Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 3 8' (SM-T310) İncelemesi (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
11
Favori
47.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: svsvsv

İyi günler . Ayarlar - Dil ve giriş buradan samsung klavye ayarlarına girin ilk satırda Türkçe klavya tipleri var buradan Türkçe Qwerty tuş takımını seçin.Bu şekilde yapıldığında bütün Türkçe karakterler çıkmakta . Bu sayede 3.part yazılım yükleme geriği ortadan kalkıyor .

Doğrudur. Teşekkürler.

Bahsi geçen telefonlardaki android 4.1.2 olunca kopyalayıp yazmıştım. Ama kim ne derse desin bizim tabletler güzel yaauuvvv
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

quote:

Orijinalden alıntı: Enola

Gps var ve güzel çalışıyor. Herkes igo primo tavsiye eder ben sygic tavsiye ediyorum. Çok ii şarjı tam 8 saat gidiyor bende. En son yazıları okursan telefonunun bluetooth u üzerinden her yerde internetede bağlanıyor. Daha ne olsun

hocam yani diyosunuzki telefonunuzdaki blutooth üzerinden tablet internete bağlanıyor öylemi ??

eğer dediğiniz gibiyse çok iyi hatta mükemmel peki bu ürünü 700 tl nın altında nerde bulabiliriz istanbul içinde ??

biraz daha özellik hakkında bilgi verirseniz inanın çok mutlu olurum.

ben 3 hafta önce Ankarada semtimizin migros markettinde tam kapalı kutu olarak gördüm 6 taksit yada peşin 599 tl idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

quote:

Orijinalden alıntı: Enola

Gps var ve güzel çalışıyor. Herkes igo primo tavsiye eder ben sygic tavsiye ediyorum. Çok ii şarjı tam 8 saat gidiyor bende. En son yazıları okursan telefonunun bluetooth u üzerinden her yerde internetede bağlanıyor. Daha ne olsun

hocam yani diyosunuzki telefonunuzdaki blutooth üzerinden tablet internete bağlanıyor öylemi ??

eğer dediğiniz gibiyse çok iyi hatta mükemmel peki bu ürünü 700 tl nın altında nerde bulabiliriz istanbul içinde ??

biraz daha özellik hakkında bilgi verirseniz inanın çok mutlu olurum.

Aynen bt üzerinden heryerde internete bağlı. Gerçi sen samsung telefon kullanacakmışsın ondan daha rahat bağlanırsın.
    Daha ne anlatayım root edilebiliyor. Ama dikkat etmek lazım ii araştırmadan uğraşırsan direk cihazı eline alırsın. Ama öğrenirsen gereksiz programları kaldırır cihazı hızlandırırırsın. Samsung link ile bilgisayardaki her dosyayı tablete kablosuz gönderebilir film izler mp3 dinlersin. Zaten multimedia desteğinde samsung un eline kimse su dökemez
    bu arada şarjı sekiz saat gidiyor derken ben akşamdan akşama tableti açıp sırf internette geziniyor film falan bakıyorum yani bekleme modunda kalsa daha uzun gidebilir. Ben işim b
    tince kapattığımdan tabletin şarjı 5 6 gün gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu tabletin gps i varmı ? yani internet gerekmeden her ortamda gps sayesinde yönümüzü bulabilirmiyiz.deneyeniniz varsa nasıl çalışıyor bunları acıklarsanz sevinirim çünkü bazı sitelerde gps yok yazıyor bi size sorayım dedm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasdemir01

arkadaşlar bu tabletin gps i varmı ? yani internet gerekmeden her ortamda gps sayesinde yönümüzü bulabilirmiyiz.deneyeniniz varsa nasıl çalışıyor bunları acıklarsanz sevinirim çünkü bazı sitelerde gps yok yazıyor bi size sorayım dedm.

GPS kesinlikle var. Açık havada internetsiz şekilde bile çalışıyor.
  • rumuzumdur R kullanıcısına yanıt
    Ne açık havası evin içindeyim hava yağmurlu ve beş saniye içerisinde gps e bağlandım.
    bu arada igo culara inat sygic forever cidden çok sağlam program hem n8imde hem tabletim de sorunsuz

• Tab3 için kullandığınız ve beğendiğiniz virüs programı var mı?
  • merhaba arkadaslar.cihazın değişik kodları var mesela t310 t311 t312 gibi.bu değişik kodları olan cihazların tüm özellikleri aynımı.özellikden kastetiğim 3g felan deil(3g li olan t311 ama t312 ne onu bilmiyorum)mesela grafik işlemcisi rami ekran cözünürlüğü felan bu konuda ilk sayfada bi acıklama yaparsanz iyi olur bence.
  • ya benim evim çok büyük değil evin içinde wifi de kopma yaşanır mı? ben düşünüyordum tableti ama wifi önemli benim için. kopmalar oluyorsa almaktan vazgeçerim. kullananlar yazabilirse çok iyi olur :)
  • arkadaşlar tabletten memnun musunuz? oyun performansı nasıl denediğiniz oyunları yazarmsnz,bide genel performans net performansı felan nasıl kısa bi bilgi veririmsnz alıcamda bu tableti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan97

ya benim evim çok büyük değil evin içinde wifi de kopma yaşanır mı? ben düşünüyordum tableti ama wifi önemli benim için. kopmalar oluyorsa almaktan vazgeçerim. kullananlar yazabilirse çok iyi olur :)

Bende devamlı kopma ve bağlanma oluyor. Internetteki şimdiye kadar bulabildiğim çözümler

1-cihazdaki ve modemdeki bağlantıyı statik ip ile bağlamak
    2-modemin wifi kanalını değiştirerek kopma olmayan kanalı denemek. (evdeki telsiz telefon, başka bilgisayarlar, elektrik dalmgalanmalarıda etkiliyormuş)
    3-modemin şifreleme cinsini değiştirmek(wep, wpa falan)
  • rumuzumdur R kullanıcısına yanıt
    ne saçma . her üründe var mı bu sorun. sorunlu bir ürün piyasada ve satılıyor mu? bu sorun çin tabletlerinde bile yok ki. çin tabletlerinin de bir sürü sorunu var ama bu samsung çin tableti değil ki.
  • Bende bu tableti kullaniyorum. Hiç kopma olmuyor. Hatta özellikle belirteyim andoid telefonum kopuyor tablet kopmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: .mono

Bende bu tableti kullaniyorum. Hiç kopma olmuyor. Hatta özellikle belirteyim andoid telefonum kopuyor tablet kopmuyor.

Merhaba genel hızı ve
    T310 net hızı ve wifi çekim gücü nasıl?
    İkinci el 3 aylık 400 tl ye almalımıyım sizce

• Arkadaşlar ben bu tabletten satıyorum sıfır ayarında ve sorunsuz

• oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. karar vermek için iyi araştırmak gerek.

• - Tabletin wifi çekimi çok iyi
    - tabletin internet gezinme hızı çok iyi
    - Tabletin oyunları oynatması çok iyi (temple run Oz, asphalt 8, max payne, nova 3) takılmasız.

Bendeki wifi kopma bağlanma sorunu modemimle ve çevremdeki sinyal bozucularla ilgili olduğunu düşünüyorum. Note 2 imde vardı ondaki sorunu telefon tuşuylşa kod-rakam girerek yazılımıyla halletmiştim. Sonra çıkan firmware ile zaten bir sorun yaşmamıştım. bizim tablette afalladım. ama aşırı rahatsız edici bir durum yok.

Çin tabletlerine hatta uydu receiver markasıda olsa türk tabletlerine bile kesinlikle güvenmeyin derim. IT ci bir kullanıcı olarak tüm eposta hesaplarımı kaptırmıştım. Ukraynadan hacklemişlerdi.....
  • Samsunga öyle-böyle diyoruz ama bizim tablete yeni paket çıkarmış. HDMI kablo ve gamepad tek kutuda

http://blog.gsmarena.com/samsung-unveils-galaxy-tab-3-8-0-game-edition-bundle/
     Samsung Galaxy Tab 3 8' (SM-T310) İncelemesi
  • kullanan arkadaslar cihazın cpu-z programindayken ekran goruntulerini alip konuya atarlarsa cok iyi olur
  • tasdemir01 T kullanıcısına yanıt
    Senimi kırcaz
     Samsung Galaxy Tab 3 8' (SM-T310) İncelemesi Samsung Galaxy Tab 3 8' (SM-T310) İncelemesi

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.