Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 3 8' (SM-T310) İncelemesi (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
11
Favori
47.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tskrler hazirani bekleyip ipad mini retina almaya karar verdm :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, tableti yeni aldım. Gayet güzel. Multimedia kullanımı tek kelimeyle harika. Aslında nexus7 2 alacaktım, fakat onun ekranı telefon ekranı kadar küçük. Video izlesen izleyemezsin. İnternette dolaşsan sürekli büyütmek zorundasın. Çocuk gibi 7/24 oyun oynamak da sıkar. O yüzden bu tablete yöneldim. Fakat systemapps nickli arkadaşın dediği gibi wifi kopma sorunu yaşıyorum. Modemim ttnetin büyük fibernet modemlerinden. Ne tür bir çözüm önerirsiniz. Yardım bekliyorum.Teşekkürler.
  • Bellerophonn kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde modemin şifresini temelli kaldırdım wifi kopma kullandığım kısa surede bir sıkıntı olmadı

aslında internetde kod girerek sorun çözümünü yazmışlar ama tabletde nereye yazcaz o kodları şahsen bulamadım
    bilen duyan varsa çok makbule geçer

şu ubuntu felan android chazlara kurulacakmış deniyor belki ubuntu kurarız tablete

bu arada bu tablet 4.4 alır mı sizce ben pek sanmıyorum ama...bununla ilgili bir haber duyan bilen gören varsa haberdar edebilir bizi
  • Bilgi için teşekkürler. Peki bir sorum daha olucak. Tabletime 64 gb micro sd kart alıp taksam destekler mi, yoksa en çok 32 gb kart mı takabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellerophonn

Bilgi için teşekkürler. Peki bir sorum daha olucak. Tabletime 64 gb micro sd kart alıp taksam destekler mi, yoksa en çok 32 gb kart mı takabilirim?

External Memory Slot MicroSD (64 GB'a kadar)

Samsung'un sitesinde yazıyor, destekliyor
  • Teşekkürler, ama arastirmalarim sonucunda 32 gblik almanin daha mantıklı olacağına karar verdim. Cihazı kullandikca yeni sorularim ortaya çıkıyor. Birincisi multiwindow özelliği benim cihazimda olmasi gerekiyor ama ya yüklü degil ya da ben kullanamiyorum. İkincisi çin malı oyun kolu takarak fifa14 vs oynamak istiyorum, fakat nasil yapacagimi arastirmama ragmen tam olarak nasil oldugunu anlamadim. Bu gibi konulardan anlamiyorum. Birinin gelip tek tek sunu sunu yap demesi lazim :) Not: Cihazi rootlamicam. İki sorumu da cevaplayan forum üyelerinin arkalarindan cok hayırlı şeyler söyleyeceğimi bilmelerini isterim.
  • bugün vatandan çocuk için aldım bu aletten 654 liraya. inş. iyi bir tercih yapmışızdır.
  • Yeni alanlara hayırlı olsun. 64 gb microsd kartı destekliyor. Bizzat ben kullanıyorum. Sorunsuz.
  • Ben de aranıza katıldım. Suanda tabletimden giriyorum

• arkadaslar bende bu tabletten alicam ama iki sorum var

- root yapmadan oyunları ve uygulamaları hafıza kartına atabiliyormuyuz ?

-wifi kopma sorunu yasayanlar vardı bu durum hala aynımı ve sizde kopma sorunu yasiyor musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tasdemir01

arkadaslar bende bu tabletten alicam ama iki sorum var

- root yapmadan oyunları ve uygulamaları hafıza kartına atabiliyormuyuz ?

-wifi kopma sorunu yasayanlar vardı bu durum hala aynımı ve sizde kopma sorunu yasiyor musunuz ?

Uzak mesafede kopma olabiliyor evet. Ilk sorun icin de bir program ile yapilabiliyor.

• _Marvel_ _ kullanıcısına yanıt
    Peki bu programın ismi ne? Oneclick mi? Ben de bugün 32 gb sandisk ultra class 10 aldım. Ama uygulamaları ona kuramayacaksam ne anlamı var ki. Sadece film mi atıcam :(
  • Cleanmaster sanırım uygulamanın ismi. Bu arada ram durumlarınız nasıl? Benim genelde 550 ile 850 arasi oluyor. Bana fazla geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enola

Yırtındım ama sonunda bağladım . Teşekkürler ama devamlı kilitleniyor ve birçok siteye veya youtube a hiç girmiyor birde ben hiç tel no yazmadım o zaman bağlandı. Sende durum nedir

Yirtindim ama baglandim demissiniz. Bende de nokia tel var ama baglanamadim. Yardimci olabilir misiniz?

• _Marvel_ _ kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=36153707&p=2091&f=804
    Burdan bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enola -- 1 Ocak 2014; 23:13:37 >
  • Güzel tablet
  • Arkadaşlar bu tableti geçen hafta Amerika'dan getirdim. Türkçe dil desteği yok. Klavyesinden ziyade tabletin dili İngilizce, Fransızca, Arapça gibi dilleri destekliyor. Nasıl Türkçe dil yükleriz?

Ayrıca tablet ile ilgilenirken, uygulamaları kullanırken veya internetteyken (bazen) sanki kapaklı kılıfını kapatmışız gibi sensör devreye giriyor de stand-by konumuna geçiyor. Sonra power veya anasayfa tuşlarına tuşlayarak ekranı tekrar açmak zorunda kalıyorum. NEden olabilir? Ön kamerasının yanındakinden başka bilmediğimiz bir yerinde sensör mü var da ekran kararıyor, tuş kilidine geçiyor ki?
  • Türkçe dil eklemek mümkün değil.
    İçinde Türkçesi olan Android yazılımını yüklemek lazım.

Settings/ screen veya display Bölümünden sleep time ayarını değiştirin .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanunal34

Arkadaşlar bu tableti geçen hafta Amerika'dan getirdim. Türkçe dil desteği yok. Klavyesinden ziyade tabletin dili İngilizce, Fransızca, Arapça gibi dilleri destekliyor. Nasıl Türkçe dil yükleriz?

Ayrıca tablet ile ilgilenirken, uygulamaları kullanırken veya internetteyken (bazen) sanki kapaklı kılıfını kapatmışız gibi sensör devreye giriyor de stand-by konumuna geçiyor. Sonra power veya anasayfa tuşlarına tuşlayarak ekranı tekrar açmak zorunda kalıyorum. NEden olabilir? Ön kamerasının yanındakinden başka bilmediğimiz bir yerinde sensör mü var da ekran kararıyor, tuş kilidine geçiyor ki?

odinle türkiye yada en son fransa romunu yükleyebilirsin. Onlarda tam sürüm türkçe desteği var. Amerikan tablete benim bildiğim istediğiniz romu yükleyebilirsiniz...

türkiye romu
    http://terafile.co/461648827a47/T310XWUAMG3_T310OJVAMF2_TUR.zip

fransa romu (en son çıkan)
    http://terafile.co/4ce959527503/T310XXUAMK1_T310OXAAMK1_XEF.zip

rootlama vs. için ingilizce bildiğinizi varsayarak
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2525630

faydalabilirsiniz
  • tablette gta san andreas oynayan arkadaslar kasma varmı tablette burada belirtirseniz cok iyi olr
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.