Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.916
Cevap
59
Favori
143.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güç yetersiz geliyor hdd'i çalıştırmak için. Araya bir usb hub koyup, hub'i da y kablo ile bir ucunu usb prize takacaksiniz. Bu şekilde çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    Lg gpag de bir seçenek ve tam bir f/p ürünü gerçekten. Uzun süre takibimde olan güzel bir cihazdir. Ancak teknolojideki o bariz olmayan farklar ve yeniye olan heves zaten parayı cebimizden alan:)
    Fiyat farkı, ekrana hafiflige ve yeni olmasina esit oluyor. Degsin yada değmesin. Bu yüzden herkesin tercihler farklı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmexx

Güç yetersiz geliyor hdd'i çalıştırmak için. Araya bir usb hub koyup, hub'i da y kablo ile bir ucunu usb prize takacaksiniz. Bu şekilde çalışıyor.

teşekkürler de, nasıl bişey mesela? örnek verebilir misin n11 veya gg dan?

kazık yemeyelim yanlış bişey alıp. bir de hdtv bağlantısı için bu mu

yoksa bu mu?

satıcı farklı demiş???

• baxu B kullanıcısına yanıt
    y kablo için;
    www.n11.com
    Usb Y Kablo Taşınabilir Harddisk Usb Hdd Kablosu - n11.com
    http://www.n11.com/usb-y-kablo-tasinabilir-harddisk-usb-hdd-kablosu-P14446676

verdiğiniz linklerden hangisi tablet için uygyndur satıcıya sorabilirsiniz. Bilgim yokbu konuda

• madmexx M kullanıcısına yanıt

bu ürünü alsam, 3,0 usb ucunu harici diske, 1 usb kabloyu samsung elektrik adaptörüne, diğer usb yi de zaten elimde bulunan 5pin/dişi usb kablosu ile tablete takarsam olur mu?
    yani usb hub kullanmadan...

sağol bu arada yardımın için...

• baxu B kullanıcısına yanıt
    Mantıkli görünüyor hem de kablo kalabalığı ortadan kalkar. Ama fiilen denemedigim için risk almalısınız. Bu arada fişin hemen yaninda çalışmanız gerekiyor:) Alip deneyebilirsiniz bence.

• Arkadaşlar 8.4 modeli root etmek istiyorum nerden nasıl yapacaz

• Merhaba arkadaşlar 10.5 Klavyeli OLarak Aldım Sorun Klavye Bluetooth Bağlanınca Türkçe Karakter Harf çıkacağına Misal ( i ) harfine basmak isteyince ( ` ) Üst Virgül çıkıyor Elle
    Seçiyorum Otamatik oLmuyor Sorun bendemi Yoksa Herkes,te Böylemi. YARDIM Lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetova34 -- 13 Ekim 2014; 22:41:51 >
  • Samsung Galaxy Tab S 8.4 almak istiyorum ama klavyesini bir türlü bulamadım.
    Klavyesi ile birlikte satan bir yer var mı?
  • Şu an için sadece korece ve ingilizce tuş takımı olan var.O da Ebay'da, ve dolayısı ile kargo ile oldukça pahalıya geliyor.Biraz beklemekte fayda var.Samsung Türkiye'ye mutlaka bir süre sonra gelecektir.

Alternatif olarak eğer Amerika'da bir tanıdığınız varsa da(Mağaza sadece ABD içine gönderim yapıyor) ATT de 99 dolara satılıyor, kargosu ile uygun olabilir:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 15 Ekim 2014; 7:51:40 >

• taytaylan kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim, Amerika'dan alma şansım var ama Türkçe klavye olursa daha iyi olur.
    En iyisi biraz daha beklemek sanırım, Tab S in yeni bir modelinin çıkacağı da konuşuluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4PTAN

Beyler ürünü ben kılıfsız aldım ama şu an kılıfı ayriyetten bulamıyorum satın almak için. Kendi orjinal kılıfını nerden bulabilirim? Teknosada buldum fakat diğer sitelerde indirimde daha ucuz. Teknosada pahalı. Birde paypal için parmak izimizi nasıl kaydedicez? Hata veriyor. Yardım edebilecek var mı?

Kliksa şu anda beyaz olan modelini listeye eklemiş. Eğer cihaz beyaz ise kaçırmayın, fiyatı gayet uygun.

http://www.kliksa.com/urun/samsung-ef-bt800bwegww-galaxy-tab-s-beyaz-kilif/902180779

• Arkadaşlar 8.4 için ekran jelatini arıyorum.Yaptıran var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: headcoach

Arkadaşlar 8.4 için ekran jelatini arıyorum.Yaptıran var mı?

Ben yaptım ama maalesef piyasadaki ürünler 3G'li modele göre kesilmiş yanı yukarıda ses çıkışı bölmesi varmış gibi kesmişler. Onun için bizimkilerde samsung yazısının üzerinde alakasız bir "U" şeklinde boşluk oluyor. Ben aşağıdaki linkten aldım. Piyasada maalesef yok, kaç tane dükkana sordum T700 Tab s deyince affedersiniz ama mal mal suratıma bakıp yok diyorlar.

www.n11.com
    Ekran Koruyucusu - iPad & Tablet - n11.com
    http://www.n11.com/samsung-galaxy-tab-s-t700-ekran-koruyucu-film-P29538272

• arkadaşlar bu tabletin piyasa da ki fiyatı şuan 1.099 TL .

daha uygun bir fiyata alma imkanım var mı acaba ?

kampanya , hafta sonu indirimi falan beklemeye değer mi ? yoksa piyasa fiyatı olarak bu fiyatın altına inmesi çok zaman mı alır ?

teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

quote:

Orijinalden alıntı: headcoach

Arkadaşlar 8.4 için ekran jelatini arıyorum.Yaptıran var mı?

Ben yaptım ama maalesef piyasadaki ürünler 3G'li modele göre kesilmiş yanı yukarıda ses çıkışı bölmesi varmış gibi kesmişler. Onun için bizimkilerde samsung yazısının üzerinde alakasız bir "U" şeklinde boşluk oluyor. Ben aşağıdaki linkten aldım. Piyasada maalesef yok, kaç tane dükkana sordum T700 Tab s deyince affedersiniz ama mal mal suratıma bakıp yok diyorlar.

http://www.n11.com/samsung-galaxy-tab-s-t700-ekran-koruyucu-film-P29538272

Cevap için teşekkürler.Galiba tabletin biraz daha yaygınlaşmasını bekleyeceğiz.O zaman seçenek çoğalır.

• arkadaşlar ben de titanyum bronz tab s aldım 10.5 inc. batarya performansi nasıl sizde? beni pek tatmin etmedi de. zamanla artış olur mu acaba?

• fuatturkrap F kullanıcısına yanıt
    Selam, dediğiniz gibi batarya suresi çok uzun degil. Ancak android ve amoled ekran bir cihaz olduğunu göz önüne alırsak gayet tatminkar. Sabahtan aksama hiç birakmasaniz 7-8 saat gibi günü çıkarır. Benim gibi akşamları kullanırsanız 3-4 geceyi de rahat çıkarıyor.

Karşılaştırma yapacak olursak s3 yogun kullanımda 4 saat bile dayanmiyor. Note 8.0 en fazla 5 saat. Ipad 7-8 saat sonra % 20 kalıyor.

Bu durumda beni pek üzmüyor. Pili daha iyi dayanan bir android cihazim olmadi.

Bir de şunu hatirlatayim, akşamdan gt3 oyununu arka planda bıraktığimda sabaha kadar %10 pil tüketmişti. Arka plani temizleyin tableti elinizden bıraktığınızda. Uzun süreli pile ihtiyacınız olursa ultra power Saving modunda kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmexx

Selam, dediğiniz gibi batarya suresi çok uzun degil. Ancak android ve amoled ekran bir cihaz olduğunu göz önüne alırsak gayet tatminkar. Sabahtan aksama hiç birakmasaniz 7-8 saat gibi günü çıkarır. Benim gibi akşamları kullanırsanız 3-4 geceyi de rahat çıkarıyor.

Karşılaştırma yapacak olursak s3 yogun kullanımda 4 saat bile dayanmiyor. Note 8.0 en fazla 5 saat. Ipad 7-8 saat sonra % 20 kalıyor.

Bu durumda beni pek üzmüyor. Pili daha iyi dayanan bir android cihazim olmadi.

Bir de şunu hatirlatayim, akşamdan gt3 oyununu arka planda bıraktığimda sabaha kadar %10 pil tüketmişti. Arka plani temizleyin tableti elinizden bıraktığınızda. Uzun süreli pile ihtiyacınız olursa ultra power Saving modunda kullanabilirsiniz.

ben de note 2 kullanıcısıyım ekstra batarya kiti ile kullanıyorum zaten de. tablette sim kart yok ve 7900 mah batarya varken yine de daha iyi bir ekran süresi bekliyordum. yalnız super amoled beklediğimden fazla tüketiyor sanırım.

ios düşmanı bir insan olarak ipad mini ile 11 saat ekran alabiliyordum. akşamdan akşama iş çıkışı kullandığım için de neredeyse 5 günü görüyordum. tabi o cihazın pili daha küçük olsa da ekran boyutu ve özelliği de daha düşük bir teknolojiydi. neyse 2-3 akşam ile idare ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker369

arkadaşlar bu tabletin piyasa da ki fiyatı şuan 1.099 TL .

daha uygun bir fiyata alma imkanım var mı acaba ?

kampanya , hafta sonu indirimi falan beklemeye değer mi ? yoksa piyasa fiyatı olarak bu fiyatın altına inmesi çok zaman mı alır ?

teşekkürler...

30 lira bile olsa indirim indirimdir. 75tl Maxipuan kampanyasıda var. Belki kupon fln bulup daha uyguna getirebilirsiniz. Avantajix durumu da vardı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOXIN -- 16 Ekim 2014; 8:32:20 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.