Şimdi Ara

-**SAMSUNG GALAXY TAB --ANA KONU --**- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.265
Cevap
26
Favori
658.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gerçekten zor bir iş.. Ne kadar dikkat edersek edelim, illa ki ufacık bir kıl, tüy giriyor ekranla folyo arasına.

Bana bir satıcı, ekran koruyucuyu banyoda takmamı önermişti. Çünkü banyodan sonra havadaki tüm tozlar sıcak buhara yapışıp, kalıyor. Havada kıl, tüy uçuşmuyor(muş) :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: armain

Bu gün Gamil den dolayı reset attım, gmail i cihazda kullanmayı düşünmüyorum, öyleki adam 4 sene önce email attığım kişilerin kaydını tutmuş, ve entegre ettiğimde rehberimin içine tükürdü resmen havadan 50 tane kayıt geldi, birde ben gmail i kullanmıyorum, kullananların halini bilmiyorum.
    İşin kötü yanıda cihaz kurlumunda ilk başta Gmail hesabı istiyor, kaldıramıyorsun reset atacaksın, tam bir tuzak bence ben gmail hesabını e-posta içinde kullanacağım.
    Sizede tavsiyem PC kullanıyorsanız ve devam edeceksiniz Outlook ta güzel bir rehber yapın kendinize ve istediğiniz cihazla, bu başlık altında Galaxy ile entegre edin.
    Bu gün reset yaptıktan 10 dk içinde hemen her şeyi (e-postalar, notlar hariç) tekrar aktardım ve gayet iyi çalışıyor.
    Galaxy Tab a diyelimki reset attınız yada değiştirdiniz, daha önce yaptığınız senkronizasyonda ki Outlook verilerinizi aktarmak istediniz, Kies size verilerin yarıdan fazlası kaybolmuş senkronizasyonu sıfırlayıp yeniden başlatmayı tavsiye ediyor, devam diyip senkronize edebilirsiniz.
    Dışarda Galaxy Tab evde veya işte PC ile senkronize olabilirsiniz.
    Kolay gelsin

+1.

Tamamen katılıyorum.

Tamamen outlook kullanıyor da olsanız, Android ile gmail hesabı kullanın. Gmail kişilerin yedeklenmesi konusunda işleri çok kolaylaştırıyor. Ancak eğer düzenli olarak eski gmail hesabınızı kullanmıyorsanız, gidin yeni bir gmail hesabı açın. Sıfır bir hesap. Sonra Androidden yeni gmail hesabınızla senkronizasyonu açın. Böylelikle sürekli bir yedeğiniz olacak. Bunun yanı sıra outlook ile Kies aracılığı ile ara sıra senkronize edersiniz. Daha sonra eski gmail hesabınızı da ekleyebilirsiniz, tabi ki onunla kişileri senkronize etmeyin.

Diğer yandan ben de kendi deneyimimi aktarayım.

2006 yılı sonunda yanan harddisk sonucu eski tüm outlook yedeklerimi kaybettim. İyi bir ders oldu. O zamana kadar ben de yıldan yıla yedek alıyordum. Ama yandı gittiler. İşte o gün bulut tabanlı (tüm bilgileri internette tutan) bir sisteme geçmeye karar verdim. Ve şirket email adresimi gmail hesabım üzerinden kullanmaya başladım. Tam olarak 4 sene oldu. Tam 5 gbyte emailim gmail tarafından tutulmakta. 2008 yılı boyunca Iphone kullandım. 2009 başında ise Androidli bir telefona geçtim. Androide geçtiğimden itibaren kişilerimi de gmail ile senkronize ediyorum. Şu anda gmail hesabıma girip tüm kişilerimi (telefon yada email bağlantılı) görebiliyorum, düzenleyebiliyorum. Telefonu kaybetsem dahi herşeyim internette duruyor. Daha güzeli, telefonda bir email yazacağım zaman direk kişilerden seçip gönderebiliyorum. Gayet pratik oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurol
    Ancak eğer düzenli olarak eski gmail hesabınızı kullanmıyorsanız, gidin yeni bir gmail hesabı açın. Sıfır bir hesap. Sonra Androidden yeni gmail hesabınızla senkronizasyonu açın.

Ben de aynı bu şekilde yapmıştım zaten :) 5-6 yıldır kullandığım Google/Gmail hesabımı değil, geçen hafta oluşturduğum yeni hesabımı kullanacağım Galaxy Tab ile. Eski hesabımı ise iptal/inaktif edeceğim. Ama önce oradaki mailleri elden geçirmem gerekiyor. Kategorilenmiş yüzlerce email var çünkü. Kişiler listemi ise basit bir şekilde yeni hesabıma aktardım. Beni tek düşündüren konu; kişilere ait bilgileri internet üzerinde barındırıyor olmak ne kadar güvenli? Çünkü Android'le birlikte sadece email adresleri değil, cep telefonları da internet üzerinde barındırılıyor olacak..

• Fiyatı biraz daha bütçeme hitap etseydi hiç düşünmeden alırdım. Özellikle gps için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deutscher
    ...Beni tek düşündüren konu; kişilere ait bilgileri internet üzerinde barındırıyor olmak ne kadar güvenli? Çünkü Android'le birlikte sadece email adresleri değil, cep telefonları da internet üzerinde barındırılıyor olacak...

Haklı bir kaygı.

Ama ne olacak ki? Zaten sizde telefon kaydı olan kişiler telefonları ile birlikte, operatörlerde zaten mevcut. Ve bu listeler bir şekilde ele geçiriliyor. Sizin telefonunuza da tanımadığınız bir numaradan "ödül kazandınız" smsleri geliyordur. Kısacası, ben bu kaygılarımı attım. Ve kullanıyorum.
  • Merhaba,

Arkadaşlar bugün işlerim biraz yoğun kusura bakmayın,

söz verdiğim herşeyi upload edecegim ilk fırsatta.

Bazı arkadaşlar n.o.v.a HD oyununu istiyordu öncelikle onu upload ettim.

Tıklayın

http://**pidshare.com/files/435649283/NovaHDv313-TAB.rar

Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanustr

Merhaba,

Arkadaşlar bugün işlerim biraz yoğun kusura bakmayın,

söz verdiğim herşeyi upload edecegim ilk fırsatta.

Bazı arkadaşlar n.o.v.a HD oyununu istiyordu öncelikle onu upload ettim.

Tıklayın

http://**pidshare.com/files/435649283/NovaHDv313-TAB.rar

Saygılar..

Teşekkürler.
  • Bugün ben de TIM'e uğrayıp Galaxy TAB'ı deneme fırsatı buldum. Dokunmatik ekran hassasiyeti çok başarılı, multitouch'u bizzat çektiğim fotoğrafta denedim, sorunsuz. Sim kart olmadığı için ve hatta wi-fi olmadığı için TIM(!)'de bazı şeyleri deneme fırsatı bulamadım. Malzeme kalitesi, ağırlık, cihazın verdiği tepkileri beğendim. Fakat hali hazırda DM1'in taksitlerini ödediğim için şu an bu cihazı almak bana çok lüks gelecek maalesef. Yaz sezonu için düşünebilirim ama şu an için hayır Takibe devam ediyorum ama
  • Arkadaşlar hiç alt yazılı film izledinizmi? Genelde srt yada sub tarzı altyazılar yayınlanır.Üzerinde herhangi bir oynama yapmadan srt yada sub uzantılı dosyaları oynatan oldumu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaka

Arkadaşlar hiç alt yazılı film izledinizmi? Genelde srt yada sub tarzı altyazılar yayınlanır.Üzerinde herhangi bir oynama yapmadan srt yada sub uzantılı dosyaları oynatan oldumu ???

Galaxy Tab, film dosyasıyla aynı isimdeki srt altyazıları destekliyor diye biliyorum. Eğer Türkçe karakter sorunu yaşanıyorsa, altyazı dosyasını NotePad ile açıp, UTF-8 olarak kaydetmek gerekiyormuş. Ben denemediğim için sadece duyduğumu söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deutscher -- 8 Aralık 2010; 17:21:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaka

Arkadaşlar hiç alt yazılı film izledinizmi? Genelde srt yada sub tarzı altyazılar yayınlanır.Üzerinde herhangi bir oynama yapmadan srt yada sub uzantılı dosyaları oynatan oldumu ???

Sevgili Yasinaka srt leri dosya adı film adıyla olmak kaydı ile oynatıyor ama utf8 olarak kaydetmezseniz Türkçe karakterleri göstrtmiyor.

Sevgiler.
  • http://www.youtube.com/watch?v=KoOWPjIel-c&feature=related
    güzel inceleme
    5 point multi ttouch varmış alette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulburner -- 8 Aralık 2010; 17:37:22 >
  • Arkadaşlar tim de cihazı inceledim almak istiyorum ama içinde mikro sd kart vermiyorlar. sizde de böyle mi acaba ?? yoksa internetten alınca micro sd geliyor mu??Yardımcı olursanız ona göre kara vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyealfa

Arkadaşlar tim de cihazı inceledim almak istiyorum ama içinde mikro sd kart vermiyorlar. sizde de böyle mi acaba ?? yoksa internetten alınca micro sd geliyor mu??Yardımcı olursanız ona göre kara vereceğim.

Merhaba,

Ben ve üç arkadaşım belirli aralıklara Galaxy Tab aldık ne yazık ki hiçbirisinde micro sd kart yoktu bildiğim kadarıyla tüm türkiyeye dağıtım C5 Elektronics tarafından yapılıyor.

Bizler toshiba 16 gb HC class4 kullanıyoruz. 50-60tl civarında diye biliyorum.

Saygılar.
  • Arkadaşlar msn ve skype üzerinden ücretsiz olarak görüntülü görüşme yapabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husnu89 -- 8 Aralık 2010; 19:34:41 >
  • Merhaba, Ben Sennheiser mm200 ile kullanıyorum. Müzik dinliyorum sorunsuz ama telefon görüşmesini denemedim.

quote:

Orijinalden alıntı: djorkaeff

merhaba yeni başlıkta ilk mesajımı yazayım galaxy ile 4.gün ve şuana kadar diğer konuda yazdığım düşüncelerimde değişiklik olmadı hala elimden düşmüyor fakat bi küçük sorunum var samsung sbh700 stereo bluetooth kulaklığımı cihaza bi türlü bulduramadım başka bluetooth kulaklık deneyen oldumu acaba neden kulaklığı bulamadığını anlamadım
  • şu konuyu açıklığa kavuşturmanızı rica ediyorum, bu aynı zamanda bir telefon mu? yani normal 0533 xyz ab cd hattımızı kullanabiliyor muyuz? yoksa sadece wifi olan yerlerde skype kullanarak görüntülü konuşmamı yapılıyor?

cihazda 3G de var, bu sadece sim kartla mı çalışıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

şu konuyu açıklığa kavuşturmanızı rica ediyorum, bu aynı zamanda bir telefon mu? yani normal 0533 xyz ab cd hattımızı kullanabiliyor muyuz? yoksa sadece wifi olan yerlerde skype kullanarak görüntülü konuşmamı yapılıyor?

cihazda 3G de var, bu sadece sim kartla mı çalışıyor?

Evet cihaz bir telefon aynı zamanda. İstediğiniz hatla kullanabilirsiniz evet 3G var ve sim kartla kullanılıyor...
  • maestro_34, evet bu aynı zamanda bir telefon. sim kartını takıyorsun ve cep telefonu gibi kullanabiliyorsun. 3G sim kart ile çalışıyor. SIM kartın ile de görüntülü görüşme yapabiliyorsun.
  • Arkadaşlar aksesuar, kılıf ve ekran koruyucu arayanlar aşağıdaki siteye bakabilir. Aynı gün gönderim yapılıyor.

http://www.pdateknoloji.com/KMDefault.aspx?ctrid=14066
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.