Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 SM-T210 WİFİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.644
Cevap
32
Favori
188.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: manyoq

quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

quote:

quote:

Arkadaşlar mujde root geldi.
    Link asagida
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2391367

arkadaşım selam root geldi demişinde

su tablete root atma olayını odin nedir versiyonları var nası yükleyecez tablet brıck olurmu

bi zahmet biraz açıklama veya root yapma klavuzu gibi bişeylere ihtiyacımız var.

bilen ustalar buraya root yapma klavuzu diye resimli bir açıklama bekliyoruz.

Arkadasim herseyi devletten beklemeyip iki satir okuycaksin.
    Ayrica bu uslubunu hiç sevmedim.

uslubumda ne var niye alindin arkadasim boyle yaziyorsun

hocam odin tableti görmüyor sarı kutu belirmiyor neyi yanlış yapıyor olabilirim

Bilgisayarınıza ADB driverı yüklediğiniz halde mi olmadı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sas_sas

quote:

Orijinalden alıntı: manyoq

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar mujde root geldi.
    Link asagida
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2391367

arkadaşım selam root geldi demişinde

su tablete root atma olayını odin nedir versiyonları var nası yükleyecez tablet brıck olurmu

bi zahmet biraz açıklama veya root yapma klavuzu gibi bişeylere ihtiyacımız var.

bilen ustalar buraya root yapma klavuzu diye resimli bir açıklama bekliyoruz.

Arkadasim herseyi devletten beklemeyip iki satir okuycaksin.
    Ayrica bu uslubunu hiç sevmedim.

uslubumda ne var niye alindin arkadasim boyle yaziyorsun

hocam odin tableti görmüyor sarı kutu belirmiyor neyi yanlış yapıyor olabilirim

Bilgisayarınıza ADB driverı yüklediğiniz halde mi olmadı?

Kiesi yükledim sorunum çözüldü..Bir sorum daha olucak cihazı rootlamama rağmen otg hala çalışmıyor neden olabilir

• Arkadaşlar taßleti rootladıktan sonra taßlete vodem ßağlayaßilir miyiz?
  • Arkadaslar jelatin ya da kilif vb. Aksesuar bulabilen var mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyumlu bulursan banada haber ver :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiYaH

Uyumlu bulursan banada haber ver :)

Tamam hocam konuya yazarim buldugum gibi.

• Arkadaslar widgetta saat yanlis nasil duzelttiniz acaba? Helsinki yaptim ancak olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem_1903 -- 16 Ağustos 2013; 16:14:13 >
  • Yukarıda belirtmiştim saat ayarlarından +2 Helsinki seçin sorun düzelecektir.
  • Merhaba.

Ben de kardeşime bu tableti aldım genel olarak performansı iyi gibi ama Temple Run 2 gibi bir oyunda ufak tefek takılma olmasa bile düşük fps'den kaynaklı sanırım anlık gecikme gibi bir şey oluyor.
    Rootsuz İngiltere ROM'u yükledim AnTuTu benchmark sonucu daha düşük çıktı orjinal ROM'a geri döndüm.

Benim de bir sorum var ona göre cihazı gidip iade etmeye çalışacağım.
    Cihaz da adaptör de sarj olurken çok ısınıyor özellikle USB girişinin ve Home tuşunun civarına gelen yerler. Sizin cihazlarınızda da böyle bir durum var mı? (Cihazın şarjı ne kadar azsa o kadar çok ısınıyor)
  • Tableti rootladıktan sonra otg kullanabilen varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaster

Arkadaşlar selam,
    bende bu tableti almadan önce buradaki tüm yorumları okudum.

işim gereği birçok teknolojik cihazla iç içeyim. Daha önce ipad kullandım.
    Öncelikle bana giriş seviyesi bir cihaz lazımdı. ofiste yazılımcılar tarafından yazılan uygulamaları test etmek için. ardından evimde oturup internete girmek, film izlemek ve müzik dinlemek için basit bir cihaz arıyordum. 399 tl ye bir arkadaşla beraber 2 adet aldık (kliksa.com dan) 75 tl de bonus indirimi ile uyguna geldi. Beklentim düşük olduğu için gayet memnunum. tüm işimi görüyor. Sadece ekran çözünürlüğü biraz düşük. s3 e baktıktan sonra kötü geliyor.

Gelgelelim ofiste herhangi bir sorun yokken eve gittiğimde wifi açamama sorunu dikkatimi çekti. bu sorunu sadece evdeki modemimde yaşadığım için modemden şüpheleniyordum. sorun nedir tam olarak bilemiyorum ama sammobile.com dan güncel sürümü odin ile yükledim. şu an için bir sıkıntı yok gibi halen test aşamasındayım.

sorun devam ederse buraya yazarım.

accuweather'in saatini ne yaptıysam düzeltemedim, normal saatten 1 saat ilerde, bunu nasıl düzeltebilirim ?

whatsapp'ın yükleme şansımız yok mu, bu hep böyle mi gidecek,

ve en önemlisi :) nokia c5-03'üm var, bunun internet paketiyle tabletimden internete girebilir miyim ?

• hayaletyasin H kullanıcısına yanıt
    google play store'dan mı yükleme yapmıyor yoksa herhangi bir yerden mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: babadenizci

quote:

Orijinalden alıntı: onurmaster

Arkadaşlar selam,
    bende bu tableti almadan önce buradaki tüm yorumları okudum.

işim gereği birçok teknolojik cihazla iç içeyim. Daha önce ipad kullandım.
    Öncelikle bana giriş seviyesi bir cihaz lazımdı. ofiste yazılımcılar tarafından yazılan uygulamaları test etmek için. ardından evimde oturup internete girmek, film izlemek ve müzik dinlemek için basit bir cihaz arıyordum. 399 tl ye bir arkadaşla beraber 2 adet aldık (kliksa.com dan) 75 tl de bonus indirimi ile uyguna geldi. Beklentim düşük olduğu için gayet memnunum. tüm işimi görüyor. Sadece ekran çözünürlüğü biraz düşük. s3 e baktıktan sonra kötü geliyor.

Gelgelelim ofiste herhangi bir sorun yokken eve gittiğimde wifi açamama sorunu dikkatimi çekti. bu sorunu sadece evdeki modemimde yaşadığım için modemden şüpheleniyordum. sorun nedir tam olarak bilemiyorum ama sammobile.com dan güncel sürümü odin ile yükledim. şu an için bir sıkıntı yok gibi halen test aşamasındayım.

sorun devam ederse buraya yazarım.

accuweather'in saatini ne yaptıysam düzeltemedim, normal saatten 1 saat ilerde, bunu nasıl düzeltebilirim ?

whatsapp'ın yükleme şansımız yok mu, bu hep böyle mi gidecek,

ve en önemlisi :) nokia c5-03'üm var, bunun internet paketiyle tabletimden internete girebilir miyim ?

whatsap olayını yükleme şansımız olabilir netten baktım gmail üzerinden yapılıyor tabi birde tlf numarası gerekiyor deneme imkanım olmadı ama olacağını düşünüyorum.

Tab3ün oyun performansını deneyen oldumu mesela The Dark Knight Rises ,The Amazing Spider-Man, gibi ?

Ben Hungry Shark Evolution oyununu kurdum ilk kurduğumda çalışıyordu oyunda çıktım tekrar giriş yapmak istedim hata raporu çıkıyor oyunu silip tekrar kuruyorum oyunu gene ilkinde açıyor 2. denemede açmıyor sorun bendemi acaba böyle bir sorun yaşayan var mı ?

• Nokia c5 03 ne yaptıysam tabletle bağlantısı sağlanmadı. Jouikspot tablet tarafından wifi manager ile görülüyor ama bağlantı sağlanamıyor

• quote:

Nokia c5 03 ne yaptıysam tabletle bağlantısı sağlanmadı. Jouikspot tablet tarafından wifi manager ile görülüyor ama bağlantı sağlanamıyor

Dostum bugün baya bir araştırdım Jouikspot programıyla wifi yaydığında android sistemli cihazlar görmüyor ama android dışında herşeyde kulanabiliyoruz
    Ben başka bir yol buldum bloutooth üzerinden tablete internet aktara bildim kısaca blueVPN sayesinde kullanmadan önce bir kaç ayar yapmak gerekiyor Ayrıntılı anlatım için şu linke bakabilirsiniz.

BlueVPN kullanımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlzkn -- 19 Ağustos 2013; 1:23:08 >

• abi Allah senden razı olsun, inan bu gece halledemeseydim yarın yeni telefon almaya gidecektim, çatır çatır giriyor internete, tekrar diyorum Allah razı olsun :)
  • Benim tablet arkadaşlarda nete giremiyor kitleniyordu kocaeli samsung teknik merkezde sw güncellendi şu an bir problem yok aynı sıkıntıyı yaşayan olursa bilgi amaçlı yazdım

• real racıng 3 sorunsuz akıcı bu tabletı hemen alın
  • quote:

abi Allah senden razı olsun, inan bu gece halledemeseydim yarın yeni telefon almaya gidecektim, çatır çatır giriyor internete, tekrar diyorum Allah razı olsun :)

Bilgi işine yaradıysa ne mutlu bana bende nokia 5800 kullanıyorum telefonda daha androide geçemedim :) araştırdım buldum bu yöntemi şimdilik işime yaramıyor ama yarayacağı kesin çünkü elbet ev dışındada tablet kullanılacak :)

sizden bir ricam var shark evoyu (köpek balığı oyunu evo olan) kurup denermisiniz benim tablette ilk kurduğumda açıyor oyunu ama oyundan çıkınca bidaha giremiyorum çözemedim sorunu :)
  • Arkadaşlar merhaba...Teknosada tabletin fiyatı 400 tl'di...İnceledim gayet hoşuma gitti...Burdaki yorumlara göre,gidip alıcam
    1) İlk defa tablet alıyorum,performansı nasıl diğer tabletlere kıyaslıyınca
    2)İlk sayfadaki Wi-Fi sorunu devam ediyor mu?
    3)Uygulamalar sorunsuz çalışıyor değil mi ?

Cevaplarınızı bekliyorum,Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.