Bildirim
Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
bir benim sanırım bunu almayı düşünen. -
quote:
Orijinalden alıntı: okaneo
Arkadaşlar teknosadan ön sipariş ile 900 tl'ye mal ediliyor yanında kılıfla birlikte. özelliklerine baktığım zaman bana uygun geliyor sanki fiyat ama sitede hiç popüler değil. sizce alınır mı ?
Ben az once incledim. Ekrani inceligi malzeme kalitesi mukemmel. Ipadden iyi bir urun alinir. -
quote:
Orijinalden alıntı: cestvrai
quote:
Arkadaşlar teknosadan ön sipariş ile 900 tl'ye mal ediliyor yanında kılıfla birlikte. özelliklerine baktığım zaman bana uygun geliyor sanki fiyat ama sitede hiç popüler değil. sizce alınır mı ?
Ben az once incledim. Ekrani inceligi malzeme kalitesi mukemmel. Ipadden iyi bir urun alinir.
nerede incelediniz hocam. mağazada mı ? -
quote:
quote:
quote:
Ben az once incledim. Ekrani inceligi malzeme kalitesi mukemmel. Ipadden iyi bir urun alinir.
nerede incelediniz hocam. mağazada mı ?
teknosa cevahirde inceledim. cok sık bir cihaz olmus
ekran muhtesem -
ben verdim siparişi...quote:
Orijinalden alıntı: cestvraiquote:
quote:
quote:
nerede incelediniz hocam. mağazada mı ?
teknosa cevahirde inceledim. cok sık bir cihaz olmus
ekran muhtesem
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ax
ben verdim siparişi...
Merhaba arkadaşlar, bende aldım ürünü ön siparişten ama tablet geldi kılıfı hakkında hiç bir bilgi yok, bu arada tablet tek kelimeyle mükemmel ama çok ince elde tutulmuyor kılıf kesinlikle şart ;) her gösterdiğim kişi öncelikle ekranına hayran kalıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ercell7
quote:
ben verdim siparişi...
Merhaba arkadaşlar, bende aldım ürünü ön siparişten ama tablet geldi kılıfı hakkında hiç bir bilgi yok, bu arada tablet tek kelimeyle mükemmel ama çok ince elde tutulmuyor kılıf kesinlikle şart ;) her gösterdiğim kişi öncelikle ekranına hayran kalıyor.
8.4ü mü aldınız 10.5i mi? 10.5te çok lag olduğu söyleniyor, her ana ekrana dönüşte TouchWiz kendini yeniliyor diyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: srknpower
quote:
quote:
ben verdim siparişi...
Merhaba arkadaşlar, bende aldım ürünü ön siparişten ama tablet geldi kılıfı hakkında hiç bir bilgi yok, bu arada tablet tek kelimeyle mükemmel ama çok ince elde tutulmuyor kılıf kesinlikle şart ;) her gösterdiğim kişi öncelikle ekranına hayran kalıyor.
8.4ü mü aldınız 10.5i mi? 10.5te çok lag olduğu söyleniyor, her ana ekrana dönüşte TouchWiz kendini yeniliyor diyorlar.
Ben galaxy tab s 10.5 aldım. Zerre kadar takılma yok ve antutudan da 34441 aldı. Kesinlikle alınası bir cihaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackPearl92
quote:
quote:
quote:
ben verdim siparişi...
8.4ü mü aldınız 10.5i mi? 10.5te çok lag olduğu söyleniyor, her ana ekrana dönüşte TouchWiz kendini yeniliyor diyorlar.
Ben galaxy tab s 10.5 aldım. Zerre kadar takılma yok ve antutudan da 34441 aldı. Kesinlikle alınası bir cihaz
Hocam cok Merak ediyorum biktim artik apple a soguslenmekten bende 10.5 alacam.
Yogun olarak textbook okuyorum ama video icin 16:9 olmali o sebeple onemli 4:3 de hicbirsey izlenmiyor.
ornek bir pdf linkide ekleyeyim buyutmeden portrait modda yani ipad gibi okunma performansini yorumlarsaniz cok sevinirim.
-
merhabalar
tablet i dun aldım...10.5 beyaz...
kesinlikle super yapmışlar...ekran büyülüyor insanı...hafifliğine zaten bir sey denmiyor...
inceledim kurcaladım bayaa başarılı...tavsiye ederim herkese
...ancak sarj olayını çözemedim...pilin amperi yüksek olduğu icin mı uzun sürüyor...kullanan diger arkadaşların da uzun suruyor mu şarjı yoksa benimkinde bir sorun mu var...ya da sarj aletinde?ortalama 5-6 saatte ancak dolacak gibi görünüyor...belki değiştirir diye şarjda iken kapattım aleti ama gene de pek degisim olmadı...
yorumlarınızı bekliyorum...tesekkurler -
quote:
Orijinalden alıntı: superBULUT
quote:
quote:
quote:
quote:
ben verdim siparişi...
Yogun olarak textbook okuyorum ama video icin 16:9 olmali o sebeple onemli 4:3 de hicbirsey izlenmiyor.
ornek bir pdf linkide ekleyeyim buyutmeden portrait modda yani ipad gibi okunma performansini yorumlarsaniz cok sevinirim.
Hocam cihaz iyi güzel ama şunu da belirtmeliyim:
1- Çözünürlük çok yüksek olduğu için, tam verimle film izlenemiyor
2- malum malzeme kalitesi ve narinlik sıkıntıları var
3- android tabletlerde birçok uygulamada uyumluluk sorunu var ve yatay olarak kullanamıyorum
Bunu yazdıklarım dışında gerçekten güzel bir cihaz. Gerek inceliği gerek estetiği oldukça hoşuma gitti. Yanında kılıf da hediye geliyor. Su anda tablet yanımda olmadığı için açamıyorum ama muhtemelen bir problem de yaşamazsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aztech2005
merhabalar
kesinlikle super yapmışlar...ekran büyülüyor insanı...hafifliğine zaten bir sey denmiyor...
...ancak sarj olayını çözemedim...pilin amperi yüksek olduğu icin mı uzun sürüyor...kullanan diger arkadaşların da uzun suruyor mu şarjı yoksa benimkinde bir sorun mu var...ya da sarj aletinde?ortalama 5-6 saatte ancak dolacak gibi görünüyor...belki değiştirir diye şarjda iken kapattım aleti ama gene de pek degisim olmadı...
yorumlarınızı bekliyorum...tesekkurler
Ben de şarja taktığımda yaklaşık 5 buçuk saatte doldu. Verdikleri sarj aletinin akım değeri telefonumumkiyle aynı
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ben verdim siparişi...
3- android tabletlerde birçok uygulamada uyumluluk sorunu var ve yatay olarak kullanamıyorum
Bunu yazdıklarım dışında gerçekten güzel bir cihaz. Gerek inceliği gerek estetiği oldukça hoşuma gitti. Yanında kılıf da hediye geliyor. Su anda tablet yanımda olmadığı için açamıyorum ama muhtemelen bir problem de yaşamazsınız.
Tam verimle izlenemiyor derken ne gibi sikinti var? 720 p ler kotu mu cikiyor
-
cihazın oyun performansı nasıl (modern combat 5 real racing 3 asphalt 8 gibi) bide oyunlar lg g3 de olduğu gibi 1080p demi çalışıyor yoksa 2k mı ?[Kunye=][Kunye=]quote:
Orijinalden alıntı: Dr_jayjayquote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ben verdim siparişi...
Tam verimle izlenemiyor derken ne gibi sikinti var? 720 p ler kotu mu cikiyor
Alıntıları Göster
-
filmlerdeki verimi düşük çözünürlüklu filmler icin mı dedin acaba...çünkü bir kac film denedim ve gayet de başarılıydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aztech2005 -- 11 Ağustos 2014; 20:43:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: onurcan97
cihazın oyun performansı nasıl (modern combat 5 real racing 3 asphalt 8 gibi) bide oyunlar lg g3 de olduğu gibi 1080p demi çalışıyor yoksa 2k mı ?[Kunye=][Kunye=]
asphalt 8 i oynuyorum su an ve super...takılma ya da herhangi bir sey yok ancak 1080 mı 2k mı ona nereden bakılıyor bir turlu bulamadım :) söylersen bakar iletirim sonucu -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: aztech2005
merhabalar
yorumlarınızı bekliyorum...tesekkurler
Ben de şarja taktığımda yaklaşık 5 buçuk saatte doldu. Verdikleri sarj aletinin akım değeri telefonumumkiyle aynı
sarj süresini kısaltmak icin telefonculardan daha yüksek amperli herhangi uyan bir sarj aleti alsam sorun sonradan bir sıkıntı yasar miyim ki...olmaması lazım diye düşünüyorum ama tablet i yeni alınca insan biraz şüpheleniyor :)
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ben verdim siparişi...
Merhabalar
Gönderdiğin link i açtım ve pdf i tam ekran boyutunda acıyor, büyütmeden gayet rahat okunuyor çok rahat bir şekilde okuyabildim...başka sorun varsa yanitlayabilirim
-
Cok tesekkur ederim nezaketiniz icin.
Az önce Tab s 8.4 tabletime Modern Combat 5 yükledim.Otg kablosu ile de Logitech F710 Kablosuz Joypadi bağladım.Amoled ekranda muhteşem bir oyun deneyimi oldu.
|
aradaki fiyat farkı için çağ atlamanız normal bence.
|
▬▬ PLAY STORE/SERVICES OLMAYAN CUSTOM ROM (MAKSİMUM HIZ, EN İYİ KAMERA PERFORMANSI VE ŞARJ SONRASI KULLANIM SÜRESİ) ▬▬
▬▬▬ KURMADAN ÖNCE ▬▬▬ - Tüm dosyaları yedeklemelisiniz imei ve twrp hariç her şey silinecek. - Daha önce bu işlerle uğraşmadıysanız, telefonu aldığınız haliyle kullanıyorsanız twrp yüklemelisiniz. Güncel twrp dosyası:https://twrp.me/Devices/ ▬▬▬ KURULUM ▬▬▬ - Telefonu kapatıp ses açma ve güç tuşuna aynı anda basıyoruz. Açılış logosu geldiğinde güç tuşlundan parmağımızı çekiyoruz, ses açma tuşundaki parmağımız twrp yazısı gelene kadar basılı duruyor - Twrp menüsünde Wipe/Format Data'ya basıyoruz ve yes yazıp onaylıyoruz. - Geri tuşuyla ana menüye gelip wipe/advanced wipe tüm tikleri işaretleyip aşağıdaki çubuğu kayıdırıyoruz. - Geri tuşuyla ana menüye gelip mount sekmesindeki tüm tikleri işaretliyoruz. - Ardından install kısmından önce fw'yi ardından romu kurup yeniden başlatıyoruz ▬▬▬ İNDİRİLECEKLER ▬▬▬ Play store/play services olmadan kullanabileceğiniz lineageos:https://download.lineage.microg.org/ Play store'daki tüm uygulamaları barındıran store yazılımı:http://auroraoss.com/AuroraStore/Nightly Root etmek için twrp üzerinden yüklenecek magisk paketi: (Twrp üzerinden kurulacak) Gereksiz sistem uygulamalarını silen paket:https://github.com/oviung/android-debloat-script/releases Ses çıkışını ve kalitesini belirgin şekilde artıran DTS paketi:https://forum.xda-developers.com/android/software/port-dtsx-ultra-dts-headphonex-t3896233 Türkçe hızlı çalışan düşük boyutlu klavye uygulaması: /en-tr/t%C3%BCrk%C3%A7e-klavye/com.bluem.trklavye.latin/ (Twrp üzerinden kurulacak) Seçmeli uygulama paketi:https://drive.google.com/file/d/1hBGQ-B5_CTa_Mil6rBXvikD7v7k_Zys4/view Uygulama paketinde neler var? - Amaze (root destekli hızlı düşük boyutlu dosya yöneticisi) - Aurora Store(play store alternatifi) - Slimsocial(325kb'lık facebook+messenger uygulaması) - Mini instagram(8mb'lık instagram uygulaması fotoğraf ve hikaye indirme özelliği var) - Lean launcher(2mb'lık launcher) - Magisk manager(magisk modüllerini kurabilmeniz için gerekli dosya) - Pikture(akıcı çalışan bir galeri uygulaması) - Via browser(919kb'lık tarayıcı uygulaması) - Mini whatsapp(22mb'lık whatsapp uygulaması) Minimal adb-fastboot tool:https://androidfilehost.com/?fid=962187416754459552 Yukarıdaki paketin içerisindeki tüm dosyaları bilgisayarım sabit disk C içerisine adb adından bir klasör oluşturup içerisine kopyalıyoruz. Ardından ayarlar hakkında kısmından derleme sürümüne 5 kez dokunup geliştirici seçeneklerini açıyoruz. Geliştirici seçenekerinden android hata ayıklamayı aktif ediyoruz. Bilgisayardan başlat menüsüne girip cmd yazıyor ve yönetici olarak çalıştırıyoruz. Sırasıyla aşağıdaki komutları giriyor ve entera basıyoruz cd C:\adb adb shell Telefondan izin isteyecek onu kabul edin. Aşağıdaki ekranı gördüyseniz her şeyi doğru yaptınız demektir. Aşağıdaki listeyi kopyalayıp cmd ekranına yapıştırın ve işlem tamamlanana kadar kablo bağlantısını kesmeyin. Artık tertemiz bir işletim sistemini var pm uninstall -k --user 0 org.lineageos.snap pm uninstall -k --user 0 com.android.launcher3 pm uninstall -k --user 0 com.android.inputmethod.latin pm uninstall -k --user 0 com.android.stk pm uninstall -k --user 0 com.android.gallery3d pm uninstall -k --user 0 com.android.providers.partnerbookmarks pm uninstall -k --user 0 com.android.emergency pm uninstall -k --user 0 com.google.android.tts pm uninstall -k --user 0 com.android.email pm uninstall -k --user 0 com.sec.android.AutoPreconfig pm uninstall -k --user 0 com.android.providers.partnerbookmarks pm uninstall -k --user 0 com.sec.android.service.health pm uninstall -k --user 0 com.android.printspooler pm uninstall -k --user 0 com.android.apps.tag pm uninstall -k --user 0 com.android.bips pm uninstall -k --user 0 com.android.dreams.basic pm uninstall -k --user 0 com.android.dreams.phototable pm uninstall -k --user 0 com.android.magicsmoke pm uninstall -k --user 0 com.android.managedprovisioning pm uninstall -k --user 0 com.android.noisefield pm uninstall -k --user 0 com.android.phasebeam pm uninstall -k --user 0 com.android.wallpaper.holospiral pm uninstall -k --user 0 com.android.stk pm uninstall -k --user 0 com.android.bluetoothmidiservice pm uninstall -k --user 0 com.android.browser pm uninstall -k --user 0 com.android.cellbroadcastreciever pm uninstall -k --user 0 com.android.hotwordenrollment.okgoogle pm uninstall -k --user 0 com.google.android.printservice.recommendation pm uninstall -k --user 0 com.android.printservice.recommendation pm uninstall -k --user 0 com.android.quicksearchbox pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.books pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.cloudprint pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.currents pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.fitness pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.photos pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.plus pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.tachyon pm uninstall -k --user 0 com.google.android.music pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.wellbeing pm uninstall -k --user 0 com.google.android.email pm uninstall -k --user 0 com.google.android.googlequicksearchbox pm uninstall -k --user 0 com.google.android.talk pm uninstall -k --user 0 com.google.android.videos pm uninstall -k --user 0 com.google.tango.measure pm uninstall -k --user 0 com.android.hotwordenrollment.xgoogle pm uninstall -k --user 0 com.google.android.youtube pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.docs pm uninstall -k --user 0 com.google.android.music pm uninstall -k --user 0 com.google.ar.lens pm uninstall -k --user 0 com.google.android.gm pm uninstall -k --user 0 com.android.chrome pm uninstall -k --user 0 com.google.android.soundpicker pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.channel pm uninstall -k --user 0 com.mipay.wallet pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.pass pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.shop pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.joyose pm uninstall -k --user 0 com.sohu.inputmethod.sogou.xiaomi pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.providers.appindex pm uninstall -k --user 0 com.miui.fm pm uninstall -k --user 0 com.mi.liveassistant pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.gamecenter.sdk.service pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.payment pm uninstall -k --user 0 com.baidu.input_mi pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.ab pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.jr pm uninstall -k --user 0 com.baidu.duersdk.opensdk pm uninstall -k --user 0 com.miui.hybrid pm uninstall -k --user 0 com.baidu.searchbox pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.glgm pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.midrop pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.mipicks pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.payment pm uninstall -k --user 0 com.miui.personalassistant pm uninstall -k --user 0 com.miui.audioeffect pm uninstall -k --user 0 com.miui.cit pm uninstall -k --user 0 com.miui.qr pm uninstall -k --user 0 com.miui.nextpay pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.o2o pm uninstall -k --user 0 com.autonavi.minimap pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.vipaccount pm uninstall -k --user 0 com.caf.fmradio pm uninstall -k --user 0 com.miui.vsimcore pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.scanner pm uninstall -k --user 0 com.miui.greenguard pm uninstall -k --user 0 com.miui.android.fashiongallery pm uninstall -k --user 0 com.miui.cloudbackup pm uninstall -k --user 0 com.miui.cloudservice pm uninstall -k --user 0 com.miui.micloudsync pm uninstall -k --user 0 com.miui.enbbs pm uninstall -k --user 0 com.mi.android.globalpersonalassistant pm uninstall -k --user 0 com.mi.globalTrendNews pm uninstall -k --user 0 com.milink.service pm uninstall -k --user 0 com.mipay.wallet.id pm uninstall -k --user 0 com.mipay.wallet.in pm uninstall -k --user 0 com.miui.analytics pm uninstall -k --user 0 com.miui.bugreport pm uninstall -k --user 0 com.miui.cleanmaster pm uninstall -k --user 0 com.miui.hybrid pm uninstall -k --user 0 com.miui.hybrid.accessory pm uninstall -k --user 0 com.miui.miwallpaper pm uninstall -k --user 0 com.miui.msa.global pm uninstall -k --user 0 com.miui.touchassistant pm uninstall -k --user 0 com.miui.translation.kingsoft pm uninstall -k --user 0 com.miui.translation.xmcloud pm uninstall -k --user 0 com.miui.translation.youdao pm uninstall -k --user 0 com.miui.translationservice pm uninstall -k --user 0 com.miui.userguide pm uninstall -k --user 0 com.miui.virtualsim pm uninstall -k --user 0 com.miui.yellowpage pm uninstall -k --user 0 com.android.calendar pm uninstall -k --user 0 com.android.providers.calendar pm uninstall -k --user 0 com.miui.videoplayer pm uninstall -k --user 0 com.miui.weather2 pm uninstall -k --user 0 com.miui.player pm uninstall -k --user 0 com.miui.notes pm uninstall -k --user 0 com.bsp.catchlog pm uninstall -k --user 0 com.opera.preinstall pm uninstall -k --user 0 com.qualcomm.qti.perfdump pm uninstall -k --user 0 org.codeaurora.gps.gpslogsave pm uninstall -k --user 0 com.duokan.phone.remotecontroller pm uninstall -k --user 0 com.samsung.aasaservice pm uninstall -k --user 0 org.simalliance.openmobileapi.service pm uninstall -k --user 0 com.duokan.phone.remotecontroller.peel.plugin pm uninstall -k --user 0 com.facemoji.lite.xiaomi pm uninstall -k --user 0 com.facebook.appmanager pm uninstall -k --user 0 com.facebook.katana pm uninstall -k --user 0 com.facebook.services pm uninstall -k --user 0 com.facebook.system pm uninstall -k --user 0 com.android.providers.userdictionary pm uninstall -k --user 0 com.android.feedback pm uninstall -k --user 0 com.android.bookmarkprovider pm uninstall -k --user 0 com.miui.compass pm uninstall -k --user 0 com.miui.calculator pm uninstall -k --user 0 com.miui.cloudservice.sysbase pm uninstall -k --user 0 com.android.fileexplorer pm uninstall -k --user 0 com.android.documentsui pm uninstall -k --user 0 com.android.globalFileexplorer pm uninstall -k --user 0 com.miui.gallery pm uninstall -k --user 0 com.android.soundrecorder pm uninstall -k --user 0 com.miui.screenrecorder pm uninstall -k --user 0 com.android.wallpaper.livepicker pm uninstall -k --user 0 com.mi.webkit.core pm uninstall -k --user 0 android.autoinstalls.config.Xiaomi.cepheus pm uninstall -k --user 0 com.netflix.partner.activation pm uninstall -k --user 0 com.miui.providers.weather pm uninstall -k --user 0 org.lineageos.jelly pm uninstall -k --user 0 org.lineageos.audiofx pm uninstall -k --user 0 org.lineageos.eleven pm uninstall -k --user 0 org.fdroid.fdroid pm uninstall -k --user 0 org.lineageos.recorder ▬▬▬ KURULU UYGULAMALAR ▬▬▬ ▬▬▬ AURORA STORE ▬▬▬ |
Arkadaşlar 8.4 inç modeller için rom önerisinde bulunmak istiyorum.
Xda olsun diğer siteler olsun stok androidden tutun tüm touchwiz romlarını kurdum ve denedim. Denemediğim rom xda da yok ve son olarak 1 haftadır denediğim ve diğer romlara göre neredeyse 2 kat ekran süresi alıp tab s2 ve tabs3 arayüzü barndıran boşta ram kullanımı çoğu romdan (lineage os hariç) daha az olan ve stabil lagsız çalışan çok beğendiğim bir rom erobot marshmallow romu.. Tab s in ok tuşları özelliğini barındıran ctrl tuşları da olan ama yeni arayüze sahip şık klavyesi var Uygulamalar tabs2 uygulamaları galeri saat takvim vs Çoklu pencerede picture in picture özelliği var Kurulumda dikkat etmeniz gereken tek nokta tabletiniz t700 yani wifi modeli ise xda dan uyumlu kernel indirip romu flaşladıktan sonra kerneli flaşlamanız lazım. İçinde t705 kerneli barındırdığı için Samsung yazısında kalır yoksa. Batarya ömrü ve stabilite için püf noktalar rom farketmez dileyen stok rom üzerinde uygulayabilir sadece root ve xposed gerekli Titanium backup -gereksiz kullanmadığınız uygulamaları ve servisleri dondurun (silmeyin format gerektirebilir) Xposed modülleri Powernap- arkaplanda Google servisleri vs batarya kullanımını engeller standby modunda şarj kullanımı günlük max %1-2 olur Firefds kit- akıcı kaydırma için kaydırma önbelleğini devre dışı bırakma Bildirim çubuğundaki s finder bölümünü kaldırma Sistem durumunu değiştirme vs güzel modlama modülü Minminguard- efsane bir reklam engelleme uygulaması istediğiniz uygulamaları seçerek reklamları engelleyebilirsiniz uygulamanın vaadi reklam boşluklarını da kaldırmak yönünde Youtube adaway- youtube da kesinlikle reklam çıkmıyor uygulama sürümünden etkilenmeksizin çok çok sevdiğim bir modül Statusbarsleep- adı üstünde üst çubuğa iki kez dokunup ekranı kapatabiliyorsunuz Bootmanager- başlangıçta çalışmasını istemediğiniz uygulamaları seçiyorsunuz Appopsxposed- istediğiniz her uygulamanın izinlerini kontrol edebiliyorsunuz misal ben google servisleri ve Android sisteminin uyanık tutma özelliğini kapattım önceden ekran kadar android şarj yerdi istatistiklerde şimdi ekran %58 se android os %7 yemiş durumda bu değer çok iyi bir değer. Ayrıca google servislerinin ve istemediğim uygulamaların konum erişimini kapattım hem gizlilik hemde şarja büyük katkısı var. Mikrofon kamera vs herşeyi kontrol edebiliyorsunuz. Sizin için bi güzellik daha yapayım rom ve kernel linki Erobot rom v8 marshmallow -https://androidfilehost.com/?fid=457095661767146020 Skyhigh kernel marshmallow içinhttps://androidfilehost.com/?fid=745425885120703043 Dileyenler için romun lolipop ve kitkat sürümleri de var bu linkte tüm sürümler mevcut indirip deneyebilirsiniz. https://erobotromdl.blogspot.com/2017/05/galaxy-tab-s-84-lte.html |
Tabletini halen çok severek kullanıyorum ancak sanırım artık pil ömrünü doldurdu. Ekran süresi 4 saat falan. Pilini değiştirmek istiyorum. Orijinal pil dışında daha yüksek kapasiteli batarya var mı acaba piyasada? Bilgisi olan var mı?
|
Benzer içerikler
- 2560x1600 kaç k
- samsung tablet şarj olmuyor
- one ui 6.1 alacak telefonlar
- en iyi tablet
- samsung tab a9 plus özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X