Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.916
Cevap
60
Favori
143.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gerçekten çok iyi fiyata almışsınız.... Buarada parmak izi okuyucusu var ayarlar menüsünde bulabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendary! -- 31 Ağustos 2014; 22:52:25 >
  • uyumsuzluk pikselleşme ? Modern combat 5 i bilmiyorum FAKAT mc4 de harika sonuçlar elde ettim
    birazdanda realracing i indirmeye başlayacağım bakalım pikselleşme olacak mı ekran oturmayacak mı goreceğiz

Not: cihazım 10.5 inç modeli
  • youtube samsung galaxy tab s real racing 3 oyun performansı gayet güzel gözüküyor...
  • selam arkadaşlar.
    real racing 3 oyunundaki pikselleşmeyi (yada daha dogru ifade ile görüntünün ipad'e göre farkını) sadece iki tablete de yanyana bakarak anlayabilirsiniz. bahsettiğim fark öyle aman aman bir fark değil elbette. ama ipad'deki görüntünün daha iyi oldugunun açıklaması ekran kalitesi ile değil programın uyumlulugu ile ilgili olduğunun göstergesidir.

modern combat 4 'de iki tablette oynanmış ve aynı durumu gözlemledim.

Mc5'in mc4'den farkı var. görüntü olarak mc4 daha iyi. ancak benim indirdiğim mc5 tabs'de kurulu gelen game loft programından 1.19$ ile aldıgım oyun. belki tam sürüm değildir. ancak adamlar niye erklam olarak koydukları programdan boyle bir oyunu önersinler daha farklı ise.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşda air vardı ben yükledim real racing 3 ü çocuk benim tab s le oynamak istedi :D

ve real racing 3 çok harika sonuçlar çıkıyor tab s de

NOT!!!!: Tab S %35-40 arası parlaklıkta airin full parlaklığından daha güzel gozüküyor
  • arkadaşlar dün akşam 10.5 aldım 1199 TL . Mall of İstanbul Samsung mağazasında ürünün yanında 250 tl olan standlı orjinal klavyeyi 85 tl ye veriyorlar bilginiz olsun...

Ürün genel tasarım olarak süper ekran samsung ayarlamarında süper oluyor fakat youtube veya başka kaynaklarda arkadaşların dediği gibi çözünürlük sorunu yaşanıyor.Gerçi bu sorun değil ekranın çok iyi olması ile alakalı bir durum.Sarj bence uzun süre gider dün akşam baya oyun oynadım ve çok büyük bir düşüş olmadı ama şarj etme durumu benimde dikkatimi çekti baya yavaş şarj oluyor. Sonuç olarak 2014 edition note ile bu ürünü elinize aldığınız çok büyük bir fark hissediyorsunuz ben bayiye 2014 edition note almak için gitmiştim. Ayrıca orjinal standlı klavye ile süper bir uyum var kesinlikle alınası bir aksesuar.Almak isteyenler mall of istanbul samsung kampanyasını kaçırmasınlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: vkh

arkadaşlar dün akşam 10.5 aldım 1199 TL . Mall of İstanbul Samsung mağazasında ürünün yanında 250 tl olan standlı orjinal klavyeyi 85 tl ye veriyorlar bilginiz olsun...

Ürün genel tasarım olarak süper ekran samsung ayarlamarında süper oluyor fakat youtube veya başka kaynaklarda arkadaşların dediği gibi çözünürlük sorunu yaşanıyor.Gerçi bu sorun değil ekranın çok iyi olması ile alakalı bir durum.Sarj bence uzun süre gider dün akşam baya oyun oynadım ve çok büyük bir düşüş olmadı ama şarj etme durumu benimde dikkatimi çekti baya yavaş şarj oluyor. Sonuç olarak 2014 edition note ile bu ürünü elinize aldığınız çok büyük bir fark hissediyorsunuz ben bayiye 2014 edition note almak için gitmiştim. Ayrıca orjinal standlı klavye ile süper bir uyum var kesinlikle alınası bir aksesuar.Almak isteyenler mall of istanbul samsung kampanyasını kaçırmasınlar...

Hayırlı olsun hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sony Xperia 3 tabletini duyurmuş. 8inc, 270gr. 6.4mm incelik!
    bakalım daha neler üretecekler:)

• 900 tl ye o tablet cok pahali

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

900 tl ye o tablet cok pahali

Xperia 3 daha satışa çıkmadı diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmexx

quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

900 tl ye o tablet cok pahali

Xperia 3 daha satışa çıkmadı diye biliyorum

Pardon ben samsung galaxy tab S e yorum yaptim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barney S. -- 3 Eylül 2014; 20:13:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arklar tab s e hdd baglayan varmı 1tblik fat32 2.5 inç çaliştiramadim

• quote:

Orijinalden alıntı: erosuke

Arklar tab s e hdd baglayan varmı 1tblik fat32 2.5 inç çaliştiramadim

selam, root yapmadan bağlayamıyorsunuz.

• Bende 8.4 inçlik modeli kullanıyorum, Tab 3 7'den geçtim. Fiyatına göre çok iyi bir cihaz. Bütün oyunları sorunsuz çalıştırıyor.
  • Arkadaşlar uygulamari sd karta taşı dediğimde 2 gb ın 50 60 mb i gidiyor çözümü nedir yardım lütfen

• quote:

quote:

3tb 3.5 inçlik taktim çalıştırdı ama ntfs oldugu için açmadı bende formatlayamadim içi dolu diye

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozaci1441

Arkadaşlar uygulamari sd karta taşı dediğimde 2 gb ın 50 60 mb i gidiyor çözümü nedir yardım lütfen

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

• tab s için logitech in klavyeli kılıfını arıyorum nerden satın alabilirim ?
  • quote:

quote:

quote:

3tb 3.5 inçlik taktim çalıştırdı ama ntfs oldugu için açmadı bende formatlayamadim içi dolu diye

NTFS formatını açması için paragon adlı uygulamayı kullanıyorum s3'de. Ancak root istiyor.

• Ben bir kaç şey soracağım.

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition ) da S PEN uygulaması vardı yani kalemle yazı yazma özelliği ve kalemi verliyordu.

Samsung Galaxy S Tab 10.5 ise kalem verilmiyor ama S PEN özelliği varmı yada Samsung kalem alarak kullanabilirmiyiz ?

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition ) da sterio ses çıkışı var ama Samsung Galaxy Tab S 10.5 de varmı bu özellik ?

Birde DLNA özelliği varmı ? Nedir bu özellik derseniz.

DLNA (Digital Living Network Alliance) dijital cihazların birbirleri ile iletişim kurmasını sağlamak amacıyla geliştirilen bir teknoloji. Bu sayede odamızda cep telefonuyla bilgisayarımızdaki müzikleri dinleyebilir videoları izleyebiliriz. Aynı şekilde televizyon yayının bilgisayarımızdan rahatça izleyebilir tam tersi olarak da öbir bilgisayarımızdaki bir filmi televizyondan izleyebiliyoruz.Yani kısacası tabletimin kapesitesini doldurmadan evdeki bilgisarımda olan filim,müzik vs dosyalarına ulaşıp kullanabilmek.

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition ) var deniyor ama Samsung Galaxy Tab S 10.5 de var mı ?

Kulllana arkadaşlar bilgilenirirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 6 Eylül 2014; 2:23:41 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.