Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 3 8' (SM-T310) İncelemesi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
11
Favori
47.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler. Benim kısaca 2 sorum olacaktı, cihaz;

Sim kart özelliği destekliyor mu bir de 3g var mı ?

Hdmi girişi yok diye biliyorum ama bir ss'de arkadaş farklı bir aparat ile bağlamış onu nereden bulabilirim veya tam olarak adı nedir ?
  • tabletin fiyati 600 tl'ye kadar indi. her halde t210 iyice piyasadan cekilince fiyat dahada dusecek gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :deleted:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Joe. -- 29 Ekim 2013; 7:16:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

quote:

Orijinalden alıntı: Bmw.

Whatsapp kullanabilen var mı cihazda arkadaşlar t210 modelinde kullanabiliyormuş bazı arkadaşlar

Kısaca yolu anlatayım işinize
    Oncelikle rehber için Google üzerinden senkronize edin tel rehberinizi
    Whatsup in sitesinden apk indirin, gplayden değil.
    APK yi kurun, açılışta doğrulama isteyecek ama gsm özelliği olmadigindan sms mesajı gelmeyecek, 2 deneme sonrasi telefonla doğrulama yapalım mı diyecek. Evet derseniz, şim kartinizin takilı olduğu telefona hemen arama geliyor ve 6 haneli sayısal kodu söylüyor.
    Bu kodu tablete giriyoruz ve kullanıma başlıyoruz.
    Gplayden indirmek isterseniz tablet uyumlu değil uyarısı alırsınız o yüzden whatsup sitesinden apk indirin. Kolay gelsin

bahsettiğiniz şekilde tablete whatsapp kurdum ama bu sefer android telefondaki geçersiz duruma geçti..
    sonra telefonda aktif ettim, haliyle tabletteki geçersiz duruma geçti..

"bir telefon numarası ile sadece bir cihaz kullanılabilir" uyarısı veriyor haberiniz olsun, akıllı telefonunuz varsa tablete yüklemeye çalışmayın boşuna..
  • bende aldım çok memnunum hiç bir sorunla karşılaşmadım,her yerden rahatlıkla baglanıyor vede çok hızlı dahaönce asus tf 700 kullanıcısıydım. ikisinin arasında bir fark göremedim sanki samsung t310 daha hızlı gibi geldi...herkese tavsiye ederim....
  • Beyler merhaba , Asus TF201 mi , Samsung T310 mu daha hızlı bir tablet ?
  • cihaz için hangi kılıfı tavsiye edersiniz?
  • kadıköy yazıcıoglunda orjinal kılıfının bire bir aynısı 30 tl ye satılıyorrrrrrrrr tavsiye edilir...
  • bu tabletle bilgisayardaki ofis programlarını aynı verimde kullanabiliyor muyuz
  • Hiçbir tabletle ofis bilgisayardaki kadar rahat olmaz, Size ultrabook lazım onun icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Enola

Bu tableti kullanan arkadaşlar sizlere bir sorum olacak.
    günlerdir şu tableti bağlantı protokolü wep olan ağa sokamadım telefonum n8 joikuspot 3g paylaşım kullanıyorum oda wep bağşantı yapıyor adi android ise wep lere bağlanmıyor bununla ilgili bilgisi olan varsa söylerse çok sevinirim
    @systemapps benim tablette bağlantı kopması hiç olmadı gerçi hep evde kullandım ayrıca şarj süreside 2,5 saat civarı sürüyor % 10 civarı takıyorum. Ama telefon üzerinden bi internete bağlanamıyorum

Biraz geç olcak ama cevap şu şekilde

Nokiaların joukispot programıyla paylaştırdığı internet wifisi "adhoc" . Samsung android 2.3.6 dan sonra hiç bir şekilde adhoc wifi desteğini android telefon ve tabletlerde sunmamakta inat ediyor. Bende tableti yeni aldığım için bunu daha çok araştıracağım.

Birde nokia telefonun internetini blutooth üzerinden samsunga paylaştırabiliriz. Bunu birkaç defa yapmıştım. Ama gene yapmak ve yazmak için zamana ihtiyaç var.
  • rumuzumdur R kullanıcısına yanıt
    Vallaa çok sevinirim gerçi bende bluetooth üzerinden bağlanmayı hiç araştırmadım bende bir araştırayım

• arkadaşlar mrb bende bu aralar tabletleri inceliyorum bu tableti tavsiye edermisiniz ??

ben çin tabletlere baktım aynı paraya 10.1 inch performasn canavarı tabletler mevcut dark cube markalar vs ama garantide sıkıntı yaşarım diye bu model tablet hoşuma gitmeye başladı

yani video kalitesi internet hızı program desteği vs nasıl iyimi

malzeme kalitesi ve en öenmlisi şarj konusunda nasıl başarılımı arkadaşlar yardımcı olursanız çok memnun olur iyi günler dilerim...
  • Şarj tam olarak 8saat gidiyor bende ekran kalitesi ii film izlemek eğlenceli multimedya özellikleri fazlasıyla tatmin edici bana göre

• Arkadaşlar kucuk yeğen dıslemıs tabletın usb kablsonu bu uyungmudur orjınalmıdırhttp://www.n11.com/samsung-galaxy-note-n7000-i9220-ecc1du4bbe-orjinal-usb-kablo-P15634034
  • Enola kullanıcısına yanıt
    Yeni android sürümüyle dahada belirginleşen Ad Hoc wifi internet modeme bağlanamama paylaşamama sorununa alternatif çözüm var.
    Nokiacıların joikuspot unada gerek kalmadı. Özellikle nokia yada blackberry ericsson gibi cep telefonlarının hatının internetine android cihazımız Blutooth ile bağlanabiliyoruz.

Google Play storedan internete bağlamak istediğiniz android cihazına uygun BlueVPN programını indirin.

Programı çalıştırmadan hem interneti yayınlayacak cihaz(örneğin bendeki nokia symbian telefon) hemde interneti alacak cihaz (bendeki galaxy s2) birbirine blutoothtan tanıtmalısınız. (Pair etmelisiniz) İnternet vericisinin blutoothunu herkeze görünür şekilde açın

Programı android cihazda çalıştırın.

Ayarlardan phone numbera tıklayıp
    nokialar için *99# turkcell ve vodafone numaraları
    ericssonlar için *99***CID# yazın (CID ericson telefondaki internet ayar numarası) turkcell ve vodafone numaraları

Access pointe ben internet yazdım

Turn off BT işaretli

enable logger işaretli

geri basın ve listedeki internet vericisi chaza tıklayın

- Android cihazım galaxy s2 den
    facebook,twitter sorunsuz çalışıyor
    Dolphin browser sorunsuz
    internet tarayıcısı her adres girişte hata mesajı gösteriyor ama bağlanıyor.

Daha geniş bilgiyihttp://bluedunapp.blogspot.com/ adresinden bulabilirsiniz.

Android ten androide
    bilgisayardan androide
    gps ile androide bağlantı şekilleride mevcut.
  • şu tabletin wifi sorunu beni deli ediyor.bi arkadaş bi program önermişti kurdum daha az olsada wifi kopma sorunu yaşıyorum hala...

şimdi o programı sildim yorumlarında virüs olduğu söz ediliyordu ama şimdi harbiden delirmek üzereyim.dakka başı zaten bağlı olan modeme bağlandı bildirimi geliyor ekrana.

tarayıcılar felç oldu nereye tıklasam tepkisiz kalıyor bağlantı sorunu yüzünden.anca andoridin keyfi yerine gelecekde modemle irtibata geçecekte o zaman biz internete girebileceğiz...

yokmudur bu işi kökten halledecek program yöntem artık ne olursa...

güncelleme ile çözülebilme ihtimali nedir?tabi güncelleme alacağı da meçhul...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

şu tabletin wifi sorunu beni deli ediyor.bi arkadaş bi program önermişti kurdum daha az olsada wifi kopma sorunu yaşıyorum hala...

şimdi o programı sildim yorumlarında virüs olduğu söz ediliyordu ama şimdi harbiden delirmek üzereyim.dakka başı zaten bağlı olan modeme bağlandı bildirimi geliyor ekrana.

tarayıcılar felç oldu nereye tıklasam tepkisiz kalıyor bağlantı sorunu yüzünden.anca andoridin keyfi yerine gelecekde modemle irtibata geçecekte o zaman biz internete girebileceğiz...

hocam ben bu tabletten almayı düşünüyordum ama sanırım sen problem yaşıyorsun ve bu sorun diğer cihazlarda da olan wi fi sorunu

hocam tableti kullanan biri olarak almamı önerir misin bu cihazı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblack888

quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

şu tabletin wifi sorunu beni deli ediyor.bi arkadaş bi program önermişti kurdum daha az olsada wifi kopma sorunu yaşıyorum hala...

hocam ben bu tabletten almayı düşünüyordum ama sanırım sen problem yaşıyorsun ve bu sorun diğer cihazlarda da olan wi fi sorunu

hocam tableti kullanan biri olarak almamı önerir misin bu cihazı ?

bu sorun çözümsüz kaldığı sürece hayır.andorid bir tablet alma.maddiyat iyiyse windows tablet al kurtul.tabi temel sorunun dışında cihaz multimedia alanında iyi sayılır.ses performansı iyi.arayüz özellikle iyi... ama performans ve kullanıcı deneyimi konusunda ben pek tatmin olmadım.öyleki hala masaüstünden vazgeçebilmiş değilim.masaüstü yada dizüstü kullanmak şu tableti kullanmaktan çok daha işime kolayıma giden bir durum hala...

ama illede andorid bir tablet diyorsan o zamn bu tableti önerebilirim.(wifi sorununu saymazsak) zira onca çin malı tabletin dandikliği yanında bu cihazın seviyesi gayet iyi...ekran tft olmasına rağmen renk ve kalite açısından gayet iyi...
  • SystemApps kullanıcısına yanıt
    wi-fi sorunu sanırım bütün artılatın üstünü ciziyor :( internet problemli olunca benim açımdan pek bir kullanım alanı kalmıyor

teşekkür ederim hocam cevabın için

önerebileceğin bir tablet var mı ? marka ve model ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.