Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 3 8' (SM-T310) İncelemesi (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
11
Favori
47.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: terry134

Üstadlar , öncelikle Apple hastasıyım ancak Mini'nin fiyatı biraz yükse ve bütçem şuan için ona müsait değil.

Bu ürünü gördüm HepsiBurada sitesinde. Hiç Samsung cihaz kullanmadığım için nedir ne değildir bilemiyorum , fiyatı 'ehh' geldi. Bi alt modeli var sanıyorum T210 ama almışken en iyisini almak gerek. Aklımda birkaç soru var , rica etsem cevaplar mısınız ;

1 - Android'e gelen güncellemeler bu ürünü kapsamakta mı ? Yani Apple bir süre sonra kesiyor eski cihazlara olan desteği , bu cihazda da öyle mi acaba ?

2 - Sizce almaya değer mi , yeni ürün çıkar mı anlamında belki fiyatı düşer vs. Teşekkür ediyorum.

1) bu tablet 4.4den ilerisini almaz.
    2) düşük sayılabilecek fiyata çok yüksek olmayan bir performans sunuyor bu tablet. Bence alınabilir

550 TL hemen hemen her yerde , tam bütçeme göre , yani öyle yüksek performanslı oyun vs. için değil. Telefonunu çok yormamak adına almak istiyordum.

Teşekkür ediyorum , çok saolun.

@
    troype

iPad retinayı kurtarmıyor bütçem , buna karar kıldım. Teşekkür ediyorum , saolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finn Balor -- 24 Haziran 2014; 0:58:41 >
  • Ozaman alabilirsin simdiden h.o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: payrox

Resmi güncellemeden önce yüklerseniz Odin ile yüklerseniz romu resimleri paylaşabilirmisiniz acaba çok merak ediyorum neler değişecek

@rumuzumdur

4.4.2 şu an yüklemeyeceğim. Rootlama işim garantisi olana kadar. Kusura bakmayın...
  • Yukleme bekle en iyisi

• Root'u o kadar da takmayın sonuçta unroot edince garanti devam eder

• Olsun fransada yayinlandi turkiyeye de gelir yakinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troype -- 25 Haziran 2014; 14:05:55 >
  • Hepsiburada 549 TL. Bonusa 50 TL bonus, ayırca 50 TL hediye çeki veriyor. Net fiyat 449 TL + Kargo (7 TL) Ben bugün siparişi verdim.
  • 442 romun hindistanıda yayınlandı. Fransadan kod numarası olarak daha ütün gözüküyor ama türkçe desteği var mı bilmiyorum.
  • Bildirim cubugunda baya bir degisiklik var diyorlar bakalim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklicez gorucez bakalim

• ARKADAŞLAR SLM,

BEN DÜN TEKNOSADA 799 TL YE T320 DİYE 4. NESİL BİR ÜST MODELİNİ GÖRDÜM BUNUN. ÖZELLİKLERİ BUNA GÖRE BAYA İYİ DURUYOR VE 240 TL FİYAT FARKINA DEĞER DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SİZ NE DERSİNİZ? YALNIZ BİR KAÇ YERDE PİL DAYANIMI, WİFİ SİNYAL DÜŞÜKLÜĞÜ, ISINMA GİBİ SORUNLARI OLDUĞUNU OKUDUM. BUNLAR SAMSUNG'DA GENEL BİR PROBLEM Mİ?, T310'DA DA BU TÜR SORUNLAR VAR MIDIR? YOKSA BU TÜR YORUMLAR DOĞRU DEĞİL Mİ?

ACİL YARDIM LÜTFEN?
  • SM-T310 da ısınma sorunu hiç olmadı wifi çok iyi çekiyor herhangi bir problem görmedim o gördüğün SM-T320 Galaxy Tab Pro ekranı büyük işlemci hızı yüksek çözünürlük daha iyi değer 240 TL çok fazla beklentin yoksa oyun olarak Galaxy Tab 3 8.0 de işini görür yani boş yere 240 TL verme siz bilirsiniz yine

• Bencede payroxa katiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen_84

ARKADAŞLAR SLM,

BEN DÜN TEKNOSADA 799 TL YE T320 DİYE 4. NESİL BİR ÜST MODELİNİ GÖRDÜM BUNUN. ÖZELLİKLERİ BUNA GÖRE BAYA İYİ DURUYOR VE 240 TL FİYAT FARKINA DEĞER DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SİZ NE DERSİNİZ? YALNIZ BİR KAÇ YERDE PİL DAYANIMI, WİFİ SİNYAL DÜŞÜKLÜĞÜ, ISINMA GİBİ SORUNLARI OLDUĞUNU OKUDUM. BUNLAR SAMSUNG'DA GENEL BİR PROBLEM Mİ?, T310'DA DA BU TÜR SORUNLAR VAR MIDIR? YOKSA BU TÜR YORUMLAR DOĞRU DEĞİL Mİ?

ACİL YARDIM LÜTFEN?

Değer hocam, ekran kalitesi olarak da alacağı yazılım desteği olarak da daha iyi olacaktır. 240TL vermediğine sonra pişman olursun.

Tab4 çıktı ama özellikler olarak Tab Pro'dan geride hatta Tab3'ten çok az iyi diyebiliriz.

Tab S çıktı o da Pro ile kafa kafaya ama TR gelmesini beklemeye değeceğini sanmıyorum.
  • BEN DE ARADAKİ FARKIN DEĞECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORDUM FAKAT KULLANAN KİŞİLERDEN HEP ISINMA VE ŞARJ PROBLEMİ OLDUĞUNU DUYUNCA VAZGEÇTİM ALMAKTAN. SAMSUNG İÇİN PEK BEKLENMEDİK YORUMLAR ALIYORUM BU TABLET İÇİN..

ROTAYI BAŞKA YÖNE ÇEVİRDİM MECBUREN
  • quote:

BEN DE ARADAKİ FARKIN DEĞECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORDUM FAKAT KULLANAN KİŞİLERDEN HEP ISINMA VE ŞARJ PROBLEMİ OLDUĞUNU DUYUNCA VAZGEÇTİM ALMAKTAN. SAMSUNG İÇİN PEK BEKLENMEDİK YORUMLAR ALIYORUM BU TABLET İÇİN..

ROTAYI BAŞKA YÖNE ÇEVİRDİM MECBUREN

Şarj sorunu Tab3'te de var, konuşulanlardan anladığım kadarı ile sıkıntının kaynağı micro usb port girişinden kaynaklı başlık altında bazı arkadaşlar yaşadılar bilginiz olsun.

bir de rica etsem büyük harfle yazmasanız, büyük harf forum ortamlarında yüksek sesle bağırarak konuşmak gibi algılanır da genel olarak.
  • Ne alaka ki

• pekozgur kullanıcısına yanıt
    mesajı aldım pekozgur. teşekkürler yorumun için. ya aynı sorunlar T310'da da varsa acaba kullanıcılar olarak çok mu beklenti içerisine giriyoruz bilmiyorum..
  • ilk mesajda ne yaziyor oyle?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

mesajı aldım pekozgur. teşekkürler yorumun için. ya aynı sorunlar T310'da da varsa acaba kullanıcılar olarak çok mu beklenti içerisine giriyoruz bilmiyorum..

Cuma günü Mediamarkt'a gittiğimde T320 Tab Pro'yu sordum. Artık gelmiyor dediler. Sebebi de Tab S'in lanse edilmesiymiş ki Tab S ile Tab Pro arasında çok ciddi bir fark. Tab S amoled ekran ama çözünürlükler ve boyut aynı, çok çok büyük bir fark olmayacaktır görüntü açıdan. İşlemciler benzer performansta (Tab S Exynos işlemci diğeri) ama Tab S 3GB, Tab Pro 2GB. Tab S biraz daha hafif olacakmış ama muhtemelen fiyatı da yüksek olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.