Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi root atacağım fakat kafam bir iki şeye takıldı. Öncelikle bu KNOX sayacını sıfırlamanın bir yolu yok mudur? Tabletin hala garantisi bitmedi bir sorun çıkarsa (ki konu benim şansımsa zaten illa ki çıkacaktır) diye korkuyorum. İkincisi CF Autoroot ile rootlayacağım ama USB hata ayıklama modunun açılması gerektiği belirtilmemiş açmalı mıyım? Bir de Samsung USB driverları nasıl yükleniyor normal .exe dosyası mı yoksa Kies'lemi? Benim PC çalındı ve internet kafeden format atacağım kabul ederler mi ve bir sıkıntı çıkar mı? Son olarak CyanogenMod yüklemeyi planlıyorum fakattabletime uygun sadece Cm 12.1 nightly sürümleri var. Çok hata var mıdır? Çok soru sorduğumun farkındayım fakat ilk defa bu işe kalkışacağım için tabletin içine etmek istemiyorum.
Bir de cf autoroot'un sayfasındaki model aynı ama yapım numarası benimkiyle farklı. Ordaki numara LRX22G.T800XXU1BOJ1 ama benimki LRX22G.T800XWU1BOK1. Onu flashlasam cihazı brick eder miyim? Konu güncel.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme