Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 SM-T210 WİFİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.644
Cevap
32
Favori
188.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deneme için magazadan bi ....orrent proğ indirip 2.2 gb full hd 1080p film indirip pc de altyazi koyup (ablette altyazi olmuyor tablette oynattim görüntü sahane kasma takilma yok ayni zamanda samylink ile filmi tv ye kablosuz verdim ve tablette kuçuk pencere de izlenebiliyor buyutüp küçültülüyor 1080p HD video oynatma performansi süper yotbdan video indiriliyor yoytubda video seyrederken görüntüyü canli tv ye aktariyor yani tablet kablosuz aktarimin sinirlarini zorluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ponchik

Beyler gold dan internetten aldim paralel ithalat cikti ve turkce dil destegi yok ?

Locale gibi uygulamalarla denedim yarisi turkcelesti ancak hala ozellikle ayar menuleri ingilizce ...

Bunu komple turkcelestirme olayini nasil yapicaz

Ayrica gold un yaptigi da tam serefsizlik pararlel ithalat hadi tamam onu gectim sikinti diil de menusunde bari turkce olsun...

Rom atma konusunda fln hic bi bilgim yok bu arada...

Beyler yok mu bir cozum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Beyler gold dan internetten aldim paralel ithalat cikti ve turkce dil destegi yok ?

Locale gibi uygulamalarla denedim yarisi turkcelesti ancak hala ozellikle ayar menuleri ingilizce ...

Ayrica gold un yaptigi da tam serefsizlik pararlel ithalat hadi tamam onu gectim sikinti diil de menusunde bari turkce olsun...

Beyler yok mu bir cozum

Aslında Android bütün dilleri barındırıyor içinde yani pek bölgeye bağlı değil. Bulamamış olabilirsiniz dili.

Bu arada ne kadara aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

quote:

Beyler yok mu bir cozum

Aslında Android bütün dilleri barındırıyor içinde yani pek bölgeye bağlı değil. Bulamamış olabilirsiniz dili.

Aynen tüm diller mevcut olur official rom larda kontrol etmekte fayda var ama zaten tr jellybean surumu sorunlu wifi problemi var bence UK rom atilmali derhal ayrica rom atmak cok kolay biraz okursaniz uygun rom dosyasini indirme suresi haric 10 dk surmez cihaza rom atmak

• quote:

Orijinalden alıntı: drfster

quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

quote:

Beyler yok mu bir cozum

Aynen tüm diller mevcut olur official rom larda kontrol etmekte fayda var ama zaten tr jellybean surumu sorunlu wifi problemi var bence UK rom atilmali derhal ayrica rom atmak cok kolay biraz okursaniz uygun rom dosyasini indirme suresi haric 10 dk surmez cihaza rom atmak

Yok dil ayarlarında sadece ingilizce, fransızca ispanyolca bide japonca sanırım veya korece işte bi uzakdoğu dili var

More locale ile denedim ama heryer turkce olmadı

Bu arada 399 a aldım

• Rom atanlar nasıl yaptıklarını anlatırlarsa memnun olurum :)

• bu tabletin arka kapağı açılııyor mu? tablet şu anda çalışmıyor yarın bimekse götüreceğim
  • Bugün vatandan aldım bitane AnTuTu dan aldığı puanı görünce youtube videosunda 10000 küsü yazıyor benimki 7000 e yakın aldı sd kartı daha almadım ondan mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: DexterMorgan.

Bugün vatandan aldım bitane AnTuTu dan aldığı puanı görünce youtube videosunda 10000 küsü yazıyor benimki 7000 e yakın aldı sd kartı daha almadım ondan mıdır

Guc tasarrufu aciktir. Kapatinca düzelir.

• Arkadaşlar mujde root geldi.
    Link asagida
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2391367

• quote:

Orijinalden alıntı: mdemir301

bu tabletin arka kapağı açılııyor mu? tablet şu anda çalışmıyor yarın bimekse götüreceğim

Normal kapak yok cihazda. Serviste acilir ancak.
    Geçmiş olsun ne oldu da açılmıyor?

• hocam benim değil amcaoglunun kapatmış acilmamis şarj da almiyor daha bir hafta olmadı yarın aldıkları yere verecekler bimekse Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdemir301 -- 4 Ağustos 2013; 21:49:31 >
  • beyler cihaza otg kablosu kullanan varmi otg uyumlumu hala belirsiz
    hepsiburada ve gittigidiyorda 2 otg kablo var gg deki yazmis samsung galaxy tab3 uyumlu diye
    acaba calisirmi deneyen kullanan oldumu
    bilgi paylasalim
    bide ceptelden soft ap modda tablete cepten wifi kablosuz lnternet verebilen oldumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

beyler cihaza otg kablosu kullanan varmi otg uyumlumu hala belirsiz
    hepsiburada ve gittigidiyorda 2 otg kablo var gg deki yazmis samsung galaxy tab3 uyumlu diye
    bilgi paylasalim
    bide ceptelden soft ap modda tablete cepten wifi kablosuz lnternet verebilen oldumu

Ben S3 ile verdim sıkıntı olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

beyler cihaza otg kablosu kullanan varmi otg uyumlumu hala belirsiz
    bilgi paylasalim

Note 2 ile denedim sorun yok

• geçen gün teknosa'da test etme şansı buldum. ilk dikkatimi çeken şey menü geçişlerinde takılmasıydı. bazen uygulamaya tıkladığımda ilk seferde algılamıyordu vs. aslında özelliklerine fena görünmüyor ama sanırım samsung'un şu touchwiz arayüzü donanımı çok yoruyor. bir de samsung yine bir sürü işe yaramaz uygulama yüklemiş tablete. hafıza kartı ileride şiştiğinde iyice çekilmez hal alır diye düşünüyorum.
  • Dün tableti şarja taktım,akşam 7 gibi şarjdan çıkardım ve uyku modunda bugün öğlen 1 e kadar durdu.Ama tableti açınca gördüm ki şarj %12 ye düşmüş

Pil kullanımına baktım %97 ekran diyor. 18 küsur saat dan 12 saati büyük çoğunluğunu ekran olarak gösteriyor. Tablet uyku modundayken ekran açık kalır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: concept81

quote:

Orijinalden alıntı: bfsoysal

cihazda root filan yok yani aldığınız gibi kullanıyorsanız cihaz 399 liraya bedava. hayırlı olsun gerçekten ben de alacağım bundan. gpu suna laf ediyorlardı mali 400 ün birçok modelinden iyiymiş sonuca göre. ben 8000 filan beklerken cihaz 10000i geçmiş. tab 2 ile kıyaslanan zihniyetlere selam olsun. bu cihaz normal kullanımda 2-3 sene en az her işini karşılar adamın. çok teşekkürler mesaj için. ..

cihaz tamamen orjinal halinde, sadece güç tasarrufunu kapatıp test ettim. güç tasarrufu performansı düşürür diye düşünerekten

ancak benim cihazda şöyle bir sıkıntı var. kapalı iken açtığımda wifi bağlanıyor, 1 dakika bile geçmeden kopuyor, ayarlara giriyorum, kablosuz ağları tarama yapmıyor. bazen ayarlara girmiyor, hata veriyor. fabrika ayarlarına döndürdüm değişen bişey olmadı

wifi durduk yerde neden kopsun, bunu yapan bir ayar yada menü var mı? ayarlardan bakıyorum açık gözüküyor ama bağlantı yok yazıyor

krdes aynisorunn bende de var. yontemi su : acele etme. wifi ac biraaz menude gezin oyle kullan. ve wifi acip kapama pek. ilk actiginda bi 3 dk falan sonra wifi ac. yine olursa yeniden baslat

• quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

Arkadaşlar mujde root geldi.
    Link asagida

krdes nasil root aticaz sana zahmet anlatabilir misin ? bide sıkıntı olur mu ? root yapip sıkıntı yasarsam nasil duzeltirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

Arkadaşlar mujde root geldi.
    Link asagida

arkadaşım selam root geldi demişinde

su tablete root atma olayını odin nedir versiyonları var nası yükleyecez tablet brıck olurmu

bi zahmet biraz açıklama veya root yapma klavuzu gibi bişeylere ihtiyacımız var.

bilen ustalar buraya root yapma klavuzu diye resimli bir açıklama bekliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.