Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 SM-T210 WİFİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.644
Cevap
32
Favori
188.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antutu sonucu 11K iyi midir? Pek anlamıyorum bu işlerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizophrenia -- 10 Ağustos 2013; 17:30:22 >
  • Bugün Vatandan 399 tl ye SAMSUNG T210 GALAXY TAB 3 aldım şarjını bitirene kadar kullandım diyebilirim ilk izlenimim oldukça başarılı olduğudur geçişleri hızlı ekran hassasiyeti çok iyi tabi tablet konusuna çok hakim değilim ama işimizi göreceğini düşünüyorum wifi konusunda şu anlık hiç bir sıkıntı yaşamadım evin içinde heryerden kullanabiliyorum.oyun konusunda fazla bir fikrim yok çünkü sadece ufak tefek oyunlar denedim onlarda başarılı elbet kasan oyunlar vardır 1000 tl lik makine değil sonuçta herşey mükemmel olsa neden millet 1000 tl versin diğerlerini alsın ki ?

Bir kaç sorum olacak anlayan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim

1- bluetooth özelliği var elimizdeki harhangi bir telefonla (wifi yayma özelliği olmayan ) mesela samsung star mesela nokia 5800 gibi telefonlardan bluetooth yardımıyla internet pakatinden faydalanabilirmiyiz deneyen varmı ?

2- Whatsapp özelliği olmayan bir tlfum var tablete whatsam kursam o numaramı versem çalışır mı böyle birşey mümkün mü?

3- usb girişi yok tablette dönüştürücü alırsak harici HDD filan takılıyor mu deneyen var mı ?

4-Bu tabletin ekranının kalitesini merak ettim çizilme filan oluyor mu Koruyucu taksam mı kararsız kaldım kolay çizilmiyorsa takmayı düşünmüyorum.

5-Elimde nokianın bluetooth kulaklığı var tabletle eşleştirdim ama youtubeden filan birşey izlerken bir türlü sesi kulaklıktan alamadım (mp3 yada videodan denemedim sadece youtubeden denedim)

Bu sorularım kafama takılan sorulardır arkadaşlar umarım yardımcı olursunuz şimdiden elinize yüreğinize sağlık.Ayrıca Hayırlı Bayramlar diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlzkn -- 10 Ağustos 2013; 17:32:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: postmasterC99

Bugün Vatandan 399 tl ye SAMSUNG T210 GALAXY TAB 3 aldım şarjını bitirene kadar kullandım diyebilirim ilk izlenimim oldukça başarılı olduğudur geçişleri hızlı ekran hassasiyeti çok iyi tabi tablet konusuna çok hakim değilim ama işimizi göreceğini düşünüyorum wifi konusunda şu anlık hiç bir sıkıntı yaşamadım evin içinde heryerden kullanabiliyorum.oyun konusunda fazla bir fikrim yok çünkü sadece ufak tefek oyunlar denedim onlarda başarılı elbet kasan oyunlar vardır 1000 tl lik makine değil sonuçta herşey mükemmel olsa neden millet 1000 tl versin diğerlerini alsın ki ?

1- bluetooth özelliği var elimizdeki harhangi bir telefonla (wifi yayma özelliği olmayan ) mesela samsung star mesela nokia 5800 gibi telefonlardan bluetooth yardımıyla internet pakatinden faydalanabilirmiyiz deneyen varmı ?

2- Whatsapp özelliği olmayan bir tlfum var tablete whatsam kursam o numaramı versem çalışır mı böyle birşey mümkün mü?

3- usb girişi yok tablette dönüştürücü alırsak harici HDD filan takılıyor mu deneyen var mı ?

4-Bu tabletin ekranının kalitesini merak ettim çizilme filan oluyor mu Koruyucu taksam mı kararsız kaldım kolay çizilmiyorsa takmayı düşünmüyorum.

5-Elimde nokianın bluetooth kulaklığı var tabletle eşleştirdim ama youtubeden filan birşey izlerken bir türlü sesi kulaklıktan alamadım (mp3 yada videodan denemedim sadece youtubeden denedim)

Bu sorularım kafama takılan sorulardır arkadaşlar umarım yardımcı olursunuz şimdiden elinize yüreğinize sağlık.Ayrıca Hayırlı Bayramlar diliyorum

Bende iki gün önce aldım gayet başarılı bir tablet hocam kaç saatte sarji tam doluyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hoparlör stereomu biri yazsın bu nedir

• ARKADASLAR LUTFEN BILEN VAR,MI YER OLDUGU HALDE UYGULAMA YUKLEYEMIYORUM NEDEN..

• Evet stereo

• @kmlzkn

İlk 3 sorunun cevabı hayır.
    4. evet.
    5. ise BT kulaklıkda A2DP özelliği yoksa media duyulmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 11 Ağustos 2013; 11:34:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 4.2 alacakmi

• Ekran görüntüsü nasıl alıyoruz acaba?
  • SiYaH kullanıcısına yanıt
    Home ve kapatma tuşuna aynı anda basılı tut, resmin çekildiğini duyacaksın.
  • kullanan arkadaşlardan biri yazabilir mi acaba bu cihazın GPU su nedir? gsmarena dan bakmak istedim ancak orada bu konu ile ilgili birşey yazmıyor.
  • pwcca P kullanıcısına yanıt
    İşlemci Hızı 1.2 GHz
    İşlemci Markası Texas Instruments
    İşlemci Teknolojisi OMAP 4430
    GPU Vivante gc1000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda 49 -- 12 Ağustos 2013; 17:42:52 >
  • merhaba arkadaşlar 12 yaşındaki kardeşime almayı düşünüyorum yorumları baştan sona okudum,wifi az çekmesi falan ama benim htc sensation xe den de az çekmez heralde ki o fazlasıyla yetiyor.fakat sıkıntı büyük dün heryerde 399 tl olan makine şimdi 450-499 arsında ve sadece electro world de netten alırsan 399 .kararsızım,electro world den netten bu fiyata alayım mı yoksa beklesem fiyatı geri 399 olurmu? en geç c.tesi almam lazım.şimdiden teşekkürler ve saygılar cevaplarınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda 49

İşlemci Hızı 1.2 GHz
    İşlemci Markası Texas Instruments
    İşlemci Teknolojisi OMAP 4430

kardeş sağolasın. zaman ayırmışsın yazmışsın ama ben gpu dan bahsetmiştim. grafik işlemciden yani. bu konu ile ilgili bir bilgiye rastlayamadım.
    teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

merhaba arkadaşlar 12 yaşındaki kardeşime almayı düşünüyorum yorumları baştan sona okudum,wifi az çekmesi falan ama benim htc sensation xe den de az çekmez heralde ki o fazlasıyla yetiyor.fakat sıkıntı büyük dün heryerde 399 tl olan makine şimdi 450-499 arsında ve sadece electro world de netten alırsan 399 .kararsızım,electro world den netten bu fiyata alayım mı yoksa beklesem fiyatı geri 399 olurmu? en geç c.tesi almam lazım.şimdiden teşekkürler ve saygılar cevaplarınız için.

cumartesi günü muhtemelen yeniden düşecektir. teknosa veya vatan bilgisayarda en azından indirim yeniden kendini gösterir gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwcca

quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

merhaba arkadaşlar 12 yaşındaki kardeşime almayı düşünüyorum yorumları baştan sona okudum,wifi az çekmesi falan ama benim htc sensation xe den de az çekmez heralde ki o fazlasıyla yetiyor.fakat sıkıntı büyük dün heryerde 399 tl olan makine şimdi 450-499 arsında ve sadece electro world de netten alırsan 399 .kararsızım,electro world den netten bu fiyata alayım mı yoksa beklesem fiyatı geri 399 olurmu? en geç c.tesi almam lazım.şimdiden teşekkürler ve saygılar cevaplarınız için.

cumartesi günü muhtemelen yeniden düşecektir. teknosa veya vatan bilgisayarda en azından indirim yeniden kendini gösterir gibi.

teşekkürler,inşallah düşer c.tesi ye,başka fikri olan arkadaşlar varsa bekliyorum cevaplarınızı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlzkn

Bugün Vatandan 399 tl ye SAMSUNG T210 GALAXY TAB 3 aldım şarjını bitirene kadar kullandım diyebilirim ilk izlenimim oldukça başarılı olduğudur geçişleri hızlı ekran hassasiyeti çok iyi tabi tablet konusuna çok hakim değilim ama işimizi göreceğini düşünüyorum wifi konusunda şu anlık hiç bir sıkıntı yaşamadım evin içinde heryerden kullanabiliyorum.oyun konusunda fazla bir fikrim yok çünkü sadece ufak tefek oyunlar denedim onlarda başarılı elbet kasan oyunlar vardır 1000 tl lik makine değil sonuçta herşey mükemmel olsa neden millet 1000 tl versin diğerlerini alsın ki ?

Benim sorularıma cevap verecek başka arkadaş yok mu acaba

@sas_sas yorumun için teşekkür ederim

Bu arada Tab3'ün fiyatı 499 tl olmuş tekrar düşer mi vatan yada teknosada bende merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlzkn -- 12 Ağustos 2013; 15:51:13 >

• quote:

quote:

Benim sorularıma cevap verecek başka arkadaş yok mu acaba

@sas_sas yorumun için teşekkür ederim

Bu arada Tab3'ün fiyatı 499 tl olmuş tekrar düşer mi vatan yada teknosada bende merak ediyorum

arkadfaşım fiatı 399 tl bi kuruş fazla verme teknosa ve klıksada var 399 a

usb flaş hdd için root yapmak gerekiyor acele etme burayı takip et

• quote:

Orijinalden alıntı: pwcca

quote:

Orijinalden alıntı: pascalcaner

quote:

Orijinalden alıntı: pascalcaner

Hafıza kartı için önerisi ve bilgisi olan var mı? Class 4 mü almalıyız yoksa Class 10 mu?

Hafiza karti kullanan yada onerisi olan yokmu?

android cihazlarda bildiğim kadarıyla genelde class 10 kartlar tavsiye edilir. okuma ve yazma hızları yüksek olduğu için. class 10 kesinlikle tavsiye olunur.

micro sd kart tanıyor micro sd hc kart çalışmıyor yani hıgh class yüksek hızlı sd kart çalışmıyor

bizzat denedim benim kartta clas flan yazmıyor 2 gb micro sd cart yazıyor microsd HC olanı çalıştırmıyor.

buna dikkat etmeli

• Arkadaşlar sahibinden. Com uygulaması yükleyip çalıştıran var mı? Bende tab 2 var. Beyaz ekran
    Problemi veriyor, arkadaşımın tab 3 ünde denedik aynı hatayı verdi. Sizde çalışıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.