Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 -ANA KONU- (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
12
Favori
46.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde hediye olarak gelmiş kutusu açılmamış genpa garantili tab 4 7.0 var.
    Satıyorum.İlgilenen özel mesaj atabilir arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar iki gun once tab4 aldim. Kulakliktan normal muzik dinleyebiliyordum sonra birden ses kisildi ve bir daha duzeltemedm sesi ne kadar butondan yukseltsemde duyulmucak derecede kisik geliyor ses farkli kulaklik denedim fakat duzelmedi. Nasil duzeltebilirim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu aralar ısınma sorunu yaşıyorum. Üst kısımda arkadan bakınca kameranın sağ tarafında varmı verebileceğiniz tavsiye

• Bende eskiden galaxy wonder varken rootlayarak hafıza sorunu çözülüyordu. Root explorer ile sistem dosyalarında 1-2 satır değiştiriliyordu ve telefon hafızasıyla sd kart hafızası yer değişiyordu. Bu tablette böyle biriey yapsak olmaz mı acaba?

• Arkadaslar 2 gundur kullanıyorum tableti ve performansından gayet memnunum yani 350 liralık bır tablet icin gayet iyi ekran parlaklığı cok iyi ekranda tn panel olmasına rağmen gayet kaliteli ve gorus acılarında sorun yok bataryası tahmin ettiğimden fazla gitti sarjdan çıkarttıgımdan itibaren 2 saat dizi ve 5 saat oyun yani 7saat kullanım aldım alacaklara tavsiye ederim.
     Samsung Galaxy Tab 4 7.0 -ANA KONU- Samsung Galaxy Tab 4 7.0 -ANA KONU-

• forum biraz canlansın,
    bu cihaz için custom rom yokmu diyenler vardı.
    xda dan sizlere 3 tane custom rom ilk rom full lollipop uyumlu kitkat rom.
    diğer 2 si kitkat romdan düzenlenmiş romlar,

http://forum.xda-developers.com/tab-4/development/rom-android-5-0-lollipop-material-t3061873
    http://forum.xda-developers.com/tab-4/development/rom-prism-barebone-v1-t2991013
    http://forum.xda-developers.com/tab-4/development/rom-everything-google-rom-t3101081
    not: ben hiçbirini yükleyemedim, fazla vaktim yok, yükleyebilen varsa açıklarsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 17 Haziran 2015; 1:51:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CoxXoc

Arkadaslar 2 gundur kullanıyorum tableti ve performansından gayet memnunum yani 350 liralık bır tablet icin gayet iyi ekran parlaklığı cok iyi ekranda tn panel olmasına rağmen gayet kaliteli ve gorus acılarında sorun yok bataryası tahmin ettiğimden fazla gitti sarjdan çıkarttıgımdan itibaren 2 saat dizi ve 5 saat oyun yani 7saat kullanım aldım alacaklara tavsiye ederim.
     Samsung Galaxy Tab 4 7.0 -ANA KONU- Samsung Galaxy Tab 4 7.0 -ANA KONU-

Bu uygulamayı yüklerseniz cihaz boştayken daha az pil tüketecektir.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=tr&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dgreenify&pcampaignid=APPU_1_fCSBVdjcLsKyswGmq4vQDw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 78 MB'lık güncelleme geldi. Açıklamada performans geliştirmeleri felan yazıyordu. Bir umut Lollipop demiştim ama Samsung beni şaşırtmadı :)

• Bu sabah Kies'e girdiğimde 1113 MB lık bir güncelleme olduğunu gördüm. Cihaz Root lu olduğu için önce stock rom yükleyerek orjinal hale getirdim. Biraz önce de Kies üzerinden güncellemeyi yükledim. Şu anda bakıyorum hala 4.4.2 sürümündeyim. Neler değişti şimdilik bilmiyorum. Muhtemelen kararlılık ve stabilite için yapılan bir güncellemeydi.
  • Rom yuklemeden ,orjinal rom ile altyazisi ayri dosyada olan filmleri izleyebiliyor muyuz bu samsung tab4 serisi ile?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

Rom yuklemeden ,orjinal rom ile altyazisi ayri dosyada olan filmleri izleyebiliyor muyuz bu samsung tab4 serisi ile?

Hocam ayrı dosyada derken ne demek istediniz ?

• Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 0:32:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

Film ayri, altyazi dosyasi ayri ve srt formatta ya onu kastetmistim ama tabletten bagimsiz mx player uygulamasi is goruyor sanirim su ana kadar okuduklarimdan anladigim kadariyla.. film icin tab4 7" civari olanlari onerir misiniz, ekran kalitesi ve sarj suresi acisindan

Doğru anlamışım. Mx Player iş görüyor. Oyun oynamayacaksanız tavsiye ederim. 1 yıl olacak neredeyse batarya süresi 7 saatin altına düşmedi. 9 saat ekran süresi aldığımı bilirim. Ekranı ve parlaklığı beni memnun etti.

Şuanda bu fiyata başka alternatiflerde vardır illaki bayadır uzağım ama oyun oynanmayacaksa tavsiyemdir. Oyun derken yüksek grafikli oyunlar tabi

• Orijinalden alıntı: Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 0:34:41 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bende geçen ay bu tableti çocuğuma aldım ama bir sorunum var. cihaz bir süre sonra wifi bağlı gibi görünse de hiç bir veri alışverişi yapmıyor, bağlantıyı kapatıp açınca düzeliyor. çok canımı sıktı bu durum. yardimci olabilecek kimse var mı?

• Tab4 7.inç kılıf fiyatları nasil

• kılıf olarak bunu aldım. masa üstü kullanımı güzel ama elde kullanmak zor.
    http://www.n11.com/samsung-galaxy-tab-4-kilif-t230-7-inc-donerli-1-film1-st-kalem-P46535298

smag uygulamasını kullanan var mı ? bende hiç çizgi roman çıkmıyor, birde 7-8 dergi yükledikten sonra başka dergi için sd kart boş olmasına rağmen dolu diye hata veriyor. Kütüphanedeki dergileri nasıl silebiliyoruz.

Almayı düşünen varsa tavsiye ederim. Ekran ve batarya süresi çok iyi. En hesaplı yer hızlıal bu arada sitede biraz takılın 25 tl çek geliyor.

• tableti bayadır elime almamıştım bir an lollipop gelmiş sandım küçük bir güncelleme gelmiş
  • arkadaşlar 1080p videolarda ara ara takılmalar yaşıyorum, bu sorunu yaşayan var mı
  • Arkadaşlar ben de kullanıyorum şu an bu tableti fakat bir sorunum var.Daha doğrusu daha önce bir sıkıntı yoktu ama şimdi nerden kaynaklandı anlamadım...hesap ekleme kısmında google hesabı ekliyorum ama senkronizasyon hatası veriyor."senkr. şu an sorun yaşıyor.Kısa zamanda geri gelecek" şeklinde bir hata alıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.