Bildirim
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 alacağım yardım edin lütfen
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mediserko
Arkadaşlar uzun süredir araştırıyorum çin malına para veresim yok bu fiyatlardada hoşuma giden bu var tasarım olarak özellik olarak sizin görüşleriniz nelerdir sizce neden almalıyım veya almamalıyım sebebiyle yazarsanız sevinirim.
Not: Bugün alabilirim.
oncelik galaxy tam 3 t310 al yani 8" olanından eger yok ona paran yetmesen 7" olanından al.. -
quote:
Orijinalden alıntı: OzMeN OzzY
quote:
Arkadaşlar uzun süredir araştırıyorum çin malına para veresim yok bu fiyatlardada hoşuma giden bu var tasarım olarak özellik olarak sizin görüşleriniz nelerdir sizce neden almalıyım veya almamalıyım sebebiyle yazarsanız sevinirim.
oncelik galaxy tam 3 t310 al yani 8" olanından eger yok ona paran yetmesen 7" olanından al..
8" para sıkıntı olur. 7" tam ideal benim için fakat performansı konusunda şüpheye düştüm yorumlardan dolayı mesela most wantedı sıfır kasmayla oynayanda var oynayamıyorum diyende var. -
quote:
quote:
quote:
oncelik galaxy tam 3 t310 al yani 8" olanından eger yok ona paran yetmesen 7" olanından al..
8" para sıkıntı olur. 7" tam ideal benim için fakat performansı konusunda şüpheye düştüm yorumlardan dolayı mesela most wantedı sıfır kasmayla oynayanda var oynayamıyorum diyende var.
eger cihazın android sürümü yükseltilirse ilerde cihjaz 100/100 bence :) 7" için diyorum.( bende kullandıgım için )
-
quote:
quote:
quote:
quote:
8" para sıkıntı olur. 7" tam ideal benim için fakat performansı konusunda şüpheye düştüm yorumlardan dolayı mesela most wantedı sıfır kasmayla oynayanda var oynayamıyorum diyende var.
eger cihazın android sürümü yükseltilirse ilerde cihjaz 100/100 bence :) 7" için diyorum.( bende kullandıgım için )
Peki sen aspalth 7, gta vice city, modern combat tarzı büyük oyunlardan yükleyip denedin mi çalışıtırıyor mu yani onlarıda çalıştırırsa kesin alırım :)
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ASUS-MemoPad-HD-7-ME173X-1A036A-7-in%C3%A7-Cortex-A7-1GB-16-GB-Beyaz-Tablet-PC,103452,465617,899730.html?langId=-14 bide bunu buldum buda hoşuma gitti
-
O fiyata iyi markali en iyi tablet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Peki sen aspalth 7, gta vice city, modern combat tarzı büyük oyunlardan yükleyip denedin mi çalışıtırıyor mu yani onlarıda çalıştırırsa kesin alırım :)
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ASUS-MemoPad-HD-7-ME173X-1A036A-7-in%C3%A7-Cortex-A7-1GB-16-GB-Beyaz-Tablet-PC,103452,465617,899730.html?langId=-14 bide bunu buldum buda hoşuma gitti
denemedim yalan yok ama soyle diyim spiderman oynadım kasma yok :)
-
tasarımıda asustan güzel o zman alıyorum ya inşallah pişman olmam çok saolun yorumlarınız için -
quote:
tasarımıda asustan güzel o zman alıyorum ya inşallah pişman olmam çok saolun yorumlarınız için
önemli değil şimdiden hayırlı olsun size :) -
Aldınız mı tableti?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 12 Ekim 2013; 1:02:43 > -
quote:
Aldınız mı tableti?
Hocam cevabi gec attim kusura bakma.
Tab 3 8.0 olanindan aldim performansi gayet iyi yalniz bimeksten almistim ilkinde kirmizi noktalar vardi ekranda sadece arkasi siyahken gorunen gittim degistirdiler. Yenisini verdi orda inceledim Sikinti yok gibiydi simdi farkettim sag ust kosede ekrana bastirinca cercevenin icine cokuyo hafiften arkadan bastirinca duzeliyo yine gidecem degistirmeye umarim sikinti cikarmazlar. Cikarirsada Olay yaparim 2 kere ust uste ayipli urun verilmez ki kardesim. Biraz uzun yazdim ama alirken iyi inceleyin heryerini yoklayin.
Tableti almayi dusunenlere tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
keske oyle yerlerden almasaydınız :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 14 Ekim 2013; 7:15:18 > -
quote:
keske oyle yerlerden almasaydınız :(
Gittim bugün yine değiştirdim :) inşallah bida sorun çıkmaz 3. tablet oldu kullanamadım daha :)
Nereyi önerirsin mağaza olarak -
magaza fiyatlarını bilmiyorum ama vatan yada teknosa iyidir.. -
quote:
magaza fiyatlarını bilmiyorum ama vatan yada teknosa iyidir..
Bundan sonra dahada uğramam bimekse 2kere ard arda değişim yaptılar sorun çıkarmadılar ama 2kerede ayıplı ürün verilmezki -
bencede belki 20-30 tl fazla verirsin ama oyuncak olmaz ..
insallah sorunun çözülür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 14 Ekim 2013; 15:39:26 > -
bida gitmem inşallah.
ilgilendiğin için saol. -
quote:
bida gitmem inşallah.
ilgilendiğin için saol.
eyw +1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X