Şimdi Ara

Samsung galaxy tab 3 hala satın alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tablet PC almaya karar verdim maksimum 350 tl butcem var Samsung galaxy tab 3 te 300 lira civarında fakat biraz eski 3 sene önce çıkmış.Bana tab 3 ten daha sonra çıkmış ve fiyatı da tab 3 le aynı iyi bie tablet pc onerebilirmisiniz? Ya da tab 3 mu alayim.Samsungun yeni tabletlerinin fiyatları daha pahalı bana 300 350 lira arası hangi tablet pc leri önerir siniz?Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç android tablet kullanmadım ama bugüne kadar kullandığım telefonları pek kullanışlı gelmedi bana. Gönül ister Apple'ın üretmiş olduğu bir tablet almak ama o fiyatlara pek bulunmuyor sanırım. Windows tablet çıkarmaya devam ediyorsa hala bence düşünebilirsiniz.
  • EspasSsanat E kullanıcısına yanıt
    Android olmasi daha iyi Windows phone da fazla uygulama destekli olmuyor ya mesela ben şuan general mobile discovery kullanıyorum cep telefonu bu telefonun performansında bir tablet işimi görür orta seviye oyunları oynatabilsin yeter dizi film izlerim bol bol internette takilirim o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy tab 3 modelinin 2013'te çıkan T210 ve 2014 yılında çıkan T110 lite modelleri dual core işlemcili tabletleri eskidir, fakat mart 2015 yilinda üretilen Tab 3 VE T113 lite ve Tab 3 V lite116NU yeni modelleri quad core 1.3 ghz işlemcili tabletlerdir. Fiyatına göre gayet iş görür modelleridir.
    Batarya performansları da eski model Tab 3 modellerine göre bayağı iyileştirilmiştir. Ekran kaliteleri tft ama ortalamasının, üzerinde iyi sayılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Galaxy tab 3 modelinin 2013'te çıkan T210 ve 2014 yılında çıkan T110 lite modelleri dual core işlemcili tabletleri eskidir, fakat mart 2015 yilinda üretilen Tab 3 VE T113 lite ve Tab 3 V lite116NU yeni modelleri quad core 1.3 ghz işlemcili tabletlerdir. Fiyatına göre gayet iş görür modelleridir.
    Batarya performansları da eski model Tab 3 modellerine göre bayağı iyileştirilmiştir. Ekran kaliteleri tft ama ortalamasının, üzerinde iyi sayılır.

Evet bende farkettim bugün 300 lira civarlarında lite versiyonuymus 7 inçlik olan. ondan bahsediyorsunuz değil mi? Yani alınır değil mi kasma donma falan yapmaz?

Bahsettiğim tablet:http://www.teknosa.com/urunler/125044988/samsung-galaxy-tab-3-lite-t113-7-0-krem-beyazi-wif?gclid=CNLR4bn50s8CFYefGwod9lsEQQ&gclsrc=aw.ds

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepfears -- 11 Ekim 2016; 17:24:03 >

• Kasma yapmaz. Bu da 2015 modeli, yani 4 çekirdekli 1.3
    T116 da aynı işlemcilidir. Ekranları tft, yani düz açı ile bakarsan ips'den çok farkı yok. Fiyatına göre gayet iyidir. 3600 mAh bataryası ile 6,5-7 saat civarı ekran kullanım süresi var.
    Ben 3G li modeli t116NQ modelini çocuklara almıştım.
    Satın alabilrsiniz. Fiyatına göre güzel bir tablet.. Tek eksiği selfi kamerası yok, ön kamera 2 mp fakat fena resim çekmiyor.
    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_3_lite_7_0_ve-7110.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 11 Ekim 2016; 18:02:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Kasma yapmaz. Bu da 2015 modeli, yani 4 çekirdekli 1.3
    T116 da aynı işlemcilidir. Ekranları tft, yani düz açı ile bakarsan ips'den çok farkı yok. Fiyatına göre gayet iyidir. 3600 mAh bataryası ile 6,5-7 saat civarı ekran kullanım süresi var.
    Ben 3G li modeli t116NQ modelini çocuklara almıştım.
    Satın alabilrsiniz. Fiyatına göre güzel bir tablet.. Tek eksiği selfi kamerası yok, ön kamera 2 mp fakat fena resim çekmiyor.
    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_3_lite_7_0_ve-7110.php

Peki teşekkürler o zaman bu tableti almaya karar verdim zaten internette inceleme videolarına da baktım hoşuma gitti.Hem fiyat açıısndan en uygun tablet bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.