Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 -ANA KONU- (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
12
Favori
46.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sn. tabutcureis, ilk önce Samsung USB Driver for Mobile Phone 1.5.49.0 (sanıyorum son versiyon) bilgisayarınıza yüklenmiş olmalı. Sonra size ikinci defa link verdiğim adresten openrecovery-twrp-2.8.0.1-degas zip ve img uzantılı iki dosyayıda bilgisayarınıza indireceksiniz. Sonra önceki talimatlar doğrultusunda hareket edeceksiniz. Ancak benim kullandığım ve tavsiye edilen Odin 3.09 versiyonu. Muhtemelen bir yerlerde eksik yapıyorsunuz. Talimatları dikkatle uygularsanız yapacağınızı tahmin ediyorum.
  • Sn. ghimco, evet cihaz 8 gb, ancak işletim sistemi, sistem belleği, önbelleklenen veriler ve çeşitli dosyalar nedeni ile size kalan alan ne yazık ki yarının altına iniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pilavjob-

quote:

Orijinalden alıntı: hsndmn

Arkadaslar wifi baglantisi her 30 40 dakikada bir kendi kendine kesilip 2 3 saniye sonra tekrar baglaniyor ayni sorunu yasayan var mi , ve bunun cozumu mumkun mu?

Bendede var aynı sorun çözümünü bilmiyorum

Problemi cozunce bilgilendirirsen sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimeli

Sn. ghimco, evet cihaz 8 gb, ancak işletim sistemi, sistem belleği, önbelleklenen veriler ve çeşitli dosyalar nedeni ile size kalan alan ne yazık ki yarının altına iniyor.

Bu çok kötü olmuş , yüklediğim uygulamaları direk SD karta yüklemesinin bi çözümü var mı acaba ? Bu arada yardımınız için teşekkürler .
  • 4.4.2 de önceki versiyonların aksine doğrudan SD card'a yazdırma sınırlandırılmış durumda. Bu nedenle eski versiyonlarda uygulamaların taşınabilir olanlarını bile taşıyamıyorsunuz. Eğer cihazınıza root yaptıysanız bir önceki sayfada anlattığım sdfix uygulaması ile sd karta yazma yeteneğini tekrar alabiliyorsunuz. Böylece dahili hafızadaki sınırlamayı azaltabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimeli

4.4.2 de önceki versiyonların aksine doğrudan SD card'a yazdırma sınırlandırılmış durumda. Bu nedenle eski versiyonlarda uygulamaların taşınabilir olanlarını bile taşıyamıyorsunuz. Eğer cihazınıza root yaptıysanız bir önceki sayfada anlattığım sdfix uygulaması ile sd karta yazma yeteneğini tekrar alabiliyorsunuz. Böylece dahili hafızadaki sınırlamayı azaltabiliyorsunuz.

Hocam uygulamayı yükledikten sonra mı SD karta atıyoruz yoksa yüklemeden önce öyle bir seçeneğimiz oluyor mu ?
  • Uygulamayı google play den yükleyin. Sonra indirilen uygulamalar içerisinden bularak çalıştırın. Hepsi bu kadar. Artık sd karta yazma, taşıma yeteneği kazanmış oluyorsunuz. Bir şeyi internetten sd karta indirmek için browser ınızın ayarlarından indirileni nereye kaydedeceğiniz seçeneğinden sd kartı seçiyorsunuz. Böylece doğrudan sd karta indiriyorsunuz.
  • Bir önceki sayfada video linki vermiştim. O videoyu dikkatlice izlerseniz nasıl yapıldığına ilişkin ayrıntılı olarak göstermekte.
  • Windows 8.1 yüklenirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar superonline fiber kampanyasından aldım sd card uygulama yüklemesi için arkadaşın paylaştığı yöntemi denicem. Ayrıca 1 adet daha var satılık fiyat 240tl.

• sdfix programı ile ile sd kartı yazılabilir hale getirmek için önce cihaza root yapman gerekiyor. Eğer root yapmak istersen o da yukarıdaki sayfalarda anlatılıyor.
  • Bir kaç hafta önce aranıza katıldım arkadaşlar tableti anneme aldık genel olarak güzel oyun denemedim ama facebook vs akıcı söyleyecek ipuçlarınız varsa alabilirim.

• yüklenilen oyun ve programların altındaki çıkan reklamları nasıl engellerim.. görmek istemiyorm....
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAbutcuREis

yüklenilen oyun ve programların altındaki çıkan reklamları nasıl engellerim.. görmek istemiyorm....

wifi yi kapatınca çıkmaz.
  • Arkadaşlar içinizde kitap özeti çıkarmak için kullanabileceğim güzel, ücretsiz bir program bileniniz var mı? Kopyala yapıştır yapıp, yazı karakterini büyütebileceğim vs.
  • Arkadaslar kilif oneriniz varmi ? Kullanip memnun kaldiğiniz kilif varni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar tableti bayaadir kullaniyorum cok memnunum fakat 1 aydir 480p ve uzeri cozunurluklerde video takila takila gosteriyo nedenini bilen veya ayni sorunu yasayan varsa ve yardimci olursa sevinirim

• Lollipop güncellemesi aldı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

Lollipop güncellemesi aldı mı?

Bunu bende merak ediyorum nette dolaşan tüm haberler yabancı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lafons

quote:

Orijinalden alıntı: TAbutcuREis

yüklenilen oyun ve programların altındaki çıkan reklamları nasıl engellerim.. görmek istemiyorm....

wifi yi kapatınca çıkmaz.

Adaway indir.
    Tüm reklamları devredışı bırakır.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.