Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 -ANA KONU- (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
12
Favori
46.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibo83

16 sayfa var 2 soru sordum birkisi zahmet edip cevap yazmamis......

Wifi acik kac saat kullanim var?
    Pc olmadan kolayca apk ile Root mumkunmu?
    (Kingo app-Z4 Root gibi)?

6-8 saat arası ekran süresi alırsın. Ki bu süreler o baktığın sayfalarda vardı.

wifi açık ölçmek zor. Çünkü çinli tabletler gibi durduğu yerde 2 saatte şarjı bitmiyor. Wifi açık 10 günde gider 15 günde gider. Ölçmedim o kadar. Ancak şebekeye bağlanma derdinde olmadığı için telefondan 10 kat daha iyi bekleme modunda.
  • Model T230 max 4 saat wifi acik bozuk mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Model T230 max 4 saat wifi acik bozuk mu acaba?

Wifi'de durduğu yerde 4 saatte şarjı mı bitiyor? Bekleme modunda mümkün değil. Sen pil durumundan bakıyorsun sanırım. Pil durumunda wifi den ziyade ekran süresi önemli.
    Ayarını yapmadıysan ekranı kapattığında bir zaman sonra wifi otomatik kapanır. Ekranı açtığında wifi tekrar otomatik açılır. Pilden tasarruf etmek için bunu yapar. Ve bu sırada wifi kapalı olduğu için wifi süresine etki etmez.

Son olarak diğer arkadaşlara da soruyorum, bende şarj olma süresi çok yavaş. 5 saati buluyor. Sizde ne kadar acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • psirik kullanıcısına yanıt
    Hocam benim cihazda aynı şekilde 5 saati buluyor. Ayrıca, yanında verilen adaptör kendi kendine kısa devre yaptı çalışmıyor

• Arkadaşlar bu cihaz turkcellde faturaya yansıyacak şekilde aylık 24 tl *24 ay şeklinde kampanyada...sizce o fiyata alınırmı dersiniz?
  • eraybal kullanıcısına yanıt
    24x24 = 576 tl.

300-350 liraya bulunuyor zaten. Peşin alamayacaksan, biriktiripte almak daha mantıklı. Sonuçta bu 300-400 liralık bir cihaz. 100-200 lira fiyat değişimi önemli. 200-250 lira fazla vermek, 24 ay bile olsa yüksek bir rakam.

• Arkadaşlar, merhaba. Bu tablet elimde var, sürümü kitkat 4.4.2, ancak ne yaptıysam root edemedim, varmıdır bir yolu?
  • Ben te Tab3'ü satıp Tab 4 aldım. Ufak tefek işlerim için kullanıyordum Tab 3'ü.Takılma yaşıyordum çoğu sefer. Tab 4 de Ram biaz daha yüksek olduğu için takılma yaşamayacağımı umuyorum.
  • Arkadaşlar yeni güncelleme gelmiş Sammobile'da gördüm 4.4.2 olarak yine, benim cihazım rootlu, o yüzden güncelleme gelmiyor.

Güncelleyen var mı, ne gibi farklar var, bilgi sahibi olan varsa yorumu bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mourndare

Arkadaşlar yeni güncelleme gelmiş Sammobile'da gördüm 4.4.2 olarak yine, benim cihazım rootlu, o yüzden güncelleme gelmiyor.

Güncelleyen var mı, ne gibi farklar var, bilgi sahibi olan varsa yorumu bekleriz.

Editlenecek

• quote:

Arkadaşlar yeni güncelleme gelmiş Sammobile'da gördüm 4.4.2 olarak yine, benim cihazım rootlu, o yüzden güncelleme gelmiyor.

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 -ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psirik -- 14 Nisan 2015; 19:41:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: psirik

quote:

benım cıhazda root lu guncelleme gelmıs ama ne degısıklıkler var bırseyde yazmıyor bılgısı olan varmı yapan varmı ?
    rootlu cıhaza uygulayan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaYTo -- 18 Nisan 2015; 10:11:53 >

• HaYTo kullanıcısına yanıt
    Ben yeni güncellemeyi yükledim ardından tekrar rootladım, pek bir fark göremedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben yeni güncellemeyi yükledim ardından tekrar rootladım, pek bir fark göremedim.

tekrar root yapmakmı gerekli ?
    hangi yolla yaptın root ben yapalı o kadar zaman olduki nasıl yaptıgımı unuttum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaYTo -- 18 Nisan 2015; 12:20:50 >
  • sm. 230 tableti nasıl root yapabilirim.. root yapan varmı.. tablete opera miniyi kurdum. bişey indirdigim zanan tabletin kendi hafızasına kaydediyo. ben hafıza kartına yüklenmesini istiyorum. nasıl yapcam olmadı.
  • 25 mb buyuklugunde bir guncelleme geldi.
    gorunuste pek bi degisiklik yok gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TAbutcuREis

sm. 230 tableti nasıl root yapabilirim.. root yapan varmı.. tablete opera miniyi kurdum. bişey indirdigim zanan tabletin kendi hafızasına kaydediyo. ben hafıza kartına yüklenmesini istiyorum. nasıl yapcam olmadı.

yukarida anlattim, root icin twrp recovery yukleyeceksin.

• Torrent olsun diğer tarayıcılar olsun bir şey indirmek istediğinde illa telefon hafızasına kaydetmeye çalışıyor.Hafıza kartına insin dediğinizde hata veriyor.Bunu aşmak için çözüm yolu aşağıda.[ROOT GEREKLİ)

1. Using a root-enabled file manager, navigate to
    /system/etc/permissions

Root yetkilerine sahip bir dosya gezgini ile system etc permissions ın içine girin(Root explorer kullandım ben)

2. Edit platform.xml and find the WRITE_EXTERNAL_STORAGE
    permission.

platform.xml yi bulup edit deyin.Yazılar gelecek orada WRITE_EXTERNAL_STORAGE satırını bulun

3. Add an additional group definition for this permission...

<group gid="media_rw" />

"<group gid="media_rw" />" bu texti resimde görüldüğü gibi write external storage satırının altına ekleyin.Resimde her şey gözüküyor.

4. Save the changes to the file.

Kaydet deyin

5. Restart.

Yeniden başlatın.

Artık flud ile torrent makinesi yapabilirsiniz.Artık tüm programlar sd card a yazma hakkına sahip oldular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *ExtraTechx* -- 22 Nisan 2015; 11:10:47 >

• deneme1 D kullanıcısına yanıt
    hocam 4.4.2 için root var mı ? baya bi denedim root ekranında reboot system diyor install root çıkmıyor ?
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    deneme 1 s.a iyi akşamlar acaba twrp recovery benim general mobile tab 8 dede işe yararmı

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.