Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
69
Favori
48.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun

Bende yılbaşı öncesi almak istiyorum elimdeki Tab A9 satarsam 4/64gb olani A9 plus alacağım 8/128gb olanı.

Alınca 1 kere sistem yazılım güncellemesi yapacağım başka gerek yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 16 Aralık 2024; 16:47:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A9 0-100 şarj süresi 5w şarj ile

Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU

• Siceyy kullanıcısına yanıt

25 watt ile denediginizde hızlı sarj simgesi cıkıyor mu ..ne yaparsananiz yapin 5 watt mi max ?

full sarj olmasi 3-5 saat alicak demek ki ...bu ciddi bir süreymiş.

• streamin S kullanıcısına yanıt

Samsung telefon şarj cihazı ile şarjda 15w olan sanırım, standart cihaz.

• streamin S kullanıcısına yanıt

Evet hızlı şarj simgesi çıkıyor ve 1.45-2 saatte doluyor

• A9 bende var.
    Baseus 20w hızlı sarj destekleyen adaptör ile 2-2.5 saatte full doluyor.
    Tam süre tutmadım 2 saate yakın sürede 10% den 90% olmuştu bugün

• Aldığım A9 plus ulaştı bugün elime.

Cihaz çok kasıyor gibi geldi. Ekranı sağa sola kaydırdığımda, pencereleri ufaltıp aşağı yukarı çektiğimde filan çok yavaş hareket ediyor sanki.

Iphone'a alıştım diye mi böyle geliyor acaba (Ekran yenileme hızı - Hz), yoksa ayar filan mı yapılması gerekiyor? Reset de attım ama değişmedi.

Edit: Oynadığım oyunda (FC Mobile) Ultra görüntü seviyesini seçtirtmiyor, yukarıda bahsettiğim geçişler halâ çok yavaş geliyor.. Sanırım iade edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@ckh@wk -- 18 Aralık 2024; 16:13:22 >
  • bl@ckh@wk kullanıcısına yanıt

Cihazın hem Normal A9 4/64gb hemde A9 plus yani büyük olanı aldım kullandım. 1 ay .

Bendeki A9 Plus 4/64gb olanıydı.Dex modu çoklu işlemde çok kastigi için sattım.

Sebebi 4gb ram olduğunu düşündüm.

Eğer sizde 8gb ram var ve arkaplanda çalışan uygulamalar yoksa cihazda sorun var demek.

Ayarlar-Pil-Arka plan uygulama sınırlaması bakın..

Parası biraz fazla olan 11-11.500 ₺

Tab S9fe 11 inch 6 ram 128 modelini

Parası olan s9fe 8/128gb olanı alsın.13.000-13.500₺

Exynos 1380 gayet yeterli ve güçlü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 18 Aralık 2024; 18:2:30 >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt

A9+tan önce eşime S9fe aldım, ikisi arasında öyle aman aman bi fark yok.

8gb ram ile oldukça stabil kullanıyorum, s20fe telefonum ile karşılaştıra bilirim öyle aman aman bir akıcılık farkı yok.

Sadece dokunmatik s20fe daha iyi gibi belki küçük olduğu bana öyle geliyor diye düşünüyorum.

Ayrıcı 3 aydır telefonu sadece bankacılık işleri için kullanır oldum çoğunlukla tüm gün tab elimde ve iyi geçiniyoruz. Ben bir kasma akma kokma hissetmiyorum.

Ram 4gb mı 8gb mı?

https://www.reddit.com/r/GalaxyTab/comments/1dcu6tm/how_is_a9_such_fantastic_value_but_still_waste_of/

Reddit te A9 için oldukça fazla konu var ve faydalı öneriler var okumanızı tafsiye ederim.

Ayrıca animasyon ayarlarını kapattım ve ram plus kapattım belki fark yarata bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 18 Aralık 2024; 18:27:7 >

• GuGuuuK kullanıcısına yanıt

İşte siz 8gb ile memnunuz..

Başkası kasıyor dokunmatik belli bölge algılamıyor gec tepki veriyor demiş?!!

Elektronik tamamen şans işi bir kere daha anladım.

Ben 1 yıldır sorunsuz A9 kullanıyorum "0" kasma donma ama onla ilgilide şikayet çok..

8GB ve arka planda çalışan başka bir uygulama yok hocam.

İade kodu oluşturdum, ekranını gözlük camıyla temizleyip paketine geri koydum. Yarın iade edeceğim.

Tekrar bu tarz bir şey yaşamamak için gidip Teknosa ya da Media Markt'ta alacağım cihazı deneyeceğim, sonra satın alacağım.

Honor Pad 9 Qualcomm Snapdragon 8 Gb 256 Gb yorumlardan gördüğüm kadarıyla beğenilmiş bu cihaz da, ekran yenileme hızı da 120hz, önceliğim bu gibi duruyor. Ama dediğim gibi önce deneyeceğim şubede.

@ GuGuuuK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@ckh@wk -- 18 Aralık 2024; 18:30:9 >

Eyvallah, herkesin beklentileri farklı bunda bir anormallik yok, ben memnunum diye başkalarının memnun olmasını beklemiyorum zaten.

Çoğunu okudum :) ekran dokunmatik ile aslında bir sorun yaşamıyorum ama o kadar çok şey okudum ki etkilendim mi diye düşünmüyor da değilim.

Nasıl derler, çok sorun duyunca piriklenirsin ve hep acaba diye beklentide olursun öyle bir his.

Dilerim içinizin rahat ettiği ürünü bulursunuz.

Ekran ayarlarından pürüzsüz hareket özelliğini adaptif olarak ayarlamanız lazım öncelikle. Onun haricinde bu cihaz üste seviye bir cihaz değil 5 bin liralık bir tablet sonuçta oyunlarda üst düzey bir performans alamazsınız.

• Ekran dokunmatiğiyle ilgili bir ek yapmak istiyorum.

Bu gün eşimin s9fe tab ile test yaptım arada fark var. Bir yerde okumuştum, parma içi ile değil de tırnak ile test yapıldığında dokunmatik iyi çalışıyorsa bu iyidir diye. Özellikle tırnak ile test yaptığımda A9+ oldukça kararsız, S9FE bu konuda hiç hata yapmadan duyarlılık gösteriyor, keza telefonda da aynı olması gerektiği gibçalışıyor ama A9+ gerçekten çok kararsız tırnak testinde, yada benim tab bu şekilde ama parmala yeterince iyi ve fiyatına göre bence adil bir anlaşma.

• bu kasma donma sikayetlerinden benim de cok şüphem vardi ancak 8 gb olan versiyonu ile çoğunluğun memnuniyeti sonrasi hemen n11 den siparis verip aldim. 4-5 gündür kullaniyorum çok memnunum.video izleyip ekrani ikiye bölüp pdf ile çalışma dahi yapiyorum hiç kasma donma yaşamadım.

Desiğiniz dibi parmağın dışıyla yani tırnak yüzeyi ile mesajınızdaki beğenme, kalp simgelerine bastım. Cevapla düğmesine bastım. Klavyeden mesaj da yazdım. Bir sıkıntı yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.