Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 SM-T210 WİFİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.644
Cevap
32
Favori
188.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Micro Sd kart hangisi daha iyi olur Class 4 , 6 , 8 ve marka ?
  • Bende tabletten memnunum sadece usb olayi canimi sıkıyor insallah bi cozum bulunur
  • Antutu testinde düşük alan arkadaş yukarıda'da belirtildiği gibi güç tasarrufu modu açık olabilir, benim cihaz 10000 küsür puan aldı testte, güç tasarrufu açıksa kapatıp denemekte fayda var, ayrıca arkadaşların dediği gibi 300 küsür Liralık tablete 100 Lira'lık kılıf nasıl oluyor :) bu fiyatları kim belirliyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

quote:

Orijinalden alıntı: sas_sas

quote:

Orijinalden alıntı: komik41

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ezio

quote:

Arkadaşlar hızıyla ilgili problem yaşıyor musunuz? Bana biraz yavaş geliyor alette ram olayını o yüzden sormuştum tepki süreleri programların açılması kapanması hep yavas gerçekleşiyor hepsiburadada falan yorumlara bakıyorum alet uçak sanki bence fazla abartilmis gibi geliyor bana hızından hic memnun degilim ben. Bugün asus fonepad i gordum biraz pisman oldum açıkçası tum özellikleri aynı hatta asusun işlemci ve pili daha ustun 3g telefon özelligi var 700 tl gibi çok uygun fiyata neyse biraz kullanalım bunuda androide girisimiz olsun

Evet baya yavaş bendede

Antutu Benchmark yazılımı ile bir test edin kaç çıkacak?
    Başka bir kullanıcı burada 10.000 in üzerinde bir sonuçdan bahsetmişti..
    Eğer böyle bir sonuç sizde de çıkarsa iyi demektir. O zaman suçu tek tek yazılımlarda aramak gerekir.

Hocam yaptım wi-fi açık (bende micro-sd kart yok şimdilik 3 gb lık boş alan var) micro-sd kart yok anti-virüs prgoramı yüklü ve açık

6900 çıktı ilk yaptığım testte ::( 10 binlerden çok uzak.

Bunların hepsini kapatıp bir test daha yaptım sonuç 7047 çok düşük değerler değil mi ? Sizce sorun nedir ? Sd kart olmayışı mı ?

Diğerlerinin doğru söylediğini varsayarsak seninki çok yavaş.
    Bence antivirus app ı uninstall edip dene..

Android OS root edilmemişse virus riski sıfırdır. Root edilmiş olsa bile bence virus bulaşmaz.. Daha bulaşanı duymadım.. Burada yazılımcılar kullanılıcıları kandırıyorlar gibi geliyor bana...

Sen nasil bir insansin yahu?
    Koca koca insanlari yalancilikla suclayabiliyorsun.
    Bu baslikla hic bir ilgin yok. Ne garip garip yorumlar yapmak icin dolaniyorsun?

Evet 10.000 hatta neredeyse 11.000 antutu benchmark degeri var.
    Ne oldu 5000'de surunen tab2 den sonra zoruna mi gitti?

Benim tabletim P6800...

Diğer laflarına cevap vermeme gerek yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ezio

quote:

Arkadaşlar hızıyla ilgili problem yaşıyor musunuz? Bana biraz yavaş geliyor alette ram olayını o yüzden sormuştum tepki süreleri programların açılması kapanması hep yavas gerçekleşiyor hepsiburadada falan yorumlara bakıyorum alet uçak sanki bence fazla abartilmis gibi geliyor bana hızından hic memnun degilim ben. Bugün asus fonepad i gordum biraz pisman oldum açıkçası tum özellikleri aynı hatta asusun işlemci ve pili daha ustun 3g telefon özelligi var 700 tl gibi çok uygun fiyata neyse biraz kullanalım bunuda androide girisimiz olsun

Evet baya yavaş bendede

Antutu Benchmark yazılımı ile bir test edin kaç çıkacak?
    Başka bir kullanıcı burada 10.000 in üzerinde bir sonuçdan bahsetmişti..
    Eğer böyle bir sonuç sizde de çıkarsa iyi demektir. O zaman suçu tek tek yazılımlarda aramak gerekir.

Hocam yaptım wi-fi açık (bende micro-sd kart yok şimdilik 3 gb lık boş alan var) micro-sd kart yok anti-virüs prgoramı yüklü ve açık

6900 çıktı ilk yaptığım testte ::( 10 binlerden çok uzak.

Bunların hepsini kapatıp bir test daha yaptım sonuç 7047 çok düşük değerler değil mi ? Sizce sorun nedir ? Sd kart olmayışı mı ?

Diğerlerinin doğru söylediğini varsayarsak seninki çok yavaş.
    Bence antivirus app ı uninstall edip dene..

Android OS root edilmemişse virus riski sıfırdır. Root edilmiş olsa bile bence virus bulaşmaz.. Daha bulaşanı duymadım.. Burada yazılımcılar kullanılıcıları kandırıyorlar gibi geliyor bana...

Sen nasil bir insansin yahu?
    Koca koca insanlari yalancilikla suclayabiliyorsun.
    Bu baslikla hic bir ilgin yok. Ne garip garip yorumlar yapmak icin dolaniyorsun?

Evet 10.000 hatta neredeyse 11.000 antutu benchmark degeri var.
    Ne oldu 5000'de surunen tab2 den sonra zoruna mi gitti?

Benim tabletim P6800...

Diğer laflarına cevap vermeme gerek yok..

Verecek cevabin var mi ki

• Beyler gold dan internetten aldim paralel ithalat cikti ve turkce dil destegi yok ?

Locale gibi uygulamalarla denedim yarisi turkcelesti ancak hala ozellikle ayar menuleri ingilizce ...

Bunu komple turkcelestirme olayini nasil yapicaz

Ayrica gold un yaptigi da tam serefsizlik pararlel ithalat hadi tamam onu gectim sikinti diil de menusunde bari turkce olsun...

Rom atma konusunda fln hic bi bilgim yok bu arada...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Tabletin şarjı gayet iyi gidiyor zaten, güç tasarrufunun açmak gereksiz.

evet gerçekten şarj olayı iyi özellikle de cihaz kullanılmadan durduğunda deep sleep diye tabir edilen uyku modunda, cihaz 3 gün hiç kullanılmadan durdu kendi , kendine ve açıktı cihaz sarjı yüzde 100 olarak bıraktım 3 gün sonra yine yüzde 100 olarak duruyordu , Galaxy S3 cihazda böyle bir durum yaşamadığım için garipsedim boşta durduğunda bile şarjı iniyordu bir miktar tamam her ne kadar tablet ile telefonu kıyaslamak doğru olmaz biliyorum ama sonuçta benzer yapılı cihazlar :) cihazın her şeyi iyi hasta tek beğenmediğim yönü çözünürlüğü ,oda çözünürlük arttıkça fiyatta artıyor en nihayetinde, normalde çözünürlük rahatsız etmez fakat gözler HD görüntüye alıştığından öyle gelmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imphetus -- 1 Ağustos 2013; 13:43:55 >

• Wifi kilitlenmesi yasayanlar yani wifi bulmama acilmama ayarlar ekraninda donma ve ac kapa resetle zoraki duzelme yasayanlar sorun yazilimsal sammobile dan uk yazilimini indirip odinle kurun sonu eu degil g2 olan olacak, bizim yazilim mayis surumu ilk cikan UK yazilimi yani ingiltere cihaz yazilimi temmuz revize olan kurun merak etmeyin recovery modda download modda calisiyor % 100 turkce 2 gundur zorladim cihazi takilma sorun vs yok

• Ben de aldım bu tabletten.Herşeyiyle çok memnunum.Bütün oyunları takılmadan oynatıyo.Wifi mükemmel.Dip odada , balkonda oyun indiriyorum wifiden.
  • Arkadaşlar tabletimi dün aldım.Ben normal bi kullanıcıyım, benim beklentilerimi karşıladı, ilk andoid cihazım ve çok beğendim

Bazı sorcağım sorular var size, cihazın şarj aleti 2 parçadan oluşuyor.bu kablo kısmını bilgisayara bağlamada kullanabiliyormuyuz?

Tabletime usb nasıl bağlayabilirim, hangi ürünü almam lazım.

Tableti Lcd tv ye bağlayıp film nasıl izleyebilirim.Nasıl bir kablo almam lazım?
  • bir de sormayı unuttum, evdeki kulaklığı takma istedim.sanki iterken bi zorlanma yapıo.acaba ucu daha ince özel bir kulaklık mı almam lazımda?yoksa piyasadaki cep tel kulaklıkları, normal kulaklıklar kullanılıyormu?sanki çok rahat girmiyor gibi geldi ondan soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixfelicis

Arkadaşlar tabletimi dün aldım.Ben normal bi kullanıcıyım, benim beklentilerimi karşıladı, ilk andoid cihazım ve çok beğendim

Bazı sorcağım sorular var size, cihazın şarj aleti 2 parçadan oluşuyor.bu kablo kısmını bilgisayara bağlamada kullanabiliyormuyuz?

Tabletime usb nasıl bağlayabilirim, hangi ürünü almam lazım.

Tableti Lcd tv ye bağlayıp film nasıl izleyebilirim.Nasıl bir kablo almam lazım?

Hayırlı olsun hocam şarj aletinin kablosu aynı zamanda usb kablosu olarak kullanılıyor,tablete usb bağlamak için otg destekli mi bilmiyorum ama eğer destekli ise otg kablosu ile bağlanır,cihazın kulaklık girişi 3.5 luk standart mp3 player cihazlarındaki kulaklıkları bağlayabilirsiniz.
  • imphetus kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, yani otg kablosu almam gerekiyor.peki lcd ye bağlamak için bir tarafı hdmi, bir tarafı micro usb kablo var mıdır?
  • quote:

teşekkürler, yani otg kablosu almam gerekiyor.peki lcd ye bağlamak için bir tarafı hdmi, bir tarafı micro usb kablo var mıdır?

Rica ederim cihaz otg destekli mi bilmiyorum ama önce bunu araştırın , destekli ise otg kablo su almalısınız , TV'ye bağlamak için bir aparat varmı bu konuda hiç bir bilgim yok ne yazıkki.
  • imphetus kullanıcısına yanıt
    sağolun
  • Almak istiyorum 1 cevaba ihtiyacim var.
    Surekli wifi acik kac saat webte surf/gezinti yapabiliyor?

Ekran parlakligi normal (orta seviyed) arka plan programlari kapatilmis halde?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

Cihazin ekran karti kotu falan degil sallamayin son derece basarili bir cihaz internetteki testlerdende tab 2 ye fark attigini gorebilirsiniz. Benim sadece ogrenmek istedigim uzak mesafelerde wifini kotu cekmesi 4.1.2 surumunden mi kaynaklaniyor acaba

wifi 2oda 2 duvar ilerde bağlantida hiç kopma kesilme yok yaklasim15 mt mesafe 2 duvar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo4fun

Almak istiyorum 1 cevaba ihtiyacim var.
    Surekli wifi acik kac saat webte surf/gezinti yapabiliyor?

Ekran parlakligi normal (orta seviyed) arka plan programlari kapatilmis halde?

4 saat yaparsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: imphetus

quote:

Rica ederim cihaz otg destekli mi bilmiyorum ama önce bunu araştırın , destekli ise otg kablo su almalısınız , TV'ye bağlamak için bir aparat varmı bu konuda hiç bir bilgim yok ne yazıkki.

tv out aparati var aksesuar olarak tvn de dlna wifidirect varsa kablosuzda resim-ses video aktariyor youtub u tablette açip videoyu tv ye veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Ben de aldım bu tabletten.Herşeyiyle çok memnunum.Bütün oyunları takılmadan oynatıyo.Wifi mükemmel.Dip odada , balkonda oyun indiriyorum wifiden.

+1
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.