paylasirm

Hocam bu sadece 5mb Haritalarıda yüklü olan yani internete bağlanmadan kullanabileceğim varmı acaba? Bu 5mb içinde haritalar falan yoktur herhalde..

Yeni alanlarada hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mboyaci -- 27 Ağustos 2011; 10:09:09 >

• Sevgili Arkadaşlar,
    Dün galaxy tab 10.1 aldım.İpad den sonra umarım bundada işi kıvırabilirim.Yeşilcin sitesi çalışmıyor.Yeni başlayan biri olarak bazı soru ve sorunlarım var.Verdiğiniz filesonic ve hotfile uzantılı adreslere girdiğimde (tabletten giriyorum) indrme başarısız uyarısı alıyorum.Sebebi nedir ve nasıl aşarım? pc den indirdiğimiz apk uzantılı oyunları vs nasıl tablete atıp kurabiliriz?
    Çoğu formlarda androidli telefonlara göre bilgiler var oralarda sd karta atın falan diye bilgiler var ama galaxy tab 10.1 de böyle bir çıkış yok.
    Bu sebeble önereceğiniz siteleri incelemek ve öğrenmek istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.