Hepsiburada kampanya adı altında rezilliği
10.10.2022 tarihinde hepsiburada.com üzerinden Samsung marka 50BU8000 model tv satın aldım.Satın aldığım zaman mobil sitede yayında 1-15 ekim tarihlerinde bu model tv alımına 1500tl hepsipapel kampanyası vardı.Aynı şekilde bilgisayar üzerinden siteye girildiğindede 6-31Ekim tarihlerinde bu model tv satın alımına 750tl hepsipapel kampanyası gözüküyordu. Durumu whatsapp üzerinden hepsiburada müşteri temsilcisine ilettiğimde bana 1500tl hepsipapel verileceğini beyan etti. Bunun üzerine tv siparişini iptal etmedim.Aksi durumda 750tl veriliyor denilseydi bu tv yi başka siteler üzerinden daha ucuza satın alınabiliyor olması sebebi ile siparişimi iptal edicektim.14 kasım tarihinde hepsipapel yüklemesi gerçekleştirildi.Ancak 750 tl hepsipapel yüklendi. durumu müşteri temsilcisine ilettim ve konu ile alakalı inceleme yapacaklarını söyleyip talep oluşturdurlar.Daha sonra konu ile alakalı telefondan aranarak güncel olan kampanyanın 6-31 ekim olan olduğu bu yüzden 750 tl yükleme yapıldığını beyan ettiler. Aldığım zaman bu durumu bildirdiğimi bana whatsapp üzerinden 1500tl söylendiğini söylediğimde tek söyledikleri şey güncel kampanyanın bu olduğu oldu.Kendilerine ben müşteri olarak hangi kampanyanın güncel olup olmadığını bilemeyeceğimi sitede yayında gözüken ve benim aldığım tarihi kapsayan kampanyanın sitede yayında ise ben bunun doğru olacağını düşüneceğimi yada whatsapp üzerinden durumu kendilerine aldığım gün bildirdiğimde neden bana 1-15 ekim kampanyası güncel değil 1500 tl yerine 750 tl alacağım söylenilmedi dediğimde cevap veremediler.Ben böyle bir rezillik görmedim Hepsiburada gibi bir sitenin küçük oyunlar yaparak insanları kandırması kandırmaya çalışması gerçekten ayıp.
Merhaba öncelikle diğer markalarda durum nasıldır bilmiyorum ancak benim başımdan geçen bir olayı paylaşmak aracına serviste herhangi bir aksesuar taktırmak isteyen insanlara bilgi vermek istiyorum. 2020 ekim ayında İstanbul'dan bir yetkili satıcıdan Opel Corsa arac satın aldım. Satın alırken bayi 1000 TL karşılığında cam film uygulaması yaptı .O zamanlar dışarıda 300 400 tl gibi fiyatlara cam film uygulaması yapılabilirken ben serviste yapılsın yarın bir gün sıkıntı çıkarsa cam filmi yaptırmışsınız garanti kapsamında değerlendiremeyiz falan demesinler diye kabul ettim. Son birkaç gündür sürücü tarafı camını bir iki cm ya da yarıya kadar indirdiğimde yolda tıkırtı sesi yapmaya başladı. Sakarya'daki Opel servisine götürüp bu durumu gösterdiğimde aracınızda cam film uygulaması olduğu için garanti kapsamında işlem yapılamayacağı bu işlem için 400 TL gibi absürt bir maliyeti olacağı söylediler. Bende ertesi gün Opel Türkiye'yi arayıp durumu anlattığımda cam film uygulaması hangi serviste yapıldı ise sadece işlemin garanti kapsamında o serviste yapılabileceğini söylediler. Aracınıza fabrika çıkışı olmayan bir şey eklettiğiniz için garanti kapsamında değerlendirilmez dediler. Madem cam film uygulaması garantiyi bozuyor servisleriniz cam film uygulamasını neden gerçekleştiriyor dediğimde müşteri memnuniyeti için diyorlar. geri görüş kamerası vs işlerin servislerimizde montajı yapılmakta ancak aracta bir sıkıntı çıkarsa garanti kapsamında aracınız değerlendirilmez araca sonradan montaj edildiği için diyorlar. Servisler bu konu hakkında neden bilgi vermiyor ya da Opel Türkiye servislere madem ülke genelinde garanti vermeyecek işlem sonrası neden bu tür işlemler yapılmasına izin veriyor servislerde dediğimde aldığınız servise götürün işlemi onlar yapmış onlar baksınlar garanti kapsamında diyorlar Ben Sakarya'da yaşıyorum sırf bu yüzden 200 km yol yapmam gerekiyormuş İstanbul da ki aldığım servise götürmek için. Kısacası parayı alacakları zaman hemen hallederiz diyerek işlemi yapıyorlar işte sıkıntı çıktığında Türkiye geneli garanti vermiyorlar. Hatta büyük bir sıkıntı çıksa aracın elektroniğinde falan direk sucu size atacaklar kadar yüzsüzler.
Gm Telpa sahtekarlığı
|
3 lü telefon prizi bilgisi olan var mi?
Notebook tavsiyesi 1900 tl ye kadar
|
ürün değişim talebi hakkında yardım
|
gta 4 5006 0x80070002 hatası
|
windows düzgün başlatılamadı hatası
|
windows 8 pc acılmıyor
|
3 mb hızı 2 kişi zor kullanıyoruz neden?
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 275
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.176 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar