Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab A 10.1 Wi-Fi 2019 Kazananlar Kulübü ile 1.353,60 TL + 75 Garanti Bonus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.798
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben kazananlar kulübü ile aldım 1353 TL + 75 TL bonus ile 1278 TL ye geldi

Tabi herkeste bu imkanlar olmayacağını düşünerek normal bir GG kullanıcısı mediamarkt mağazası üzerinden 1368 TL ye sahip olabilir + 75 tl bonus garantipay ödemesi ekstra bonus olur. Aslında casper ve huawei güzel F/P ürünler var tabiki. Ama samsung ve mediamarkt satıcı ve marka güvenilir. Ürünü geçen yıldan beri takip ediyorum dediğim gibi F/P ürünü şarjı gayet iyi gidiyor. Aslında hepimiz biliyoruz ki ülkede hiçbirşey hakederinde satılmıyor bana sorarsanız bu ürününde maksimum ederi 1000 olmalı.

(Bunu farklı değerlendirmeyin milyonlarca kullanıcısı var ve bilinmedik XYZSHOP ABCTEL gibi bir mağazadan almaktansa mediamarkt daha güvenli anlamında söylüyorum yoksa bu marka ve kurumlarla elbet sorun yaşayanlar bir daha almayacağına dair yemin edenlerde olmuştur elbet)
    GittiGidiyor
    Samsung Galaxy Tab A 10.1 Wi-Fi 2019 Tablet Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/tablet/samsung-galaxy-tab-a-101-wi-fi-2019_spp_702382?id=569385271

Ben F/P olduğunu düşünüyorum 1278 TL ye

Samsung Galaxy Tab A 10.1 Wi-Fi 2019 Kazananlar Kulübü ile 1.353,60 TL + 75 Garanti Bonus

ayrıca hafıza konusunda daha önceden 69 TL ye almıştım 128 gb micro sd kart var onu kullanacağım..
    128 GB micro sd içinde en uygun HB de karşıma çıktı.. 109 TL ama 150/25 kombo ile 90 TL ye alabilirsiniz..

Bir de inceleme videosu bırakayım.
    Chipset Türkiyeyoutube
    Samsung TAP A T510 10.1 2019 KUTU AÇILIMI & EN DETAYLI İNCELEME
    https://www.youtube.com/watch?v=KkaqtYO0aAk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 27 Haziran 2020; 21:19:28 >

• Merhaba bende kıza alacağım ama aklımda huawei var maksimum bu fiyatlarda önerebileceğiniz model var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde ürün linki size zahmet

• levoank kullanıcısına yanıt
    merhaba zaten genelde çocuklar için oluyor :) T290 modeli var ama biraz daha ödeyip söz konusu ürünü T510 u almak daha mantıklı 3 ve 6 taksit fırsatı var çok karta.. 10 inc ve 2 gb altında tablet almayın derim.

işlemcisi biraz daha hızlı F/P ürünü olarak
    www.n11.com
    Huawei Mediapad T5 32 Gb 10.1" Tablet Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/huawei-mediapad-t5-32-gb-101-tablet-1089144?magaza=numarabir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 27 Haziran 2020; 21:21:52 >

• rami 2gb
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    1350 gibi bir fiyata 3gb ram i olan tablet varmı? yanlış anlamayın varsa paylaşın lütfen
  • levoank kullanıcısına yanıt
    İlgili resim, Kazananlar kulübü ve GG olarak belirtmiştim ama linkide ekledim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

1350 gibi bir fiyata 3gb ram i olan tablet varmı? yanlış anlamayın varsa paylaşın lütfen
    paylaşmakla alakası yok arkadaşım 2gb ram android sisteme yetmez program yüklemeye başladıkça alet şişiyor 1350 gibi bir rakamda az değil ayrıca
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Herkesin bütçesine göre bir durum bu cihaz 1500-1600 civarında satılıyordu 1440 yaptı samsung kendi sitesinde fiyatını.. paralel olarak tekno marketlerdede 1440 bandına düştü gittigidiyorda kazananlar kulübü %6 indirim + 75 tl bonusla yaklaşık ekstra 161 TL gibi bir indirim oluyor bende isterim 1800-2000 verip daha iyi peformanslı bir tablet yukarıdaki yazdıklarımı okumuş olsaydınız zaten ne demek istediğimi anlardınız. konu başında yazdıklarımda dediğim gibi bence bu ürünün hakederi 1000 TL zaten

bonusları değerlendirebilen için sıcak sayılabilecek ılık bir fırsat ihtiyacı olan değerlendirir. ben cihazı denedim test ettim yaklaşık 7-8 aydır takip ettiğim kullanma fırsatı bulduğum bir tablet. IP tv uygulamam, netflix, Ses benim için yeterli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 27 Haziran 2020; 22:1:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

Huawei T5

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    Bikaç mesaj yukarıda ben yazmıştım t5 i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 27 Haziran 2020; 22:10:12 >
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    Bütçenizi biraz aşıyor ama değer gibi.

www.vatanbilgisayar.com
    Lenovo Tab M10 Qualcomm napdragon 450 Tablet fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al.
    https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-tab-m10-qualcomm-snapdragon-450-1-8ghz-3gb-32gb-bt-10-1-cam-and-oreo.html

www.vatanbilgisayar.com
    Lenovo Tab M10 Qual Snapdragon Tablet fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al.
    https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-tab-m10-qualcomm-snapdragon-450-1-8ghz-4gb-64gb-bt-10-1-cam-and-pie.html

Geçen bim’de 3gb ram 32gb depolamaya sahip 10 inç hometech tablet 649 liraya satılmıştı. Tabi onu da almak mesele.
    Ekleme: 19 haziranda satılmış. Yakınınızdaki mağazaları yoklamakta yarar var ama hemen bitiriyorlar bu ürünleri. Belki köşede kalmış,gözden kaçmış bir tane bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 27 Haziran 2020; 22:37:25 >

• snl_ S kullanıcısına yanıt
    alternatif olabilir + kart kupon vs ile 1000 civarina gelir. ram 3 gb

• ercucuk kullanıcısına yanıt
    2GB ramli Samsung, 3GB ramli Casper'den yeğdir.
  • ercucuk kullanıcısına yanıt
    bu Samsung, o casper i ikiye çarpmasın, kendimi banlarım,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikleri düşük görünebilir ama performansı gayet tatmin edici düzeyde. Pili de baya gidiyor.

• Samsung T510 f/p ürünüdür.lenovolarda netflix HD sorunu vardı bi ara

• Samsung ve Huawei dışında dikkat edin Netflix olmuyor genelde. Olsa da SD oluyor. Lenovo'da yok mesela.
  • Lenovo M10 FHD Plus... Dikkat edin bunun bir alt modeli daha var. Onunla karıştırmayın. ZA5T0215TR diye aratırsanız bulabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.