Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 -ANA KONU- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
12
Favori
46.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bradenburg

250 lira bu cihaz için uygunmudur

2.el mi yoksa sıfır olarak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Bu tablet fiyatini haketmiyor almayin kesinlikle. Cihazda marwell islemci var 4 cekirdek olduguna bakmayin resmen cöp menude bile kasiliyor. Biraz daha vererek 8 inclik modeli (t330) almaya calisin islemcisi daha iyi.

200tl fark var?

• quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

quote:

Bu tablet fiyatini haketmiyor almayin kesinlikle. Cihazda marwell islemci var 4 cekirdek olduguna bakmayin resmen cöp menude bile kasiliyor. Biraz daha vererek 8 inclik modeli (t330) almaya calisin islemcisi daha iyi.

200tl fark var?

O kadar fark verilemiyorsa bu fiyat seviyesinde asus me176c var. Tab 4 7.0 samsungun insanlari yaniltma modelidir 8.0 ve 10.1 modellerindeki donanimi kullanmamis.

• quote:

quote:

quote:

200tl fark var?

O kadar fark verilemiyorsa bu fiyat seviyesinde asus me176c var. Tab 4 7.0 samsungun insanlari yaniltma modelidir 8.0 ve 10.1 modellerindeki donanimi kullanmamis.

Asusta biraz sorunlar var tasarımı kötü şarj sorunu var

• quote:

quote:

quote:

quote:

200tl fark var?

Asusta biraz sorunlar var tasarımı kötü şarj sorunu var

Tasarim konusuna bi sey diyemem zevkler tartisilmaz. Sadece sarz sorunu var o da guncelleme ile giderilecektir.

• Evet opera mini kullandım :)

Bu arada götürdüm ben garantiye cihazı. Yeni yazılım yüklemişler ( veya eski yazılımı tekrar yüklemişler) yarın(pazartesi) alıcam cihazı. herhangi bir iyileşme var ise buraya yazarım. Umarım düzelmiştir.

Çünkü bazı kişiler dead riger 2 yi kasılmadan oynamışlar benim cihaz inanılmaz takıldı.

Yarın kendimce mini bir test yapıp yazarım bu araya.

Bu arada battery doctor, clean master ve cv security programarrını sildiğimde cihaz daha da stabil calışmaya başladı. Bu programlar iyi olabilir ama sanırım cihazı yordu. Silince daha da hızlandı cihaz.

ayrıca Nova launcher le kullanıyorum Touchwizden iyidir sanırım

Neyse yarın aldığımda cihazı yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdwatcH -- 16 Kasım 2014; 23:39:47 >
  • Samsung şaşırmadi beni
    Ekran desen ekran değil.Eski cihazım da mini retina yani.Kalitesizlik kesinlikle belli (şu yazıyı yazmak için yarım saattir ugrasiyorum)
    Internette gezemiyor, 1 oyun indirdim onu bile oynayamiyorum kasmadan.
    Bir kez daha kanip aldık.S4 de paramla rezil olmuştum. Şuan s4den de beter durumdayim.Su cin mali aldığım güne lanet olsun.

Ayrica antutu testini yaptiranlar yaklasik kac puan aldi?Aydinlatirsaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenA. -- 18 Kasım 2014; 19:23:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenA.

Samsung şaşırmadi beni
    Ekran desen ekran değil.Eski cihazım da mini retina yani.Kalitesizlik kesinlikle belli (şu yazıyı yazmak için yarım saattir ugrasiyorum)
    Internette gezemiyor, 1 oyun indirdim onu bile oynayamiyorum kasmadan.
    Bir kez daha kanip aldık.S4 de paramla rezil olmuştum. Şuan s4den de beter durumdayim.Su cin mali aldığım güne lanet olsun.

Ayrica antutu testini yaptiranlar yaklasik kac puan aldi?Aydinlatirsaniz sevinirim

antutuda 16 15 bin civarı bişey geliyo yok görüntü kalitesi iyi performans akıcı zart zurt bi sürü ıvır zıvır saçmalıyo ama dediğin gibi cok basit oyunlarda bile kasıyor yani 16 bin alsa nolur olmasa nolur ben en basiti bile akıcı şekilde oynuyamıyacaksam

• trn142 T kullanıcısına yanıt
    Valla bu cihazin karsilasabilecegi tek alet milatlar once cikan ipad ilk nesil.Arasindaki tek fark ipad1 acamayacagi uygulamalari indirmiyor,bu berbat cihazsa indirip mundar ediyor.Samsung sisirilmis bir cin firmasi.Suan tahtakalede satilan dandik ithal tabletlerden farki yok.

Ama sasirdigim nokta,youtubeda birkac videoda ciddi bir sistem var.Ama benim cihazda slayt acinca bile bir kasma olusuyor.

• ErenA. kullanıcısına yanıt
    bende daha önce 2 çekirdek işlemcili polypad vardı onda kasmayan oyun bunda 4 çekirdek olmasna rağmen kasıyor kesinlikle almak isteyenlere önermiyorum benm tablet zaten şuan servisde alalı bir ay oldu 15 günü servisde gecti
  • oyun oynayacaklar azda olsa performans isteyenler bu modele para bağlamasınlar işlemci gpu kötü sizi yarı yolda bırakır bu modelden ucuz olan lg gpad 7 veya asus 176 cx alabilirsiniz
  • Bugün Spiderman 2, Asphalt 8 ve rayman denedim gayet güzel performansı var. Lollipop daha fazla ram tüketecegi için 1.5 ram gerekli olur diye düşünüyorum.
    Yalnız şarj aleti V5 1A, yavaş geliyor. 2A şarj aleti bakmak gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tableti bugun aldim. Mediamarkt indirimi vardi. 329 tl.

Konusu vardir diye gireyim dedim. Acaba benim tablet sizinkinden farkli mi? Sabah 8den beri elimden dusurmedim. Belki beklentilerimi dusuk tuttugum icin beni memnun etti tablet. Ekrani begendim. Tabi ki bir tab s kalitesinde degil. Browser olarak chrome kullaniyorum. Yag gibi kaymiyor cok az bir takilma var fakat benim acimdan problem degil. Herseyi yeteri kadar koymuslar hic bosa birsey konmamis. benim gorusum tabi. Tek sikintim ekrana film cektirdim tamperli cam gelene kadar ekrana birsey olmaz insallah. Bir de kamerasinda flas olsaymis iyimis.

Detayli kullanimdan sonra tekrar yazarim.

• Arkadaslar bu tablete samsumg guncelleme yapsa dahi kasilmalar gitmezmi? Yada bizler birsey yapamazmiyiz. Benim vodafone 945 cep telefonum vardi kasilmalardan oyun oynayamiyordum room felan yuklemistim roket gibi olmustu buna birseyler yapamazmiyiz oyunlarda akici olmasi için

• pemaxs P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben öyle bir ayar göremedim. Siz nasıl yaptınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: egitimci35

Merhaba, ben öyle bir ayar göremedim. Siz nasıl yaptınız?

böyle bir ayar nasıl yaparız diye sordum :)
  • Size yazmadım ama sizin mesaja gitti yazdığım. Kusura bakmayın. Uygulamaların hafıza kartına uygulamalar menüsünden atılabileceği söylenmiş. O ayarı göremedim. Onu sordum.

• Bu tableti kullananlar tavsiye eder mi acaba satın almayı dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

Bu tableti kullananlar tavsiye eder mi acaba satın almayı dusunuyorum.

Kullanmıyorum ama tavsiye etmem işlemcisi kötü ve otg desteği yok. Ben üst modelini kullanıyorum 8 inçlik t330 tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncellemeden sonra cihazds yavaşlamalar hisseden varmı birde akşam %93 bıraktım sabah %63 olmuş temmuzdan beri kullanıyorum ilk defa böyle oldu webbrowser performansı düşmüş gibi hissettim güncellemeyi hissettim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.