Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 SM-T210 USB İLE 3G BAĞLANTI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
24.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nagasadow82

quote:

Orijinalden alıntı: Epimetheus

Asus Fonepad sizce nasıl? Tab 3 de 3g özelliği sorun diye okudum hiç uğraşmadan fonepad mi almak daha iyi yoksa başka modeller önerebilirmisiniz. ipad mini de 3g ve telefon özelliği varmı mesela?yani benim aradığım kullanmasamda telefon özelliği bi köşede dursun tablette..

Fonepad intelisleci kullanmakta ve alternatif urunleri gore islemci performansi biraz yavas. Yinede ekran karti cokda kotu degil, en azindan tab 3 7" den daha iyi oyun oynatacaktir. Telefon destegi batarya omrude baya iyi diyor kullananlar. Bu yuzden tavsiye edebilirim.

Ipad minide telefon ozelligi yok diye biliyorum ama hic 3g modelini kullanmadim. Belki yaniliyorum ipad forumunda bir sorun isterseniz. Performan ve kalite olarak cok iyi tablet. Ama Apple kisitlamalari yuzunden almayi hic dusunmedim bile acikcasi. Ama bu kisitlamalar sizin icin sorun degilse ipad gayet iyi bir urundur.

tab 8 mali400mp bilgisi için teşekkürler. Yoksa t210 alacaktım.

• evet ben bursa dan yazıyorum Türk Telekom kampanyası ile ayda 2 tl ye cihazı aldım. bedava denebilecek bir kampanya 48 tl ye cihaz benim olmuş olacak 24 ay taahhüt ile zaten ev telefonuna her ay 33 tl ödüyordum
    2 tl daha verdim aldım. ben android de fazla oyun oynamam alışkanlığım yok. cihazı ilk aldığım yapılandırırken andorid yaması aldı ama sürüm değişmedi içinde hala 4.1.2 sürümü var genel olarak performansı iyi evde zxyel 300lük
    çift antenli modem var evin her yerinde rahatça internete girebiliyorum. yani wifi olayı bana göre çok süper... zaten aslına bakılırsa ilk andoroid deneyimim
    hafıza kartım vardı 8 gb taktım sorunsuz gördü ama otg kablo ile daha denemedim ama denememe de gerek yok sanırım çünki cihazın
    desteği yok çoğu forumda öyle yazıyor. samsung servisinde çalışan arkadaşım var ona götüreceğim pazartesi günü bakalım orda ne yapabilecekler. ama sanmıyorum ki olsun galiba donanım desteğinden mahrum bırakılmış bu cihaz.

alalı 2 gün oldu android sisteme yabancı olduğum için nedenini bilmiyorum ama 2 günde 2 kere android panic ekranı çıktı cihazı kapadım açtım düzeldi. neden olduğunu nedenini bilmiyorum.
    ama benim gibi fazla oyun meraklısı değilseniz ve sadece sosyal ağ olarak cihazı kullanmak isterseniz cihaz bana göre gayet kullanışlı kamera performansı fena değil dokunmatik tam anlamı ile süper ekran kalitesi bana göre güzel
    digitürk uyglaması ile hd kanalları çok güzel renkler ile izleyebiliyorum.

bu arada flash player desteği cihazda bulunmuyor yada ben bilmiyorum kullanmasını çünki chrome ile nete girdiğimde sitelerin sağında solunda eklenti hatası veriyor...
    şimdilik ilk izlenimlerim bu şekilde

merak ettiğiniz herhangi bir şey olursa elimden geldiğince bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım...

• Ben dün aldım ve pişman oldum. Alet o kadar yavaş çalışıyor ki tuş kilidine bastıktan 0,5 sn sonra klik sesi geliyor. Keza açılırken de aynı şey. Chrome'la internette takılayım dedim tablet bi kapanıp açıldı acayip şeyler oldu. Oyunlar deseniz ağır aksak. 400 TL.yi çöpe attık gibime geliyor. Kore malı işte ne beklediysem bende! Pintilik etmeyip ipad alsaymışım keşke.
    Alacak arkadaşlara şiddetle tavsiyem ALMAMALARI dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesCole

Ben dün aldım ve pişman oldum. Alet o kadar yavaş çalışıyor ki tuş kilidine bastıktan 0,5 sn sonra klik sesi geliyor. Keza açılırken de aynı şey. Chrome'la internette takılayım dedim tablet bi kapanıp açıldı acayip şeyler oldu. Oyunlar deseniz ağır aksak. 400 TL.yi çöpe attık gibime geliyor. Kore malı işte ne beklediysem bende! Pintilik etmeyip ipad alsaymışım keşke.
    Alacak arkadaşlara şiddetle tavsiyem ALMAMALARI dır.

Cihazı bugün aldım,evet İpad Miniye kıyasla iyi olduğunu söyleyemeyiz fakat bana yeterli geldi.Sonuçta daha ucuz bir cihaz.Oyunlarda memnun kaldım,Real Racing 3'te hiçbir takılma vs. yok,ufak oyunlardada keza aynı şekilde.Wifi performansı idare eder diyelim.Kamera meselesine gelecek olur isek beklediğimden daha kaliteli çıktığını söyleyebilirim.

350 tlye alınabilecek güzel bir cihaz diye düşünüyorum.

Ayrıca şunu merak ediyorum bu cihaza Bluetooth yoluyla veya otg kablo yardımıyla klavyeli kılıf bağlayabiliyormuyuz ? Bağlayabiliyor isek önerebileceğiniz kılıflar varmıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Advanced

İyi Günler,
    Geçen hafta SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 SM-T210 aldım. USB üzerinden 3G bağlantı (VINN) için ara kablosunu da temin ettim. Ara kablonun ismi Micro USB OTG. İnternette bir çok kaynak araştırdım kablo ile VINN ın bağlantısını yapınca yeşil ışık yanması gerektiği söyleniyor. Fakat hiç bir şekilde tablet VINN ı görmedi.
    Daha önce bunu yapan veya yardımcı olabilecek birisi varsa memnun olurum.
    Teşekkürler.

Ben DUBAI den getirttim cihazı otg kablosuyla geldi ve gayette usb oynatıyor ..Kutusunu burada actım rootlanmısmı bilemem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzMeN OzzY

quote:

İyi Günler,
    Geçen hafta SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 SM-T210 aldım. USB üzerinden 3G bağlantı (VINN) için ara kablosunu da temin ettim. Ara kablonun ismi Micro USB OTG. İnternette bir çok kaynak araştırdım kablo ile VINN ın bağlantısını yapınca yeşil ışık yanması gerektiği söyleniyor. Fakat hiç bir şekilde tablet VINN ı görmedi.
    Teşekkürler.

Ben DUBAI den getirttim cihazı otg kablosuyla geldi ve gayette usb oynatıyor ..Kutusunu burada actım rootlanmısmı bilemem..

Eminmisiniz usb otg baglantisi hakkinda? Otg kablosuna ne baglamistiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mimalpay

quote:

quote:

İyi Günler,
    Teşekkürler.

sadece flash bellek bagladım suan Wın ım yok denemedim onu

• Otg bagladiginda ufak bi video yada rsim eklerseniz bizim icinde fikir olmus olur otg olayini cozebilen tek sizsiniz sayenizde bizde bu sorunu halederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: snopy28

Otg bagladiginda ufak bi video yada rsim eklerseniz bizim icinde fikir olmus olur otg olayini cozebilen tek sizsiniz sayenizde bizde bu sorunu halederiz

imkansiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İyi Günler,
    Teşekkürler.

Hocam bir ekran fotoğrafı falan koysanız otg bağlantısıyla ilgili. Bildiğimiz kadarıyla bu tablette otg bağlantısı mümkün değil, belki yardımcı olur bize.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İyi Günler,
    Teşekkürler.

Hocam bir ekran fotoğrafı falan koysanız otg bağlantısıyla ilgili. Bildiğimiz kadarıyla bu tablette otg bağlantısı mümkün değil, belki yardımcı olur bize.

OTG için Dubai den alan Arkadaş daki Android OS yazılımı ne ise indirin ve onu Odin ile yükleyin olsun bitsin... Eminim donanım farkı yoktur..

Resmi yazılım olduğu için garanti sorunu olmaz sadece Tr için gelen yazılımları Kies üzerinden yükleyemezsiniz ama Odin ile yüklersiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 8 Ekim 2013; 11:02:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sas_sas

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İyi Günler,
    Teşekkürler.

OTG için Dubai den alan Arkadaş daki Android OS yazılımı ne ise indirin ve onu Odin ile yükleyin olsun bitsin... Eminim donanım farkı yoktur..

Resmi yazılım olduğu için garanti sorunu olmaz sadece Tr için gelen yazılımları Kies üzerinden yükleyemezsiniz ama Odin ile yüklersiniz..

Malesef sizin için @sas_sas adlı arakdasın dediği gibi yedek alim sizinle paylasım dedim beceremedim siyah ekranda kaldı. Telefoncuya götürdüm bakalım.

Not: Bu arada benim kutudan bir adette sarı jack cıkmıstı ses girişi için :S

• OzMeN OzzY kullanıcısına yanıt
    FW dump zor bir istir.
    ayarlardaki hakkinda bolumunden yuklu kernel ve yazilim bilgilerini aktarirsaniz internetden aynisi bulunup indirilebilir..
  • quote:

FW dump zor bir istir.
    ayarlardaki hakkinda bolumunden yuklu kernel ve yazilim bilgilerini aktarirsaniz internetden aynisi bulunup indirilebilir..

Malesef sizin için @sas_sas adlı arakdasın dediği gibi yedek alim sizinle paylasım dedim beceremedim siyah ekranda kaldı. Telefonjcuya götürd

gelsin direk aktarim size arkadaslar.

bu arada acaba bu android sürümü ülke ülke degişiyormu? yani bakıyorum adam almanya rootlu cihaza 4.2 kurmus bizimkiler ise 4.1.2 biryerde gormustum merak ettim oyle birsey varsa rootu degiştirmek lazım :)
  • Root değil Rom değişmesi söz konusu olan..
    Tablete uygun oldukdan sonra istediğin Rom u yüklersin..

• quote:

Root değil Rom değişmesi söz konusu olan..
    Tablete uygun oldukdan sonra istediğin Rom u yüklersin..

yani atıyorum mesela bendeki dubai arap emirlikleri room u ya mesela atıyorum ben onu baska ülkenin roomuna donusturebilirim deme?

Birde donusturursem mesela atıyorum bu android sürümü ülke ülke değişirmi yani bende 4.1.2 iken atıyorum abd roomuna 4.2 gelme olasılıgı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 10 Ekim 2013; 14:55:27 >
  • OzMeN OzzY kullanıcısına yanıt
    Evet.
    Evet...

• yaa ben de tablket almak istiyorum önerirmisiniz 700 tl ve altı bilinen markalar olsun
  • quote:

Evet.
    Evet...

tesekurler
  • bakalım bizim günceleme nezaman gelecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 12 Ekim 2013; 1:03:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.