< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU (33. sayfa)
-
-
Haklısınız... Deneyimle tespit edilen artılar eksiler yazılırsa faydamız dokunur.
Benim için artı olan bir başkası için eksi olabilir. Ekran boyutu mesela... Çok göreceli bir parametre bence
Ben A9+ ile sadece içerik tüketiyorum. Pili uzun süre gittiği için zaman sınırı koydum ki içerikler beni fazla tüketmesin. FB-GS maçı izledim az önce. Dört hoparlör epey fark etti. iPad mini ile izlemeyiz artık.
Oyun oynadım sıkıntı yok. WoT gayet akıcı. Netflix sayesinde GTA serisini de oynadım biraz. Problem yok.
A9+ genellikle evde duruyor. Akşamları 15-20 dakika sosyal medya, belki bir dizi film ve nadiren oyun işlerimi görüyorum. Telefonumda hiç sosyal medya uygulaması yok. Hepsi bu tablette.
Uzun seyahatlere giderken de yanıma alıp GPS/nav işlerimi görüyorum. Telefonumu navigasyon için yormak istemiyorum çünkü
Bana yetiyor, yüksek olmayan beklentilerimi karşılıyor. Bu anlamda güzel bir cihazdır A9+
iPad mini ile ise hep yanımda ve sadece metroda ve iş molalarında kitap okuyor; Pazar geceleri gitar uygulamalarını çalıştırıyorum. Başkaca bir görevi yok.
Sonuç: Neye veya nelere ihtiyaç varsa ona göre cihaz(lar) edinmek gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roxy joyrider -- 22 Eylül 2024; 0:19:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İnsanlarımızın genel olarak değişik bir memnuniyetsizlik anlayışı var, hemen hemen her ucuz sayıla bilecek cihaz konusunda durum aynı.
Ahh be kardeşim paran varsa git daha iyisini al, ki zaten daha iyisi daha iyi fiyata var.
Eşime s9fe aldım onu kurcalarken sunduğu özelikler çok hoşuma gitti 1/4 fiyatına A9+ aldım. S9FE konusunda da böyle acayiplikler gırla, S20FE konusunda da.
Hem ucuz olsun hem 30-40 binlik cihazlarla yarışsın pes vallahi!
Tab almay hiç hayal etmemiştim Galaxy tab serisinin Galaxy ekosistemiyle muhteşem uyumu tüm düşüncelerimi değiştirdi. Vallahi ekranı ram-rom u, herbirşeyi fiyatına uygun hatta fazlası var.
Sim kart olmamasına rağmen telefon görüşmesi SMS alış verişi yapabiliyor ve daha bşr çok özellik sunuyor, benim işime çok yaradı.
140-150 dolara böyle bir cihaz alına biliyor olması bence çok iyi. Bu özelikleri sunamayan kıçı kırık çakma and.box lar bile daha pahalı.
Eleştirenleri anlamaya çalışıyorum ama nasıl anlarım çözemedim, tabiki daha iyisi daha ucuza istenir, kim istemez de 140 dolar civarında böyle bir ürün nerde var bilemedim, üstelik Samsung ekosistemi dahilinde.
-
Arkadaşlar tablet alma arifesindeyim. Honor pad 8/256 GB VE A9+ 8/128 arasında kaldım. Kullanım amacı günlük sosyal medya içerik tüketimi video izleme vesaire. Ekran, işlemci batarya ömrü ve sağlamlık açısından samsung mu honor mu?
-
8-10 tane sbc cihazım var, android boxların ana kartı gibi düşünün. Hatta bir tanede tablet gibi kullandığım vardı 8gb ram li, çantada ekranı kırdım :(
Eşime s9fe aldım bir hafta ben kullandım çok hoşuma gitti, S20FE ile uyumu özellikle çok beğendim. Bir dokunmatik ekranlı sbc bile 150-200 dolar maliyetlere geliyor kargosu vergisi. Buradan yola çıkarak A9+ işimi görür düşündüm gördüde ama ram sıkıntı hatta tüm dar boğaz ramdan kaynaklı bu yüzden A9+ 4-64 tabi iade etmeye karar verdim. A9+8-128 alacağım. 4gb de işimi gördü görmedi değil ama 8gb ram benimde kafamıda cihazıda rahatlatacak hatta uçuracak diye tahmin ediyorum.
https://www.youtube.com/watch?si=fgiaHyFMk4enZ06m&v=Zt7L4KSUzmQ&feature=youtu.be
Bu videoyu izledikten sonra kararında teretdütüm kalmadı.
-
4GB bellek Android cihazlara yetmez diye düşünüyorum.
Hafıza miktarı, ekran boyutu ve kasa renginin ne olacağı kişiden kişiye farklılık gösterir ama bellek en az 8 olmalı artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Wallaha bize 4gb ta yeter de artardı da son gelen güncellme ile baya bi kasmaya başladı.8 gb tableti olan bi arkadaş varmı acaba aramızda bu menü geçişleri falan nasıl diye sorcaktım
-
4 gb a9 şuanlık iyi ama 8 gb olan modeli almak daha iyi tabi uzun vade de, yalnız bu cihaz her güncelemede sözleşme yeniliyor. Samsung'a mı özel diğerleri de mi yapıyor bilmiyorum ama hoşnut değilim şu sözleşme durumlarından.
-
a9 serisinin 2024modeli çıkmayacak mı acaba bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
A10 çıkar, 4 aya özellikleri öğreniriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldınız mı tablet?
-
5-6 gündür A9+ 8-128 bellekli sürümünü kullanıyorum ve oldukça memnunum. 4-64 olanın 4gb rami benim için ciddi bir dar boğaz oluşturmuş, şu an nerdeyse uçuyorum. Diğer özelikler fiyatına göre yeterli hatta fazlası bile var. Eşime aldığım s9fe ile tabiki kıyas edilmez ama benim kullanım senaryomda ondan aşşağı kalır yanı yok, özelikle nerdeyse dörtte bir fiyatı göz önüne alınca oldukça makul bir anlaşma, tabi bence...
-
Almadım hocam, yurtdışına gitmem gerekiyordu tablet alma işini erteledim. Tab A9 8-128 gb olan modelini almayı düşünüyorum hala. Belki Tab A10 çıkarsa onu alırım.
-
8/128 olan modelini kullanıyorum. Android 14 - 6.1 sürümü ile çok kasıyor ayrıca dokunmatiği kafasına göre çalışıyor. Bazen tepki vermiyor çok can sıkıcı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonkray -- 13 Ekim 2024; 19:30:32 >
Bende o tarz bakıyordum en son 2.el temiz bi ipad mini 5 aldım memnunum.
-
Uyanınca tepki vermesi bir kaç saniye sürüyor
Sonrasında süper hızlı cihaz
Benimki öyle diyeyim
Animasyonlar falan akıcı değil. Android 13’e de düşürülmüyor . Dokinmatikte donanımsal bir sorun var bence. Yerdeyken tepki vermiyor ele alınca veriyor falan bayagi değişik
quote:
Orijinalden alıntı: ENTÜRKTEYNMENTBende o tarz bakıyordum en son 2.el temiz bi ipad mini 5 aldım memnunum.
Güle güle kullanın. iPad mini modelleri bana pahalı geliyor. Kasım'a kadar bekleyeceğim bakalım.
-
Kullanmadığım A9 8/128 tabletimi satıyorum. Temmuz 2024 tarihli amazon faturalı. Kutusu duruyor. Her yönüyle sıfır cihaz, çok az kullandım. Şarj döngüsü vs. bakılabiliyorsa bakarız. Basit bir kılıf ve ekran koruyucu da almıştım. Onları da yanında vereceğim.
3100 lira.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 2 Kasım 2024; 16:28:49 >
Yeriniz neresi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X