Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 8.9 ve Galaxy Tab 10.1 ön inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
61.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa
    Kalın, ayrıca ekranı çabuk parmak izi yapıyor...

Kalinmi muahahaha
  • nasıl yahu ? android 3 e o kadar laf attım . 8.9 da performansın yerlerde süründüğünü de gördüm. ama 10.1 güzel. bu nasıl olmuş yahu aynı işlemci değil mi bunlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy
    nasıl yahu ? android 3 e o kadar laf attım . 8.9 da performansın yerlerde süründüğünü de gördüm. ama 10.1 güzel. bu nasıl olmuş yahu aynı işlemci değil mi bunlar ?

Muhtemelen piyasaya daha surulmedigi icindir
  • Para olacak alacaksın 10.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

quote:

Kalinmi muahahaha

Neyse, otomobil bölümüne takılanlar bilir 170'lik Jetta'yla M3 yiyenleri falan. Teknik özellik pek bir şey ifade etmez bu arkadaşlara.

Neyse, benim 8.9 çok hoşuma gitti. Tam aradığım boyut gibi gözüküyor. 8.9" ekranda 1280x800 ise muhteşem olacak tek kelimeyle.
  • Heralde en guzel android tablet. Ancak bilindigi gibi bu cihazlar platform, yani onemli olan calistirdigi app ler ve nasil calistidigi.
    Android in yapisi geregi asla ipad kadar iyi calisan veya iyi bir app ekosistemine sahip cihazlar cikmayacak. Android cihazlar asla ipad gibi calisamayacak, bunu da goruyoruz, hala tek cekirdekli eski ipad cift cekirdekli 1.2 ghz islemcili android lerden iyi calisiyor, hizli calisiyor.
    Ben HPyi bekliyorum, gercekten IPad'i zorlayabilecek birsey cikabilir webos yen, ancak onlarin sorunu dayine app ler. Ancak en azindan webos in iyi calisabilme potansiyeli var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

quote:

Kalinmi muahahaha

Neyse, otomobil bölümüne takılanlar bilir 170'lik Jetta'yla M3 yiyenleri falan. Teknik özellik pek bir şey ifade etmez bu arkadaşlara.

Neyse, benim 8.9 çok hoşuma gitti. Tam aradığım boyut gibi gözüküyor. 8.9" ekranda 1280x800 ise muhteşem olacak tek kelimeyle.

Yine sacma sapan bir analoji.
    M3 ile Jetta yi piste soksaniz,M3 jetta ya tur bindirir.
    Ipad ile bunlari piste sokunca, ipad tur bindiriyor.

Daha uygun analoji 420 beygirlik dodge charger ile 306 beygirlik 335i olabilir. Ipad 335i
    Dragde dodge charger gecer teknik ozellikleri de daha ustundur, kagit uzerinde. Ama yolda dengesiz gider, yolu tutmaz, bozulabilir, kaza yaparsaniz da caninizdan olursunuz, ici de tikirdar gicirdar, malzeme kalitesi de iyi degildir.
    335i ise dragta gecilirsiniz ama 335 te motor ve sasi daha uyumludur daha sofistikedir, daha az benzin yakar, pistte daha iyi gider, daha kalitelidir, daha dayaniklidir, daha guvenlidir, motor sesi bile daha karakterli olsa da konforunuzu bozacak kadar yuksek de deildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KIRMIZIIIIIIIIIII
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andulin266

KIRMIZIIIIIIIIIII

Sevdim bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

Heralde en guzel android tablet. Ancak bilindigi gibi bu cihazlar platform, yani onemli olan calistirdigi app ler ve nasil calistidigi.
    Android in yapisi geregi asla ipad kadar iyi calisan veya iyi bir app ekosistemine sahip cihazlar cikmayacak. Android cihazlar asla ipad gibi calisamayacak, bunu da goruyoruz, hala tek cekirdekli eski ipad cift cekirdekli 1.2 ghz islemcili android lerden iyi calisiyor, hizli calisiyor.
    Ben HPyi bekliyorum, gercekten IPad'i zorlayabilecek birsey cikabilir webos yen, ancak onlarin sorunu dayine app ler. Ancak en azindan webos in iyi calisabilme potansiyeli var.

Hocam "çıkmayacak, çalışamayacak" demek başka, "çıkacağını düşünmüyorum, çalışacağını düşünmüyorum" demek başka. Böyle konuştuğunuz zaman geleceğe dair kesin beyanlarda bulunmuş oluyorsunuz ki müneccim olmadığınız sürece bilmeniz zor gibi görünüyor :)

Umalım ki Android de gelişsin, gerek cep telefonları gerek tabletler sorunsuzca ve akıcı şekilde çalışsın, uygulama sayısı her geçen gün daha da artsın. Sonuçta bunların hepsi tüketicinin yararına olan şeyler ;)

• biri bu samsungu durdursun canım :)
  • ipad ve androidi kıyaslayacak olursam. çok güzel yüzlü bi kadın fakat kolları bacakları yok. android ise orta seviye güzel ama tam.
  • kolları , bacakları olmayan kadın güzel olmaz , insna yüzünde bile bakamaz :D onun yerine birine aptal sarışın :D yani güzel ama işlevliği az , diğerinede itü de okuyan normal tipli bir kız olarak değerlendirebiliriz
  • menüler arası kasıyor.
    şu soruna hiç çözüm bulamayacaklar mı?
    ios gibi ne zaman kusursuz bir işletim sistemi olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer

quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

Heralde en guzel android tablet. Ancak bilindigi gibi bu cihazlar platform, yani onemli olan calistirdigi app ler ve nasil calistidigi.

Hocam "çıkmayacak, çalışamayacak" demek başka, "çıkacağını düşünmüyorum, çalışacağını düşünmüyorum" demek başka. Böyle konuştuğunuz zaman geleceğe dair kesin beyanlarda bulunmuş oluyorsunuz ki müneccim olmadığınız sürece bilmeniz zor gibi görünüyor :)

Umalım ki Android de gelişsin, gerek cep telefonları gerek tabletler sorunsuzca ve akıcı şekilde çalışsın, uygulama sayısı her geçen gün daha da artsın. Sonuçta bunların hepsi tüketicinin yararına olan şeyler ;)

Kardeş güzel demişsin de dediğim gibi mesele Android'in iş modelinden kay aklanıyor. Applr'ın stratejisi : cihazı olabildiğnce sofistike yapalım, çok iyi çalışsın, bir İOS kullanan tüm iOS'leri kullanabilsin, hiçbir özelliği kafa karıştırmasın, cihaz üzerinde hiçbirşey yarım yamalak olmasın, bir teknoloji yarım yamalaksa onu direk atalım, uygulamalarda bir standart olsun güvenli değilse stabil değilse dediğini yapmıyorsa AppStore'a koymayalım, cihaz hep mükemmel çalışsın vs vs

Android'in stratejisi ise; girebildiğimiz kadar çok cihaza girelim, yayılabildığimiz kadar yayılalım. O kadar !

Uygulamlar arasinda bir standart olmayacagi icin, cunku cihazlar arasinda da bir standart olmadigi icin Android asla ios olamayacak. AMA, WebOS'in cok iyi olma potansiyeli var.

• androidin stratejisi windows mobile ile aynı yani bence sonlarıda aynı olacaktır. webos dan çok ümitliyim ama bakalım
  • Video çalışmıyor
  • dokunmatik halen takılmalı.. IPAD dokunmatiğine çoook uzak
  • çok iyi ben begendim ayped diyenlere hala bitarafımla gülüyorum :) samsungdan nefret ederim ama niye yigidi öldürürken hakkını vermezsiniz anlamam :)
  • inceleme güzel, elinize sağlık ama ne olursa olsun bir türlü Apple IPAD dokunmatiğini yakalayamıyorlar maalesef..

hala dokunduğunda gecikmeli bir tepki verdiği gözüküyor videoda...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.