Şimdi Ara

-**SAMSUNG GALAXY TAB --ANA KONU --**- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.265
Cevap
26
Favori
658.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: visceroid
    Öteki başlık varken buraya gerek yoktu, naçizane fikrim...

Aslında ben de aynı düşüncedeyim. Eski konu başlığının ismi değiştirilmek suretiyle oradan aynen devam edilebilirdi. Ama açıldı bir kere. Olsun artık. Paylaşımlara aynen devam
  • 30 Kasım 2010; 23:51:01

Merhaba,

Sorulan bir soruya verilen cevap:

Daha önce de yazdığım gibi video larınızıtürkçe karakterlerini düzgün görerek izleyebilmeniz için,

Diyelim filminizin adı avatar.avi Altyazı dosyanızın adı avatar.srt olmalı
    ve srt dosyanızı NOTEPAD ile açıp utf-8 olarak kadetmiş olmalısınız. Keyifli seyirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deutscher

quote:

Orijinalden alıntı: visceroid
    Öteki başlık varken buraya gerek yoktu, naçizane fikrim...

Aslında ben de aynı düşüncedeyim. Eski konu başlığının ismi değiştirilmek suretiyle oradan aynen devam edilebilirdi. Ama açıldı bir kere. Olsun artık. Paylaşımlara aynen devam

Bence de öyleydi.

Yanlış anlaşılma olmasın diye taşıyorum ama yeni gelenlere de toplu bilgi olur hiç olmadı.
  • 1 Aralık 2010; 1:22:08

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

kaanustr

Allah razı olsun sizden bu paylaşımlarda bulunduğunuz ve objektif, açıklayıcı yorumlarınızı için. Sizin sayenizde bu tableti almamam için bir sebep kalmadı çünkü aklımdaki gerekli olan her şeyi aktarmışsınız. Tek bir sorum var size: Telefon olarak performansından memnunmusunuz? Bluetooth ve normal kulaklıkla nasıl? Bir de direk sim kartı takıp kullanabiliyoruz değil mi telefon olarak?

Merhaba,

Telefon performansı için şöyle söyleyebilirim,

Mesajlaşmak hiç bukadar keyifli olmamıştır herhalde. Sesli aramalarda ve gelen aramayı cevaplamada ve sesli iletişimde hiç sorun yok. Bluetooth kulaklıkla kullanan arkadaşım var

çok memnun. Kendi kulaklığı ile de sorumsuz mikrofon çok kaliteli ses aktarıyor. Cihazdan çok uzak olmadığınız müddetçe Bluetooth sıkıntı yaratmıyor. Hands free görüşmede ses

oldukça güçlü ama İphone4 1 adım daha iyi.

Evet sim yuvası standart sim yuvası ve direkt takıp kullanabiliyoruz.

Saygılar

• kutudan taşıma yada koruma kılıfı çıkıyor mu? çıkmıyorsa ayrıca satın almak mümkün müdür?

ayrıca bu bir telefon mu? yani sim kartımızı takıp direk telefon olarak da kullanılabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro_34 -- 6 Aralık 2010; 23:22:52 >
  • Kaanustr root ve rom yukleme konusunda buraya yazacaklariniz bilgilendirici olacaktir,eminimki benim gibi ihtiyac duyanlarda cikacaktir ve yarim yamalak ingilizcemizle yabanci sitelerden bilgi almak icin ugrasmak zorunda kalmayacagiz,takdir sizin
  • 2 Aralık 2010; 14:00:28
    Sevgili dostlar tekrar merhaba,

Galaxy Tab ı alalı dolu dolu 6 gün oldu eh hepimizin az çok fikri var nedir nasıl birşeydir.
    Hatırlarsanız ilk mesajlarımda ve yüklediğim video da biraz inceledikten sonra bir + ları -leri yazısı yazar birlikte değerlendiririz demiştim.
    Gün o gündür dostlar,

Kusura bakmayın biraz uzunca bir yazı olacak.

Öncelikle Android Markete ulaşamama durumu için TC. vatandaşı olararak bir çift lafım var. Bu cihazı alan ve diğer ülkelerde yaşayan insanlardan

farkımız ne? bende alnımın teriyle kazandığım paramla bu ürünü alıyorum, ama en önemli kaynak olan Android markete ulaşamıyorum.Sebep ne?

Vay efendim Google, Android market üzerinden yaptığı uygulama satışları için Türkiyeye vergi ödemiyormuş veya benzeri bir durum. İyi hoş anladım

ama yahu zaten Uygulamaların büyük kısmı ücretsiz!! Yada ücretsiz olan uygulamaya benim erişimimi niye kısıtlıyorsun? Hadi madem kısıtladın,

Androit Market Türkiye diye bir yer var Başarı Elektronik Tabanlı peki ne var orada hiç birşey, Niye? Hiç olmadı Bu siteye Bedava Uygulamaları koysunlar

yada bedava uygulamaları kullanıma açsınlar bir şekilde. Bu işlerle uğraşanlar her kimse şunu hiç düşünmüyorlar. Kısıtlamalar ve engellemeler insanları

illegal yollara yöneltir. Youtube a yıllarca nasıl girdik yasaklıyken? Bu ürünleri ithal ediyorsanız, tüm zemini hazırlayacak ve dünyanın her yerinde ne hizmet veriliyorsa

siz de aynı hizmeti vereceksiniz... Neyse lafı uzatmayayım affınıza sığınarak biraz içimi döktüm işte.

Galaxy Tab a dönecek olursak, Ben en başından bu yana elmayla armut u kıyaslamayalım doğru olmaz demiştim ki bu bu düşüncemde kararlıyım.

Tab boyutları ve içeriği ile muadilleri içinde ilk lerden bir tanesi hali ile bu ürünü kullanmadan yorum yapmak yanlış olur diye düşünüyorum.

Tab ın olumlu yönleri yani "+" ları

* Genel tasarım kullanım kolaylığı
    * İşcilik kalitesi kullanılan malzeme
    * Donanımsal içerik zenginliği (Gps,Gsm modülü ve ön kamera vs)
    * Ekran kalitesi,hassasiyet algılaması ve Desteklediği çözünürlük.
    * Donanımsal içeriğine göre iyi pil performansı.
    * Kaliteli aksesuar seçenekleri. (yakında satışına başlanacak orjinal aksesuarlar için)
    * Güzel tasarım ve boyut Sorunsuz taşıma Çok iyi ayarlanmış ve dağıtılmış ağırlık.
    * Başarılı wi-fi ve 3G performansı (hiç sorun yaşamadım)
    * Mükemmel Multimedya performansı
    * Genel anlamda Çok iyi stabilite (bir kez bile sıkıntı yaşamadım donma yada reset gerektirmedi)
    * Usb Mass storage destegi ++++++++
    * Çok başarılı Pc bağlantı arayüzü (kies) sınırsız Pc ile eşleşme

Tab ın olumsuz yönleri yani "-" leri

* Düşük ana bellek kapasitesi (32 veya 64 Gb olmalıydı)
    * Düşük ana kamera çözünürlüğü (daha yüksek çözünürlük ve önemlisi hd video çekimi olabilirdi)
    * Türkiyede pazara sunuluş şekli ve istenmeyen içerik.
    * Yüksek fiyat ve Tekelci satış mantığı.
    * Vasat kutu içeriği (hiç olmasa bir koruma kılıfı ve Bluetooth kulaklık çıkmalıydı bu kadar para veriliyor çok mu şey istedim )
    * Yetesiz açıklama ve kullanım klavuzu.(özellikle telefon modülü için)

Arkadaşlar işletim sistemi için birşey yazmadım. Ama Android işletim sistemi bizi çok şaşırtmaya devam edecek gibi görünüyor özellikle 3.0 süprizlerle dolu olacak gibi.

Yukarıda yazdıklarım tamamen Kişisel görüşlerimdir.

Size söz verdiğim gibi Çok değerli arkadaşım Protochip in de destekleriyle hazırladığımız Uygulama arşivimizin linklerini veriyorum.(whatsapp da dahil)

Keyifli günlerde kullanmanız dileği ile...

Saygılar.

http://**pidshare.com/files/434424659/Galaxy_Tab_Uygulamalarae__by_Kaanustr_Protochip.rar

http://**pidshare.com/files/434428884/Galaxy_Tab_Uygulamalari_Part2_By_Kaanustr_Protochip.rar

Not : Upload ettiğimiz uygulamaların tümü ücretsiz ve erişebilinen (türkiye dışında) uygulamalardır . Kopya,crack vs içermemektedir.

'*' ların yerine ne aolacağını biliyorsunuz

Şimdi bunları yazdıktan sonra fark ettim bazı arkadaşlar sormuş swype yada uninstaller (turkcell uygulamaları için) gibi arkadaşlar emin olun

kişiye özel uygulama upload çok zaman alıyor ama şu adresin Android bölümünde aradıklarınızı bulabilirsiniz.

http://w*w.ipmart-for*m.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

kutudan taşıma yada koruma kılıfı çıkıyor mu? çıkmıyorsa ayrıca satın almak mümkün müdür?

ayrıca bu bir telefon mu? yani sim kartımızı takıp direk telefon olarak da kullanılabiliyor mu?

Merhaba,

Hayır kutudan koruma kılıfı vs çıkmıyor ama satın almak mümkün. Az sonra taşımakta olduğum resimleri upload edeceğim bir fikir verebilir.

Taşınıyoruz da kusura bakmayın.

Saygılar.
  • Estahafurullah, cevap için teşekkür ederim hocam, bu konunun lideri sanıyorum sizsiniz

ayrıca bu telefon mu? yani sim kartı takıp baya normal telefon gibi kullanabiliyor muyuz?
  • Kutudan kilif cikmiyor,iphone tarzi ayakli yarim kiliflar ve ekran koruyucular gg gibi sitelerde var,ayrica orjinal kiliflarda satiliyor,hem tabi cuzdan gibi tasiyor hemde kapak ustunde aletin uc kademeli yatay ve dik durmasini sagliyor,bu bir telefon ama diger telefonlar gibi kulaga denk gelen kisminda bi ses cikisi yok kulaklik bagli degilse direk handsfree modunda cagri cevaplaniyor
  • Kaanustur kardes alet 720p video ceke biliyor bir de arkadaslar alet gercektenmi 1080p video oynata biliyormu cunki islemcisi ayni ve galaxy s oynatamiyor ayrica oynatmasi icin benim bildigim cift cekirdekli olmasi lazim
  • quote:

Estahafurullah, cevap için teşekkür ederim hocam, bu konunun lideri sanıyorum sizsiniz

ayrıca bu telefon mu? yani sim kartı takıp baya normal telefon gibi kullanabiliyor muyuz?

telefon gibi en rahat bluetooth kulaklıkla kullanılıyor galiba.
    onun da titreşimlileri varmış çağrı gelince kulaklıkta titreşimle uyarıyormu en iyi bu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlantis.

Kaanustr root ve rom yukleme konusunda buraya yazacaklariniz bilgilendirici olacaktir,eminimki benim gibi ihtiyac duyanlarda cikacaktir ve yarim yamalak ingilizcemizle yabanci sitelerden bilgi almak icin ugrasmak zorunda kalmayacagiz,takdir sizin

Sevgili Atlantis,

Rica ederim, niye yarım yamalak olsun gayet güzel araştırmış ve cesaret etmiş başlamışsınız.

Ben de bu konularda sizler gibiyim,zaten yaptığım da bilgi paylaşımı.

(Üstadım ben de çok heyecan çektim acaba galaxy uyanacakmı diye sanki benim galaxy brick olmuş gibi üzüldüm, beni en çok sevindiren sizin sevincinizi düşünmek oldu)

Evet ciddi ve dağınık olmayan Rom yükleme ve root etme rehberi mahiyetinde birşey hazırlanabilir.

Bu konuya birlikte karar verelim.

• Arkadaşlar,

Gelen sorulara toplu cevap vermek gerekirse;

Evet Galaxy Tab Gt-P1000 Telefon modülü de olan bir tablettir. Ve Bluetooth kulaklıkla çok keyifli kullanılıyor. Hangi model kulaklıklarda olduğunu bilmiyor olsamda

kulaklığınız titreyerek sizi uyarabiliyor.

Sevgili orhan azeri,

Ürün 720p video çekemiyor ama video örneğini inceleyebilirsiniz.

Ancak 720p 1080i ve 1080p yi babalar gibi oynatıyor ve sorunsuz oynatıyor ses yada altyazı senkron bozulması yapmıyor.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanustr -- 6 Aralık 2010; 23:44:02 >
  • Sevincimiz ailecek oldu,sabahtan itibaren tabı açmak için uğrastık,tam acildi diye sevindik ki samsung yazısında takıldı,sayenizde sonunda başardık,tekrar teşekkürler
  • 2 Aralık 2010; 23:48:41

Sevgili Dostlar,

Sizlerinde başınızı ağrıttımsa affola, Paylaşıma devam

Simdi gelelim gecenin bomba haberine...............

Galaxy Tab için hd oyun istermisiniz?

Şöyle yapalım arşiv i genişlettim Protochip kardeşimde bir sürü ilave yaptı

Hepsini bir bütün olarak mı upload etmeli yoksa sadece güncellerimi bilemedim.

Oyunlar için söylemem gerekenler var,

3 adet hd oyunun ikitanesini denedim sonuç mükemmel

1 tanesi asphalt 5 di galiba galaxy Tab direksiyon siz şöfor neyse oyunun apk sını yükledikten sonra çalıştırınca 150mb internetten data indiriyor.

Diğeri dungeon hunter hd bu da 300 mb civarında data indiriyor 3. sünü denemedim. Demek istediğim Wi-fi ler açık olsun.

Ben arşivi tekrar bütün olarak atıyorum tamamı 75 mb gibi birşey hem Whatsapp ın yeni sürümü de var bi sürü yeni uygulama. İyi eğlenceler.

Kalın Sağlıcakla..

http://**pidshare.com/files/434483227/APPLICATIONS.rar

bu da asphalt5 hd
    http://**pidshare.com/files/434545857/Asphalt5HDv318-TAB.rar

• 4 Aralık 2010; 12:30:00

Galaxy tab ile çekilmiş resim ve video örnekleri;

-**SAMSUNG GALAXY TAB --ANA KONU --**-

Video için tıklayın

video-2010-12-04-11-22-46.mp4

• Samsung un HM 1500 modeli bluetooth kulaklığı titreşimli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlantis. -- 6 Aralık 2010; 23:50:59 >
  • 4 Aralık 2010; 13:00:21

Bunlar da diğerleri,

Uyarmam lazım Ön koruma filmi tozsuz bir ortamda ve dikkatlice takılmalı ben hatasız taktım ama son anda bir toz yüzünden bir adet

kabarcığım oldu. Sevgili protochip tutucuyu, Ankara necatibey caddesinden, koruyucu film+Ayaklı kılıfı internetten almış.Zaten ikisi bir arada.

• quote:

Estahafurullah, cevap için teşekkür ederim hocam, bu konunun lideri sanıyorum sizsiniz

Hocam bizde liderlik yada benzeri bir durum yok emin olunuz.

Bir kaç dost bir araya geldik bilgi ve deneyim paylaşıyoruz.

Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.