Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.309
Cevap
36
Favori
407.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 10.1 2014 edition kullanıyorum ve şöyle bir sorunum var;
    64 Gb SdXC hafıza kartı aldım sd karta oyun yada program yüklediğimde cihaz kapanıp açılıyor.
    64 GB sd kart kullanan arkadaşlar buna benzer sorun yaşadımı
  • vipozgur V kullanıcısına yanıt
    Dostum ilk kez rom kuruyorum demiştim STATUS 7 hatası alıyorum ROM'u kurmak isterken.

this package is for "p4" devices this is a "p7510" diyor yani bu ROM P4 için diye kurmuyor niyeyse.

Şu ROM işinden anlayan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen. Kalakaldım böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAMEHUNTER

Dostum ilk kez rom kuruyorum demiştim STATUS 7 hatası alıyorum ROM'u kurmak isterken.

this package is for "p4" devices this is a "p7510" diyor yani bu ROM P4 için diye kurmuyor niyeyse.

Şu ROM işinden anlayan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen. Kalakaldım böyle.

Sorunu çözmüş olmana sevindim. :)
  • tablete rom attım arkadaslar sım kartı 3g msajlasma konusma yapılıyor ısteyen bana ulasabılır.
  • Merhaba arkadaşlar şuan tablet konusunda çok canım sıkkın.. Biraz yardımınıza ihtiyacım var.. Dün gece yolculuğa çıkarken tablete film yükleyip açık bırakıp yanıma aldım otobüse bindiğimde kendiliğinden kapanmış.Neyse sorun olmaz diye tekrar açayım dedim biraz zor açıldı ve wifi ye bağlanırken kitlendi.Sonra takılınca kapama tuşuna basılı tutup restart atayım dedim kapandı bir daha da açılmadı. samsung galaxy tab 10.1 ekranın da takılı kalıyor. Bi kaç kere zorlamadan sonra tepede mavi yazıyla bu hata çıktı..

Yolda olduğum içinde çok zorlayamadım ama ses tuşuna falanda basılı tutunca bi şekilde ayrıca bu açıldı.(odın3 download protocol v2.1) usb yi bağla dedi arkadaşın laptop a bağladık ama press start falan diyor ama hiç bi şekilde başlatıp çözemedik bu işi..

Şimdi bir kaç sorum olucak bunlardan sonra..
    1- Şimdi işletim sistemi çöktü anlatığım kadarıyla bunu kurtarma yada tekrar sıfırdan yükleme işlemi nasıl yapılıyor?
    *Bu yapılırken içindeki resimlerimi videolarımı kurtarma şansım varmı yoksa elveda demelimiyim.
    2-İçindeki verileri kaybettiysem ve bu versiyon işlemini ben yapabilirsem yüklenebilecek en iyi versiyon nedir tüm özellikleirni sorunsuz kullanabildiğimiz hızlı ve telefon özelliğide olan.(şuan turkcell versiyonu yüklüydü garantiside bitti..)

3- Şuan Ankaradayım 1-2 günde buralarda olucam.Ankarada bu işlerden anlayan birisi hayrına yardım edebilirim diyorsa çok makbule geçer her türlü yanına gelirim Bahçeli tarafında kalıyorum :)

Şimdiden teşekkür ederim.
     SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU

• Arka arkaya yazmak istemiyodum ama hiç cevap gelmeyince :( Yokmu hiç bana yardım edebilicek akıl vericek bi arkadaşımız ? Dediğim gibi şehir dışında olduğumdan çözüm için çok araştırmada yapamıyorum tablet öyle durdukça sinirimde bozuluyor..
  • ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt
    Bu ROM kurma olayını bende daha önce hiç denenemiştim ama korkulacak kadar zor değil doğru ROM'u kurmak önemli olan. 2 dakikada kuruluyor.

Bende hiç bir şey bilmiyordum araştıra araştıra 5-6 saat'de çözdüm.

Cihaza Odin ile güncel bir CWM Recovery kurun sonra uygun ROM'u kurun onunla.

Gerçi cihaz açılmıyorsa içine ROM dosyası atamazsınız direkt ODIN'den kurmak lazım sanırım.

Ben öneri veremiyorum bende acemi sayılırım bu işlerde.

ROM olarak cyanogenmod kurdum ben memnun sayılırım. Telefon modunu da aktif ettim.

Yeni çıkan bir Kitkat modu var Vipözgür'ün bahsettiği. Ama onu sevmedim baya sorun çıkardı bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAMEHUNTER

Bu ROM kurma olayını bende daha önce hiç denenemiştim ama korkulacak kadar zor değil doğru ROM'u kurmak önemli olan. 2 dakikada kuruluyor.

Bende hiç bir şey bilmiyordum araştıra araştıra 5-6 saat'de çözdüm.

Cihaza Odin ile güncel bir CWM Recovery kurun sonra uygun ROM'u kurun onunla.

Gerçi cihaz açılmıyorsa içine ROM dosyası atamazsınız direkt ODIN'den kurmak lazım sanırım.

Ben öneri veremiyorum bende acemi sayılırım bu işlerde.

ROM olarak cyanogenmod kurdum ben memnun sayılırım. Telefon modunu da aktif ettim.

Yeni çıkan bir Kitkat modu var Vipözgür'ün bahsettiği. Ama onu sevmedim baya sorun çıkardı bende.

Anladım teşekkür ediyorum verdiğn bilgiler için.Rahat bi ortama geçince bi şekilde yapıcaz artık kurcalayıp ama basit bi çözümü olsaymış güzel olucaktı.Birde içindeki dosyalarım silinicekmi kurtarma şansım varmı onuda düşünüyorum.Diğer romları kurma olayları şuan 2. planda biraz.Cihaz zaten açılmıyor dediğin gibi şu odin olayına biraz yoğunlaşmaya çalışayım artık.

Wipe Factory / Data Reset yapmadan üstüne ROM kurarsan belki içindeki dosyaları kurtarabilirsin. O da açılırsa tabi.
  • Cihaz rootlu olmadığı için orjinal stock rom kurmaya çalıştım(sanırım doğru bir düşünce?) ama böyle hata alıyorum.. Daha ekstra ne yapılabilir cihaz açılmadığı bu mod tan çıkmadığı içinde başka ne yapabilir yükleyebilirim bilemedim.. Rom değilde başka birşey mi yapmak gerekli acaba?
     SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU

• Rom' da sıkıntı var sanırım. Odin' de fail vermiş, kurulum yapamamışsınız. Kendi kullandığım Orj. stock rom' u vereyim bir deneyin isterseniz.

http://www.mediafire.com/download/88hgq8024iq0rvq/P7500XWKL1_P7500TRCKJ1_TRC.zip Turkcell Stock Rom 3.2

Düzenleme: Galaxy Tab 10.1 P4 (3G) kullandığınızı var sayarak paylaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipozgur -- 18 Mayıs 2014; 2:27:24 >
  • Vipozgur rom için teşekkür ederim ama malesef bununlada aynı hatayı alıyorum :( Sanırım rom dışında bir problem var ama çözemedim bir türlü..Yabancı sitelerde 1-2 yerde bu soruna denk geldim ama çözümüne ulaşamadım garanti kapsamında düzeltilmiş yada değiştirilmiş onlarda.Bana zaten öyle denk gelmez nedense hep garanti bittikten sonra sorun çıkartıyor aletlerim.. Bi kerede garanti zamanı bişey olsada işe yarasa... :( :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ****GhOsT**** -- 19 Mayıs 2014; 9:30:10 >
  • Tablet şarjda olduğu zaman ekran görüntüsü ara ara kısılıp tekrar düzeliyor, bunun neden kaynaklandığını anlamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bizim yiğen dersane birincisi oldu Pro 10.1 T520 hediye etmişler. Cihazı nasıl bilirsiniz? Ayrıca Klavyeli kılıf tavsiyeniz nedir?
  • İşin içinden çıkamayıncacihazı servise verdim bi bakılsın en azından diye.Garantide bittiği için çıkardıkları fatura 485,63 tl ymiş... Tam ayrıntı vermediler ama anakart değiştirilmesi gerek falan filan birşeyler diyorlar. Onay vermiyorum yapmayın dedim ama cihaz çöp oldu sanırım artık :( ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhagezer

Merhaba, bizim yiğen dersane birincisi oldu Pro 10.1 T520 hediye etmişler. Cihazı nasıl bilirsiniz? Ayrıca Klavyeli kılıf tavsiyeniz nedir?

Bu konu niye ilgisiz kalmis yahu . Yanlis yerdemi ariyorum yardimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Demek ki "HardBrick" olmuş cihaz. Geçmiş olsun İlk aldığım zaman benim cihazda devamlı hata verip kapanıyordu en son rom yüklendi diye geldi yine düzelmemişti. Garanti kapsamında Anakart' değişime uğramıştı. Tabi ben cihazı düzelteceğim diye "SoftBrick" yapmıştım. :( Değişimden sonra' da bir sıkıntısı kalmadı tabi. Geçmiş olsun.
  • Arkadaşlar hep P7500 için romlardan bahsedilmiş ama GT-N8005 için rom var mı? Benim tablet sorunlar vermeye başladı güncellemeyi denemek istiyorum. Hangi ROM'u önerirsiniz.
  • arkadaslar benim tablet P7500, benim sorunum ise bazi uygulamalara girdigimde alttaki home ve geri tusu kayboluyor ve uygulamadan cikarken falan zorlaniyorum, bu tuslari nasil getirebilirim bilen var mi ?
  • Arkadaşlar merhaba,

Uzun zamandır p7500 tabletimde CM kullanıyordum. XDA 4.4.4 versiyonu yayınlanmış bir kurcalayayım dedim. Samsung Galaxy Tab ekranında kalıyor ilerlemiyor. 4.4.4 yüklemek için TWRP yüklemiştim. Ona giriyorum ama wipe falan yapmak istediğimde Failed diyor, Odin ile 4.0.4 yükleyeyim dedim ama bilgisayara tableti bağladığımda USB NOT RECOGNIZED diyor.

Ne yapabilirim fikri olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.