Şimdi Ara

☆Samsung Galaxy Tab S☆《Kullanıcıları Kulübü》 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
15
Favori
9.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendimde uzun süredir android kullanıyorum fakat dediğim gibi arkadaşımda S4 vardı ve bilinmeyen kaynaklara izin verilmiş olmasına rağmen kurmayı engelliyordu. Dosya bozuktur diyeceksiniz, aynı dosya ile GM discovery'ye kurulum yapmıştık. Duyumlarıma göre samsung kendisi böyle bir önlem almış. Bu yüzden sordum Tab S'de de aynı sıkıntı var mı acaba diye. Ama anladığım kadarıyla yok. O zaman ben arkadaşıma öneriyorum bu ürünü. İlginiz için teşekkürler.
  • Benide ekleyin T800 10.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain20

Kendimde uzun süredir android kullanıyorum fakat dediğim gibi arkadaşımda S4 vardı ve bilinmeyen kaynaklara izin verilmiş olmasına rağmen kurmayı engelliyordu. Dosya bozuktur diyeceksiniz, aynı dosya ile GM discovery'ye kurulum yapmıştık. Duyumlarıma göre samsung kendisi böyle bir önlem almış. Bu yüzden sordum Tab S'de de aynı sıkıntı var mı acaba diye. Ama anladığım kadarıyla yok. O zaman ben arkadaşıma öneriyorum bu ürünü. İlginiz için teşekkürler.

Rom atmış olabilir belki arkadaşınız.ben şahsen denk gelmedim zaten google play harici yerlerden uygulama indirmiyorum.ama yinede o zaman net birşey söylemeyim aynı uygulamayı deneme şansı varsa denesin öyle alsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Mali

Benide ekleyin T800 10.5

Eklendi

• quote:

Orijinalden alıntı: postman35

Benide ekleyin t700.

Eklendi

• Konu içinde tüm belirten kişileri kullanıcı listesine eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 4 Şubat 2015; 0:21:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Merhaba

Tab S T700'u büyük bir zevkle kullanıyorum.Bu konuda yer alan her bilgi paylaşımına da hemen atlıyorum.Bir çok forumu takip ediyorum. Türkçe sadece DH'de Tab S kullanıcı paylaşimları var.
    Sizin de emeginize sağlık.
    Tab S kullanıcılarının tabletlerinde eksik etmedikleri uygulamaları merak ediyorum.
    Örneğin RioDeJaneiro ve diğer arkadaşlar tabletlerinde hangi uygulamaları çok kullaniyorlar ve tavsiye ediyorlar ? Bu tavsiyeleri ilk mesaja güncel olarak ilave etseniz güzel olmazmi?
    Ayrıca yine ilk mesaja,
    tabletin türkçe inceleme videolarını koysak,
    Tabletten tv ye hangi aparat ve nasıl görüntü aktarıp film izleyebilecegimizi,
    Tabletin foto çekim kalitesini ve artırma yollarini,
    Tablete not alma işlemlerini vs. paylaşsak Güzel olmaz mi?

Bilgi paylaşımı candir.
    Eeee o zaman hadi sende paylaş.Ben önce ustaları bekliyorum😊

Şuanda office ve mxplayer haricinde düzgün pek bir program yüklemedim ,hafıza kartı alınca bir elden geçireceğim komple.Tavsiyelerimi yazarım o zaman..Konu daha yeni olduğu için video eklemedim malum kullanıcı sayımızda az .Rayına oturunca konu herşeyi kullanıcıların isteğine göre eklemeler yaparım

Tabletle ilgili BİLGİ paylaşımlarına hız verilmesi ve ilk mesajın daha içerik + görsel olarak zenginleştirilmesini rica ediyorum.
    Teşekkürler her kese

• Benide ekleyin
    Eklendi

Benide ekleyin
    Eklendi
    ........

Bu topik böyle hiç bir yere varmaz.
    Bir konuya ne kadar üye olduğu önemli değil önemli olan yapılan paylaşımlar yardımlaşma ve sunumdur. Ben bu tablete sahip acemi bir kullanıcı olarak diğer konuyu yani tab s ana konusunu takip etmeye devam edeceğim.
    Çünki orayı takip ederek bir seyler öğreniyorum. Ama buraya baktığımda muhabbet "ekle beni ekledim seni" çatısında devam ediyor. Başka bir sey yok. Neyse herkes istediği konuya bakar tabiki ben sadece bir tavsiyede bulunmak istedim. Bu arada ilk mesajdaki bilgiler için emek gösteren arkadaşa tesekkur ederim ama konu tıkandı devamı gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

Benide ekleyin
    Eklendi

Benide ekleyin
    Eklendi
    ........

Bu topik böyle hiç bir yere varmaz.
    Bir konuya ne kadar üye olduğu önemli değil önemli olan yapılan paylaşımlar yardımlaşma ve sunumdur. Ben bu tablete sahip acemi bir kullanıcı olarak diğer konuyu yani tab s ana konusunu takip etmeye devam edeceğim.
    Çünki orayı takip ederek bir seyler öğreniyorum. Ama buraya baktığımda muhabbet "ekle beni ekledim seni" çatısında devam ediyor. Başka bir sey yok. Neyse herkes istediği konuya bakar tabiki ben sadece bir tavsiyede bulunmak istedim. Bu arada ilk mesajdaki bilgiler için emek gösteren arkadaşa tesekkur ederim ama konu tıkandı devamı gelmedi.

Konu canlanması için kullanıcı şart fakat 3-4 kullanıcıyla zaten olmuyor

• kullanıcı listenize eklemek isterseniz,
    T700 kullanıcısıyım bendeniz de..

faydalı paylaşımlar olması dileğiyle..
    vesselam..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de T800 10.5 alarak aranıza katıldım şu anda tabletten yaziyorum ben gerçekten çok beğendim android ilk defa kullanıyorum ama iphone da ne kisitlandigimi daha iyi anladım arkadaşlar uygulama tavsiyelerinizi bekliyorum listeye beni de eklerseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: pierce

kullanıcı listenize eklemek isterseniz,
    T700 kullanıcısıyım bendeniz de..

faydalı paylaşımlar olması dileğiyle..
    vesselam..

ekledim

• Kullanıcılara tavsiyem bu app marketini yüklesinler çoğu uygulama ücretsiz ve şarkı resim vs çoğu şeyi barındırıyor.Bayadır kullanıyordum sizlerle paylaşyim dedim.Yalnız banka uygulamalarını google play harici bi yerden indirmeyin
    http://m.mobogenie.com/tr/

• Teşekkür ederim

• Teşekkür her cihazda işe yarayacak birşey

• Benide ekleyin tab s T700

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lynxxx -- 16 Şubat 2015; 22:55:13 >
  • Merhabalar. .
    T700 lüler kervanına ben de katıldım..gerçekten etkileyici bir cihaz.
    Ancak her isi on numara yapabilen bu alet, renk tonlamalarini bi tık dusurebilme olanağı sunmuyor mu bize..? İncelemeniz karar vermede belirleyici oldu. Emeğinize için ayrı teşekkür ler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni gelecek Tab S2 ile detayları sizinle paylaşıyorum

Galaxy Tab S’in yeni ekran boyutları 8″ ve 9.7″ boyutlarında olacak. Galaxy Tab S tabletin ekran çözünürlüğü ise Apple benzeri 2048×1536 piksel çözünürlüğünde olacak.

Yeni tablet Samsung yapımı Exynos 5433 yonga seti ile güçlendirilerek fakat kaynakların belirttiğine göre Exynos 7420 yonga seti de tamamen planların dışına atılmış değil. 64-bit Exynos chipsete sahip tablet Android 5.0.2 versiyon ile tanıtılacak.

Samsung Galaxy Tab S 2, 3GB sistem belleğine sahip olacak. 32 GB dahili depolama alanı ise MicroSD kart desteği ile 128’a kadar arttırılabilecek. 8 MP arka kamerası bulunan ikinci nesil Galaxy Tab S, 2.1 MP ön kamerayı da barındıracak.

Yeni nesil Galaxy Tab S tabletler, Güney Koreli üreticinin yeni tasarım diline üzerinde metal gövdeye sahip olacak. Galaxy Tab S 2’nin 8″ versiyonu 5.4 mm kalınlık, 198.2 x 134.5mm boyutlarında ve 260 gram ağırlığında olacak. Büyük kardeşi ise 237.1 x 168.8mm boyutlarında 407 gram ağırlığa sahip. İki tabletin batarya boyutları ise sırasıyla 3,580mAh ve 5,870mAh olacak.

Son olarak her iki tabletin de geliştirme süreçlerinin devam ettiği belirtilirken tamamlanma aşamasına kadar bu detaylarda değişikliklerin olmasının muhtemel olduğuna dikkat çekiliyor.

• beni de ekleyin hocam 16 gb bronze 10.5 tab s
  • Ekledim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.