Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.309
Cevap
36
Favori
407.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni aldığım tab3 5210 u download modda açtım fakat orada dondu kaldı. power off a basılı tutmama rağmen Kapanmıyor da. Ne yapabilirim? Lütfen yardım

Teşekkürler
  • Önemli değil, pilin bitmesini bekle düzelir. Bir dahaki seferde aynı sorunla karşılaşmamak için "Power + Ses yukarı tuşuna birlikte
    bas, beş on saniya sonra power tuşunu bırak. Ardından birkaç saniye sonra ses arttırma düğmesini de bırak, bios a benzer ekran karşında.
  • herkese selam.
    mayıs ayında aldığım tab2 10.1 üçüncü kez kendi kendine kapandı ve açılmıyor
    iade veya yenisi ile değiştirme hakkım var mı acaba?
    garantisinde 1 yıl içinde 4 kez diyor.tekrar mı tamire vereceğim?
    çok sinir bozucu bi durum bu.
    dandik tabletler yılalrca sorun çıkarmıyo
    biz sağlamn olsun iyisi olsun dedik bi türlü sorundan kurtulamadık
  • Arkadaşlar elimde bir GT-P7510 modelinde tablet var ancak açmaya çalıştığımda Galaxy Tab yazılı ekranda kalıyor. Recovery mod'ta açıp hard reset yapıyorum sonra yeniden başlatıyorum yine aynı ekranda kalıyor. Şarj etmeyi denediğimde de batarya şekli çıkıyor ve üzerinde loading simgesi gibi bir simge oluyor o şekilde kalıyor. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucinius -- 2 Aralık 2013; 20:24:03 >
  • gt-p7500 tabletimi zar zor odine gösterip 4.0.4 stock android romu yükledim cihaz brick olmuştu ve odin görmüyordu neyse onu halettim şuanda süper one click ile root yapmayı denedim defalarca her sürümünü denedim sonuç hüsran cwm yi odinden flaşlamaya çalışıyorum oda olmuyo arkadaşlar nasıl yapıcam ben bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joffrey

Arkadaşlar elimde bir GT-P7510 modelinde tablet var ancak açmaya çalıştığımda Galaxy Tab yazılı ekranda kalıyor. Recovery mod'ta açıp hard reset yapıyorum sonra yeniden başlatıyorum yine aynı ekranda kalıyor. Şarj etmeyi denediğimde de batarya şekli çıkıyor ve üzerinde loading simgesi gibi bir simge oluyor o şekilde kalıyor. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz ?

odin cihazı görüyorsa stock romu odin ile flaşla sorunun hallolur diye tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas_sas

quote:

Orijinalden alıntı: usmblt

Eniştem yurt dışından galaxy tab3 (10.1) getirmiş dili ingilizce türkçeye ceviremiyorum model numarası gt-p5220 LTE li model nasıl türkçe yapabiliriz veya yapabilirmiyiz acaba?

Asla....

sammobile firmwares sitesinden stock romların ikisinide indirdim odin 1.85 ve 1.7 ile denedim ama stock romları yüklerken fail veriyor deli olucam bütün gece bununla uğraştım valla kafayı yicem bi yardım edin arkadaşlar kies falan kapalı download modda açıyorm cihazı herşeyi yaptım niye fail veriyor bu romlarda sıkıntı olma ihtimalide yok stock rom sonuçta
  • arkadaşlar stock rom ve cmw yi yüklemeyi başardım sonunda en stabil çalılan custom rom hangisi bilgi verirmisiniz hız önemli benim için
  • bu kadar adamın içinde kimse custom rom kullanmıyor mu arkadaşlar ya biraz bilgi verseniz
  • Ganbarou-GT-P7500-v4.05-2013-11-16.zip yükledim tablet açılıyor dil seçimi ekranında "google metin konuşma motoru durdu" uyarısı alıyorum tamam diyip atlıyorum sonra sim kart takın ekranında "malesef kurulum sihirbazı durdu" uyarısı geliyor. Gaaps ı birkaç kere daha yükledim ama bişey değişmedi sorun devam ediyor. her gaps yüklemede içiçe dosya dizinleride oluştu. tableti bsayarada bağlıyamıyorum tanımıyor ne yapmalıyım
  • arkadaşlar p-7500 tabletimi düşürdüm kasanın kenarında ufak tefek sıyrıklar oluştu sinirimi bozuyo bu durum bana beyaz arka kapak pil kapağı bulabilicek varmı 2 gündür arıyorum hiç bi yerde bulamadım ürünün kasasını
  • Tablete silikon koruma takın arka kapak pahalıdır. Hem tekrar düşürmeye karşı korumuş olursunuz hem mevcut cizikleri, sıyrıkları görmezsiniz.
  • Samsung Galaxy tab 10.1 tabletim var ancak sarj cihazını taktığımda şarj etmiyor ve arada sırada kırmızı x işareti çıkıyor sebebi ve çözümü nedir ???
    Yardımcı olursanız sevinirim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler;
    Ben galaxy note 10.1 2014 Edition aldım ancak Adobe Flash player yükleyemedigimden sitelerden dizi izleyemiyorum bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz?

Teşekkürler Şimdiden ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pivot1562 P kullanıcısına yanıt
    Farklı internet tarayıcıları kur ve onlarla dene..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar dün samsung galaxy tab 3 10.1 p5210 tablet aldım , bilgisayardan mp3 ve film atmak istedim fakat kutudan çıkan usb kablo ile bilgisayara bağlayamıyorum pc depolama bellek olarak görmüyor. vindows xp kullanıyorum.
  • Ben tabletime 4.4.2 kitkat OMNI custom rom kurdum. Tabiki P7500 cihazdan bahsediyorum. Nasıl kurduğumu anlatmak istiyorum. Kurmak isteyenler için faydalı bir anlatım olacağını umuyorum.

OMNI 4.4.2 Kurulumu:

Öncelikle kurulum ile ilgili rehber ve dökümanı bu adresten aldığımı belirtmek istiyorum.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2576610

ROM :http://rootaxbox.no-ip.org/kasper_h/roms/p4/omni44/omni-MACKAY_ROM-4.4.2-20140105-p4.zip

SU :http://download.chainfire.eu/371/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v1.85.zip

GAPPS :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942

Arkadaşlar ben Full Modular Packs olanı indirip kurdum. Tercih size kalmış.

Yaptığım işlemler şu şekildedir.

"Wipe data/factory reset"

"Wipe cache"

Bu işlemden sonra ROM kurdum. Ardından öncelikle indirmiş olduğum SU dosyasını daha sonra ise GAPPS dosyası kurulumunu gerçekleştirdim. Kurulum aşaması bende 1Dk sistemin hazır hale gelmesi 2dk sürdü.

Ve ayrıca belirtmek isterim ki daha önceki rom üzerinde yüklü olan bütün uygulamaları otomatik olarak yeni rom ile wifi bağlantısı sağladığınız andan itibaren indirmeye başlıyor.

Düzenleme: PC ile bağlantı kurmaya çalıştığımda bir hareketlilik gerçekleşmiyor. Çözersem burada belirtirim.

Ayrıca Rom kurulum esnasında SD' yi tamamen sıfırlıyor. Varsa yedek almanızı tavsiye ederim.

Düzenleme 2: Ayarlar Depolama seçeneğine girdikten sonra ekranın sağ üst kısmında bulunan üç nokta işaretine gelip "USB Bilgisayar Bağlantısı" seçeneğine dokunup gelen pencerede "MTP" yi aktif edince düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipozgur -- 10 Ocak 2014; 23:33:46 >

•  SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU
  • arkadaşlar SAMSUNG P7500 GALAXY TAB 10.1 cihazı sıfır ve iki yıl garantili olarak 550 liraya buldum...

cihazda gördüğün kadarı ile donanım eksiksiz ancak performansı konusunda şüphelerim var?
    eski bir model olsa da çoğunlukla internet ve video için kullanılacak öyle ciddi bir oyun performansı aramıyoruz...

özellikle merak ettiğim internete flash uygulamalarda vs sorun yaşar mıyız?
    rom atma işini falan halledebilirim ama android 3 ile gelen yükseltmek cihazın performansını iyice törpüler mi?

sonuçta bu paraya ancak garantisiz çin markaları alınıyor ama yine de bir sürü soru işareti var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox913

arkadaşlar SAMSUNG P7500 GALAXY TAB 10.1 cihazı sıfır ve iki yıl garantili olarak 550 liraya buldum...

cihazda gördüğün kadarı ile donanım eksiksiz ancak performansı konusunda şüphelerim var?
    eski bir model olsa da çoğunlukla internet ve video için kullanılacak öyle ciddi bir oyun performansı aramıyoruz...

özellikle merak ettiğim internete flash uygulamalarda vs sorun yaşar mıyız?
    rom atma işini falan halledebilirim ama android 3 ile gelen yükseltmek cihazın performansını iyice törpüler mi?

sonuçta bu paraya ancak garantisiz çin markaları alınıyor ama yine de bir sürü soru işareti var..

Bu konuya bakabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_68319888/tm.htm

kitkat için yeni güncelleme gelmiş. Kurmamış olanlar bunu kurabilir.

http://rootaxbox.no-ip.org/kasper_h/roms/p4/omni44/

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.