Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 8.9 ve Galaxy Tab 10.1 ön inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
61.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samsung Galaxy Tab 10.1v'nin çıkış tarihi ve fiyatı Vodafone'un Portekiz sitesinde açıklandı. €589.90 ($860) gibi bir fiyat etiketine sahip olan cihaz için verilen resmi tarih 26 Nisan.

Samsung Galaxy Tab 8.9 ve Galaxy Tab 10.1 ön inceleme

Kaynak:http://www.engadget.com/2011/04/25/samsung-galaxy-tab-10-1v-available-tomorrow-for-590-starting-w/

• ipad 2 beklenenden ucuz çıktı bakalım samsung fiyatı ne olacak
  • galaxy tab 10,1 3g özellikli olarak avrupa veya türkiyede ne zaman çıkar? Ayrıca duyduğum kadarıyla galay tab 10,1 modelinin daha kalın ve 8 mp olan 1.versiyonunun türkiye ye getirileceği doğrumu?
  • Yazılımı entegre edilmemiş halinden takılılmalar oluyor çıktığı zaman videoda dendiği gibi bu sorunlar olmaz
  • ipad fanatikliğim hiç yoktur fanboylarındanda hiç haz etmem ancak samsung ve ipad 2 karşılatırmalarını inclediğimde sgx543 gpu ya sahip ipad 2'nin tegra 2 işlemcili rakiplerini 2 ye katladığını hem benchmarklar hemde kendi ipad2 incelememden çok rahat gördüm sizde tarafsız olun bir mağzada ipad 2 yi kullanın gerçekten hoşunuza gitmiyorsa tekrar konuşuruz.ipad 2 ye bulabileceğim tek kusur usb portun olmayışıdır.
  • Biri Samsung'u durdursun, Engadget Google IO'da dağıtılan Galaxy Tab 10.1 Limited Edition incelemesini yayınlamış. Kusursuz diyorlar, iPad 2'den ince ve hafif. Son derece yüksek malzeme kalitesi ve elit görünüm. En önemlisi tabletler için özel olarak dizayn edilmiş bir işletim sistemi: Android 3.0 Honeycomb. Takılma, lag, vs... gibi şeylerden zaten eser yok Galaxy S II gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safak951

Intro için Valve'den izin aldınız mı? ;)

Adam çok ince görmüş kimse farketmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Biri Samsung'u durdursun, Engadget Google IO'da dağıtılan Galaxy Tab 10.1 Limited Edition incelemesini yayınlamış. Kusursuz diyorlar, iPad 2'den ince ve hafif. Son derece yüksek malzeme kalitesi ve elit görünüm. En önemlisi tabletler için özel olarak dizayn edilmiş bir işletim sistemi: Android 3.0 Honeycomb. Takılma, lag, vs... gibi şeylerden zaten eser yok Galaxy S II gibi.

Linkini de verelim bari de tam olsun :)

http://www.engadget.com/2011/05/17/samsung-galaxy-tab-10-1-limited-edition-review/

• Arkadaslar bugün samsung galaxy tab 2 yi inceleme firsatim oldu(Almanya-Berlin-Medimax) Yaklasik 15 dk kadar kurcaladim aleti.Ipad 2 ve galaxy arasinda kalmis biri olarak inceleme yaptim.Öncelikle cihaz tasarim olarak 10 numara,arka yüzeyi cok güzel.Hafif olmasida süper.Kamerasi beni tatmin etti.Fiyat tam aklimda degil ama 600-630 arasi..Cihazi kurcalarken menüler arasi gecislerin kasildigini gördüm.Diger taraftan ipad2 de yag gibi akiyor menü gecisleri.Acik konusmak gerekirse ios dan iyi anlarim ama android e biraz yabanciyim.Internet tarayicisini tam test edemedim cünkü ortamda wifi yoktu. Artik bir update ile falan bu kasilmalar vs giderilirse galaxy tab 2 yi almayi düsünürüm.Ama yinede Samsung bence iyi bir is cikarmis.
  • ben 8.9 taraaftarıyım am ne zaman türkiyeye gelecek ve satışa sunulacakk?? almak için sabırsızlanıyorrummm:))
  • Ilk Galaxy Tab alanlarin drami bunu alacaklarin gelecegi hakkinda iyi fikir veriyor

http://gigjets.com/11/samsung-galaxy-tab-may-get-android-gingerbreadhoneycomb-update/

quote:

- Gingerbread by the end of the year? Are you kidding me? Wasn't it supposed to be out by NOW?
    Gingerbread yil sonunda mi? Dalga mi geciyorsiniz? SIMDI cikmasi gerekmiyor mu?

ji 2 months ago
    they better, I spent almost $700 on this tab
    Cikarsalar iyi olur, bu alete neredeyse 700 dolar harcadim

smilingtexan 2 days ago in reply to ji
    Just picked up my 3g tab without a contract extension about 3 weeks ago for ~ $400...
    Ben benimkini 3 hafta once kontratsiz olarak 400 dolara aldim

David Rose 2 months ago in reply to ji
    oh u poor bugger picked one up for $369 yesterday here in australia
    - Oh zavalli, dun burada avusturalyada 369 dolara aldim

Heralde bir dahakine iPad alirlar bu kisiler, hateboy bile olsalar.
    Su anda E-bay'de 250 dolara bulunabiliyor. Uzerinde Android 2.2 var, YIL SONUNDA 2,3 update i cikacak deniyor. Daha da acisi birada Android hayraniyim diyenler bile 2.2 ile 2.3 arasindaki farklari da bilmiyorlar. (Acaba neden? Android hayranliklarinin nedeni Apple kompleksi oldugu icin olmasin? :) )

Uzerinde dogru duzgun tablet optimize bi ofis, bi fotograf, bi video, bi muzik uygulamasi yok. Sadece webte geziyorsunuz ve Google in reklamlarini okuyosunuz bol bol.

Ben almayi dusunuyorum, 250 dolara alir kurcalarim biraz sonra turkiyede Android i bisey sananlar cok oldugu icin 700 liraya satarim. Gittigidiyor ilanima yazarim: 'Flash calistiriyor, USB var hede hodoo ' :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 22 Haziran 2011; 20:32:30 >

• Ve aldim

1 Temmuzda elime gecekmis.

e-bay'den :)
    Samsung Galaxy Tab 3G
    Kutusunda, ciziksiz

247 dolar

pohahaha :D

Android i kurcalayalim biraz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 23 Haziran 2011; 21:33:51 >
  • Centauri kardes,

Ne yaptin geldi mi senin 7" tablet? Shipping ne ödedin? Aldigin linki verir misin?

Bunun GSM özelliği için pasaporta işletmek gerekiyor mu biliyor musun?

Yorumlarini merak ediyorum.

selamlar,
  • Kulaklık girişinin üst kısımda olması pek hoş olmamış. Tableti kulaklıkla kullanırken, kulaklık kablosunun sürekli ekranın önüne düşmesi sinir bozucu olacaktır. Ne gerek vardı ki Amerika'yı yeniden keşfe, yan tarafta kulaklık girişi her zaman iyidir.
  • Galaxy tzb 10.1 im var ancak bu videoyu izleyebilmeme ragmen yuklenen guncel videolari izleyemiyorum flash player da indirdimandroid marketten
  • GALAXY TAB 1 VE 2 ARASINDA KALDIM DETAYLI BİLGİ VEREN KULLANICILAR OLURSA ÇOK SEVİNİRİMt
  • merhabalar..
    5 ay önce samsung wave 525 modelini aldım ama cihaz sürekli donuyo. modelden anlayan varsa önerilerini bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.