Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.309
Cevap
36
Favori
407.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KitKat'ı kurunca ne gibi bir fark ortaya çıktı, performans, pil ömrü veya herhangi bir yeni özellik eklendi mi ?

Tablete telefon görüşmesi özelliği kazandırıyor mu ?
  • Samsung Galaxy tab 3 10.1'' kullanan var mı?Oyun performansı nasıl?800 tl fiyatını hakediyor mu?
  • GAMEHUNTER kullanıcısına yanıt
    xda' da telefon özelliğinin kullanıldığından bahsediliyor fakat ben arama yaptığım zaman direk olarak "Arama Sollandırıldı." uyarısı alıyorum
  • vipozgur V kullanıcısına yanıt
    Peki başka telefondan tableti arayınca da mı çalmıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAMEHUNTER -- 16 Ocak 2014; 17:42:14 >
    Denedim olmuyor. Telefon özelliği için JB de kalmayı tercih etmek en mantıklısı. Zaten ben yükleyip buraya bilgi notu olarak paylaştım ama hem daha taze bir mod, hem de ekran görüntüsü arada bir sapıtabiliyor UI de sıkıntı var.

Düzenleme: Rom' u baştan kurdum ve denedim. Hem gelen arama hem' de giden arama çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipozgur -- 17 Ocak 2014; 6:22:14 >
    Ovv bu süpermiş hayatımda hiç ROM atmadım daha denemeye korkuyorum acaba bozup bırakırmıyım diye. Ama deneyeceğim.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Elimde samsung Galaxy Tab 10.1 P7500 tablet var ve küçük kardeşim kullanıyor. İlk aldığımızda ekran koruyucu kaplatmıştık ama kaliteli bir ürün değildi. Ekran koruyucu kötü olduğu için değiştirmek istiyorum, sizce nasıl birşey almalıyım? Ya da nasıl birşey almalıyım? gg de anti glare - mat özellikli satılan ürünler var ama mat olması ekranı soluklaştırıyor diye biliyorum (ya da yanlış mı biliyorum?). Bu konuda ne önerirsiniz?
  • Phibes kullanıcısına yanıt
    Mat olanları ben de tavsiye etmem. Dediğin gibi ekranın canlılığını bayağı engelliyor.
    Pda Teknoloji sitesinden almıştım zamanında hemen hemen iki yıl oldu kullanıyorum, tavsiye ederim.
    http://rootaxbox.no-ip.org/kasper_h/roms/p4/omni44/ Yeni sürüm çıkmış P7500 için

Hatırlatma: Daha önceki sürümü kurmuş olan var ise güncel zip dosyasını kurup daha sonra Su dosyasını kurmaları yeterli olacaktır.

quote:

Update installation (OMNI -> OMNI):
    -Boot into recovery
    -Install ROM
    -Install SuperSU (in the SuperUser app you can create a script that will automatically backup/restore SuperSU on ROM updates so you don't have to reflash SuperSU).
    -Boot it up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipozgur -- 19 Ocak 2014; 15:06:52 >

Dostum son olarak pil durumu ile ilgili bilgi verebilir misin.

Cihazımda orjinal ICS roomu var ve tablet stand by konumunda iken aşırı şarj yiyor. İlk aldığımda böyle bir sorun yoktu ICS'ye güncelledikten sonra oluştu.

Senin Mackay ROM'da durum nasıl ?
    JB bile yüklesen ICS ile arasındaki farkı anlardın. Aslında sen rom kurulumunu sormuş bende sana cevap yazmıştım, fakat ilgilenmedin. :) (4.1.2) Tablet boşta iken benim %4 şarj harcıyor. Tabi ki aydınlatmayı son kademede kullanıyorum.

Stand by konumunda şarj çok zor tükeniyor ve uyku moduna aldığım da zaten pek fazla güç harcamıyor. Mesela ben Clash of Clans oynuyorum %5 Şarj tüketimi gerçekleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipozgur -- 19 Ocak 2014; 18:27:05 >
    Yok ilgilenmedin değil şu aralar tableti aktif kullanmam gerekiyor, Boş bir zamanımda ROM atıp tableti düzene sokacağım yardımın için teşekkürler. :)

Bu Clash of Clans oynarken %5 tüketiyor demişsin kaç dakika içinde 5% tüketiyor 30 dakikada mı ?
    Sana yazdığım süre dahilinde hala oynuyorum. Şarj' a şu an taktım.
  • arkadaşlar merhaba,tab3 kullanıyorum ben.XDA da hafıza değiştirme için şöyle bir link buldum fakat ne yapacağımı bilmiyorum.yardımcı olun lütfen brick etmeyeyim tableti

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=49486946
  • merhabalar tab 3 10.1'de kamera flashlı mı acaba bilen var mı? bir de flash kurabiliyor muyuz tablete?
  • arkadaşlar çok aradım bulamadım. Samsung note 10.1 n8005 tabletime Windows 7 veya 8 kurabilirmiyim yol gösterebilirmisiniz?
  • arbelest A kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla Android tabletlerin işlemci mimarisi Windows işletim sistemi tarafından desteklenmiyor o yüzden kurulmuyor. Öyle olsa sağda solda mutlaka karşılaşırdık.
  • Samsung Galaxy Tab 3 P5210 için güzel bir rom var mı arkadaşlar ?
    Şimdiye kadar P7500 ümde denediğim en iyi rom diyebilirim. Çok teşekkür ederim paylaşım için.
    Hocam elinize, emeğinize sağlık ancak bir hata yapmaktan korktuğum için sorma gereği duyuyorum:

ICS ROM yüklü tablete KitKat kurmaya çalıştım. Wipe işlemlerinden sonra SD karttan zipi seçtim. Bu 7510 için olan versiyon sizin tablete yüklenemez diyor. Oysa bakıyorum sizin tablette GT-P7500. Ben tableti 17 Mayıs 2012 de satın aldım. Bir şey mi atlıyorum?

Bunu kuramazsam bile ICS yerine JB ya da Kitkat 7500 için olan var mı?

Bu arada konuyu araştırırken update to a recent CWM diyor. Bulmaya çalışıp deneyeceğim.

Şimdiden teşekkürler.

Ergun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyasayan -- 23 Şubat 2014; 23:38:48 >
  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.