Şimdi Ara

Samsung galaxy tab pro 8.4 batarya sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabletimi daha alalı 2 ay oldu ve 3 kere aynı sebepten dolayı servise gittim 1bucuk ay boyunca mekik dokudum servis ve ev arasında diyebiliriz.ve sadece formatlayıp gönderiyorlar tabletimi.internette araştırmama rağmen böyle bir sorunla karsılasana rastlamadım daha önce.tabletimin sarkı %3-5 gibi bitmeye yakın olduğu zaman sarja takıyorum geceden,sabahta sarjdan çekerim düşüncesiyle çıkartıyorum yaklaşık olarak 13 saat sarjda kalmasına rağmen sabah uyandığımda sarj %37-43 gibi rastgele bazı yerlerde durmus oluyor.sarj oluyor gösteriyor ama olmuyor.ayarlarda pil kısmında seviye grafiklerinde %3te taktıktan sonra yukarı doğru ivmesel bir artış olmasına rağmen tam %37’de sarj oluyor göstermesine rağmen 4-5 saat boyunca dümdüz bir çizgi var artış yok.tekrar sarj olmaya devam etmesi için sarjın durduğu yerde sarjdan çekip tekrar sarja takıyorum bu seferde %60 küsürlerde aynı sey oluyor.sonra yine tekrar çekip geri takıyorum bu seferde %80 küsürlerde aynı sorun oluyor,yani %100 sarj edene kadar onlarca kez takıp çıkartmam gerekiyor.sorun neyde olabilir,samsung yetkili servisi format atıyor sorun yok diyor gönderiyor kafayı yemek üzereyim yardımcı olun ne yapmam lazım

• Aynı sorun bendede var aleti komple kapatıp şarza koyduğumda oluyor genelde ama kalıcı bir çözüm lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fazliboz

Aynı sorun bendede var aleti komple kapatıp şarza koyduğumda oluyor genelde ama kalıcı bir çözüm lazım

4.kez servise verdim ve sorunu pil durumundaki grafik çizgilerinden gösterdim saatlerce %23 te seviye düz bir şekilde gitmiş sarjdayken bakın diye,anladım dediler ama bu seferde bir sorun tespit edilememiş sözde,bataryası öldü aldığım cihazın yani 2 ayda 2 yıl kullanılmış kadar sarja tak çıkar yaptım
    değişimini yapmıyorlar bir türlü
  • Bence bu model sorunlu üretildi sonra apar topar tab s çıkarttılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam değişim iste, yada para iadesi, aynı hatadan 3 kere servise geri gönderdiğin zaman tüketici haklarında para iadesi veya değişim hakkı kazanıyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: hosting.sistem

Geçmiş olsun hocam değişim iste, yada para iadesi, aynı hatadan 3 kere servise geri gönderdiğin zaman tüketici haklarında para iadesi veya değişim hakkı kazanıyosun

Samsung galaxy tab pro 8.4 batarya sorunu

tam olarak anlatmak istediğim bu bakın.tableti %60'da sarja takmıştım %94'e kadar sarj etti sonra saatlerce %94'de dümdüz bir çizgi cekti sarjı artmadı takılı kaldı orda Samsung galaxy tab pro 8.4 batarya sorunu
     Samsung galaxy tab pro 8.4 batarya sorunu Samsung galaxy tab pro 8.4 batarya sorunu

• arkadaşlar bu sorunun kaynağı benim yaşadığım sorunla aynı gibi.bir kontak sprey yağsız kontak spreyle tabletin usb girişini ve usb kabloların girişini kontak sprey sıkarak güzel bir temizleyin sorun ortadan kalkacak.servisle bir alakası yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy Tab 3 T210 8GB 7
    11 yıl önce açıldı
    Redmi note 12 pro kamera sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorckaArtvin

arkadaşlar bu sorunun kaynağı benim yaşadığım sorunla aynı gibi.bir kontak sprey yağsız kontak spreyle tabletin usb girişini ve usb kabloların girişini kontak sprey sıkarak güzel bir temizleyin sorun ortadan kalkacak.servisle bir alakası yok

tabletin usb jack kısmı ve sarj aleti değişmesine rağmen sorun devam ediyorsa bu dediklerinin pek bir önemi olmaz gibi ama
  • usb kabloya sıkıp denermisin.yada ıslak mendille bir sil kardeşim.denemende yarar var.ondan olmayabilir tabiki.illaki olacak diye bir kaide yok.ama ben 1 aydır kafayı yiyorum bu şekilde sorun ortadan kalktı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorckaArtvin

usb kabloya sıkıp denermisin.yada ıslak mendille bir sil kardeşim.denemende yarar var.ondan olmayabilir tabiki.illaki olacak diye bir kaide yok.ama ben 1 aydır kafayı yiyorum bu şekilde sorun ortadan kalktı...

denedim ama oda olmadı maalesef
  • 33Ekrem33 kullanıcısına yanıt
    servise götür bataryasını değişsinler bence. test edip sana versinler, ha olmadı mı o zaman, tabletini değiştirsinler bi zahmet. iş sende bitiyor. dişini göster biraz onlara.

@33Ekrem33
  • Aynen değişmeleri gerekiyor ürünü

• quote:

Orijinalden alıntı: OchiMochi

servise götür bataryasını değişsinler bence. test edip sana versinler, ha olmadı mı o zaman, tabletini değiştirsinler bi zahmet. iş sende bitiyor. dişini göster biraz onlara.

@33Ekrem33

Her ne kadar dişimi göstersemdee etmediğim lafta kalmasada bataryanın değerlerinde anormal bir durum yok bizim cihazlarımız kontrol ediyor onlar bir sorun bulamıyor değerler tamamen normal diyorlar değişim yapmıyorlar malesef
    Acaba batarya doluyor da o yüzdesini aktarma kısmında mı bir uyumsuzluk oluyor:/
    Teknoseyirde memopad hd7'yi incelerlerken de %1 olduğu halde bir kaç saat daha oyun oynattığını,ama bir güncelleme v.s ile çözülebileceğinden bahsediliyordu.
    Acaba öyle bir şey mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müteferric

Acaba batarya doluyor da o yüzdesini aktarma kısmında mı bir uyumsuzluk oluyor:/
    Teknoseyirde memopad hd7'yi incelerlerken de %1 olduğu halde bir kaç saat daha oyun oynattığını,ama bir güncelleme v.s ile çözülebileceğinden bahsediliyordu.
    Acaba öyle bir şey mi

öyle değil maalesef benim sahsi fikrim batarya durduğu seviyenin aslında kendinin en üst sınırı olduğunu sanıyor ve enerji vermeyi kesiyor ama sarjda gösteriyor,bu ciddi bir sorun aslında daha batarya tam dolmamışken saatlerce böyle kalması yarın birgün patlama ihtimalinin olduğunuda gösterir
  • Bu gibi durumlar tablet ilk alındığında düzgün şarj edilmediğinden kaynaklanır genellikle. Ya da şarj aletinden de kaynaklanır. Benim S4'te de aynı durum vardı, şarj aletini orjinal bi Motorola aletiyle değiştirdim şu an sorunsuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Anladım:( Google'da arttığında karşıma belki de kalibre edilmeli cevabı çıktı.

Şu konuyu bir okuyunhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2775150

2.sayfada biri de bir link paylaşmış, o sayfada nasıl kalibre ettiğini de anlatmış.
    Bir göz gezdirin derim.

• quote:

2.sayfada biri de bir link paylaşmış, o sayfada nasıl kalibre ettiğini de anlatmış.
    Bir göz gezdirin derim.

BU SORUNU YAŞAYANLARA NET ÇÖZÜMÜ VERİYORUM BATARYANIZI %100 SARJ EDİN ÖNCE,SONRA İNTERNETTEN VİDEOLARA BAKARAK BİR ŞEKİLDE TABLETİNİZİ SÖKÜN VE BATARYAYA ULASIN,DİKKATLİCE BATARYAYI SÖKÜN VE CIKARTTIĞINIZ SOKET YERİNİ ÜFLEYEREK TEMİZLEYİN HASSASÇA,SONRA DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE YERİNE GERİ TAKIN SORUN ÇÖZÜLÜYOR.SAMSUNG SERVİSİ TABLETİN BATARYASINI HİÇ BİR ZAMAN SÖKMEDEN DİREK DEĞERLERİNE BAKIYOR BU YÜZDEN BİR SORUN GÖREMİYORLAR,SOKET YERLERİNDE BİR TEMASSIZLIK OLDUĞUNU KESFETTİM BEN SORUNU KÖKTEN ÇÖZDÜM AYLARCA SAMSUNGUN YAPAMADIĞINI KENDİ BASIMA YAPTIM,NET ÇÖZÜMDÜR BİLGİNİZEE :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 33Ekrem33

quote:

Bir göz gezdirin derim.

BU SORUNU YAŞAYANLARA NET ÇÖZÜMÜ VERİYORUM BATARYANIZI %100 SARJ EDİN ÖNCE,SONRA İNTERNETTEN VİDEOLARA BAKARAK BİR ŞEKİLDE TABLETİNİZİ SÖKÜN VE BATARYAYA ULASIN,DİKKATLİCE BATARYAYI SÖKÜN VE CIKARTTIĞINIZ SOKET YERİNİ ÜFLEYEREK TEMİZLEYİN HASSASÇA,SONRA DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE YERİNE GERİ TAKIN SORUN ÇÖZÜLÜYOR.SAMSUNG SERVİSİ TABLETİN BATARYASINI HİÇ BİR ZAMAN SÖKMEDEN DİREK DEĞERLERİNE BAKIYOR BU YÜZDEN BİR SORUN GÖREMİYORLAR,SOKET YERLERİNDE BİR TEMASSIZLIK OLDUĞUNU KESFETTİM BEN SORUNU KÖKTEN ÇÖZDÜM AYLARCA SAMSUNGUN YAPAMADIĞINI KENDİ BASIMA YAPTIM,NET ÇÖZÜMDÜR BİLGİNİZEE :)

tebrikler,

samsung türkiye seni işe almalı bence. @33Ekrem33
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.