Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
69
Favori
50.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon dan 8Gb A9 aldım. Diğer markalara baktım ama bu boyutta ipad mini hariç güzel bir cihaz bulamadım. Sadece netflix vb için kullanacağım. O yüzden s serisine bakmadım. Kaliteli kılıfı yok sanırım piyasada. Samsung mağazada bulamadım.

• 4 ay önce amazondan 4269 tl ye a9 plus 4.64 aldim oğlum tabletin devamlı dondugunu dokunmatiginin basmadığını söylüyor. Aynı tarihte diger oğluma a9 aldim onun tabletinde sorun yok. A9 plus için nasil bir yol izlemeliyim garantiye gönderebiliyor muyuz sorun giderilir mi. Nereye göndermek gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nasıl sizce alınır mı bunlarda sertifika var mı Netflix için, lenovo nasıl olur, onun içinde kılıf filanda varmış bütçe 3k, 3.5k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme geldi!

200 MB güvenlik ve kararlılık güncellemesi.

• Yine güncelleme geldi!

240 MB.

• espial kullanıcısına yanıt

hocam aldınız mı hangisine karar verdiniz

• Merhaba, A9+ 8/128 modelini almayı düşünüyordum ancak tabletin kronik sorunlarını öğrendiğimden beri karar veremiyorum. Benzer ürün Redmi Pad SE karşıma çıktı ama daha önce Xiaomi kullanmadığımdan dolayı içime sinmedi.

Son gelen güncellemelerden sonra arayüzdeki kasma donma ve dokunmatik probleminin çözüldüğünü doğrulayabilecek bir arkadaş var mı acaba? Teknolojiyle içli dışlı biri değilim fakat nette gördüğüm kadarıyla sorunun yazılımsal olduğu ortada. Ayrıca bazı arkadaşlar bu tür sorunları nasıl benimsemiş anlayamadım açıkçası. Yeni bir tabletin -giriş seviyesi/bütçe dostu/ucuz ürün olsa dahi- böyle sorunları olması hiç ama hiç normal değil. Üstelik global. Üstelik Samsung.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCemw -- 11 Kasım 2024; 13:20:19 >
  • xCemw kullanıcısına yanıt

Lenovo Tab M11'e bir bakın derim.

• xCemw kullanıcısına yanıt

Kullanmadığınz bir şey hakkıda yılların deneyimi varmış gibi eleştiri yapıyorsunuz, yetmemiş birde nasıl benimsemişiz hayret ediyorsun. Vallahi pes billahi pes.

Senin gibilerin hiç bir elektronik cihaz almaması tarafındayız, hem kendilerine hem etrafına külliyen zarar, bu kadar dert insanı öldürür yahuu.

• GuGuuuK kullanıcısına yanıt

Usta adam bişey dememiş ki bu öfke neden. Bende 4/64 A9+ cihaz var 60hz cihazlarımda var 120hz cihazlarımda var. Bu cihazda yer alan 90hz in sistem tarafında efektif olmadığını bende düşünüyorum. Misal 4 tane uygulama açayım 5. Yi açıp 1. Ye dönsem ilk uygulama yeniden başlıyor. Hadi diyelim RAM darboğazı var ok o zaman multitasking özelliklerini kırp veyahut instagram youtube açıkken otomatik ekran döndürmeyi açayım, tableti yataydan dik konuma alayım ekranın dönmesi baya baya saniyeler sürüyor.

Açılmış yüklenmiş bir sayfayı kaydırırken 90hz bir işime yaramaz animasyonların pürüzsüzlüğünde eksiklik var. Kesinlikle animasyonlar 90hz akıcılığında değil. Keza ufak tefek dokunmatik algılamama sorunlarını bende yaşıyorum.

Ha ben bu tablet sadece ve sadece uzandığım yerde küçük ekrandan video izlemeyeyim büyük ekrandan izleyeyim diye aldım hoparlörü olsun ekran boyutu olsun beni tatmin ediyor ama sistem tarafında akıcılıkta sorun olduğu aşikar. Eğer ikinci eli biraz değerini korumuş olsa hemen S9 Fe + gibi bir modelle değiştirirdim ama cihaza kılıf koruyucu bile takmadan kullandım çiziği eziği çok, para etmez. Büyük ihtimalle tablet ihtiyacım çoğalırsa başka modele geçer bunu yeğene falan hediye ederim.

Biz istemedikçe üreticiler yapmaz o yüzden sorun varsa kabul etmeyip baskı yapalım düzelirse ne ala.

• Mr.Rich M kullanıcısına yanıt

4/64 A9+ bende kullandım, 15 gün önce S9fe almıştım onunla kıyaslandığında ki kıyaslamaya gerek yok çok yetersiz geldi sürekli ram boşaltmaktan cihazı kullanmadığım farkettim. Hemen iade edip 8/18 A9+ aldım. Zaten bunları daha önceki mesajlarında detaylı anlattım.

6500tl 200 dolar yapar 200 dolara böyle bir cihaz sahibi olduğum için kendimi oldukça şanslı hissediyorum. S9fe nin 1/3 fiyatına nerdeyse aynı performans alıyorum benim için yeterli.

Usta... adam birşeyden fazla söylemiş kullanmadığı cihaz hakında kullanmadığını da belirterek yaşanmış bir tecrübe gibi aktarmış birde üstüne ukalaca bir serzenişle.

4/64 yerine 8/128 cihaz kullanmış olsaydın nedemek istiyorum anlardın. Ayrıca öfke derden neyi kastediyorsun anlamadım, 8/128 cihaz kullanırsın ve bu yorumu yaparsın anlarım herkesin beklentisi aynı değil olmakta zorunda değil ama tecrüben olmadığı bir konuda bunu kullanalara ithamda bulunursan kullanan birisi olarak hadsizliğe cevap veririm. Ne demek bu sorunları nasıl benimsemişiz, sorunlar neye göre kime göre.

Ayrıca konu 4/64 değil konu 8/128 elma ile armut. Size tavsiyem bir yerlede test edecek 8/128 cihaz bulun test edin ne kadar farklı bir deneyim olduğunu kendiniz tecrübe edin.

Öyle çok fazla çeşit çeşit cihaz sahibi değilim ama 8/128 muhteşem bir f/p ürün ğstelik Samsung ekosistemi içinde ben oldukça memnunum. Daha iyisi illaki vardır 200 dolara anca bu kadar oluyor, tabi bence...

• redvelvet kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, inceleyeceğim.

• Kullanmadığımız bir şey için hala aynı şeye ısrar ediyorsunuz.yetmedi kabiliyette bahsediyorsunuz, kim ne kadar kabiliyetli tartmadan bilemeyiz. Benim söylediğim çok farklı siz ithamda bulunuyorsunuz hala konuyu anlamadınız. Beğenirsiniz beğenmezsiniz ayrıca tabi iyice araştırıp kendinize uyan ürünü almalısnız ama konu bu değil. Ne demek nasıl benimsemişiz yani biz kara cahil her önümüzü konanı yeriz öyle mi, bir tek siz detaycısınız kalan mono, mantar vs. Öylemi. Ne dediğinizi bilmiyorsunuz, üstelik bence iyide araştırmamışsınız.

Reddit dahil bence iyi araştırın, çok iyi karşılaştırmalar var böylece kendinize uyan ürüne sahip olun.nasıl benimseidğimizide anlamış olursun biraz.

Konu A9+ 8/128 böyle aratın genel olarak yorumlar ne görün, ben 4/64 modeli kullanırken tekrar araştırma ihtiyacı duydum ve iyi araştırdım bir çok konu okudum, bir çok eleştiri okudum ve 4/64 iade ettim 8/128 bana uyduğunu gördüm kullandım-kullanıyorum böyle benimsedim, umarım anlamışsındır.

Edit:

Aşırı cüretkar bir nesil var, iki kuru fikirle herşeyi bildiğini düşünen bu sebeple gelişmeye kapalı izlenimi bırakıyor bende.

Marka sevinci biri hiç olmadım kendimce tecrübe ve deneyimim var ama hep öğrenmeye bilgiye açım.

İlla herkesin deneyimine göre bir bildiği vardır az veya çok ama bu cüretkarlık çok fazla, sanki tanrıyız herşeyin en iyisini en fazlasını biliyoruz çok büyük kelimelerle konuşuyoruz.

Sana uymayan belki başkasına uyuyor ama olurmu öyle bir şey, o kadar iyi araştırıcılar var ki senin kullandığın cihaza senden fazla hakim üstelik kullamadan. Ve sen kara cahil ne anlarsın dokunmatikten vs. Önüne konuanı yersin ancak söylemleri. Bu söylemler beni kızdırdığı kadar söyleyenede acıyorum.

Her şeyi bildiğiniz kadar hatta daha az az ne dediğinizi bilin yahuuu!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 4 Kasım 2024; 19:45:3 >

• Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU
    4 ay önce 4270 tl ye aldığım tab a9 plus 4.64 tablet suan indirimde. Zam gelir diye aceleyle aldığım tablet 4 ay gecmesine ragmen ustelik indirime girmis

• Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU

• tabletime kılıf akmak istiyorum. tavsiye alabilir miyim

• son güncellemelerle birlikte gözle görülür bir iyileşme farkeden var mı ? varsa neler düzelmiş ? teşekkürler

• firtina8145 F kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar merhaba. A9 8.7 modelinde jiroskop var mıdır ? Asphalt 8 oyununu çalıştırır mı ? Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.