Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
69
Favori
48.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de 8/128 modelini iki haftadır kullanıyorum. İlk tabletim ve fiyatına göre çok memnunum. Oyunla ve kalem ile işim olmadığı için şu an oldukça yeterli.

• O zaman bana servis yolu göründü, yaşadığım soruncuk tek sorunum olmak üzere :)
    Şaka bir yana ben yazı yazmayı başaramadım, açıkçası yazı yazmayı denemek aklıma gelmemişti. Ama S9FE hiç sorunsuz hatasız yazı yazabildim, bu yazıyıda parmallarımla yazıyorum tırnakla denedim ama yazmıyor desem yeridir o kadar kötü. Serçe parmağım daha duyarlı sanki, birde diğer parmaklarla test yaptım:)

Yaş altmışa bir kaldı, doğal olarak tırnaklarımda kalınlaştı bu yüzden daha genç birinde deneyeyim ama bu s9fe nin ekranının daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
    Şimdi eşim denedi ondada aynı :(((
    Ben servise gidiyorum, görüşürük...

Ek:
    Şimdi iki tableti biraz daha test ettim, sayfaları aşağı yukarı kaydırınca sanki S9FE daha akıcı, acaba ekran dokunmatiğiyle mi ilgili karar veremedim.
    Tabi arada iki msliden fazla fşyat farkı var, benim bütçem ve kullanım alışkanlıkları için oldukça yeterli. Ne kaaa köfte o kaaa ekmek misali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 21 Aralık 2024; 17:18:31 >

• Tab A9 Güncelleme Geldi

Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siceyy kullanıcısına yanıt
    Boyutu büyük nerdeyse 1gb neden acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: officerkd6-3.7

Boyutu büyük nerdeyse 1gb neden acaba

Bilmiyorum ki hocam yeni bi şeyde göremedim pek

O hatayı 1 sefer yaptım.

Asla Katiyyen güncelleme yapmam.

Cihazın işlemcisi belli. görsellik için yavaşladığı hissediyorum.

Asla güncelleme yapmam tavsiye etmem

• ibo83 kullanıcısına yanıt

Hocam aksine son güncelleme ile android 14 one ui 6.1 hantallığının gittiğini gözlemledim cihaz bi tık daha akıcı hale geldi ben tavsiye ederim güncelleyecek arkadaşlara sizin kararınız tabi sizin görüşünüz

1 yıldır kullanıyorum.

Yanlışlıkla güncelleme yaptım 1000 pişmanım.

Yalnız iyi bakin güncelleme hala

Android 14 ve arayüz 6.1 yani 6.2 değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 25 Aralık 2024; 18:59:24 >

A9 (+) da geldi sandım ama gelmemiş.

Evet hocam 6.1 dedim zaten o hantallığı gitmiş yani güncelleme ss ini atmıştım

Bende'de 6.1 var şuan.

2 güncelleme de 6.1 üzerine mi geldi?

Evet hocam

Gerçekten faydalı oldu.

Ama banada ders oldu güncelleme konusunda

6.2 ciksa güncellemem mesela

• Güncelleme bildirimi sürekli gelip duruyor ekrana, yanlışlıkla tıklayıncada hemen güncelliyor. Bu bildirimi kapatmanın yolu varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabletinin kastığını düşünenler şu konuyu okusun.

https://xdaforums.com/t/fix-lag-ui-6-1-in-samsung-galaxy-tab-a9-update-drivers-adreno-619-magisk-module.4705515/

Kasılmalar, takılmalar grafik sürücüsü kaynaklıymış. 7'de çözerler umarım. Bende herhangi bir sorun yok.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

Bir ara deneyeceğim, belki dokunmatik tutarsızlığına da çare olur.

Konu dışı için özür, xda görünce duygusallaşıyorum azüçük :)

Windows Mobile, Smartphone 2002, pocket PC zamanında xda da yatar kalkardık, zamanının çok ötesinde cihazlardı ve iPhone bir tekme de yerle bir etti, ardından Android'in son ölümcül darbesiyle Windows tuzla buz.

• GuGuuuK kullanıcısına yanıt

Eski tadı yok ya. 2014-2021 arası başta Xperia Z2'm olmak üzere evdeki telefonlara ne romlar kurdum ne xposed modülleri yükledim hey gidi. Cihazın canını okudum anakartı değiştirmek zorunda kaldım çok fazla yanlış yüklemeler yapmaktan, 8 defa pil değiştirdim o arada o kadar yoğun kullandım. Şimdi hiç uğraşasım yok, bozulmasını göze alamam telefonun. İstediğim en büyük şey karanlık moddu (özellikle üst hızlı ayar için) hep. 9 sonrası gelince zahmete giresim kalmadı. Başıma bişey gelirse xda forum sorumludur. Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU 

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

Hocam Allah senden razı olsun :)

Ben normalde cihazlarımın XDA konularını, yerli ve yabancı kaynaklardan sürekli takip eden, en güncel sürümü denemeye meraklı biriyim. Bu cihazdan soğuduğum için 4/64 versiyonuyla 2 uygulamayı bile eş zamanlı kullanamadığım için genelde Youtube ve browser veya çok basit bir oyun oluyor bu multitasking işim. Tabletten ümidi kesmiştim.

Linkte rootlu sistemde magisk üzerinden güncel driver paketini yüklediğinde performans artışından bahsedilmiş. Hemen EUX CSC'nin X210XXU5CXK4 sürüm kodlu yazılımının rootlu versiyonunu hazırladım. Odinden flashlayıp magiskten linkteki zip'i kurdum. Gerçekten de bahsedildiği gibi sentetik testlerde performans artışı mevcut.

Güncelleme sonrası

Tabi bu rootlu sistem imajını kurmak sistemi sıfırladığı için aldığım yedekten bütün uygulamalarımı geri yükledim, kullanımlarım sonrası sistem akıcılığında gelişme var mı belirteceğim.

• GuGuuuK kullanıcısına yanıt
    Oooo benim gibi bir xda dinazoru varmış.. Merhabalar.

2005 veya 2006 da imate jam-in aldığımdan beri. Xda göz bebeğimdir.

Eskisi gibi root, custom rom, kernel vs kasmıyorum ama hala kutsal bilgi kaynağıdır.

Geçenlerde tarihi eser Galaxy note 3 için rom vs biraz eski günleri yad ettim.

Ama aldığım batarya 3 günde şişince, pil atık pil kutusuna, telefon da tozlu raflara döndü.

Bugün koca koca telefonları taşıyanları görünce, ben note1 aldığımda hatta öncesinde p1000 (telefon özellikli tablet) ile görüşme yaparken benimle dalga geçenler geliyor aklıma.

Yaşlandık zaar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.