Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 -ANA KONU- (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
12
Favori
46.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: daywalkerrrr

quote:

Orijinalden alıntı: psirik

quote:

Orijinalden alıntı: daywalkerrrr

Beyler samsung tab 4 7'' tablete USB bağlamak için micro OTG aldım lakin nereden usbye gireceğim çözemedim siz gençlerin teknoloji tecrübenize danışayım dedim.

Otg desteği yok. Kabloyu taksanız bile çalışmaz.

Teşekkür ederim,tam da yeni bir OTG kablo alacaktım.Bilseydim süperonlineden asus isterdim

Rica ederim. Aynen Asus memopad 176c'de otg desteği var. Samsung'ta mecbur 32 gb bir hafıza kartı alacaksınız. Ayrıca usb bellek takma gibi bir şans yok. Bluetooth mouse ve klavye takılabiliyor. Ancak bunlarında maliyeti yüksek.

• Merhaba Arkadaşlar SAMSUNG TAB 4 T230 Tablet aldım 8 gb dahili hafızası var 32 gb lık sd card taktım.Ama bellek dolu gösteriyor.Oğlum oyun indiremiyor sd card boş gözüküyor.Bana detaylı bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
    NOT: Görev yöneticisinden sd karta taşı diyorum sadece 4 uygulama taşınıyor.Bellek Boşalmıyor?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfcura

Merhaba Arkadaşlar SAMSUNG TAB 4 T230 Tablet aldım 8 gb dahili hafızası var 32 gb lık sd card taktım.Ama bellek dolu gösteriyor.Oğlum oyun indiremiyor sd card boş gözüküyor.Bana detaylı bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
    NOT: Görev yöneticisinden sd karta taşı diyorum sadece 4 uygulama taşınıyor.Bellek Boşalmıyor?????

Kitkat ile hafıza kartına uygulama kurmak sorunlu. Sd karta taşı dediğinizde bazı uygulamalar taşınmıyor, taşınan uygulamanında tüm içeriği hafıza kartına taşınmıyor. Belli bir kısmı taşınıyor. Buda yeterli gelmiyor. Uygulama kurmak için tabletin kendi hafızasını dikkate alın. O da sanırım 3 gb gibi birşey. Mümkün olduğunca küçük boyutlu oyunlardan kurmaya çalışın. Kullanmadığınız uygulamaları devre dışı bırakın yada tamamen kaldırın. En son tableti yeniden başlatın ve boş hafızaya bakın.
    Hafıza kartına taşınabilenleri taşı deyin. Ancak genel itibariyle hafıza kartını film ve müzik içerikleri için kullanabilirsiniz.

• Cihaz için klavye mouse önerisi olan var mi? Otg desteklemediğini tecrübe ettikten sonra yazıyorum bunu
    edit: root vs ile otg destekler hale gelir mi? Bu şekilde klavyeli kılıf, mouse kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İ çanadolu Çocuğu -- 21 Şubat 2015; 17:38:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psirik kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: İ çanadolu Çocuğu

Cihaz için klavye mouse önerisi olan var mi? Otg desteklemediğini tecrübe ettikten sonra yazıyorum bunu
    edit: root vs ile otg destekler hale gelir mi? Bu şekilde klavyeli kılıf, mouse kullanan var mı?

Otg desteği donanımsal olarak yok. Yazılım ile bir şey değişmez. Bluetooth mouse ve klavyeye yöneleceksiniz.
  • Tab 4 7.0 da otg yok Tab 4 8.0 da var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazın içerisinden çıkan adaptör artık şarj etmiyor fakat, kablosu gayet sağlam. Aynı şekilde annemin kullandığı başka bir galaxy cihazda da aynı adaptörden çıktı o da aynı durumda ve çalışmıyor. Samsung'a gönderirsem garanti kapsamında tamir edilir mi?
  • Samsung galaxy tab4 7.0 için root atabilen var mı? varsa yolu nedir?
  • beyler root konusunda yardimci olacak birileri varmi

• Arkadaşlar, tab 4 7" olanı kimse önermiyo anlaşıldı. Peki 8" versiyonunu alma konusunda nedir düşünceleriniz ?? Üst düzey oyunlarıda oynamak istiyorum, otg vb. özellikleride kullanmak istiyorum. Bir diğer sorum Flash player desteği yok denilmiş. Bunun çözümü oldumu ?
    Sizin önerilerinize göre gidip alıcam. Yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erds60

Arkadaşlar, tab 4 7" olanı kimse önermiyo anlaşıldı. Peki 8" versiyonunu alma konusunda nedir düşünceleriniz ?? Üst düzey oyunlarıda oynamak istiyorum, otg vb. özellikleride kullanmak istiyorum. Bir diğer sorum Flash player desteği yok denilmiş. Bunun çözümü oldumu ?
    Sizin önerilerinize göre gidip alıcam. Yardımcı olursanız sevinirim..

Tab 4 8.0 kullanıyorum memnunum. Üst düzey oyunları da rahatlıkla açıyor. Otg desteği var. Flash player desteği şu anda hiç bir son sürüm Android de yok. Zaten sitelerin çoğu html5 tabanlı video oynatıcı kullanmaya başladı. Videoları açma konusunda sıkıntı yaşamazsın

• Üstad çok teşekkür ederim. Gönül rahatlığı ile alabilirim :)
  • Az önce teknosa dan 369 lira 9 taksitle aldım,açınca pilinin %2 olduğunu gördüm.Normalmidir bu? Genelde yarı dolu gelmiyormu bunlar? Birde kaç saatte şarj olur %100 e kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

Az önce teknosa dan 369 lira 9 taksitle aldım,açınca pilinin %2 olduğunu gördüm.Normalmidir bu? Genelde yarı dolu gelmiyormu bunlar? Birde kaç saatte şarj olur %100 e kadar

Genelde yarısı dolu geliyor. Ancak depoda 6-8 ay kalıp, şarjı kendi kendine bitmiş olabilir. Ancak emin değilim. 4 saatte falan şarj olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok sağol,sabaha kadar şarj ettim bi 7 saat falan.Ben beğendim güzel bir tablet

• quote:

Çok sağol,sabaha kadar şarj ettim bi 7 saat falan.Ben beğendim güzel bir tablet

Çok performanslı değil ancak tabletten ziyade telefon gibi görünüyor. Dış görünüşü çok güzel. Günlük mobil işleri de gayet yerine getirebilir.
    Aynen kardeş,benim sürüm 4.4.2 görünüyor,ilk açtığımda güncelleme yaptı ve şimdi güncel gözüküyor,sizdede bu sürümmü var?

• quote:

Aynen kardeş,benim sürüm 4.4.2 görünüyor,ilk açtığımda güncelleme yaptı ve şimdi güncel gözüküyor,sizdede bu sürümmü var?

Aynen 4.4.2 kitkat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar malum cihazın hafızası az, sd karta da uygulama yüklenmiyor taşımaya kalktığımda genelde çok küçük bir parçasını taşıyor. rootlasam sd karta uygulama yüklenir mi ya da taşınır mı?
    2.sorum: 2 gündür bazı uygulamaları yükleyemiyorum ve güncelleyemiyorum. usb belleğe ya da sd karta yüklenemedi diye bir uyarı veriyor. biraz araştırdım sd kartı çıkardığımda yükleyebiliyorum.sonra tekrar takıyorum. buna başka bildiğiniz çözüm var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.