Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 Ana Konu ve Değerlendirme (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
5
Favori
30.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tabletin yavaş sarj olma sorunu kronik bir sorun sanırım , alıcı çıksa valla hemen satarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar
    Haber okuma,
    Mail,
    Sosyal medya
    amaçlı kullanım için cuma günü aldım. 3 gündür kullanıyorum.
    (oyun hiç oynanamam yaş 50)
    Genel olarak üründen memnunum.

Samsung TV var. Bu (tab 4) cihazı TV ye aktaramıyorum.
    Cihaz(tab4)de kayıtlı bulunan resim ve vidyoları TV ye aktarabiliyorum. Ancak
    internetten bir film veya youtube izlerken vidyoyu TV ye aktaramıyorum.

Nasıl yapılacağı ile ilgili bilgisi olan var mı
  • merhaba arkadaşlar uzun süre mutlu mesut kullandığım tablet 1 haftadır birdenbire kendi kendine her 15-20 dakikada bir reset atmaya başladı hard format fabrika ayarlarına sıfırlama hiçbiri işe yaramadı böyle bir olay başına gelmiş ve çözümünü bilen yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise sevinirim
  • Arkadaşlar bu cihazı sadece Netflix ve ufak tefek ofis işlemleri için kullanacağım çok uyguna buldum ancak aldığı son sürüm nedir Netflix destekler mi desteklerse sorunsuz çalışır mı acaba kasmadan oyun neredeyse hiç oynamam yıl olmuş 2021 ekonomik sebeplerden çok yukarı çıkmak istemiyorum, yani atıyorum 1000 liraya bir t290 alsam 8 inçlik 600 lira fazla vermiş olacağım acaba bu farka değer mi ,yoksa kullanım senaryoma göre hiç bir farkı olmaz mı ram 1.5 GB olması da biraz tereddüt etmeme sebep oldu, kafanızı utuledigim için affedin lütfen, konu hakkında fikri olan varsa çok sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.