Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.309
Cevap
36
Favori
407.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran koruyucu olmadan cihazını kullanan var mı? tavsiye eder mi? bendeki mat bir şey resmen cihazda renk filan bırakmıyor insanı kendisinden soğutuyor sökmeyi düşünüyorum!
  • @ azah
    gmail hesabinizi silebilirsiniz fakat indirdiniz uygulamalar nedeniyle sorun cikar ama mail hesabinizin ayarlardan senkronizsayonu kapatabilirsiniz boylece otamatik mail alip gondermez

yesilcin.com
    Galaxy Tab(Tablet) Android Genel Bölümü
    http://yesilcin.com/index.php?board=36.0

burdan butun sorulariniza aninda cevap verilecektir

ayni sekilde root rom uygulamlar hakinda da bolumlerimiz var

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Türkçe klavye Samsung a mı ait yoksa Exper EasyPad in kullandığı klavye mi yoksa swype mi? ... Klavye aktif iken ekran görüntüsünü paylaşırmısınız?..

Orjinal ve piyasada olmayan bir klavye uygulaması ise rootlamışsanız apk formatında paylaşabilir misiniz?... Teşekkürler...

Buyrun 2 resimde burada:

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: khaos

ekran koruyucu olmadan cihazını kullanan var mı? tavsiye eder mi? bendeki mat bir şey resmen cihazda renk filan bırakmıyor insanı kendisinden soğutuyor sökmeyi düşünüyorum!

ben koruyucusuz kullanıyorum bir problem yaşamıyorum öyle çok bahsedildiği gibi.
  • bende ekran koruyucu kullanmiyorum
  • quote:

ekran koruyucu olmadan cihazını kullanan var mı? tavsiye eder mi? bendeki mat bir şey resmen cihazda renk filan bırakmıyor insanı kendisinden soğutuyor sökmeyi düşünüyorum!

Tablet için ekran koruyucu kesinlikle gereksiz.. telefon muamelesi göstermeye gerek yok.. cebe girmeyen, anahtarlıkla iç içe olmayan bir cihazdan bahsediyoruz..

Çıkarın ve keyfini çıkarın tabletin..
  • arkadaşlar 3g veya wifi bağlantısı istemeyen bir GPS programı kurdum tavsiye ederim fena değil.

resimler için:http://bit.ly/oXbnd7
  • ekran koruyucuyu kaldırdım cihaza resmen renk geldi Bu arada benim cihazın romu p7500xxkg7 acaba ne ölçüde güncel?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 28 Ağustos 2011; 0:21:21 >
  • Bu tablet için daha doğrusu bizim gibi android ve tablete yabancı acemiler için forumda samsung galaxy s2 kullanıcıları ve benzerleri gibi ilk mesajın düzenlenmesi sağlanamaz mı?
  • khaos attıktan sonra tableti kapa-aç ,sonra görmesi lazım.. Gerçi bende de aynı problem oluyor bazen..

http://www.multiupload.com/MEXJ82O3H4
    sygnic navigasyon programını indirip yükledim.. Harita indirdim fakat program çalışmıyor.. Sygnic yazısı geliyor biraz bekleyip atıyor..

ozzy-tr programın adı ney acaba?

Kies wifi ile bir kere bağlandı ,şimdi oda bağlanmıyor her ne hikmetse? Bluetooth ilede dosya yollayamadım bilgisayardan tablete.. Pair falanda yaptım ama atamadım bir türlü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mboyaci

khaos attıktan sonra tableti kapa-aç ,sonra görmesi lazım.. Gerçi bende de aynı problem oluyor bazen..

http://www.multiupload.com/MEXJ82O3H4
    sygnic navigasyon programını indirip yükledim.. Harita indirdim fakat program çalışmıyor.. Sygnic yazısı geliyor biraz bekleyip atıyor..

ozzy-tr programın adı ney acaba?

Kies wifi ile bir kere bağlandı ,şimdi oda bağlanmıyor her ne hikmetse? Bluetooth ilede dosya yollayamadım bilgisayardan tablete.. Pair falanda yaptım ama atamadım bir türlü..

ozzy-tr nin görüntülerini verdiği program sygic yine bende çalıştı sizde tableti açıp bir kapayın bende işe yaradı sizdede yarayacaktır tahmin ediyorum!

• kapatıp açtım çalışmadı gene.. Markette tab 10.1 ile uyumlu değil yazıyor.. Başka bir linkten tekrar indirip deneyeceğim.. Locus free,my directions ,maps- ,maverick ,mapdroyd falan yükledim ama tatmin eden bir gps programı bulamadım hala..
  • Ilk alindiginda yapilmasi gerekenler

1. Öncelikle bir gmail ( googlemail ) hesabi almaniz gerekiyor ucretsiz olarak tablet bilgisayarinizdan yada normal bilgisayardan acabilirsiniz.
    2. Ana sayfa goruntusunu kisisellestirebilirsiniz ekraniniz ana menusundeki ikonlara uzun sure basarak bunlari silebilir yada baska sayfalara surukleyerek atabilirsiniz.
    3. Bilgisayarinizdaki resimleri muzikleri yada office calismlarinizi kutunun icinden cikan data kablosu ile tablet bilgisayariniza aktarabilirsiniz.
    4. samsung.com adresinden kies adli cihaz yonetici uygulamasini indiriniz . bu uygulama ile resimlerin videolarinizin rehberinizin yedegini alabilirsiniz yada resmi guncellemeleri takip edebilir yukleyebilirsiniz.
    5. 3G modelli bir cihaziniz varsa kullandiginiz operatörden internet paketi satin alabilir WIFI (W-Lan ) olmayan yerlerde tablet bilgisayariniz ile interneti kullanabilirsiniz.
    6. Android market uygulamlarimizi indirdigimiz yer burda 250.000 uzerinde uygulamalari ucretli yada ucretsiz indirebilirsiniz.
    7.cesitli internet sayfalarindan HD wallpaper ( masa ustu resimi) indirebilirsiniz ve ekraninizi daha canli bir hale getirebilirsiniz ekranin ana menusunde herhangi bos bir alana uzun bastiginizda acilan yeni sayfada arka plan resmi bolumunden istediginiz resmi arkaplan olarak atayabilirsiniz, ayni islemi galeriye girerekde yapabilirsiniz.
    8. Flash player kullanimi video izleme icin marketten dolphin adli browser indriniz ( ucretsiz) internetde gezintinizi bu sayfadan yapiniz. videolar , filmler ve dizileri burdan rahatlikla izlersiniz
    9. oyunlar ve programlar marketteki ucretli uygulamlari satin alabilirsiniz boylelikle programlama yapan kisilere destek olursunuz.Yada ucretli uygulamlari ve oyunlari internetten .apk uzantisi ile indirebilirsiniz.
    10. Satin aldiginiz bu tablet bilgisayara suan icin var olan en ust duzeyde donanima sahip olan en iyi tablet bilgisayardir. Apple ile karsilatirma yapan insanlardan uzak durun Apple daha iyi oldugunu soyleyen insanlar bu isten anlamayan cahil insanlardir. ;=)

yesilcin.com
    404 Not Found
    http://yesilcin.com/index.php#c5

Bu adresde daha detayli olarak bir cok konu hakkinda bilgi sahibi olailirsiniz

• quote:

kapatıp açtım çalışmadı gene.. Markette tab 10.1 ile uyumlu değil yazıyor.. Başka bir linkten tekrar indirip deneyeceğim.. Locus free,my directions ,maps- ,maverick ,mapdroyd falan yükledim ama tatmin eden bir gps programı bulamadım hala..

dostum eger sorun yasdiysan oncelikle sygnic uygulamasini kaldirip tekrar kur mutlaka calisacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckara09

quote:

kapatıp açtım çalışmadı gene.. Markette tab 10.1 ile uyumlu değil yazıyor.. Başka bir linkten tekrar indirip deneyeceğim.. Locus free,my directions ,maps- ,maverick ,mapdroyd falan yükledim ama tatmin eden bir gps programı bulamadım hala..

dostum eger sorun yasdiysan oncelikle sygnic uygulamasini kaldirip tekrar kur mutlaka calisacaktir.

Hocam tekrar sildim-yükledim ,kapattım-açtım çalışmadı bir türlü.. Ekrana sygic yazısı geliyor.. Biraz bekleyip geri atıyor.. sygic downloader çalışıyor ama.. Haritayı yükledim.. Ama program çalışmıyor..

Fakat markette my appste gözükmüyor yüklüyken?

• ne operada ne de kendi browser uygulamasında dh videoları oynatmıyor üstelik flash 10.3 kurulu olmasına rağmen!
  • quote:

ne operada ne de kendi browser uygulamasında dh videoları oynatmıyor üstelik flash 10.3 kurulu olmasına rağmen!

dolphin browser deneyebilirsin %100 calisiyor

@mboyaci

ozaman uygulamayi kaldirip marketten direk indirmisin ucretsiz zaten birde oyle deneyelim bu arada disardan baska bir apk indirip yuklermisin o nasil olucak herhangibir apk
  • Bende yeni kullanmaya basladim, cok rahat ve pratik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chenk

Bende yeni kullanmaya basladim, cok rahat ve pratik

hayirli olsun :D
  • Arkadaşlar ilk mesajın biraz daha kapsamlı hale sokmak istiyorum..neler eklenir, hangi bilgiler konulur.. tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum..

ayrıca,

İlk mesajda -GALAXY TAB 10.1 KULLANICILARI- bölümünde cihazı kullanan üyelerin nickleri yer alacak..
    nickini eklememi isteyen lütfen belirtsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 28 Ağustos 2011; 2:12:05 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.