Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S10 FE serisinin fiyatları sızdırıldı: Yeni nesil FE tabletler zamlanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben epeyde 128 olana baktım diğerlerinin fiyatı yoktu onlar da yazdığım gibiydi bu şekilde donanımsa yine iyiymiş ama mevcut yapay zeka savaşları başlayan dönemde ben a16 bionic için güncelleme ömrünü maks 3 yıl olarak görüyorum çünkü şimdiden zaten iphone 15 ve plus dahil eksik güncelleme alıyor muhtemelen bir yerde tıkanacak. Güncelleme verdik deseler bile basit kozmetik değişiklikler olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MrKonyar M kullanıcısına yanıt
    Aynen doğrudur cihaz bu şekilde. Cihaz yeni olduğu için epeydeki arkadaşlar henüz hakim değiller. Resmi veriler bu yazdıklarım, tahmini olanlara tahmini diye belirttim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 16 Mart 2025; 21:56:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MrKonyar M kullanıcısına yanıt
    Honor, amiral gemisi Magic serisi için 7 yıl boyunca Android işletim sistemi ve güvenlik güncellemeleri sunacağını duyurdu, bir kaç telefon daha onu takip edecektir diye umuyorum ;Oppo ,vivo,oneplus vs!

• Bu tableti bekliyorum. Hemen çıksa keşke.

Buna alternatif olarak iPad A16 önerenler var. Arkadaşlar iPad hem fiyat olarak pahalı, hem de kalemi için fazladan para ödemek gerekiyor. Orijinal iPad kılıfı almak istersen o da çok pahalı. Samsung tabletin kalemi içinde geliyor. İnternetten çok ucuza kılıf bulmak da mümkün.

Çin'li markalar donanım olarak güzel özellikleri olan tabletler üretiyorlar. Ancak yazılım ve kalem desteği pek iyi değil sanıyorum.

• İnsan neden gidip böyle bir cihaz alır ki? Çocuğuna alsan yüksek, sen kullansan zayıf. Ram özellik vs desen İşe yaramaz. Tablet apple dır, rakibi yoktur. Al kullan kafan rahat keyfine bak işte ;)

• Alacağım.Çinlilerin abudik gubudik yazılımı ile uğraşacağıma,Ipad tarafında adam akıllı native not uygulaması olmayışı ile uğraşacağıma alırım Dex'li Tab S10FE çatır çatır kullanırım.Şu anda S9FE kulanıyorum sırf AI özellikleri için geçiş düşünüyorum.Not asistanı S9FE'ye gelmezse geçiş yapacağım.İşlemci de çoğu iş için gayet iyi.A16'lı iPad o ekranla A16'nın gücünü zevkini veremedikçe boş.S9FE bile çok iyi şu anda.One UI 7 zaten optimizasyon delisi.Yağ gibi akar S10FE.

• tobepeople kullanıcısına yanıt
    Honor ceosu mwc konferansında magic 7 pro 7 sene alacak diye açıklama yaptı bu tüm hepsini kapsamıyor yani. Diğerleri hala 3 ya da maksimum 4 olarak açıklıyorlar. Honorun adımı güzel bakalım ne olacak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.