Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.917
Cevap
57
Favori
143.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rigsby

Bende ucuz oldugu icin teshir urunu aldim ekranda suan tam hatirlayamiyorumda ekran ve renkler test edilmesi ile ilgili bir seyler yaziyor yani bir nevi deneme urunu gibi cok fazla goze batmadigi icin kullanim acisindan bir problem yasamiyorum ama aklima bir sey takildi simdi bu urun bir nevi test urunu oldugu icin sar degeri normaline gore cok yuksek filan değildir di mi ? Pek sanmiyorum boyle bisey oldugunu ama yinede sorayim dedim kafama takildi

Ikinci olarak bende tableti actiktan sonra guncellemeyi indirdi fakat ben guncellemeyi kurmak istemiyorum ama bir turlude bildirim cubugundan kaldiramiyorum veya indirilen guncellemeyi silemiyorum bunu nasil halledebilirim ?

hocam o ilk ekran ayarı. deneme ürünüyle bi alakası yok. herkesin cihazında çıkıyor.
  • Selamünaleyküm arkadaşlar. Ben de 2.el t800 aldım çocuğa klavyesi ile beraber, daha çok çizgi film animasyon vs için. Başta daha çok ben kurcalarım muhtemelen :)

Mode eskidikçe forum baya sessizleşmiş... Benim sormak istediğim (cevap gelirse :) daha evvel Samsung galaxy birkaç telefon kullandım ve "Samsung..... Package" gibi isimli bir uygulama ile sistemin bazı uygulamalarını engelleyen root olmadan kullanılan bir uygulama.vardı. Şimdi bulamıyorum. Sanki root var gibi tüm uygulamaların ram kullanımını+enerji tüketimini tek tek gösteriyor ve kaldır seçeneği sunuyordu. Bilen varsa çok iyi olur eminim pile çok katkı sağlayacaktır. Şimdilik root istemiyorum 1 yıl daha garantisi var... Playstore de olmayan bir uygulama idi.

Ayrıca playstore nin yeterli olmadığı durumlarda pekçok paralı uygulama barındıran APTOİDE marketi de çok ilginç ve güvenilirdir, apk lar yazılım denetiminden geçiyor. Nereden, nasıl kurulacak aşağıda link vereceğim. Playstore den bulamadığınız pekçok Samsung uygulaması mevcut. İngilizcesi varsa daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullah313

Selamünaleyküm arkadaşlar. Ben de 2.el t800 aldım çocuğa klavyesi ile beraber, daha çok çizgi film animasyon vs için. Başta daha çok ben kurcalarım muhtemelen :)

Mode eskidikçe forum baya sessizleşmiş... Benim sormak istediğim (cevap gelirse :) daha evvel Samsung galaxy birkaç telefon kullandım ve "Samsung..... Package" gibi isimli bir uygulama ile sistemin bazı uygulamalarını engelleyen root olmadan kullanılan bir uygulama.vardı. Şimdi bulamıyorum. Sanki root var gibi tüm uygulamaların ram kullanımını+enerji tüketimini tek tek gösteriyor ve kaldır seçeneği sunuyordu. Bilen varsa çok iyi olur eminim pile çok katkı sağlayacaktır. Şimdilik root istemiyorum 1 yıl daha garantisi var... Playstore de olmayan bir uygulama idi.

Ayrıca playstore nin yeterli olmadığı durumlarda pekçok paralı uygulama barındıran APTOİDE marketi de çok ilginç ve güvenilirdir, apk lar yazılım denetiminden geçiyor. Nereden, nasıl kurulacak aşağıda link vereceğim. Playstore den bulamadığınız pekçok Samsung uygulaması mevcut. İngilizcesi varsa daha iyi olur.

https://youtu.be/j9kspLKXH8o

Samsung Package Disabler programin adi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Playstore de yok sanıyordum, varmış :) Samsung için yapılmış, firmanın durdurulmasına dahi müsaade etmediği değil bloatware (gereksiz) uygulama, sistem uygulamalarına dahi müdahaleye izin verilen yazılımın, cihazla yüklü gelen markette yer alması çok ilginç. Neyse uygulamanın adı PACKARD DİSABLER PRO (SAMSUNG)... Kaldırılmasını veya durdurulmasını önerdiği uygulamalar PEMBE renk olanlardır. Dikkat edersiniz. Siyah olarak yazılmış uygulamalar genelde sistem uygulamalarıdır

En güzel tarafı komple ayarladığınız şekilde yedek alabiliyorsunuz ve format vs atıldıktan sonra uygulamayı kurup tekrar geri getir deyince tüm uygulamaları kendi yüklüyor.

https://m.donanimhaber.com/videolar/Package-Disabler-Pro-inceleme-videosu-Samsung-telefonlara-hukmedin.htm

.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: abdullah313

Selamünaleyküm arkadaşlar. Ben de 2.el t800 aldım çocuğa klavyesi ile beraber, daha çok çizgi film animasyon vs için. Başta daha çok ben kurcalarım muhtemelen :)

https://youtu.be/j9kspLKXH8o

Samsung Package Disabler programin adi :)

Teşekkür ederim. Yanımdakini gökte arıyormuş :) Hatta pro sunu satın almışım zamanında haberim yok.

• Arkadaşlar uygulamaları rootsuz olarak sd karta nasıl taşırım. Uygulama yöneticisi ile taşınmasına izin verilenleri taşıdım ama dahili deponun neredeyse tamamı hala dolu görünüyor. LİNK2SD vs gibi program kurdum sd kartta görünüyor (uygulama yöneticisinden) ama sd kart halen boş dahili depo dolu. Sd kartı görüyor cihaz, taşıyor diyor tamamlıyor ama yer boşalmıyor.

• Mgr lll diye bir uygulama ile oluyormuş arkadaşlar

• Ekran koruyucu linki verebilecek var mı acaba? Ama lütfen kendi kullandığı bir ürün olsun. Ben n11 den bir koruyucu aldım. Güzelim ekranı çamur etti. 38 ₺ çöp oldu. Linkini vereceğim sakın alınmasın diye... Sertleştirilmiş cam zannettim ama bildiğin yumuşak naylon çıktı. Ve nasanın kullandığı nano teknoloji vs diye markalıdır. İpg marka... Aynen sitesindeki videodakileri uyguladım 1. Elim yatkındır, daha önce defalarca telefona takmışımdır. 2.Bu farklı idi, naylonun içini sabunlu su ile ıslatarak yapana kadar mutlaka birkaç zerre yapışmış oluyor 3. Kendi paketinden çıkan kart ile sildim ama yüzeyi çizdi. Arka kapağa da naylon çıktı o teselli oldu artık...

Şöyle 40 ₺ civarı bir tavsiye istiyorum arkadaşlar. 100 ₺ lik olmasın lütfen. Ekran önemli, hep çocuk kullanıyor (9 yaşında) kırılırsa tabletin yarı fiyatı çöpe gider. O yüzden telefonlarda kullandığımız şeffaf silikon kılıf ta aldım daha gelmedi.

n11'de IPG Samsung Galaxy Tab S 10.5 Görünmez Ekran Koruyucu seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

• abdullah313 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba abdullah313,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: n11

Merhaba abdullah313,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com

Pm den iletişim bilgilerimi paylaştım.

• Merhaba bende t800 almayı düşünüyorum bu zamanda ikinci el 10 ay garantili bu t800 u 650tl ye alınır mi

• Bence alınır ben 900 e aldım 2 hafta evvel.

• Arkadaşlar bu tab s2 almayı düşünüyorum bu T713, T818, T813 ve T817 aralarında fiyat farkı çok. Çekirdek farklılıkları dışında ne gibi farklılıkları var acaba? Kullanan yada bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• testttt

• https://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-T800/

6.0.1 version Turkey kasim ayinda cikmis !
    deneyyen var mi arkadaslar?

ben 2.5 yil oldu alali ve hala cok memnunuz ama soyle bir sifirlayip yeni version yukliyim diyorum?

Yoksa XDA ya mi baksak?

XDA Developers
    Samsung Galaxy Tab S Forum on XDA Developers
    https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/development

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    6.0.1 otomatik guncelleme ile geldi. Ekim ayından beri kullanıyoruz. (??)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

https://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-T800/

6.0.1 version Turkey kasim ayinda cikmis !
    deneyyen var mi arkadaslar?

ben 2.5 yil oldu alali ve hala cok memnunuz ama soyle bir sifirlayip yeni version yukliyim diyorum?

Yoksa XDA ya mi baksak?

https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/development

Ben nougat 7.1.1 e geçtim. Lineageos 14.1 official sürümü Tab S icin geçen hafta yayınlandı. 1 haftadır kullanıyorum gayet stabil tavsiye ederim.

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ]

• Sizce hâlâ alınır mı bu tablet? 700-800 TL bütçe için hangi tableti önerirsiniz?

• Tabletin durup dururken ekranı sarardı garip bişeyler oldu araştırdım yellow tint diye bişeymiş, üst kısma (samsung logosunun olduğu civar) parmakla bastırınca geliyor amoled özelliği onun dısında gelmiyor. İnternete baktim cok kişide olmuş bu sizden birinin başına böyle birşey geldimi? Bunu düzeltmenin bir yolu varmı?

Link

• Tab S 8.4inc (sm-t700) kullanıyorum. Tablet ara ara kendine res atiyo kapanıp tekrar açılıyor. Ekran cizgilenir gibi olup res atiyo sonra.

Eskiden çok nadir oluyodu simdi çok tekrarlamaya başladı.en ufak yüklenmede oluyo.

Başına gelen çözümü bilen varsa şimdiden teşekkürler

(Ayni sorun forumda tartışıldı mı bilmiyorum hepsini okuyamadim)

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.